Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Це прям топчик!

В ОП вперше прокоментували публікацію "плівок Міндіча": влада не прийматиме "фундаментальні рішення" через це зливу

"Якщо ми прийматимемо фундаментальне рішення на підставі публікації транскрипцій (плівок Міндіча), як ви кажете, ну це трохи буде дивно для системи управління", - сказав радник ВП Подоляк.

Ну, все логічно. Будувати собі будинки в Династії вони можуть. Обирати своєю шоблою наглядову раду у ДЕРЖАВНОМУ Сенс-банку вони можуть. Мільярди спрямовувати з бюджету на компанію Міндіча вони можуть. І це ж ні трохи не буде дивно для системи управління? А відповісти за все це дивно.

Вони мабуть уху їли.(С)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, karbo сказал:

Достатньо того що стримують наступ 

АААААА!!!!!

Это ПЗДЦ, улиточка!

У кого ресурс быстрее исчерпается, если только "стримувати"?

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Canton сказав:

АААААА!!!!!

Это ПЗДЦ, улиточка!

ресурс ще і не починав закінчуватися. от якби всі депутати, держслужбовці, правоохоронці та інші хто присягу складали хоча б два місяці на рік зміняючи друг друга служили б починаючи з рядового як вони всім іншим пропонують, то вже б в ростовській області стримували :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 минут назад, US7IGN сказал:

ресурс ще і не починав закінчуватися. от якби всі депутати, держслужбовці, правоохоронці та інші хто присягу складали хоча б два місяці на рік зміняючи друг друга служили б починаючи з рядового як вони всім іншим пропонують, то вже б в ростовській області стримували :flag1:

Кароче, все, тока не я.

Я Вас правильно понял?

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

Кароче, все, тока не я.

Я Вас правильно понял?

я до жодної з означених категорій не відношуся. але готовий подавати пачки грошей :flag1:

Посилання на коментар

59 хвилин тому, Canton сказав:

АААААА!!!!!

Это ПЗДЦ, улиточка!

Ти же вояка 🤣 скільки втрачає наступаюча сторона у цій кілзоні сьогодні по відношенню до окопаних в норах, які вичислити надзвичайно важко?

Посилання на коментар

19 минут назад, karbo сказал:

Ти же вояка 🤣 скільки втрачає наступаюча сторона у цій кілзоні сьогодні по відношенню до окопаних в норах, які вичислити надзвичайно важко?

Вот я как раз знаю ....поэтому и говорю, что это пздц как херово для нас...

А цивильным шпакам лучше завалить хлебало...за умных сойдете...

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Canton сказав:

Вот я как раз знаю ....поэтому и говорю, что это пздц как херово для нас...

А цивильным шпакам лучше завалить хлебало...за умных сойдете...

Чувак, ти не шпак, ти дятел 🤣

Посилання на коментар

32 минуты назад, karbo сказал:

Чувак, ти не шпак, ти дятел 🤣

А "тикайте собі у сраку"(С)

Андестенд, муфель?

Посилання на коментар

Сподіваюсь, сонцесяйного вмовлять, не витрачати дроновий ресурс на малоперспективний прорив до КП, щоб загасити сьогоднішній черговий транш "плівок Міндіча". Тоді, можливо, зможуть на відтинках з зменшеним ППО вполювати щось більш корисне. Але то не точно ... :o

Звісно, тодішній прорив дронів Касьянова до Кремля, то був гарний ляпас росіянам. 
Але тоді Москва не була закрита РЕБом тощо.
Тому вийшло: 3 травня 2023 року, дрони стартували ввечері й два таки долетіли до Кремля та бабахнули.
Росіяни гарне кіно зняли тоді, казали що то замах на "самого" (що він вночі робив в Сенатському палаці - не сказали) :)

Зовсім трошки не влучили, але й так вийшло непогано :flag1:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, DmiVady сказал:

Але тоді Москва не була закрита РЕБом тощо.

Была...но "проебали"(С)

Посилання на коментар

3 години тому, kim chen lhoran сказав:

Який сенс у тому щоби схематозно порівнювати території

3 години тому, kim chen lhoran сказав:

якраз на тих малозаселених територіях добуваються корисні копалини, яки і приносять їм основний прибуток

Асілітє порівняти всі інші параметри росії та України, окрім територій, перед початком повномасштабного вторгнення?

Чи розуму не вистачить?

Чи аби щось звизданути, не подумавши?

Не здивували.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

7 часов назад, karbo сказал:

Фруктоза у мільйон разів небезпечніша за цукор, бо організм ніяк не обмежує їх споживання, не існує рівня насиченості, так спеціально задумано природою, щоби в сезон споживати її максимальну кількість задля виживання в суворих умовах.

Але нині не ті умови...

Фрукти були доступними буквально декілька тижнів на рік, а зараз кожен день на столі. 

не може бути фруктоза в мільйон разів небезпечніша, максимум в два, тому що дисахарид цукроза - це глюкоза і фруктоза. 

Посилання на коментар

Цитата

З лабораторії в Австралії зникли сотні зразків смертельного хантавірусу. Зникнення виявили лише через три роки, цього понеділка, — Fox News.

У серпні 2023 року з вірусологічної лабораторії громадського здоров’я Квінсленда зникли 323 флакони з кількома інфекційними вірусами, зокрема хантавірусом.

Хантавіруси — сімейство вірусів, які можуть спричиняти тяжкі захворювання та смерть. Деякі зі зниклих вірусів мають рівень смертності більш ніж у 100 разів вищий за COVID-19.

це гуманніша зброя, нііж війна

та навіть ядерка геміннаіше того, що зараз відбувається 4 роки

Посилання на коментар

Опять трамп спасает лицо рашки...пусть бы по москве и не ударили, а вот региончики бы прошлись однозначно...

Цитата

Трамп: Я радий оголосити, що у війні між росією та Україною буде ТРИДЕННЕ ПРИПИНЕННЯ ВОГНЮ (9, 10 і 11 травня). 

«У росії святкують День перемоги, але так само і в Україні, адже вона також була великою частиною та важливим чинником Другої світової війни.

Це припинення вогню включатиме зупинку всіх бойових дій, а також обмін 1 000 полонених з кожної країни. Це прохання було зроблене безпосередньо мною, і я дуже ціную згоду президента владіміра путіна та президента Володимира Зеленського.

Сподіваюся, це початок кінця дуже довгої, смертоносної та важкої війни. Переговори щодо завершення цього великого конфлікту — найбільшого з часів Другої світової війни — тривають, і ми щодня стаємо дедалі ближчими до цього. Дякую за увагу до цього питання!», — написав президент США.

Посилання на коментар

42 хвилини тому, karlito сказав:

не може бути фруктоза в мільйон разів небезпечніша, максимум в два, тому що дисахарид цукроза - це глюкоза і фруктоза. 

Вона небезпечна тим, що організм взагалі ніяк не обмежує її прийом, насичення не наступає, тож їсти їх можна безкінечно, і це все під оплески абсолютно неграмотної публіки про користь фруктів.

Посилання на коментар

немного перемоги от клоунов)))

Цитата

Враховуючи численні прохання, з гуманітарною метою, окресленою в перемовинах з Американською стороною 8 травня 2026 року, постановляю:

1. Дозволити 9 травня 2026 року провести парад в м. Москві (Російська Федерація).

На час параду (з 10 години ранку за Київським часом 9 травня 2026 року) територіальний квадрат Красної площі виключити з плану застосування українського озброєння.

Квадрат Красної площі:
55.754413 37.617733
55.755205 37.619181
55.753351 37.622854
55.752504 37.621538

2. Цей Указ набирає чинності з дня його підписання.

Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

8 травня 2026 року www.president.gov.ua/documents/3742026-59389

🤣

• Дякую 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Бармалей сказав:

немного перемоги от клоунов)))

🤣

tsn.ua/politika/tramp-zaiavyv-pro-trydenne-peremyria-miz-ukrayinoiu-ta-rf-3079454.html 

image.png.c60c70124cedb3a8a75369de402030b0.png

image.png.3bb1f3efc7e40f665184c3c702a56912.png

image.png.d44023f777c8a48e07be9333999b9b63.png

Посилання на коментар

7 годин тому, Бездомный сказав:

хибна у вас уява - така  ж як і в ші пана дміваді  дніпровського - вагалі не схожий - знайди схожісті

unnamed (1).jpg

Хто це?

Посилання на коментар

36 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

А я думаю, что так тихо. Оказывается перемирие

в темі чи Харкові?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...