vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 хвилин тому, akineo сказав: цікаво чому у нас не прийнято робити великі приватні масиви, а замість цього багатоповерхівки щтопають? тому що совок 70 років вів непримириму боротьбу проти приватної власности і всюду насажував люмпен-пролетаріат а бараках і гетто 5 хвилин тому, akineo сказав: жили б як американці, у кожного авто розмріявся... Цитата Сполучені Штати споживають приблизно 16% від загального світового споживання первинної енергії, маючи при цьому лише близько 4% від загальної кількості людей на Землі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому В Європі знов пишуть, що діпстрайки по Вайлдберіз можуть мати зворотний ефект та мобілізувати рос. суспільство, як сталося з Іраном на початку війни з США www.dagbladet.no/meninger/et-tveegget-sverd/84991051 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) фф Змінено 8 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 40 хвилин тому, akineo сказав: колег питав за їхнії сусідів - всі хто в квартирах кажуть - під_ори. так що це норма в курятнику, і тим паче спальному районі. завжди знайдеться сусід-уєбан www.instagram.com/reel/Czi_dfCNR9x/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 30 минут назад, akineo сказал: так це ж план такий Але ж чомусь такі статті стали з'являтися. Незрозуміло поки що. Змінено 8 годин тому користувачем truck55 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 час назад, US7IGN сказал: Що там трапилося? www.instagram.com/reel/Db5xuRiN2D7/ тільки в Албанії держава спортила життя українцям? 😁 а я думав то по всьму світу так, така політика... 🙃 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 55 минут назад, vadimv сказал: багатоповерхівки щтопають загальносвітова тендеція надворі зараз така (в штатах теж) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 час назад, sergio сказал: На стільки скрутне становище? Не кваптесь з підміною. Зараз поляки і інші небайдужі до закликів потужного члени єс почнуть висилати 18-60, то ще конкурс на ту трьошку зможете провести) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, vadimv сказал: цікаво чому у нас не прийнято робити великі приватні масиви, а замість цього багатоповерхівки щтопають? це піпєц як дорого. якось зустрічав, скільки субурбія стайл коштує для США - нам так не буде. хіба що без сучасної інфраструктури, тоді буде. розселяться після кількох зим без електроенергії самі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 минуты назад, karlito сказал: убурбія стайл коштує для США побудувати простіше та дешевше ніж отой чєловєйнікобєтон. але в подальшому утримання комунікацій дорожче ніж для чєловєйніков. до того ж оті бєтонні одоробло то дуже зручний спосіб качати гроші з власників, "аппарат машинного доєнія" можна сказати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 минуты назад, Tochkin сказал: але в подальшому утримання комунікацій дорожче ніж для чєловєйніков я саме це й мав на увазі - розгалуженні комунікації, широченні дороги (я майже за два роки жодного обгону не зробив), та кількість авто врешті решт. на днях був в даунтауні - шугався пішоходів на перехрестях, зате там человєніки і двіжуха. я б пожив там рік-два, для контрасту. 6 минут назад, Tochkin сказал: "аппарат машинного доєнія" зараз і будинки з таунхаузами в це перетворюють. частенько на очі попадається конспірологія (чи ні) про Блекрок і іже с нім, як вони масово викуповують приватне житло, штучно наганяють його вартість в районі і здають. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 минуты назад, karlito сказал: я саме це й мав на увазі - розгалуженні комунікації, широченні дороги (я майже за два роки жодного обгону не зробив), та кількість авто врешті решт. на днях був в даунтауні - шугався пішоходів на перехрестях, зате там человєніки і двіжуха. я б пожив там рік-два, для контрасту. та то так здається що пожив би. в нас родичі в штатах теж якось заселились на 20 (чи якийсь там поверх), типу краєвиди у вікно гарні та ін. витримали 6 міс, "нахєрнахєр", бо як виявилося краєвиди з вікна то єдине що там було гарного. та й я оно дивлюся не перший рік на знайомих що мешкають в бетонних будинках, слухаю історії про кондофі, та збори та витрати.... як казав мій знайомий - "житло в північній америці повинно мати окремий вхід з вулиці". 10 минут назад, karlito сказал: зараз і будинки з таунхаузами в це перетворюють. частенько на очі попадається конспірологія (чи ні) про Блекрок і іже с нім, як вони масово викуповують приватне житло, штучно наганяють його вартість в районі і здають. по всьму світу житло дорожчає... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) Як на мене, то мурашники (краще, мабуть, орендовані) - це для активних молодих та самодостатніх одинаків, а дім - уже сімейна справа. Хто пам'ятає молодість: скільки часу ви проводили у квартирі? Я, наприклад, тільки спав, і то не кожну ніч, ще забігав помитися та перевдягнутися Дідам та бабам теж більше підходить мурашник, звісно, якщо йобнуті діти не псують життя і собі, і їм, тягаючи їх за собою. Змінено 7 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 часа назад, US7IGN сказал: Що там трапилося? www.instagram.com/reel/Db5xuRiN2D7/ Албанці не поляки. Українській акцент в польскій мові не вицеплять, щоб відкіздити.😎 Пи. Си. ЖЗлі язики стверджують, шо в Сербії є прямі канали зв"язку з кремлем. Короче бобік замісць Оману поперся в Сербію за інструкціями. Змінено 5 годин тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 часа назад, Tochkin сказал: тільки в Албанії держава спортила життя українцям? 😁 а я думав то по всьму світу так, така політика... 🙃 Раніше заїжджав до Албанії і міг сидіти там скільки влізе. На кордоні на виїзді тільки здалека показував українські паспорт, прикордонник махав рукою, щоби проїжджав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, sergio сказал: Раніше заїжджав до Албанії і міг сидіти там скільки влізе. На кордоні на виїзді тільки здалека показував українські паспорт, прикордонник махав рукою, щоби проїжджав. old good times... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 8 часов назад, truck55 сказал: В Європі знов пишуть, що діпстрайки по Вайлдберіз можуть мати зворотний ефект та мобілізувати рос. суспільство, як сталося з Іраном на початку війни з США www.dagbladet.no/meninger/et-tveegget-sverd/84991051 в Європі агентів впливу - зливних бачків кацапських на утриманні.... єсли всунуть четвертак , то он напишет и не так 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому Володимир Зеленський вийшов у люди і розказав, що якби оце американці дали нам ліцензії чотири роки тому, то ми би балістикою закидали і себе і сусідів, які потребують таких товарів. Звучить вельми привабливо, але цілком нереалістично, якщо згадати, що на початку каденції сам Зеленський обрізав ракетні програми, а трудівники відповідних заводів або ходили два дні на тиждень на роботу. А то й зовсім сиділи у неоплачуваних відпустках. Разом з тим, видання The Telegraph пояснює, за що ж шалено бореться Київ. Так от у центрі заруби Трампа та Зеленського є невеликий восьмидюймовий радар, який виготовлений компанією Boeing в Алабамі. Деталь настільки робоча, що США не спішить нею ділитись навіть з найближчими союзниками. "Відомий (радар — ред.) як активна радіолокаційна голівка PAC-3 Ka-Band, він слугує "очима та вухами" перехоплювача, виявляючи ракету, що наближається, на останніх секундах її польоту та направляючи "Патріот" на пряме зіткнення. Відмова Україні у доступі до цієї технології може стати питанням виживання", - зазначають у статті. Чому ж раптово виникли такі побоювання? Менше місяця тому на інтервʼю в The Atlantic ходив головний конструктор Штілєрман. І там без задніх мислєй розказав, що просив бізнесмена Тимура Міндіча, який є фігурантом справи про корупцію в енергетиці, забезпечити, що держава надасть доступ до креслень радянських ракетних технологій. За словами Штілермана, це сталося навесні 2024 року, коли Міндіч прагнув інвестувати у Fire Point. Саме тоді він і попросив бізнесмена забезпечити йому доступ до креслень, які зберігалися у засекречених архівах України. "Мені було байдуже, як саме це буде зроблено. Мені просто потрібно було, щоб це сталося", — сказав він. Співвласник Fire Point додав, що для виконання прохання Міндіч використав свої політичні зв’язки, зробивши архіви доступними для групи українських компаній, серед яких була й Fire Point. Чи звучить це вкрай хріново для умовного боса Boeing? Однозначно. Бо завтра ушлий Міндіч умовно візьме креслення цього радара і віднесе Південному Судану чи Північній Кореї. Або й із Росією поділиться по старих контактах мертвої тещі. Так народжується недовіра і ми самі собі стріляємо в ноги. Не знаю, хто там готував Штілєрмана до того вʼю. Але для пострадянського обивателя ті речі звучали по-пацанськи, а для західної технологічної компанії не дуже. Джерело: https://censor.net/ua/b4017895 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз