Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, akineo сказав:

цікаво чому у нас не прийнято робити великі приватні масиви, а замість цього багатоповерхівки щтопають?

тому що совок 70 років вів непримириму боротьбу проти приватної власности і всюду насажував люмпен-пролетаріат а бараках і гетто

5 хвилин тому, akineo сказав:

жили б як американці, у кожного авто

розмріявся...

Цитата

Сполучені Штати споживають приблизно 16% від загального світового споживання первинної енергії, маючи при цьому лише близько 4% від загальної кількості людей на Землі.

• Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В Європі знов пишуть, що діпстрайки по Вайлдберіз можуть мати зворотний ефект та мобілізувати рос. суспільство, як сталося з Іраном на початку війни з США  www.dagbladet.no/meninger/et-tveegget-sverd/84991051

Посилання на коментар

40 хвилин тому, akineo сказав:

колег питав за їхнії сусідів - всі хто в квартирах кажуть - під_ори. так що це норма в курятнику, і тим паче спальному районі. завжди знайдеться сусід-уєбан

www.instagram.com/reel/Czi_dfCNR9x/

• Дякую 1
Посилання на коментар

30 минут назад, akineo сказал:

так це ж план такий

Але ж чомусь такі статті стали з'являтися. Незрозуміло поки що.

Змінено користувачем truck55
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

Що там трапилося? www.instagram.com/reel/Db5xuRiN2D7/

тільки в Албанії держава спортила життя українцям? 😁 а я думав то по всьму світу так, така політика... 🙃

Посилання на коментар

55 минут назад, vadimv сказал:

багатоповерхівки щтопають

загальносвітова тендеція надворі зараз така (в штатах теж)

Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

На стільки скрутне становище? 

Не кваптесь з підміною. Зараз поляки і інші небайдужі до закликів потужного члени єс почнуть висилати 18-60, то ще конкурс на ту трьошку зможете провести)

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

цікаво чому у нас не прийнято робити великі приватні масиви, а замість цього багатоповерхівки щтопають?

це піпєц як дорого. якось зустрічав, скільки субурбія стайл коштує для США - нам так не буде. хіба що без сучасної інфраструктури, тоді буде. розселяться після кількох зим без електроенергії самі

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, karlito сказал:

убурбія стайл коштує для США

побудувати простіше та дешевше ніж отой чєловєйнікобєтон. але в подальшому утримання комунікацій дорожче ніж для чєловєйніков. до того ж оті бєтонні одоробло то дуже зручний спосіб качати гроші з власників, "аппарат машинного доєнія" можна сказати.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Tochkin сказал:

але в подальшому утримання комунікацій дорожче ніж для чєловєйніков

я саме це й мав на увазі - розгалуженні комунікації,  широченні дороги (я майже за два роки жодного обгону не зробив), та кількість авто врешті решт. на днях був в даунтауні - шугався пішоходів на перехрестях, зате там человєніки і двіжуха. я б пожив там рік-два, для контрасту.

6 минут назад, Tochkin сказал:

"аппарат машинного доєнія"

зараз і будинки з таунхаузами в це перетворюють. частенько на очі попадається конспірологія (чи ні) про Блекрок і іже с нім, як вони масово викуповують приватне житло, штучно наганяють його вартість в районі і здають. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 минуты назад, karlito сказал:

я саме це й мав на увазі - розгалуженні комунікації,  широченні дороги (я майже за два роки жодного обгону не зробив), та кількість авто врешті решт. на днях був в даунтауні - шугався пішоходів на перехрестях, зате там человєніки і двіжуха. я б пожив там рік-два, для контрасту.

та то так здається що пожив би. в нас родичі в штатах теж якось заселились на 20 (чи якийсь там поверх), типу краєвиди у вікно гарні та ін. витримали 6 міс, "нахєрнахєр", бо як виявилося краєвиди з вікна то єдине що там було гарного. та й я оно дивлюся не перший рік на знайомих що мешкають в бетонних будинках, слухаю історії про кондофі, та збори та витрати.... як казав мій знайомий - "житло в північній америці повинно мати окремий вхід з вулиці".

10 минут назад, karlito сказал:

зараз і будинки з таунхаузами в це перетворюють. частенько на очі попадається конспірологія (чи ні) про Блекрок і іже с нім, як вони масово викуповують приватне житло, штучно наганяють його вартість в районі і здають. 

по всьму світу житло дорожчає...

• Лайк 1
Посилання на коментар

Як на мене, то мурашники (краще, мабуть, орендовані) - це для активних молодих та самодостатніх одинаків, а дім - уже сімейна справа.
Хто пам'ятає молодість: скільки часу ви проводили у квартирі?
Я, наприклад, тільки спав, і то не кожну ніч, ще забігав помитися та перевдягнутися :)
Дідам та бабам теж більше підходить мурашник, звісно, якщо йобнуті діти не псують життя і собі, і їм, тягаючи їх за собою.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, US7IGN сказал:

Що там трапилося? www.instagram.com/reel/Db5xuRiN2D7/

Албанці не поляки. Українській акцент в польскій мові не вицеплять, щоб відкіздити.😎 

Пи. Си. ЖЗлі язики стверджують, шо в Сербії є прямі канали зв"язку з кремлем. Короче бобік замісць Оману поперся  в Сербію за інструкціями. 

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Tochkin сказал:

тільки в Албанії держава спортила життя українцям? 😁 а я думав то по всьму світу так, така політика... 🙃

Раніше заїжджав до Албанії і міг сидіти там скільки влізе. На кордоні на виїзді  тільки здалека показував українські паспорт, прикордонник махав  рукою, щоби проїжджав. 

Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

Раніше заїжджав до Албанії і міг сидіти там скільки влізе. На кордоні на виїзді  тільки здалека показував українські паспорт, прикордонник махав  рукою, щоби проїжджав. 

old good times... 

Посилання на коментар

8 часов назад, truck55 сказал:

В Європі знов пишуть, що діпстрайки по Вайлдберіз можуть мати зворотний ефект та мобілізувати рос. суспільство, як сталося з Іраном на початку війни з США  www.dagbladet.no/meninger/et-tveegget-sverd/84991051

в Європі агентів впливу - зливних бачків  кацапських на утриманні....

єсли всунуть четвертак , то он напишет и не так 

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...