workover Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 (змінено) 7 минут назад, MaksymS сказал: Есть большие сомнения что тут речь идет о сжигании в бочке или печке. Все же мне кажется что речь о сжигании в чистом поле или не очень чистом - например на участке открытую кучу с человеческий рост при плотной застройке. А то под запрет попали бы все твердотопливные котлы - ведь в них сжигаются остатки растительности. 100% если спаливать небольшими объемами, ничего в этом плохого не будет, у некоторых ТП котлы когда растапливают, такой дым валит что это просто экибана.. Змінено 27 березня 2022 користувачем workover 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 3 хвилини тому, sergio сказав: так, что можна палить и не париться. Угу. Только на прошлой неделе в селе пожарные тушили такого деятеля... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nata1 Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 11 минут назад, wipe сказал: В Кодексе Украины об административных правонарушениях в ст. 77-1 установлена ответственность за самовольное сжигание сухой растительности или ее остатков Стаття 77-1. Самовільне випалювання рослинності або її залишків Випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища або з порушенням умов такого дозволу, а так само невжиття особою, яка одержала дозвіл на випалювання зазначеної рослинності або її залишків та опалого листя, заходів щодо своєчасного їх гасіння - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від п'ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. За сжигание на своем приусадебном участке штрафа нет. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 13 минут назад, Gardenia сказал: Я смотрю, сосед купил и перерабатывает. Я его спросила, как насчёт аренды, когда у себя закончит. Грит, что ему до конца лета измельчитель нужен будет. Шо та страшно звучит.😀 В принципі, все правильно. Я, як тільки дам кому свій електроінструмент - так і зламають. Макіта 2500 доволі швидко працює. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 А не пошли бы вы все нахер любители палить? сцуко, выжидают когда ветер не на их хату и начинают дымовую атаку. Не надо сравнивать необходимость отопления и утилизацию мусора, штраф касается сжигания растительных остатков. 11 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 3 минуты назад, Фрай сказал: А не пошли бы вы все нахер любители палить? сцуко, выжидают когда ветер не на их хату и начинают дымовую атаку. Не надо сравнивать необходимость отопления и утилизацию мусора, штраф касается сжигания растительных остатков. Раніше я палив ввечері, коли людей вже не було. Ніяких скарг ні від кого не надходило. А зараз все складаю в компостні ями. Компост різко підвищує врожай. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 1 година тому, nata1 сказав: В каком законе можно почитать? Якщо дим від срантя що горить не виходитиме за межі власної ділянки, то й власну хату можете спалити. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 12 хвилин тому, nata1 сказав: Стаття 77-1. Самовільне випалювання рослинності або її залишків Випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища або з порушенням умов такого дозволу, а так само невжиття особою, яка одержала дозвіл на випалювання зазначеної рослинності або її залишків та опалого листя, заходів щодо своєчасного їх гасіння - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від п'ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. За сжигание на своем приусадебном участке штрафа нет. місцева громадська варта з дрону вичисляла. не знаю чого іменно вони, наче взагалі вони ніхто і ніяких протоколів не можуть складати по данним адмін справам. може потім поліцію просто викликали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gidron69 Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 Прошёлся по магазинам города-***ы ментовские совместно с барыгами и явно при поддержке местной власти гуманитарку сдают в магазины и продают по не божеским ценам...Вот уж воистину:Кому война,а кому и мать родна...😡 1 2 5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nata1 Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 Автор — Євгенія Китаїва Записано зі слів українського захисника. "Ми приїхали в це село і почали займати оборону... хлопці потрохі копати почали.. не окоп, канєшно, а таке, щоб можна було впасти туди під час обстрілу... я не знаю, скільки хвилин пройшло, но я тупо о***їв від того, що побачив... знаєш, коли у людей городи починаються, всі прив'язують на вєлік до рами лопати і йдуть шось сажать... оце була така сама картіна, тільки їхало на мене на цих роверах майже все село... чоловіки, жінки, всі... пригнали і дивляться на мене... ну, типу, командуй! кажуть, синку, де копать?... у мене відібрало мову... стою, як телепень, дивлюсь... вони бігом відкручують свої лопати від вєліків... я зібрався з духом, кажу, не треба нічого, красно дякую, ми самі впораємось! но того вже ніхто не чув... лопати пішли в хід... за кілька днів суне на нас колона кацапської техніки... у мене необстріляні молоді пацани кричать, танкі пі***ють... тут розвертаюсь, до нас народ із села хмарою валить і кричить, хлопці, танки кацапські пі****ть, шо дєлать??? кажіть, як помагать???... на мене наче відро води крижаної вивернули... дивлюсь на це і плачу... валую їм, бігом назад... ану, по хатам!!!! та ніхто й не думає.... кричу знов, по хатам, б**дь... бєзнадьога, Жень... пруть з голими руками! я малих свої пару смикнув, кажу розверніть бігом їх додому! підбігає до мене мужик, 73 роки і каже, синку, дай гранату... я все життя комунальником пропрацював і знаю, як комунікації під ліс ідуть... зараз трубами на перехрестя вискочу, гранату кину і назад в трубу... клянусь, я чуть не здурів з цих людей... бій цілий день... арта крайню вулицю накрила... 25 хат горять, но, слава богу, всі живі... ми ж цю техніку довбемо... вони поняли, що не прорвуться, давай пробувать на нас з флангів.. палим їхні танкі, бехі, все що бачимо.... розлітаються їхні т-90... малі хлопці мої спрацювались, крошать... під вечір інтенсивність падає... отходять скоти... малі мої кажуть, може отдохнем?... я собі думаю, потомились хлопці, отпускаю... дивлюсь, скидають броню, кидають зброю і пі***ть бігом місцевим хати тушить... я знов плачу... не можу на це дивиться і сам біжу помагать..." Русняві! Задовбетесь "денацифікувати" країну, де населення бігом біжить будувати для армії укріплення, а армія, як вас розбила, біжить рятувати людям хати. Тупо зариють вас! . Всім вам, фашисти кончені, кінець!!! 29 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 13 хвилин тому, gidron69 сказав: Прошёлся по магазинам города-***ы ментовские совместно с барыгами и явно при поддержке местной власти гуманитарку сдают в магазины и продают по не божеским ценам...Вот уж воистину:Кому война,а кому и мать родна...😡 ні хера воно ніколи не зміниться. три покоління треба ,щоб померло і може потім.. який там ЄС,НАТо і тп. кому ми на хер такі треба?) 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
larsenam Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 3 часа назад, Kirill_Dnepr сказал: А наши мины, уплывшие в Босфор и просто в море, и российские порты не делают более доступными, чем наши заблокированные ими. А в сторону Севастополя от Одессы течений нет случайно? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 18 хвилин тому, gidron69 сказав: Прошёлся по магазинам города-***ы ментовские совместно с барыгами и явно при поддержке местной власти гуманитарку сдают в магазины и продают по не божеским ценам...Вот уж воистину:Кому война,а кому и мать родна...😡 пробували кудись повідомляти крім форуму? відео зняти? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 21 хвилину тому, gidron69 сказав: Прошёлся по магазинам города-***ы ментовские совместно с барыгами и явно при поддержке местной власти гуманитарку сдают в магазины и продают по не божеским ценам...Вот уж воистину:Кому война,а кому и мать родна...😡 А що за місто? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gidron69 Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 Только что, МаТраС сказал: пробували кудись повідомляти крім форуму? відео зняти? Мужичок у нас тут есть,активист-все заснял и сообщил...На следущий день к следаку вызвали,пытались руки крутить,но вроде отпустили пока...Рука руку моет-после войны с ними разберемся:) 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gidron69 Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 Только что, irina1969 сказал: А що за місто? Жопа мира-Сумы:) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 11 минут назад, МаТраС сказал: ні хера воно ніколи не зміниться. три покоління треба ,щоб померло і може потім.. який там ЄС,НАТо і тп. кому ми на хер такі треба?) Далеко ходити не треба. Київ, в школі видають гуманітарку, черга людей під сотню, переважно біля пенсійного віку. І мабуть четвертина, а то й більше з цигарками в зубах. Тобто на цигарки гроші є, але за гуманітаркою всерівно приперлись. 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 (змінено) 7 хвилин тому, gidron69 сказав: Мужичок у нас тут есть,активист-все заснял и сообщил...На следущий день к следаку вызвали,пытались руки крутить,но вроде отпустили пока...Рука руку моет-после войны с ними разберемся:) думаю, це те само ж мародерство.. треба було ще купити на відео і чек взяти Змінено 27 березня 2022 користувачем МаТраС 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 (змінено) 30 минут назад, gidron69 сказал: Прошёлся по магазинам города-***ы ментовские совместно с барыгами и явно при поддержке местной власти гуманитарку сдают в магазины и продают по не божеским ценам...Вот уж воистину:Кому война,а кому и мать родна...😡 К глубокому сожалению так было всегда и сейчас не минует. Цитата 23-24 березня українські митники виявили у гуманітарці контрабанду. У двох випадках фігурувала ГО "Народна Самооборона Львівщини". пока народ собирает копейки на покупку броников мутные личности из тех кто их возит тупо варят бабки, а те кто обязан пресекать куда смотрят? Цитата Мужичок у нас тут есть,активист-все заснял и сообщил...На следущий день к следаку вызвали,пытались руки крутить,но вроде отпустили пока... Ничего нового, все как обычно Сергей_84, возвращаясь к теме авто и филатова. Цитата За місяць війни в Україну вже ввезли понад три тисячі транспортних засобів. Усі вони пішли на потреби Збройних сил і підрозділів територіальної оборони. Про це повідомляє MMR, з посиланням на повідомлення митниці. Что такое сотня авто на фоне 3000? Не представляю ситуацию, когда даю кому-то заявку на авто и не получаю ни одного. И где там продолжение темы про якобы откаты? Заяву писал чмут? Змінено 27 березня 2022 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 3 хвилини тому, -Xeon- сказав: переважно біля пенсійного віку. І мабуть четвертина, а то й більше з цигарками в зубах. Тобто на цигарки гроші є, але за гуманітаркою всерівно приперлись. Вони це сприймають як шару від держави. А шара, як відомо, обсягу не має. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 2 хвилини тому, Фрай сказав: а те кто обязан пресекать куда смотрят? Їм треба наверх суми передавати. Дивляться чи вже назбирали чи ще треба попрацювати. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Columbina Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 33 минуты назад, МаТраС сказал: місцева громадська варта з дрону вичисляла. не знаю чого іменно вони, наче взагалі вони ніхто і ніяких протоколів не можуть складати по данним адмін справам. може потім поліцію просто викликали В прошлом году нас тоже пугали дронами....потом пугали полицией....сжигаю на участке в бочке... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 17 минут назад, МаТраС сказал: ні хера воно ніколи не зміниться. три покоління треба ,щоб померло і може потім.. який там ЄС,НАТо і тп. кому ми на хер такі треба?) Ага. Щоб люди тим ментам по головах надавали за таке. Або замість обстрілів фотки цих див повикладали у всі чатики. Та на гарячу лінію повідомили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 11 минут назад, gidron69 сказал: Мужичок у нас тут есть,активист-все заснял и сообщил...На следущий день к следаку вызвали,пытались руки крутить,но вроде отпустили пока...Рука руку моет-после войны с ними разберемся:) Кому и куда сообщил? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Columbina Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 33 минуты назад, gidron69 сказал: Прошёлся по магазинам города-***ы ментовские совместно с барыгами и явно при поддержке местной власти гуманитарку сдают в магазины и продают по не божеским ценам...Вот уж воистину:Кому война,а кому и мать родна...😡 Что и куда сдают не знаю, но зашла в центр помощи с гуманитаркой (Закарпатская область) - обнять и плакать! Впечатление что сняли вещи с бомжей... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз