outdoor24 Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 (змінено) 9 хвилин тому, igor_d70 сказав: Самая последняя забегаловка на западе оставит позади любое наше заведение З мого досвіду, чешські заклади громадського харчування в торгових центрах нічим не відрізняються від нашої Пузатої Хати в гастрономічному плані. А McDonalds в Україні, так взагалі смачніше ніж в багатьох країнах ЄС і Китаї. І ще - альтернативи нашим городнім помідорам за смаковими якостями і ціною - не зустрічав. Змінено 15 вересня 2022 користувачем outdoor24 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 15 минут назад, US7IGN сказал: а чим наша земля та трава гірші за їхню? Насколько я знаю там проблема не в траве, а в ее количестве. Плюс круглогодичный свободный выпас. Себестоимость получается микроскопическая. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 3 минуты назад, outdoor24 сказал: З мого досвіду, чешські заклади громадського харчування в торгових центрах нічим не відрізняються від нашої Пузатої Хати в гастрономічному плані. Про чехов не знаю, но в Штатах, даже в негритянком Маке приготовленов вкуснее чем в тех наших столовых которые я посещал. Про относительныю стоимость обеда и размер порций я вообще молчу. Про всякие французкие, гречески, тайские, иранские ресторанчики вообще молчу. И это у нас в Украине. Не дай вам бог попробовать российский общепит. Оттуда вообще живым уйти сложно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 36 минут назад, John_ сказал: Ахах. Все! Окрім деяких приємних картинок зі статистикою мертвих кацапів чи цікавих відео про тих же мертвих кацапів. Які він вкидує для підтримки своїх штанів почніть з наведеного прикладу подвійних стандартів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 10 минут назад, outdoor24 сказал: І ще - альтернативи нашим городнім помідорам за смаковими якостями і ціною - не зустрічав. Помидоры нах... А стейк на огороде не растет 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 4 хвилини тому, Canton сказав: А стейк на огороде не растет проте поряд з помідорами росте чудова підчеревина та ошийок 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 1 година тому, US7IGN сказав: там ви самі їх стимулюєте це робити. якби ви не купляли лайно, його ніхто б не продавав... Щоб не купувати у нас лайно, треба на юриста вивчитись. Я маю підозру, що етикетки на товарах тільки Вадим читає. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 44 минуты назад, US7IGN сказал: а чим наша земля та трава гірші за їхню? Беня! Если бы ты был идиот, то я бы написал тебе как идиоту! Но я тебя за такого не знаю, и упаси боже тебя за такого знать. Ты, видно, представляешься мальчиком. Неужели ты не знаешь, что в этой году в Аргентине такой урожай, что хоть завались, и мы сидим с нашей пшеницей без почина?.. Иссак Бабель. У них традиции, а у нас после этого начался коммунизм и раскулачивание. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 36 минут назад, outdoor24 сказал: З мого досвіду, чешські заклади громадського харчування в торгових центрах нічим не відрізняються від нашої Пузатої Хати в гастрономічному плані. Подтверждаю. Все немцы, которых заводил в Пузату Хату больше не обедали в дорогих кабаках. И плевали они на свою немецкое регулирование производства пищепрома. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 34 минуты назад, igor_d70 сказал: Про чехов не знаю, но в Штатах, даже в негритянком Маке приготовленов вкуснее чем в тех наших столовых которые я посещал. Про относительныю стоимость обеда и размер порций я вообще молчу. Про всякие французкие, гречески, тайские, иранские ресторанчики вообще молчу. И это у нас в Украине. Не дай вам бог попробовать российский общепит. Оттуда вообще живым уйти сложно. Как-то в Бундесе заскочил на автобане в Мак, ну, шо сказать. У нас вкуснее. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 33 хвилини тому, outdoor24 сказав: З мого досвіду, чешські заклади громадського харчування в торгових центрах нічим не відрізняються від нашої Пузатої Хати в гастрономічному плані. А McDonalds в Україні, так взагалі смачніше ніж в багатьох країнах ЄС і Китаї. І ще - альтернативи нашим городнім помідорам за смаковими якостями і ціною - не зустрічав. Ешки роблять дива зі смаком. А ще ж можна підфарбувати, ароматизувати... Величезні обсяги закупки садової хімії від бидлотрусів та кацапів Вам ні про що не говорять? От саме тією отрутою і обробляють наші овочі та фрукти. А господарства, що виробляють на експорт для ЄС користуються садовою хімією від Сінджента, Басф, Баєр. Тому що вони зобов’язані довести що їхня продукція відповідає вимогам Комісії ЄС з охорони здоров’я. Як садовод знаю різницю, і не лише в якості, але і в ціні. Я також знаю, що в ЄС ця продукція виробляється з аптечною обережністю. А яка гарантія в коретній роботі препаратів, що виробляються за принципом дешево і ефективно? Я таке не застосовую навіть на декоративних. Якщо Ви прийдете в лавку до фермера, щоб придбати домашню гусочку, то гусочка Вам сподобається, як і помідори. Але в масмаркеті таке не продають, тому що домашні помідори ніжні і не можуть зберігатися та транспортуватися так, як сорта з відповідними якостями. Ціни в таких лавках кусючі. Тому більшість купують в масмаркеті? Так, купують в масмаркеті де продукти також відповідають вимогам безпеки харчування. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 2 години тому, John_ сказав: У Кантона нове завдання. Ціль - Не вірте українським змі. От так взяв і відрубав. Єрмак вже не канає для розгойдування човника. От якби він прикладом взяв кацапське змі. Овсяннікова, кісельов, симонян чи інший ютубський непотріб. То інша справа. А з якого переляку треба вірити ґ+Ґ чи УПівці? Вони що, не були неодноразово викриті на перекручуванні фактів та відвертій брехні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 2 години тому, John_ сказав: Ви сумніваєтесь в моїх знаннях української мови? 100% ви навіть її не вчили ніколи Я маю сумніви у ваших розумових здібностях. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 а я відмовляюся дискутувати на тему якості продуктів, коли уявлення про місцеві харчі з макдональдсу, який сам по собі є знущанням над кухнею... якщо хочеш узнати місцеву кухню - займи чергу в заклад, де тільки місцеві... і власне черга з них же... 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 2 години тому, Alvalk сказав: Та ну, Зеленський тоді мабуть ще під стіл пішки ходив. Ну в кращому випадку в школу Ніт, навколішки перед ***лом стояв. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Ніт, навколішки перед ***лом стояв. Та ну, Вові тоді було лише 6 рочків. а х**ла ще взагалі ніхто не знав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 Наш Генштаб поділився трофеями. m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0AMa683HWhAprDNayFFzQme1fwfsFkR3nt4doj7r1ie9GcXJVYUqZ69tMri463DiYl&id=100069092624537 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 Щі скінчилися. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 31 минуту назад, US7IGN сказал: а я відмовляюся дискутувати на тему якості продуктів, коли уявлення про місцеві харчі з макдональдсу, який сам по собі є знущанням над кухнею... якщо хочеш узнати місцеву кухню - займи чергу в заклад, де тільки місцеві... і власне черга з них же... Да. Но привел в пример Мак как самый хреновый общепит на западе. Если брать их стейкхаусы то и говорить нема пра шо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
John_ Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 (змінено) 41 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Я маю сумніви у ваших розумових здібностях. Та мені все одно шо ви там думаєте А чого без матів? Пані Ірина все таки дала різки чешському воїну? Змінено 15 вересня 2022 користувачем John_ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 зрадникам - зрадникове У Горлівці не залишилось чоловіків, окупанти всіх відправили на фронт 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 На мій погляд, те що сталося з авто Президента є нападом на Президента. В воюючій країні це злочин. Автору доведеться дуууже старано пояснювати, чому в комендантський час він протаранив авто Президента. Нехай радіє, що його не пристрелили при наближенні. І як взігілі він мін зміг наблизитися до авто Президента вночі в пустому центрі Києва? Охороні та спецслужбам варто дуууже нервувати. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 Генерал Ходжес попередив про необхідність готуватися до розпаду Росії. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь UA Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 54 минуты назад, Музей сказал: Щі скінчилися. Надо писать правильно. Финский актер с украинскими корнями ... Это видно по фамилии. Наш человек. 1 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 (змінено) 12 минут назад, Игорь UA сказал: Надо писать правильно. Финский актер с украинскими корнями ... Это видно по фамилии. Наш человек. взагалі то , він зірка саме кацапокіно "Кукушка" + кацапської комедійної франшизи "Національні особливості ...." Змінено 15 вересня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз