Danylo Ivanov Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 4 часа назад, 7351 сказал: Тобто, всі чоловіки, громадяни України призивного віку, які не розписувались в повістках з ТЦК, тобто, ті кому повістку не вручали особисто, "звичайні ухилянти"? Тобто, е ще і незвичайні ухилянти? Ви громадянин України призивного віку? Продовжуйте, цікаво. Так. Проте, на відміну від Верховного Ухилянта, я не грав х*м на роялі, не пиз*ів про майські шашликі, і не посилав українців в окопи, знімаючи відосики в затишному бункері. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 2 хвилини тому, Фрай сказав: Колись я таке написав і за це хтось мене обізвав чи то тупим, чи то бараном, шукати ліньки, але що ж це виходить? У мене кращий зір? )) Ну за таке я точно нікого не обзивав, бо я слабо розумію чому одні воюють, інші допомагають по максимуму, а хтось забив ***. Треба покращити умови в армії, звісно за рахунок тих хто не в армії. Принаймі якусь логіку створивши. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 12 минут назад, Propeller сказал: Что значит в армии "можливість обирати посади" ? З цим взагалі лафа! буде великий конкурс на цікаві посади і можна буде оголошувати тендери на штабного писаря, начпрода, гсм, завклуба, хлєборєза і тп. Але гроші в бюджет частини, офіційно. )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 1 час назад, loader сказал: Дуже просто: - можливість обирати посади - ротації, 18м служби, 18м вільний. В бойових підрозділах 9м міс служби, 18м вільний (умовно) - підвищення зп мобілізованих, мін 40к, на нулі 200к доплати. Баласт звільнити. Впровадити можливість пониження звань і посад. - все соц забезпечення в Дію. Солдат не повинен бігати за бумажками, убд і тп. - монетизація будь якої броні, помісячно. Монетизація будь якого виїзду закордон, поденно. - влк ліквідувати в тому вигляді що є. Переглянути всі критерії по відношенню до різних задач. Ледь не забув головне - дозволити тримати активний ФОП. Я-би ще додав навчання не менше 6 міс. Можливіть швидкого переходу в інший підрозділ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 (змінено) 18 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: Так. Проте, на відміну від Верховного Ухилянта, я не грав х*м на роялі, не пиз*ів про майські шашликі, і не посилав українців в окопи, знімаючи відосики в затишному бункері. Тобто, це Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України винний у тому, що українці з 2014 року вимушені воювати за свободу та існування України в окопах? Тобто, кацапстан знову невинуватий? Продовжуйте, цікаво. Змінено 13 січня 2024 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 5 минут назад, 7351 сказал: Тобто, це Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України винний у тому, що українці з 2014 року вимушені воювати за свободу та існування України в окопах? Тобто, кацапстан знову невинуватий? Продовжуйте, цікаво. Ні, Верховний ні в чому не винуватий. Він просто наочно показав своїм прикладом усім іншим українцям, як їм треба поводитись в таких ситуаціях. Уникати повісток і візитів у ТЦК. "Мнє 42 і я нє лох", "Я должєн только своім родітелям" (с) Не розумію, що вам не подобається? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 1 хвилину тому, Danylo Ivanov сказав: Ні, Верховний ні в чому не винуватий. Він просто наочно показав своїм прикладом усім іншим українцям, як їм треба поводитись в таких ситуаціях. Уникати повісток і візитів у ТЦК. "Мнє 42 і я нє лох", "Я должєн только своім родітелям" (с) Не розумію, що вам не подобається? Це вам Верховний Головнокомандувач ЗСУ не подобається, -- це ж він, з ваших слів, винний у тому, що українці боронять Україну в окопах з 2014 року. І так, завдяки йому Україна має зброю та гроші для боротьби з окупантами. А такі, як ви, як на мене, працюють на окупантів України -- може за гроші, а може, як корисні ідіоти. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 (змінено) 6 часов назад, igor_d70 сказал: Я думаю британцы разбираются в своих интересах лучше нас Починаючи з Версальськї мирної угоди Британська Імперія тільки те й робила , що допомагала кацапам себе трахати . Згодом дотрахалася хіба що не до мишей . Змінено 14 січня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 43 хвилини тому, 7351 сказав: винний у тому, що українці боронять Україну в окопах з 2014 року. Ні, він же тоді втік до Москви на чистоньюс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 1 час назад, Фрай сказал: З цим взагалі лафа! буде великий конкурс на цікаві посади і можна буде оголошувати тендери на штабного писаря, начпрода, гсм, завклуба, хлєборєза і тп. Але гроші в бюджет частини, офіційно. )) loader уже уточнил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2024 (змінено) А ви вірите, що таке може бути? Це те ж саме чому проституцію не легалізують, чому парксервіс у казну міста копійки приносить, чому у нас немає закупівлі за гроші міста машин асенізаторів і ще багато чому. Змінено 13 січня 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: 14 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 16 часов назад, 7351 сказал: Збрехав, як завжди. в 19-ом году, когда у бубочки был свой прокурор, министр обороны, сбу и пр можно было и не такую справку получить 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: 14 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 14 часов назад, US7IGN сказал: ну не вірю я що офіс простих рішень та інші настільки тупі. це фізично неможливо. странно. читая Ваши посты, я как раз и думал, что Вы в числе немногих, кто допускает массовую шизофрению в этом клятом офисе. Типа нереально, но все бывает в первый раз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 (змінено) 24 минуты назад, Alex2064 сказал: в 19-ом году, когда у бубочки был свой прокурор, министр обороны, сбу и пр можно было и не такую справку получить Тем более, что на сайте МО доступ к архивам публикаций закрыт... Но оригинал ответа - со штрихкодами, номерами-датами - есть у Бирюкова Змінено 14 січня 2024 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 В 04.01.2024 в 11:52, рыбак сказал: Кстати . по поводу "лысого" , которого вы так любите упоминать. В 12 году я был на кп в киевской части мвд( номер не помню), там висел стенд" известные люди , которые служили в нашей части " на украинском языке,и на одной фотке был " лысый", так, что он вполне годен к окопам. "Злые языки" бают, что весь мужкой коллектив Квартала "проходят службу" в Нацгвардии, ВЧ 3066 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 14 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 14 часов назад, Потрошитель сказал: Не пойму, откуда у людей уверенность, шо путен пойдет в европу? Если они так думают, значит на Украину они уже поставили крест? Ну какая европа, если он Украину осилить не может? Повторюсь, для него фиксация статус-кво(с бумажкой типа как в Корее) и жить дальше - вполне норм. Если вдруг для него сойдутся звёзды - сходит на нет финансирование Украины, очередной майдан(аж 10 лет не майданили - непорядок, традиции нужно соблюдать) и получится каким-то образом оттяпать ещё куски Украины - это уже не норм, это уже зашибись. Все. Какая Европа? Нагадить - беженцами, желтыми жилетами или ещё как подосрать - да, этож богоугодное дело. Но не более. Сколько там подводных течений,договорняков,торгов,уступок знают только эти черти из кремля,белого дома,Бейкер стрит,Банковой. А мы только из газет инетика. Корейская война закончилась после того как грузин сдох.Сразу Нет мудака-нет войны .Кто держатель акций нашей войны? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 14 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 14 часов назад, Бездомный сказал: навіщо б вони стільки танків-ракет наклепали ? з Україною воювати ? Та не кажіть, замало наклепали, навіть з Україною воювати не вистачає, куди там ще на Європу замахуватись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 16 минут назад, AlexNaymk сказал: Кто держатель акций нашей войны? Неужели Порох? Кто бы мог подумать то? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 14 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 45 хвилин тому, Canton сказав: "Злые языки" бают, что весь мужкой коллектив Квартала "проходят службу" в Нацгвардии, ВЧ 3066 І шо? Подивіться на кількість медалей, теж служили.інакше, певно, не буває. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 14 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 11 часов назад, loader сказал: Дуже просто: - підвищення зп мобілізованих, мін 40к, на нулі 200к доплати. Баласт звільнити. Впровадити можливість пониження звань і посад. При курсі 70-80 грн/$ - легко! Мені завжди подобалось, коли люди вважають, що у держави грошей безліч і можна кудись їх додатково направити в великій кількості без наслідків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 7 минут назад, ozor сказал: І шо? Подивіться на кількість медалей, теж служили.інакше, певно, не буває. Так мы совок или европа? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 1 час назад, Alex2064 сказал: странно. читая Ваши посты, я как раз и думал, что Вы в числе немногих, кто допускает массовую шизофрению в этом клятом офисе. Типа нереально, но все бывает в первый раз Не можна бути шизофреніком в одному і розумним в іншому. Відсутність розуму це глобальне. Але ж вони справно пиляють у небачених раніше обсягах і тримаються за владу, тому шизофренію виключаємо. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 14 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 4 хвилини тому, Canton сказав: Так мы совок или европа? Ви с вінсолом точно совок. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 8 минут назад, US7IGN сказал: Не можна бути шизофреніком в одному і розумним в іншому. Параноиком можно... Параноидальная любовь к баблу! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 (змінено) 10 минут назад, ozor сказал: Ви с вінсолом точно совок. Стопэ, телепузик! А кто оправдывает совковые традиции в армии? Я или Вы? Но совок я, главное не перепутать... Змінено 14 січня 2024 користувачем Canton 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз