Vinsol2009 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 50 хвилин тому, МаТраС сказав: ну ясно,що Фрай випадково не той нажав Ще є час виправити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 Serg Marco 1 ч. · Тест на критичне мислення. Зеленський-верховний головнокомандувач. Єрмак- його права рука. Наказ на цю операцію, бюджетування, переміщення сил та засобів і дуже багато всього. І це Зеленський тримав в тайні від Єрмака, як усі, хто в ОП планували цей наступ, та прораховували політичні ризики. Просто цікаво, це наскільки треба не дружити з логікою, щоб вірити в такі вкиди? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 (змінено) Слухайте,на заході журнашлюхи ще пожирніше наших будуть. Чому дивуватись. Змінено 19 серпня 2024 користувачем Юрий Киев 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 Германський рейх дав задню і пообіцяв на наступний рік навіть збільшити допомогу Україні. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 3 години тому, US7IGN сказав: Не для всіх За всіх мова не йшла (відучаємося казати за всіх). Мова була за те, що 100% вівторок, а не середа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 4 хвилини тому, vadimv сказав: За всіх мова не йшла (відучаємося казати за всіх). Мова була за те, що 100% вівторок, а не середа. ⁵ І сонечко сходить, і сонце заходить, і поспішає до місця свого, де сходить воно. ⁶ Віє вітер на південь, і на північ вертається, крутиться, крутиться він та й іде, і на круг свій вертається вітер... ⁷ Всі потоки до моря пливуть, але море воно не наповнюється: до місця, ізвідки пливуть, ті потоки вони повертаються, щоб знову плисти! ⁸ Повні труду всі речі, людина сказати всього не потрапить! Не насититься баченням око, і не наповниться слуханням ухо... ⁹ Що було, воно й буде, і що робилося, буде робитись воно, і немає нічого нового під сонцем!...Екклезіяст 1:5-9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 (змінено) 31 минуту назад, Propeller сказал: Просто цікаво, це наскільки треба не дружити з логікою, щоб вірити в такі вкиди? А наскільки треба не дружити з логікою, щоб розповідати якомусь керівнику офісу Президента плани військових операцій, та ще й після зірваної операції з вагнерами? Змінено 19 серпня 2024 користувачем Alvalk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 2 години тому, Vinsol2009 сказав: От мені цікаво, людина навмисне поставила той смайлик? Чи не людина? Смайликами можна помилитися. У мене так буває. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 7 хвилин тому, Alvalk сказав: керівнику офісу Президента Керівнику Офіса президента Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 31 минуту назад, Юрий Киев сказал: Слухайте,на заході журнашлюхи ще пожирніше наших будуть. Чому дивуватись. один Волтер Дюранті чого вартий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 2 часа назад, Propeller сказал: А я хотел спросить как узнали, что засада была именно чеченской? Я вчора і сьогодні,буквально годину назад,сидів за одним столом з одним із хлопців,які витягнули усіх наших 200 і задвухсотили трохи тих чеченців. Доречі,відомий тобі мій бус Мастерок,ще живий і приймав у тому активну участь. Там чуток вище якійсь номерний підар назвав мене москаликом,хай йому ікнеться. Станом на зараз в мене воюють мій рідний брат,рідний брат жінки та племінник,допомогаю чим можу. 24 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 1 час назад, Propeller сказал: Зеленський-верховний головнокомандувач. Єрмак- його права рука. Наказ на цю операцію, бюджетування, переміщення сил та засобів і дуже багато всього. Права рука, ліва нога. Автор мабуть не читав Положення по офіс президента і перелік повноважень його голови. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 8 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: Права рука, ліва нога. Автор мабуть не читав Положення по офіс президента і перелік повноважень його голови. Ти точно не читав. Собака бреше -- караван йде (С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 (змінено) 3 минуты назад, 7351 сказал: Ти точно не читав. Собака бреше -- караван йде (С) То розкажіть нам,яке відношення має керівник ОП до планування військових операцій ) Змінено 19 серпня 2024 користувачем Danylo Ivanov 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 42 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Керівнику Офіса президента Це для русні. Для українців -- Керівник Офісу Президента України. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 Тільки що, Danylo Ivanov сказав: То розкажіть нам,яке відношення має голова ОП до планування військових операцій ) То розкажи, де і ким йому це заборонено. І прочитай хоч раз (можно по складах) "Указ Президента України Про Положення про Офіс Президента України". Собака бреше -- караван йде (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 (змінено) 9 годин тому, мастерок сказав: Вчора поховали 2 друзів...Взагалі в чеченську засідку в курьскій області попали 8 хлопців з нашого місцевого бату,усі 200... Пане Василю, прошу прийняти вибачення від старого сліпого крота за не той смайлик, тицяєш одне, а попадаєш у зовсім інше і не завжди це помічаєш. У виправдання можу сказати, що більшість моїх постів з написом змінено Фрай, бо написав, відправив, а через деякий час помічаєш помилки і добре якщо ще ніхто тебе не процитував, бо на відміну від форумних зрадойобів і ухилянтів я маю сором. Цитата От мені цікаво, людина навмисне поставила той смайлик? Цитата Чи не людина? Цитата 3 години тому, Вячеслав63 сказав: Смайликами можна помилитися. У мене так буває. Так, пане Вячеслав, я вирішив декому ставити у відповідь дизлайки, аби розуміли, а виходило навпаки!, дякував. ) І ще до придурків, якщо ви бачите, що я нібито заходив у ваш профіль то також провина моїх великих грабель і незручного движка форуму який був не доведений до кінця. якщо я не реагую на ваші дописи то ви мені реально фіолетові. Тобто, як кажуть мусіки кажуть - «Мені всеодно чи ти є чи тебе немає» П.С. навіть не розумію як я зараз зовсім випадково побачив зауваження і стало цікаво про що і за кого йде мова? а там… Ще раз вибачаюсь перед товариством. Змінено 19 серпня 2024 користувачем Фрай 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 8 годин тому, 988888 сказав: Коли я приходжу на нове місце роботи то першим ділом з'ясовую у моїх майбутніх колег (а не у керівництва чи у "відділі кадрів") що трапилось з моїм попередником. Це дозволяє об'єктивно оцінити як атмосферу в колективі так і адекватність керівництва. І лише якщо відповіді на мої питання мене влаштовують я йду у "відділ кадрів". Оце і є відповідь на питання чому мене ніколи не буде під керівництвом таких як "дощ" і в колективі таких зарозумілих патріотів як "юрій київ" та "євгеніч". В армії немає керівництва, є командування. А втім як і цивільної роботи - є служба. Взагалі тупе порівняння. Це типу що сталось з моїм попередником? Він загинув. Нє, я манав таку роботу - пішов додому Як прийде час, з'ясовуй не з'ясовуй - будеш їбашить як усі 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 (змінено) Та ні, такі особини ніколи не будуть ї..ашити, вони завжди шукають відмазку. Змінено 19 серпня 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 3 години тому, US7IGN сказав: А в Україні хіба не так? У Україні немає строковиків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 15 хвилин тому, 7351 сказав: Офісу У 1989 році Б. Єрмак був призначений начальником відділу кадрів торгового представництва СРСР в Афганістані[3]. Хто не знає чим займалися торгові представництва? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 (змінено) 2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: У 1989 році Б. Єрмак був призначений начальником відділу кадрів торгового представництва СРСР в Афганістані[3]. Хто не знає чим займалися торгові представництва? Заздриш? Кого попало і всяку пи*доту, звісно, туди не ставили... Змінено 19 серпня 2024 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 6 годин тому, Vinsol2009 сказав: Індія має 1.5 млрд (півтора мільярда) населення З і. Якось портников не дуже добре виглядає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 12 минут назад, 7351 сказал: Для українців -- Керівник Офісу Президента України. Який навть не є державним службовцем. 17 минут назад, 7351 сказал: То розкажи, де і ким йому це заборонено. Положенням про ОП це заборонено. А точніше - планування військових оперцій не входить до повноважень ОП і його керівника. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз