Vinsol2009 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 8 хвилин тому, karbo сказав: Для чого? Щоб відповісти, а не зливатися . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 Только что, Vinsol2009 сказал: У них був досвід . у вас ж досвід? Один блазень вже потренувався на Україні, а треба було починати з ОСББ. Як я бачу, відштовхуючись від реакції описаних мною осіб, мої психопортрети досить точні. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Щоб відповісти, а не зливатися . В таком случае на твоём родном языке и того клиента, который не понимает украинского. Выражение "внутрішня українськість" (в переводе на русский язык — "внутренняя украинскость") часто используется для обозначения глубинного чувства принадлежности к украинской культуре, традициям, языку и национальной идентичности. Оно может подразумевать эмоциональную и духовную связь человека с Украиной, вне зависимости от того, где он физически находится. Это понятие может включать в себя понимание и принятие украинской истории, обычаев и ценностей, а также стремление сохранять и развивать украинскую культуру и язык в своей жизни. Змінено 14 вересня 2024 користувачем karbo 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 4 минуты назад, DmiVady сказал: Я дуже поважаю Усіка, ціную його досягнення, але ... ну не тре йому у міністри) Краще дати Героя Труда України та купу регалій та довічних ништяків візок... Ми вже маємо президента та уряд, з "простого народу" бачимо ж результат? Може досить експериментів? Мене особисто вже не дивує, коли в ютуб-новинах сержанти дають настанови, як вести стратегію війни, та хто повинен чого робити; коли напівграмотні блогери розповідають про економічні стратегії розвитку держави ... у цього контенту є свої споживачі ... най споживають, аби на майдани не ходили ... Ніхто не брав архітектором проєкту свого будинку, ну, наприклад, манікюрницю? А скрипаля виконробом на своє будівництво не залучали? ... а мені здається , що Усик має інакші цілі , ніж набити кишені на корупційних схемах . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) За наш прапор віддали життя багато найкращих людей. Тому ті хто тут виявляють зневагу в будь-якій формі - запроданці. Це базовий символ. Який розуміють наприклад і діти в 2 роки, і спортсмени і військові. Змінено 14 вересня 2024 користувачем loader 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 12 хвилин тому, DmiVady сказав: Ніхто не брав архітектором проєкту свого будинку, ну, наприклад, манікюрницю? А скрипаля виконробом на своє будівництво не залучали? Ви про генпрокурора без досвіду та діплому від "фахівця"? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 6 минут назад, loader сказал: За наш прапор віддали життя багато найкращих людей. Тому ті хто тут виявляють зневагу в будь-якій формі - запроданці. Це базовий символ. Який розуміють наприклад і діти в 2 роки, і спортсмени і військові. А кто выражал неуважение? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 Нідерланди не зможуть передати Україні систему Patriot через відмову одного із союзників від участі в угоді Джерело: https://censor.net/ua/n3509910 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 Тільки що, Canton сказав: Нідерланди не зможуть передати Україні систему Patriot через відмову одного із союзників від участі в угоді Джерело: https://censor.net/ua/n3509910 і по нафтозаводах давно не прилітало. мабуть по сраці все ж таки отримали і за курськ і за нафтозаводи 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 3 минуты назад, US7IGN сказал: і по нафтозаводах давно не прилітало. мабуть по сраці все ж таки отримали і за курськ і за нафтозаводи А про елементарну відсутність засобів враження та розвідданих нічого не муляє? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 8 хвилин тому, DmiVady сказав: А скрипаля виконробом на своє будівництво не залучали? ... Я баяніст і електрогітарист. Побудував будинок практично сам, починаючи з проекту, який затвердив у архітектурі. Для мене прикладом був російський піаніст Гаврілов. який був якимсь там офігенним лауреатом ще в совку і побудував особисто дерев'яний будинок. Потрібно бажання і вміння вчитись. Сусід, бувший військовий став непоганим професійним будівельником, після того, як вигнав на другий день роботи плиточника-"професіонала", який чомусь йому не сподобався з його якістю роботи. А те, що зробила в будинку його мати - професійна радянська будівельниця - він сказав - "краще б вона не робила". В цьому році з сином-програмістом встановили сонячні панелі з підключенням інвертора, акумуляторних батарей і різних цікавих приладів для автоматичної роботи.. І я впевнений, що ми зробили якісніше, ніж ті, хто займається цим. Тому, що їм потрібна швидкість і гроші, а нам якість. І прилади поставили не китайські, а європейські, які син купив набагато дешевше в Європі, ніж у нас. У нас є один забудовник, який побудував купу приватних будинків. І я бачив як він будував ті перші будинке в нашому районі - це повний треш. Я музикант і то знаю, що так робити не можна. І оскільки я робив практично все сам, то і розказати і показати можу всі процеси. І знаю, який цемент, гіпс, фарбу і т.п. купляти і як використовувати не гірше за виконроба. Бо, син казав, що його колега наймав професійного виконроба для будівництва, який чомусь не виправдав його довіру, отримавши купу грошей і затянувши будівництво. І прийшлося у все занурюватися самому. Кажуть же, що, якщо хочеш щось зробити якісно - зроби це сам. Так, що все залежить від рівня скрипаля. Є ж така приказка - талановита людина - талановита у всьому. Син в минулому році зробив комод із кріпленням сторін під 45градусів, де повинна бути точність до долі міліметра - все вийшло, не гірше, ніж у столяра(допомогла занурювальна пилка Макіта). А от столяр навряд чи зміг би так легко почати програмувати. Як і виконроб грати на скрипці. Усик - не пересічний, а видатний спортсмен. Чому він не може бути мінстром спорту? Чи на міністрів у нас треба вчитись в якомусь особливому ВУЗі? 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) 38 хвилин тому, loader сказав: За наш прапор віддали життя багато найкращих людей. Тому ті хто тут виявляють зневагу в будь-якій формі - запроданці. Це базовий символ. Який розуміють наприклад і діти в 2 роки, і спортсмени і військові. вартість життя мобіка - прапор? Зеля хоче кордони, а скільки за це віддати життів, чужих, не своїх, і навіть не Кошового. якщо ти, твоя родина, твої рідні загинуть через війну - то яка різниця вже? Змінено 14 вересня 2024 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 37 минут назад, Бездомный сказал: а мені здається , що Усик має інакші цілі , ніж набити кишені на корупційних схемах . А я Усіка не поважаю, бо на питання "чий Крим" він відповідав відверто, а от після вторгнення перевзувся, тому що... причин насправді багато, та хоча для рейтинг і щоб в миротворці не засвітитись. У людини або є принципи, або як у кантона, все від ситуації залежить. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) 15 минут назад, akineo сказал: вартість життя мобіка - прапор? Пішов ти на*** підар. Ти прикрасою розумієш про що мова іде, і навмисно насипаєш про начебто життя=прапор. От би тобі до москалів, там би ти усвідомив всю політру цінностей. У нас майже у кожного в штурм-паку прапор був, це дійсно символ, і відносились ми всі до нього з повагою. P.S. життя іноді дорівнює пляшці води, та ти ніколи не зрозумієш при яких обставинах таке може статись. Хіба що... ТЦК? Це фото у бомбосховищі якогось завода у Лисічанську, 16.06.2022. Змінено 14 вересня 2024 користувачем Evgenich 9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Усик - не пересічний, а видатний спортсмен. Чому він не може бути мінстром спорту? Чи на міністрів у нас треба вчитись в якомусь особливому ВУЗі? Можна поставити жінку. В нас багато гарних спортсменок з більш однозначною репутацією. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) 4 минуты назад, Evgenich сказал: Del Змінено 14 вересня 2024 користувачем Evgenich Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 10 часов назад, Бездомный сказал: почалося з указівки з вашингтонського обкому ( з яким кацапи зазделегіддь домовилися у Рейк'явику ) - "ви мусите віддати кацапам яз" То вже потім було при Буші - перемогла доктрина розподілу Союзу на СНГ, замість розподілення РСФСР. Домовленість у Рейкв'яріку була спрямована на скорочення зброї середнього радіусу дії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) ось люди в Румунію емігрують, а кажуть кордони закриті www.tiktok.com/@vg_viking2 життя одне. Змінено 14 вересня 2024 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 22 хвилини тому, US7IGN сказав: і по нафтозаводах давно не прилітало. мабуть по сраці все ж таки отримали і за курськ і за нафтозаводи Хто знає, про що домовились великі хлопчики і який "атата" отримало наше чудо ) Але обмін "нафтозаводи проти енергопідстанцій" міг пройти (про таки перемовини вже писАли й, можливо, якийсь етап закінчився) Як на мене, то маркером буде кінець вересня / початок жовтня, коли РФ накопичить ракет для чергового масованого удару, і куди буде спрямовано цей удар. Бити будуть, в цьому я певен, бо пиидори, але є нюанси у цілях. Іран поки що дав балістичні 110-ки, вони на фронтах клопоту добавлять, гадаю, на тилові обстріли поки що малувата відстань. Ну і пан Кирил, може поки що накопичує та прорабатує нові шляхи (бо крайні наші дрон-нальоти не дуже розганялися по новинах, мабуть, не дуже яскраво пройшли) це війна, меч та щит, не кожен виліт переможний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Хто знає, про що домовились великі хлопчики і який "атата" отримало наше чудо ) Але обмін "нафтозаводи проти енергопідстанцій" міг пройти (про таки перемовини вже писАли й, можливо, якийсь етап закінчився) Як на мене, то маркером буде кінець вересня / початок жовтня, коли РФ накопичить ракет для чергового масованого удару, і куди буде спрямовано цей удар. Бити будуть, в цьому я певен, бо пиидори, але є нюанси у цілях. Іран поки що дав балістичні 110-ки, вони на фронтах клопоту добавлять, гадаю, на тилові обстріли поки що малувата відстань. Ну і пан Кирил, може поки що накопичує та прорабатує нові шляхи (бо крайні наші дрон-нальоти не дуже розганялися по новинах, мабуть, не дуже яскраво пройшли) це війна, меч та щит, не кожен виліт переможний. Україна без електроенергії виживе 1 рік проживе, а їм срака була б. всього 80 об'єктів .. це як ядерка, типу втрат буде менше, ніж продовження війни. знищення серця бензоколонки і енергетики України = менше наслідків, ніж продовження війни десятки років. але таког оне буде, бо Кошовий хоче жити життя, а не виживати, як нам втирають про війну на виживання. Змінено 14 вересня 2024 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 5 минут назад, DmiVady сказал: Бити будуть, в цьому я певен, бо пиидори, але є нюанси у цілях. У нас навчання з пожежної безпеки завтра відмінили, у зв'язку з імовірністю масованого обстрілу. Хоча тож саме було і на 24 серпня. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 1 година тому, Vinsol2009 сказав: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 1 година тому, 7351 сказав: генпрокурора без досвіду Генпрокурор мав досвід керування міністерством внутрішніх справ. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 5 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: За кораблем, чмо. Моя рідна мова українська. Тикай собі в сраку. що у вас сьогодні за тема зі сраками і тиканням туди? кожен пише якусь хрінь і ще й хоче щоб на ВИ звертались 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 47 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: сином-програмістом встановили У хірятнику вже не вивчають електротехніку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз