Бездомный Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 знов вишки Бойка складається враження , що їх там зазделегіддь як воєнні об'єкти для нападу на Україну ставили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 Если рашастан покинет Сирию,выведенные от туда средства перенаправят в Украину.Надеюсь запад усилит нам помочь. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 6 часов назад, Серьожа сказал: Если рашастан покинет Сирию,выведенные от туда средства перенаправят в Украину.Надеюсь запад усилит нам помочь. там складно щось вивести , окрім особового складу . там фіксуввти збитки доведеться - матеріальні , та що навіть доскульніше - репутаційні кацапи не пробачають воєнних поразок своїм сцарям Змінено 7 грудня 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) "Чурбанская весна" у вас такая будет, что Сирия вам детским утренником покажется (с) Змінено 7 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 1 година тому, DmiVady сказав: А що з Залужним не так? Та все так, то порошки всіх успішних з влади намагаються видати за членів своєї секти і будь-яким чином перекупити/перетягти до себе, а своїх у владі, таких що зашкварились видають за зелену плісняву, нічого нового у діях. ще багато грошей витрачають на те, щоб не забули когось з них і будь-яким чином витягують ушльопків у вигляді коментарів чи ще якось. Чого далеко ходити? Он Кантон так аркашу сюди чого цитує? Теж відпрацьовує на майбутнє. Залужного зелень поспішила прибрати доки остаточно не зашкварився, бо він їм потрібний як залізний запасний варіант на майбутні вибори. Непереможний генерал це вам не якісь наєви з кривоносами, це символ на який можна робити ставку і вона зіграє у будь-якому випадку. 5 2 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 Нічого не зрозумів, але і грець з ним ))) До речі, я голосував за ПАПа у 15-му, і спасав його зморщену сраку до останнього у 19-му, хоча в мене до нього та його посіпак немало претензій. А Запоріжжя якось зовсім не зелене було і навряд вже буде ... та й скільки буде Україн, і в яких межах, теж питання, так що для одної може й Залужний підійде, для Західної якась Фаріон, "а у Києві дядько", хз, не прогнозуємо, але розкол вже є і він буде поглиблюватися. Тож, можна не стримуватись, і далі ділити українців на "порошків" та "зелебобіків" й ще кого таам є, й допомагати цим росіянам в реалізації їх планів знищення України, як самостійної держави. Алга ... 4 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 19 минут назад, Фрай сказал: Залужного зелень поспішила прибрати доки остаточно не зашкварився, бо він їм потрібний як залізний запасний варіант на майбутні вибори. Непереможний генерал це вам не якісь наєви з кривоносами, це символ на який можна робити ставку і вона зіграє у будь-якому випадку. Потужно. А розтулмачте, яким чином Залужний так зашкварився, що його рейтинг вищий, ніж у Зеленського? Незавжаючи на телемарахвон і те, що Залужного усунули з усіх медійних майданчиків і відправили послом в Лондон. То хто з них зашкварився? Змінено 7 грудня 2024 користувачем Danylo Ivanov 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 38 минут назад, Серьожа сказал: Если рашастан покинет Сирию,выведенные от туда средства перенаправят в Украину.Надеюсь запад усилит нам помочь. если успеет что-то вывести 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
12val12 Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) DEL Змінено 7 грудня 2024 користувачем 12val12 туга клава 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 SpaceX уклала контракт з Пентагоном на розширення доступу України до Starshield, зашифрованого сигналу через Starlink, який складніше зламати або заглушити, — Bloomberg. 2500 вже наявних терміналів Starlink в Україні отримають доступ до Starshield. Це на додаток до 500 терміналів, які вже були підключені раніше. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 51 минуту назад, Серьожа сказал: Если рашастан покинет Сирию,выведенные от туда средства перенаправят в Украину.Надеюсь запад усилит нам помочь. Сирійські повстанці увійшли до Пальміри і взяли під свій контроль ракетні склади армії Асада. Пальміра — це цінний стратегічний вузол. Місто розташоване в пустелі та контролює ключові шляхи, що ведуть до Дамаска та інших важливих районів Сирії. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 1 година тому, DmiVady сказав: Тож, можна не стримуватись, і далі ділити українців на "порошків" та "зелебобіків" й ще кого таам є, й допомагати цим росіянам в реалізації їх планів знищення України, як самостійної держави. Алга ... Це ви мені закидаєте «допомогу россіянам у розколі»? ну, тоді алга, як ви кажете, бо я щодня зранку й до ночі у цій темі бачу вкиди зрадогонів на чолі з Кантоном і вашу хоч і слабку, але все ж таки підримку цієї мішпухи. 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 38 хвилин тому, Фрай сказав: Це ви мені закидаєте «допомогу россіянам у розколі»? ну, тоді алга, як ви кажете, бо я щодня зранку й до ночі у цій темі бачу вкиди зрадогонів на чолі з Кантоном і вашу хоч і слабку, але все ж таки підримку цієї мішпухи. Так, вам. "Та все так, то порошки всіх успішних з влади ..." ваша ж фраза? чи не так? "Порошки" тож люди не того сорту? чи як? їх куди, в концтабори, чи на перевиховування? "или єто другоє" © Які думки та тенденції мені підтримувати, я вибираю сам, і так, якщо у "зрадогона Кантона" є слушна думка, то відмічаю (як відмічаю слушні думки всіх, не звертаючи на політичні вподобання), а якщо несе пургу, то частіше не звертаю уваги, як і на ту пургу, що несуть інші (більшість повідомлень від таких просто не бачу). Для мене первинне це ідеї та думки, а хто, це вторинне. Продовжуйте ділити й далі, по людях, на сорти, може й до циркулів дійде, це ваш вибір, вам з цим жити. І щоб більш не вертатися до теми: я за Україну, де статті Конституції України: 10,11,12 та інші не просто написані на папері, яким кожен день підтирається нинішня влада, а діють, і виконуються, без жодних пауз ... "єто другоє" мене не влаштовує. В мене все. 7 5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 IMG_8207.MP4 Супровід та знищення заребленого мопеда з гвинтокрила. Цікаве відео, перший раз засвітили, як це роблять. 9 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 fb.watch/wk7Nw9mxUT/ тато вчить сина кидати гранати з вінка балкона 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 3 години тому, Propeller сказав: Сирійські повстанці увійшли до Пальміри і взяли під свій контроль ракетні склади армії Асада. Пальміра — це цінний стратегічний вузол. Місто розташоване в пустелі та контролює ключові шляхи, що ведуть до Дамаска та інших важливих районів Сирії. Сирія - всьо! Варіантів зупинити таку навалу по всій країні нема. Африка для рашки те ж під великим питанням, через Иирію були всі шляхи постачання ЧВК та зброї. А от який там режим буде панувати, то вже питання цікаве. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 9 хвилин тому, anabioz сказав: Сирія - всьо! Варіантів зупинити таку навалу по всій країні нема. Африка для рашки те ж під великим питанням, через Иирію були всі шляхи постачання ЧВК та зброї. А от який там режим буде панувати, то вже питання цікаве. Цитата Сирійські повстанці заявляють про початок оточення Дамаска — бійці за 5 км від центру столиці ▪ Військові сирійської опозиції також знаходяться всього за 7 км від палацу Асада; ▪️Вже є інформація про локальні бої на околицях столиці Сирії; ▪️Під Дамаском сирійці зносять пам'ятники отцю Башара Асада. Військові, поліція та чиновники тікають із міста; ▪️Лавров після переговорів з Іраном та Туреччиною назвав повстанців "законною опозицією" та висловив готовність до переговорів з ними. Цитата З 27 листопада армія режиму Асада втратила понад 389 одиниць техніки. В основному російської техніки: ▪️34 літака та вертольота (24 Л-39; 9 МіГ-23; 1 Мі-8); ▪️145 танків; ▪️96 різних ББМ; ▪️87 одиниць артилерії та РСЗВ; ▪️5 одиниць інженерної техніки; ▪️18 систем ППО; ▪️3 РЛС. Майже всю техніку просто кинули. Сміялися з штатів в Афганістані, а самі ще гірше. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 Турецкие войска зашли в Алеппо. «Запросили термінову телефонну розмову з Анкарою. Адже через дії ісламістів може бути створена пряма загроза російським військовослужбовцям у Сирії та військовим базам рф. Та й повалення влади одного союзника рф (Асада) руками іншого партнера москви (Ердогана) в плани Кремля точно не входить», — пояснюють московські інсайдери. Проте, на цей час Ердоган на запит про розмову не відповів О. Шарп IMG_4125.MP4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 8 хвилин тому, Canton сказав: Турецкие войска зашли в Алеппо. «Запросили термінову телефонну розмову з Анкарою. Адже через дії ісламістів може бути створена пряма загроза російським військовослужбовцям у Сирії та військовим базам рф. Та й повалення влади одного союзника рф (Асада) руками іншого партнера москви (Ердогана) в плани Кремля точно не входить», — пояснюють московські інсайдери. Проте, на цей час Ердоган на запит про розмову не відповів О. Шарп IMG_4125.MP4 Чёрный лебедь, чёрный лебедь, Что ты вьёшься надо мной? Ты добычи не дождёшься, Чёрный лебедь, я не твой! Что ты когти запускаешь Над моею головой? Иль добычу себе чаешь? Чёрный лебедь, я не твой! Завяжу смертельну рану Подарённым мне платком, А потом с тобой я буду Говорить всё об одном. Полети в мою сторонку, Скажи маменьке моей, Ты скажи, моей любезной, Что за Родину я пал. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) по сирії кацапи казяться : Спойлер Гениальная многоходовочка гениального гео- и внешне- политика! Вот ей-ей: мало бы кто так смог столь гениально бессмысленно проeбать такое количество российского бабла и русских жизней да еще и публично обосраться прямо на мировой арене.как всё проeбать и не подать виду Очень похоже на то, как горбач слил Наджибуллу Получается мы воюем и с Турцией. Катар начнет поставлять газ в Европу, а в РФ вместо айфонов, планшетов и майбахов будет береста, погост и соборность.Такова цена нападения на Украину Ну что патриоты, вот и настал "звездный час" Лаврова. Пусть эта "глыба" несется в Сирию со всем МИДом, поднимает все связи вплоть от негров Африки до талибана, стоит на коленях перед джихадистами, но выводит российских военных без потерь. И вот этим он действительно докажет что он настоящая глыба, а не глыба говна. Своих не бросаем? Да ну нах...о чем это я. Змінено 7 грудня 2024 користувачем Бездомный 5 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) як коментує події в Сирії xyйло ? мовчки налякане в бункері у валізу сере ? группировка РФ улепётывает оттуда роняя кал, и бросив своего друга и союзника..... А самое интересное, сейчас наберите побольше воздуха(с.), гонят их оттуда бедуины в тапках!..... Змінено 7 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 6 годин тому, DmiVady сказав: А Запоріжжя якось зовсім не зелене було і навряд вже буде ... та й скільки буде Україн, і в яких межах, теж питання, так що для одної може й Залужний підійде, для Західної якась Фаріон, "а у Києві дядько", хз, не прогнозуємо, але розкол вже є і він буде поглиблюватися. Маячню по 161 ст кку не городіть тут будь ласка, ви, здається, геть не тямите про що заявляєте. Звісно, якщо poзкoл кpaїни це ваша мета, то ці заяви ви будете повторювати не раз не два і не три, до рівня пропаганди (досі я ніби не помічав за вами цього). Є така стратегія, і є така робота у запроданців, на жаль. Сподіваюсь це не про вас і ви лише бавитесь в касандру на мінімалках. Одже, замисліться яка ваша мета і як ви бажаєте щоб було. Будь ласка озвучуйте краще це. Змінено 7 грудня 2024 користувачем tort 8 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 Сергій Коротченко Вже почали забувати, що знищення складів з озброєнням - це головне досягнення епохи кнура. Не впевнений, що кількість можна підрахувати. Але це СОТНІ ТИСЯЧ ТОНН. Ті тонни яких зараз нам ну дуже не вистачає. В 2019 склади несподівано перестали вибухати. Дехто каже, що це пов'язано зі зміною президента. Думаю що сцива параша все що могла продала, а ті 1-2% що залишилось на складах тупо підірвала і кінці в воду. Війна все спише! Що думаєте з цього приводу? Фото велике і можливо погано видно прочитати інформацію. Але ви у мене розумні, ніякі перепони вам не завада(с) 2 2 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 1 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 13 годин тому, миг сказав: Що думаєте з цього приводу? Деякі президенти Південної Кореї: 5. Чон Ду Хван (1981–1988) – Засуджений до смертної кари після президентства; 6. Але Те У (1988–1993) – Засуджений до 22 років в’язниці після президентства; 9. Але Му Хьон (2003–2008) — Після президентства розслідувався за корупцію і покінчив життя самогубством; 10. Лі Мьон Бак (2008–2013) — Заарештований за корупцію після президентства, засуджений до 15 років в’язниці; 11. Пак Кин Хе (2013–2016) – Імпічмент та арешт за корупцію; засуджена до 24 років в’язниці; 13. Президенту Південної Кореї Юн Сок Йолю оголосили підозру у держзраді та зловживанні владою, Змінено 8 грудня 2024 користувачем vadimv 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз