Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

17 хвилин тому, Canton сказав:

Кабмін вніс зміни, за якими засуджені службові особи, які займали особливо відповідальне становище, зможуть проходити військову службу у спеціалізованих підрозділах військових частин.

Так військова служба тепер для високопосадовців-корупціонерів дорівнюється покаранню? Кабмін, ти уху їв? (С)

photo_2025-01-24_13-29-06.jpg

А для бусифікованих вона хіба не дорівнює покаранню? Маю сумнів що спецпідрозділ буде штурмувати щось складніше за ресторани. Ну хіба що у Францію на навчання повезуть :lol:

• Лайк 7
  • Хаха 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

А для бусифікованих вона хіба не дорівнює покаранню?

13.01.2025 в 10:57, US7IGN сказав:

То не покарання! То почесний обов'язок :flag1:

Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

А для бусифікованих вона хіба не дорівнює покаранню? Маю сумнів що спецпідрозділ буде штурмувати щось складніше за ресторани. Ну хіба що у Францію на навчання повезуть :lol:

Ну дык а я про шо?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Як на мене, то уряд, подібними постановами/змінами, яких вже немало, в посиленому режимі тестує рівень розумових здібностей своїх виборців 😉

До речі, до тих, кого тестують, це дійде? Як гадаєте?

• Лайк 8
  • Сумно 1
Посилання на коментар

26 хвилин тому, Canton сказав:

Кабмін вніс зміни, за якими засуджені службові особи, які займали особливо відповідальне становище, зможуть проходити військову службу у спеціалізованих підрозділах військових частин.

Взагалі подобається термін "проходити службу"... а в контексті цих хабарників і рішал - взагалі. ВОно ще бойовим генералом вкінці буде.

• Лайк 6
  • Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Як на мене, то уряд, подібними постановами/змінами, яких вже немало, в посиленому режимі тестує рівень розумових здібностей своїх виборців 😉

Він давно протестований. До речі, якщо згадати ще один недавній закон про участь зсу в операціях за кордоном, то все заграє ще красивіше :flag1:

• Дякую 1
Посилання на коментар

6 минут назад, DmiVady сказал:

Вопрос риторический...

• Лайк 1
Посилання на коментар

хм, щось вже 4 години тиша тут в темі, мабуть пишуть методички, чи наради проводять :o вирішують лінію партії :-) 

• Хаха 8
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dr.Yura сказав:

хм, щось вже 4 години тиша тут в темі, мабуть пишуть методички, чи наради проводять :o вирішують лінію партії :-) 

може вже перевзуваються? :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

може вже перевзуваються? :lol:

щось дуже довго, то має бути швидко в стрибку :-)

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dr.Yura сказав:

щось дуже довго, то має бути швидко в стрибку :-)

не всі ж такі спритні як... ну і на роялі теж не всі вміють грати... але я відчуваю шоу буде таке, якого країна ще ніколи не бачила :flag1:

- хлопчик, ти номер бачив?

- дядя, я такого номеру навіть в цирку не бачив (с)

• Сумно 3
Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

але я відчуваю шоу буде таке, якого країна ще ніколи не бачила

Блядский-цирк-Wh-Roleplay-Wh-Other-Warhammer-40000-1599179.jpeg

• Хаха 1
Посилання на коментар

33 хвилини тому, Dr.Yura сказав:

Так нові вказівки ще надійшли, а старі вже відпрацювали.

Ось така цікава закономірність, варто кацапам почати якусь пургу як її тут же підхоплює Canton.

Я не збираюсь давати оцінки затриманим, але кацапи, от здавалось би, що вони мали б радіти арештам генералів?
А ні, сумують разом з кантонами і пуесосять зе.

Прихований текст

Пока в США поздравляли Дональда Трампа, во второй раз ставшего президентом, на Украине главарь киевского режима тоже выступил с поздравлениями. В своей субботней речи Зеленский поздравил правоохранительные органы и силы безопасности за их работу. И было за что.

Хотя на этот раз речь шла о довольно странных «врагах» — в подвалы СБУ бросили высокопоставленных военных командиров. Как сообщило украинское агентство УНИАН*, киевские заплечных дел мастера задержали бывшего командира 125-й бригады ТрО, экс-командира ОТГ «Харьков» и бывшего командира 415-го стрелкового полка.

По данным следствия, их действия привели к потере части Харьковского района, личного состава и вооружения, а также срыву обороны госграницы. Среди задержанных — бригадный генерал Юрий Галушкин, генерал-лейтенант Артур Горбенко. И нельзя сказать, что охота прошла плохо для Нацполиции, СБУ и Генпрокуратуры, одобрительно отзывается об этих арестах УНИАН.

І така тенденцію по наративам постійно. 

Соупадєніє?

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Дам прикорм, щас полізуть.

domino.ua/santoni-sneakers-dark-blue-165979?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=nowinter-no-sale-top-brands&utm_term=&utm_content=165979&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAy8K8BhCZARIsAKJ8sfRBFuggmTwQ_uskyKCf5A0qs6SGxC3CqW5h356NgFXD9NnNNbF-RuwaAr3DEALw_wcB

Змінено користувачем ozor
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Путін: Росія готова до перемовин щодо України

хз ...

на своїх умовах готові... 

Посилання на коментар

Путін: Росія готова до перемовин щодо України

хз ...

отже вони вже на фінальній стадії. хтось казав що на квітень вже зроблені великі замовлення на політичну рекламу. мабуть ці вибори я ще пропущу, а на наступні вже можна буде йти :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

мабуть ці вибори я ще пропущу, а на наступні вже можна буде йти :flag1:

Кандидатом, чи хрестик ставити?

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

Кандидатом, чи хрестик ставити?

та ні, я краще в сутінках залишусь. допомагати правильному кандидату :flag1:

• Лайк 2
Посилання на коментар

та ні, я краще в сутінках залишусь. допомагати правильному кандидату :flag1:

Перепрошую, я не дуже зрозуміло висловився )

Я не мав на увазі, що в вас амбіції Трампа і ви особисто собі отой гембель захочете )

Я мав на увазі, що чи є вже "спеціально навчений кандидат", який буде готовий за найближчі роки,

чи з іншої групи будете вибирати, якщо буде щось влаштовуюче?

Посилання на коментар

чи з іншої групи будете вибирати, якщо буде щось влаштовуюче?

це буде залежати виключно від обставин. якщо я бачу можливість то приймаю рішення миттєво. але я реаліст і розумію що по-перше, мені треба ще час підготуватися, по-друге, перша влада після цієї отримає більше проблем ніж здобутків. а от бізнес проекти - навпаки. кожній справі свій час.

а потім ми повільно спустимося і виїбемо все стадо (с)

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, Dr.Yura сказал:

Так новин не густо, в ось я тихо радію вістям про добрі наміри Америки щодо Китаю. Як і прогнозував. Це і якусь копійку мені дасть і мир Україні.

Посилання на коментар

1 година тому, Фрай сказав:

Так нові вказівки ще надійшли, а старі вже відпрацювали.

Ось така цікава закономірність, варто кацапам почати якусь пургу як її тут же підхоплює Canton.

Я не збираюсь давати оцінки затриманим, але кацапи, от здавалось би, що вони мали б радіти арештам генералів?
А ні, сумують разом з кантонами і пуесосять зе.

Показати вміст

Пока в США поздравляли Дональда Трампа, во второй раз ставшего президентом, на Украине главарь киевского режима тоже выступил с поздравлениями. В своей субботней речи Зеленский поздравил правоохранительные органы и силы безопасности за их работу. И было за что.

Хотя на этот раз речь шла о довольно странных «врагах» — в подвалы СБУ бросили высокопоставленных военных командиров. Как сообщило украинское агентство УНИАН*, киевские заплечных дел мастера задержали бывшего командира 125-й бригады ТрО, экс-командира ОТГ «Харьков» и бывшего командира 415-го стрелкового полка.

По данным следствия, их действия привели к потере части Харьковского района, личного состава и вооружения, а также срыву обороны госграницы. Среди задержанных — бригадный генерал Юрий Галушкин, генерал-лейтенант Артур Горбенко. И нельзя сказать, что охота прошла плохо для Нацполиции, СБУ и Генпрокуратуры, одобрительно отзывается об этих арестах УНИАН.

І така тенденцію по наративам постійно. 

Соупадєніє?

По Галушкіну Семенченко виклав матеріал, знятий Коханівським до його загибелі - 

https://www.facebook.com/@dostali.hvatit/

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Юрій Алімович Галушкін.

Бригадний генерал ЗСУ, повний рицар ордена Богдана Хмельницького. В лавах армії з 1988-го... Все його життя, абсолютно все життя — армія. 

Я багато про нього знаю, я багато де з ним був поруч. І мало хто знає історію про те, як саме Алімович взимку 2105 року взявся виконувати завдання зі знищення літної смуги Донецького аеропорту. Це у мене на очах було, це січень 2015 року. 

Пройшло 10 років, 2025 рік. 

Спочатку прокурори вимагали заставу у 5 мільйонів гривень, отримали її та вирішили запросити ще 90 000 000 гривень застави. 90 000 000 гривень застави за бойового офіцера. 

Висновки робіть самі...

Ю. Бирюков

Таке враження, що прокурори, разом із суддями, керуючись «справедливістю та верховенством права», тупо зірвались з котушок. 

- А скільки йому застави? Мільйонів десять?
- Ні, мало! Він же повний кавалер ордену Богдана Хмельницького. 
- А скільки? Тридцять? Ну якщо повний кавалер. 
- Та мені пох@ю. Пиши скільки хочеш. Хоч мільярд. Давай швидше, робочий день закінчився. Пора на пиво. 
- Ну тоді сімдесят.
- А чого сімдесят?
- Дійсно… Чого сімдесят, коли можна девʼяносто! 

Звідки беруться розміри застав за бойових генералів, можна тільки здогадуватись?! За лицаря ордена Богдана Хмельницького, генерала Юрія Галушкніа, адепти «справедливості та верховенства права», попросили девʼяносто мільйонів застави. Хоча да! Можна дякувати за те, що не написали девʼяносто мільярдів. Напевне ліньки було дохера нулів малювати! А може вони так, «дякують» їм… йому за захист України? 
Позывной Кот

photo_2025-01-24_20-55-04.jpg

• Лайк 1
  • Сумно 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...