Vinsol2009 Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня 11 хвилин тому, ks6 сказав: Не понял. Вы же только написали что Кантон у Вас в игноре и через минуту ему отвечаете. А что тут понимать, обычное брехло. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня 17 минут назад, ks6 сказал: Не понял. Вы же только написали что Кантон у Вас в игноре и через минуту ему отвечаете. а що , правилами це заборонено ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня 36 хвилин тому, XL.pro сказав: Чим профіль akineo відрізняється від Кантона та Вінсола? Взагалі різні профілі. Що ви там спільного знайшли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня (змінено) 29 минут назад, ks6 сказал: Не понял. Вы же только написали что Кантон у Вас в игноре и через минуту ему отвечаете. Он игнорирует, но подглядывает...тяжкое наследие онанизма... Змінено 27 березня користувачем Canton 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня В начале февраля антикоррупционеры из НАБУ и СБУ гордо рапортуют, что "НАБУ і САП проводять масштабну операцію Чисте місто з викриття злочинної організації, причетної до земельної корупції у Київській міській раді. Тривають першочергові слідчі дії"(с) Также были обыски и слідчі дії в отношении бывшего депутанга Киеврады Дениса Комарницкого. "Смотрящего" по Киеву, нагревшегося на киевской золотой земле на много миллионов вечнозелёных долларов. За жопу его взяли всего (БУГАГА) за 11млн грн, но это ж только всплывшее бабло, слону понятно, что там сильно больше прилипло. В общем. Отрапортовали, коррупционера обыскали, а мне всегда было интересно, что ж случается потом. Где это кладбище трамваев коррупционеров? Сколько там могил и скорбящих наследников конфискованного майна. А Дениска по слухам живёт в Вене и ходит в оперу с супругой наверное. Просто "колишньому депутату Київради Денису Комарницькому допомогли втекти за кордон двоє співробітників Управління департаменту стратегічних розслідувань Закарпаття". Загалом у порятунку Комарницького, за даними співрозмовників УП серед правоохоронців, брали участь чотири людини з посвідченнями СБУ, два співробітники Управління стратегічних розслідувань Закарпатської області та один тамтешній депутат. А так, у цілому, влада безумовно бореться з корупцією, потужно її перемагає, а по закінченню курить у кватирку із насолодою. Але по ітогу полковник Лапін сидить, а Денис Комарницький ходить в оперу. Отака ***ня, малята (с) 1 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня "10.02.2025 близько 18-ї години у месенджері "Сігнал" мені зателефонував мій товариш Комарницький Д.С. та повідомив мене про необхідність вибути у західному напрямку країни у зв'язку з проблемами, пов'язаними з кримінальним переслідуванням НАБУ. Пізніше Комарницький повідомив мене, що він в подальшому бажає перетнути державний кордон України для переховування. Також Комарницький повідомив, що всі дії по його перевезенню на захід України необхідно виконати якнайшвидше, допоки його офіційно не оголосять у розшук". …… «Крім того, коли ми забрали Комарницького Д.С. та почали рух у напрямку м. Хуст, останній повідомив нам, що до м. Хуст попереду нас також їхатиме камуфльований автомобіль, з табличкою «200» під лобовим склом, який уже виїхав раніше. Протягом усього нашого пересування основна задача «Тойота Ленд Крузер 200», полягала в тому щоб повідомляти про наявність на маршруті блокпостів, а також у разі наявності таких - повідомляти про те, чи здійснюється на них перевірка на предмет наявності у транспортних засобах Комарницького Д.С., якого на той час розшукувало НАБУ, про що навіть неодноразово повідомляли ЗМІ. Рухаючись у зазначеному складі та у зазначеному напрямку, «Тойота Ленд Крузер 200» їхала попереду від нас на відстані близько 30 кілометрів, виконуючи завдання з розвідування обстановки. Перед ними їхав зазначений камуфльований автомобіль для «перестраховки», з метою розвідки обстановки щодо наявності на маршруті блокпостів або працівників правоохоронних органів» Це цитати з протоколу допиту товариша Комарницького Юрія Довгаленка, який кілька днів тому на допиті в СБУ за інформацією джерел УП у правоохоронних органах визнав, що організовував законспірований виїзд того самого Дениса Комарницького з Києва до українського кордону. Фактично з-під носа у всієї правоохоронної системи, яка активно розшукувала підозрюваного в організації масштабної схеми з розкрадання столичної землі. Особливість ситуації полягає в тому, що, перебуваючи вже на Закарпатті, Довгаленко представився поліцейським співробітником СБУ та показав службове посвідчення гласного позаштатного працівника оперативного підрозділу Служби безпеки України. Загалом у порятунку Комарницького, за даними співрозмовників УП серед правоохоронців, брали участь чотири людини з посвідченнями СБУ, два співробітники Управління стратегічних розслідувань Закарпатської області та один тамтешній депутат. (С) 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня 18 хвилин тому, loader сказав: Взагалі різні профілі. Що ви там спільного знайшли. Постять х...ню на форумі 8 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня Італійський техногігант Ariston оголосив про повернення на ринок РФ Джерело: https://biz.censor.net/n3543499 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня 19 годин тому, outdoor24 сказав: Показати вміст шо сказати то хотів? там у відео є про реформовані Петром суди, поліцію, прокуратуру? узбагойтесь вже - Пєтя збитий льотчик, навіть якщо його оберуть президентом, він витратить час на помсту, замість реальної користі. тому потрібно шукати нову альтернативу. Зе і За не пропонувати. Не плутайте помсту і здійснення правосуддя. Всі держсужбовці/військові/політики, прямо причетні до здачі України в 2022 році, незалежно від своїх минулих посад, мають постати пред судом. У вас, наприклад, до Баканова немає запитань? Тому що "непокаране зло повертається сильнішим". 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня А как Вы считаете, Вам лично можно какую либо статью прилепить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня За ударами українських далекобійних дронів по РФ також стоять F-16: які ще задачі виконують ці винищувачі. Повітряні сили України опублікували насичене деталями інтерв'ю з українським пілотом F-16, який розповів про бойове використання цих винищувачів. Невеличке, але цікаве відео нашого пілота F-16, розвіє багато легенд, які ходять інтернетами. Які нові морські дрони могли уразити купу техніки росіян у окупованому Криму. Цитата Нещодавно в Головному управлінні розвідки опублікували дивовижні кадри ураження низки російської техніки в окупованому Криму, серед яких доволі значну частину складаються різноманітні засоби ППО. Зокрема: “Панцирь-С1” (3 шт) 39Н6 “Каста 2Е2” (3шт) 48Я6-К1 “Подлёт” (2шт) 1Л125 ”Ниобий-СВ” (2шт) 9С19 “Имбирь” “Небо-СВ” С-300ВМ “Небо-М” 59Н6-Е “Противник-ГЕ” БРЛС “Мыс” РЛС “СТ-68” Ми-8 транспортно-буксирне судно проєкту С4236 універсальний буксир “Федор Урюпин” Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня Те, що фігуранти і підозрювані успішно тікають - уже давно не дивує. Те, що їм у цьому допомагають правоохоронці - теж. Тому я уже в принципі не думала, що мене бодай щось може здивувати в черговій такій історії. Але тут мене просто розірвало на клапті. Для швидкої і легкої втечі Комарницького попереду кортежу пустили автівку, марковану під евак ... полеглих в бою захисників. Це не просто огидно, це таке всрате блядство, що хочеться побажати наступний вояж - вперед ногами. Вже навіть начхати, в якому він буде напрямку. (с) Леся Іванова 8 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня "Сьогодні перемога для нас полягає у збереженні нашої нації, нашої незалежності. Йдеться про свободу не належати до Росії чи її способу бачення світу. Для нас свобода – це не просто слово. Ми хочемо мати можливість вирішувати, як жити, з ким, кого любити. Це прості слова, але вони стосуються нашого права жити так, як ми хочемо", - заявив президент в інтерв'ю Le Figaro. Потужно здувається наш Вова ( 2 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня (змінено) 9 хвилин тому, Canton сказав: Те, що фігуранти і підозрювані успішно тікають - уже давно не дивує. Те, що їм у цьому допомагають правоохоронці - теж. Тому я уже в принципі не думала, що мене бодай щось може здивувати в черговій такій історії. Але тут мене просто розірвало на клапті. Для швидкої і легкої втечі Комарницького попереду кортежу пустили автівку, марковану під евак ... полеглих в бою захисників. Це не просто огидно, це таке всрате блядство, що хочеться побажати наступний вояж - вперед ногами. Вже навіть начхати, в якому він буде напрямку. (с) Леся Іванова Це-ж та сама Леся Іванова, що на пару з Бігусом топила в багні Порошенка перед виборами - 2019. Головне, що Свинарчуки більше не крадуть. Змінено 27 березня користувачем Danylo Ivanov 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня 40 минут назад, Vitaliy67 сказал: А как Вы считаете, Вам лично можно какую либо статью прилепить На вопрос будете отвечать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня Ну що, тримайте інсайд про угоду по копалинам. Я вчора отримав цей документ від наших урядовців. За моєю інформацією саме ці 58 сторінок, які я читав весь вечір, датований 23 березня і начебто були надісланий нам американською стороною. Як новий проект угоди по копалинам. Далі його доля невідома. Одразу говорю це не фінальний (!!!) документ. І я сподіваюсь українська сторона буде вимагати і добʼється значних змін до нього. Але текст який я бачив це прям ЖАХ. Всі 18-ть розділів… Це вже не рамковий меморандум про наміри (який був до скандальної зустрічі в Овальному кабінеті). Це прям велика і дуже чітка угода. І вона не в нашу сторону. Просто коротко: Управління 5 людей, 3 з них від США з повним правом вето. Мова вже йде про всі копалини. Тобто там і нафта, і газ, і І нові і існуючи. По всій території України. Мова про видобуток і державними і приватними кампаніями. Гроші конвертуються одразу у валюту. Гроші фонду виводяться закордон. Якщо раптом по причині з нашої сторони щось не дійшло - доплачуємо. Внесок США - вже надана нам допомога з 2022. І вони можуть за своїм рішення отримувати прибуток. А отримують вони «роялті» з Фонду перші (а потім Україна) +4%. Безстроково діє угода. Зміни тільки з дозволу американців можуть бути зміни чи припинення. Права «першої ночі» на всі нові інфраструктурні проекти і право вето на продаж ресурсів іншим країнам. Нічого про гарантії безпеки. Навіть натяки. Це не все. Там прям ще дуууууже багато юридичного тексту. І він ось весь такий…. Ще раз це текст, який за моєю інформацією (що дуже співпадає те, що писали до цього і на «Дзеркалі тижня») нам надіслали на вихідних. І він може і має бути змінений. Інакше я не уявляю як це може бути ратифіковано Парламентом. (с) Ярослав Железняк, ФБ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня (змінено) Пиндостан во всей красе. дали старое оружие со списанным сроком годности, взамен подавайте им страну... t.me/c/1488161501/261517 zn.ua/POLITICS/ssha-khotjat-bessrochnoho-kontrolja-nad-ukrainskimi-nedrami-bez-harantij-bezopasnosti-deputat.html Цитата Новый вариант соглашения о полезных ископаемых между Украиной и США, в котором, как сообщало ZN.UA, теперь американская сторона хочет контроля не только над добычей редкоземельных металлов, а всех полезных ископаемых Украины и связанной с их добычей инфраструктурой, предусматривает бессрочный контроль США над украинскими ресурсанами и с правом вето американцев. В то же время, США не предлагают никаких гарантий безопасности, а такая монополия должна быть «оплатой» за уже оказанную помощь США Украине, заявил народный депутат Украины Ярослав Железняк. «Я вчера получил этот документ от наших чиновников. Сразу говорю это не финальный документ. И я надеюсь, украинская сторона будет требовать и добьется значительных изменений к нему. Но текст который я видел это прямой УЖАС. Все 18 глав… Это уже не рамочный меморандум о намерениях (который был до скандальной встречи в Овальном кабинете). Это прямая и очень четкая сделка. И она не в нашу сторону», – написал он в своем Telegram. По словам Железняка, соглашение предусматривает: Управление Фондом пятью людьми, трое из которых от США и будут иметь полное право вето; Речь обо всех ископаемых, в том числе добыча нефти, газа и неразработанные месторождения на всей территории Украины; речь идет о добыче и государственными, и частными кампаниями ; деньги Фонда будут сразу конвертировать в валюту и выводить заграницу. Если вдруг по какой-то причине с украинской стороны чтото не дошло – доплачивает Украина; вклад США - уже предоставленная нам помощь с 2022 года (По данным Кильского института, предоставленная США Украине помощь в 2022-2024 годах оценивается в 119,7 миллиарда долларов); США могут по своему решению получать прибыль. При этом они будут получать «роялти» из Фонда первые (а затем Украина) +4%. Соглашение будет действовать бессрочно Изменения в сделку или ее завершение возможны только с разрешения США; Первоочередное право США на все новые инфраструктурные проекты и право вето на продажу ресурсов другим странам: Никакого намека на гарантии безопасности со стороны США. Депутат добавил, что это лишь основные моменты, а на 60 страницах очень много юридического текста в этом контексте. «Он может и должен быть изменен. Иначе я не представляю, как это может быть ратифицировано парламентом», - добавил Железняк. Змінено 27 березня користувачем Akademik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня 30 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: "Сьогодні перемога для нас полягає у збереженні нашої нації, нашої незалежності. Йдеться про свободу не належати до Росії чи її способу бачення світу. Для нас свобода – це не просто слово. Ми хочемо мати можливість вирішувати, як жити, з ким, кого любити. Це прості слова, але вони стосуються нашого права жити так, як ми хочемо", - заявив президент в інтерв'ю Le Figaro. Потужно здувається наш Вова ( Якби він це волав з бусика незламності, я б навіть пішов на це подивитися 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня 40 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: "Сьогодні перемога для нас полягає у збереженні нашої нації, нашої незалежності. Йдеться про свободу не належати до Росії чи її способу бачення світу. Для нас свобода – це не просто слово. Ми хочемо мати можливість вирішувати, як жити, з ким, кого любити. Це прості слова, але вони стосуються нашого права жити так, як ми хочемо", - заявив президент в інтерв'ю Le Figaro. Потужно здувається наш Вова ( це потрібно було говорити в 23-24му Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня 17 минут назад, US7IGN сказал: Якби він це волав з бусика незламності, я б навіть пішов на це подивитися "А в конце дороги той - плаха с топорами..."(С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня А деж пінгвінолог наш заслужений..? Якось давно від нього перепожних "новин" немае... Не свінтіл би куди, бо нам без патріотів зараз ніяк... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня 1 час назад, Danylo Ivanov сказал: Головне, що Свинарчуки більше не крадуть. 2 часа назад, Danylo Ivanov сказал: Тому що "непокаране зло повертається сильнішим". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня 1 година тому, US7IGN сказав: Якби він це волав з бусика незламності, я б навіть пішов на це подивитися я уявив його тезко котрий ульянов на броньовику Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня 10 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: я уявив його тезко котрий ульянов на броньовику Який броньовик! Він же на ровері на роботу їздить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня (змінено) 1. Номери телефонів, електроні адреси та паролі посадовців Трампа знаходяться в загальнодоступних витоках. 2. Голова Пентагону Піт Гегсет має зареєстровану пошту на російському «мейл.ру» Змінено 27 березня користувачем vadimv 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз