vadimv Опубліковано: В середу в 13:38 Поділитись Опубліковано: В середу в 13:38 (змінено) 2 години тому, DmiVady сказав: У ПАПа жуткая тенденция экономить на людях, набирая жлобов и некомпетентных. Финдира на фирму он взял на помойке когда тот в опу по айкью не прошел? ) Чето вспомнился адвокат Новиков ) 2 години тому, DmiVady сказав: Если нет желания в общении: просто напишите об этом и я воспользуюсь возможностью настроек форума. Всех в игнор! ) Змінено В середу в 13:41 користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В середу в 13:43 Поділитись Опубліковано: В середу в 13:43 Russian economy in worse shape than Moscow says, report for EU shows www.reuters.com/world/europe/russian-economy-worse-shape-than-moscow-says-report-eu-shows-2025-05-13/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В середу в 13:46 Поділитись Опубліковано: В середу в 13:46 6 хвилин тому, vadimv сказав: Чето вспомнился адвокат Новиков ) Всех в игнор! ) цікаво звідки пан знає інформацію про екокномію на людях Порошенком? з ОПи ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В середу в 13:52 Поділитись Опубліковано: В середу в 13:52 я думаю не важно сколько платит товарищъ порошенко своим людям для того , чтоб наипывать сограждан не добравшихся до корыта 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 13:58 Поділитись Опубліковано: В середу в 13:58 (змінено) 17 хвилин тому, Бармалей сказав: наипывать сограждан не добравшихся до корыта "— Всегда поражался, — тихо сказал Шестипалому Затворник, — как здесь все мудро устроено. Те, кто стоит близко к кормушке-поилке, счастливы в основном потому, что все время помнят о желающих попасть на их место. А те, кто всю жизнь ждет, когда между стоящими впереди появится щелочка, счастливы потому, что им есть на что надеяться в жизни. Это ведь и есть гармония и единство." (с) Это конечно если не принимать во внимание Решительный этап и Страшный суп... Змінено В середу в 14:09 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В середу в 14:08 Поділитись Опубліковано: В середу в 14:08 28 хвилин тому, US7IGN сказав: Тут ще питання хто кого намахав. І ще не вечір "Приват" ще Янукович хотів віджати, але розуму не вистачило. Двієчник - що з нього взяти. А коли відмінники беруться за справу - то все чудово виходить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В середу в 14:23 Поділитись Опубліковано: В середу в 14:23 (змінено) прости Canton я не подумал, что тут есть люди для которых разница существенна и важна🤣 Змінено В середу в 14:25 користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В середу в 14:36 Поділитись Опубліковано: В середу в 14:36 9 хвилин тому, Бармалей сказав: я не подумал хто ти, воїн? увірвався в цю теплу лампову тему нізвідки і давай тут своїм свинособачим язиком порушувати усталені традиції наїздами на самого Петра. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В середу в 14:43 Поділитись Опубліковано: В середу в 14:43 Не шалю, никого не трогаю, починяю примус... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В середу в 15:00 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:00 3 години тому, Вячеслав63 сказав: Комусь ще невідомі "позіція і прєдложєнія" "суки православної" і решти ОПЗЖ-опників? Мені, а які були пропозиції? Я за ним не слідкую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В середу в 15:01 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:01 3 години тому, US7IGN сказав: Та ми ще багато цікавого узнаємо. Тільки це вже буде мати тільки історичний інтерес. Не певен, багато чого може згодитись для суду над пліснявою, коли вони почнуть здавати один одного . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В середу в 15:05 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:05 2 години тому, Александр Аврамчук сказав: чомусь я більше вірю йому ніж Зеленському Не треба нікому вірити, хай надасть докази, а суд нехай визнає їх прийнятними. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: В середу в 15:06 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:06 1 час назад, vadimv сказал: А те, кто всю жизнь ждет, когда между стоящими впереди появится щелочка 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В середу в 15:07 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:07 2 години тому, Vladdi сказав: Можу допомогти. А не обіссишся? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: В середу в 15:10 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:10 45 минут назад, Бармалей сказал: прости... ...те. Вы мне не сват, не брат и не сексуальный партнер... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В середу в 15:11 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:11 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Так буває, коли намагаються намахать старого єврея:) Там де ваші Гонтарєви навчалися, Ігор Валерійович викладав Зараз вона викладає, а він сидить. Результат на ліцо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В середу в 15:13 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:13 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: цікаво звідки пан знає інформацію про екокномію на людях Порошенком? з ОПи ? Я так вважаю, що Новіков безоплатно не працює. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В середу в 15:36 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:36 22 минуты назад, Canton сказал: ...те. Вы мне не сват, не брат и не сексуальный партнер... Искренне прошу прощение, впредь постараюсь с ..те.., вдруг забуду просьба не обижаться и не злиться, просто напомнить... П.С. обычно в нете всегда на ты в общих темах и чатах 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В середу в 15:37 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:37 (змінено) короче зеля погодився на зустріч в Туреччині, бо був впевненний, що пу не бде впевнений, вже відосики на 20 сценаріїв розвит подій заготовлені Змінено В середу в 15:38 користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В середу в 15:43 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:43 1 минуту назад, akineo сказал: короче зеля погодився на зустріч в Туреччині, бо був впевненний, що пу не бде впевнений, вже відосики на 20 сценаріїв розвит подій заготовлені если не сложно - Вы обрадуетесь если у зе не получится ничего? А то у меня почему то возникло такое впечатление, многие люди, под влиянием пропаганды или еще чего почему то радуются забывая, что когда у зели что то на международной арене не получается, это не получается не у него, а у Украины...примеры видел и в реальной жизни и в нете 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В середу в 15:50 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:50 6 минут назад, Бармалей сказал: если не сложно - Вы обрадуетесь если у зе не получится ничего? А то у меня почему то возникло такое впечатление, многие люди, под влиянием пропаганды или еще чего почему то радуются забывая, что когда у зели что то на международной арене не получается, это не получается не у него, а у Украины...примеры видел и в реальной жизни и в нете Я если Зеля заинтересован , чтобы не получилось?! 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В середу в 15:50 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:50 49 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Мені, а які були пропозиції? Я за ним не слідкую. Ви не знаєте хто сказав про нього "сука православна"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: В середу в 15:51 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:51 Так мило наблюдать как простейшие замирают в ожидании от иллюзорности результатов каких-то там переговоров...😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: В середу в 16:00 Поділитись Опубліковано: В середу в 16:00 Лавров запросил гарантий безопасности путина в Турции. Боится получить в табло? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В середу в 16:04 Поділитись Опубліковано: В середу в 16:04 27 хвилин тому, Бармалей сказав: П.С. обычно в нете всегда на ты в общих темах и чатах схуевли? (с) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз