Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

22 часа назад, Canton сказал:

Зато разрушило все планы на спокойную и сытую старость...

Уеб...ще зеленое...терпеть ненавижу...

тобто ?

геноцидну  війну на знищення  розпочали ваші роботодавці - кацапи , на боці яких ви вбивали ( прямо , або опосередковано ) всю  частину свого  свідомого працездатного    життя , а ненавидите ви уйобище  зелене ?:crazy:

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 3
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

49 минут назад, vadimv сказал:

Тю, тут жеж неоднократно писали, что свою жизнь нужно строить так, чтобы она не зависела от властей.

радянська прошивка біосу  людини  такого не передбачала , а тих , хто  мав такі налаштування , радянська влада системно  виявляла та  систематично  знищувала до ноги

більш того - взагалі не  залежити від влади - не можливо

• Лайк 3
Посилання на коментар

Мощно было ночью. Взрывов с десяток слышал. Пару мопедов из пулеметов сбили точно. Видно обломки одного из них на дом в нашем селе упали. Мне кажеться за счёт более дальнего расстояния боегооовки у шахедов послабее, чем те, что Киев и другие города поближе к рашке обстреливают. Бензы больше надо

VID_20250712_052806_157.mp4.mov

Змінено користувачем sergio
  • Сумно 1
Посилання на коментар

37 минут назад, Бездомный сказал:

тобто ?

геноцидну  війну на знищення  розпочали ваші роботодавці - кацапи , ... а ненавидите ви уйобище  зелене ?:crazy:

А если подумать?

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Ермак, Зеленский и обязательства Америки перед Украиной

www.pravda.com.ua/rus/columns/2025/07/8/7520681/

Тож як Америка може довіряти уряду, який звільняє Залужного, але залишає Чернишова? (С)

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 1
Посилання на коментар

29 минут назад, Canton сказал:

А если подумать?

про те , що  службовий  собака не кусає руку годувальницю ? :crazy:

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 годин тому, DmiVady сказав:

а люди владі не вірять ... 

схоже люди зайві в цьому рівнянні. коли вже тільки дрони та ШІ в країні цифрових мрій залишаться? :lol:

2 години тому, hause сказав:

Теплі схеми на холодну армію Замість фронту — фронтмен схеми. І його підпис

Україна воює. Але поки солдат тримає фронт — тил тримають схеми. Під виглядом реформ — ручне керування. Під виглядом конкуренції — фірми-фантоми. Під виглядом економії — імпортний непотріб. Під виглядом терміновості — прямі договори. А під виглядом “потреби армії” – реалізація мертвого товару.

Епізод 1. Куртки Резнікова: мертві неякісні не здані, під арештом в рамках кримінального провадження.

У 2023 році армія офіційно відмовилась від зимових курток, закуплених за часів Резнікова.

▪️ Не пройшли лабораторію

▪️ Забраковані

▪️ Визнані неякісними

▪️ Арештовані у межах кримінального провадження

У липні 2025 РАПТОВО МО просить суд зняти арешт — бо, мовляв, “бійці мерзнуть”.

🔗 Деталі від «Наших грошей»:

nashigroshi.org/2025/07/11/viys-kovi-poprosyly-sud-zniaty-aresht-z-zymovykh-kurtok-reznikova-cherez-defitsyt-odiahu-u-zsu-pry-umierovi-zhumadilovu/

Це не допомога армії — це утилізація через фронт. Вигляд “рятівної поставки”, зміст — легалізація шлаку.

Епізод 2. Farminco. 70 тисяч курток. Ціна питання 203 000 000 гривень.

Компанія Farminco в 2024 році, з статутним капіталом в 100 грн, отримала багатомільйонний лот від ДОТ, та замовила пошиття зимових курток в Вʼєтнамі. Не питайте мене чому їм віддали цей лот. Окрім того, цій компанії ДОТ неодноразово переносив строки здачі, мовляв форс - мажор, щось у Вʼєтнамі згоріло. У Вʼєтнамі, Карл ! Не в Україні, де йде війна. Але не дивлячись на весь карт-бланш куртки не здали, бо: неякісні, забраковані та неприйняті ЗСУ.

Але вони:

– вже завезені на митну територію України;

– розмитнені, це також кошти;

– лежать на складах у когось, кому дуже хочеться грошей;

– не підлягають продажу цивільним (піксель + якість).

Ціна питання ще раз — 203 000 000 грн. І тепер ці куртки хочуть “втюхати” армії вдруге, через нові торги.

Епізод 3. ДОТ: тендери-тіни і театральна нагальність. ДОТ неодноразово запускав торги по зимових куртках в 2025 році. Спочатку — звичайні. Потім — через динамічну рамку. І сам же їх скасовував. Чомусь. Раз за разом. По тій самій позиції.

Для чого? А я вам поясню зараз.

Щоб ТИЛ оголосив “нагальну потребу”. А це автоматично дає право на прямі договори з будь-ким. Без конкурсу. Без контролю. Без жодної прозорості.

Ми не дізнаємось хто виробник, хто постачальник, яка якість та яка ціна закупівлі.

Лише згодом почнемо бачити фото з полів у стрічці Facebook розлізлу куртку з етикеткою «Made in Vietnam / Turkey / China». Це — не збіг. Це план.

Епізод 4. Вибірковість, тиск, зачистка.

Начальника ЦУКІЯ, який не прийняв неякісне майно в 2024 році, вивели поза штат. Бо треба, щоб був хтось більш надійний. Той хто поставить підпис під прийняттям з завʼязаними очима. Українських виробників кошмарять перевірками, відмовами, затримками. А мене намагаються залити брудом, бо я не мовчу і мовчати не збираюсь.

А тепер головне.

ПАЗЛ ЗІЙШОВСЯ. І Я ГОТОВА НАЗВАТИ ІМЕНА.

Перший бенефіціар — пан Грінкєвич, та/або люди, які пообіцяли йому вирішити це питання. Звісно йому прийдеться ділитись у разі позитивно вирішеного питання.

Другий — ті, хто стоїть за компанією Farminco. Я більш ніж впевнена, що правоохоронні органи їх знають по іменам.

Але чомусь мені здається, що скоріше приїдуть до мене, ніж до кінцевих бенефіціарів, та їх помічників. Але, хлопці, не дай Бог по помитому або по копаному.

Якщо промовчати в цій ситуації — це вже не байдужість. Це — співучасть.

І щоб знову не виглядати як Ванґа — попереджаю: зовсім скоро ми побачимо прямі договори на зимові куртки: від ДОТ, по «нагальній потребі». На ті самі партії, які армія вже колись відмовилась приймати.

Це не просто зрада. Це — тилова диверсія: проти армії, проти економіки, проти здорового глузду, проти життя. Бо неякісна форма – це не незручність. Це ризик смерті. І хтось дуже конкретний підписує ці ризики. І ще більш конкретний – на цьому заробляє.

Я попередила. Я показала структуру. Я назвала бенефіціарів. Тепер ваша черга не мовчати.

Джерело: https://censor.net/ua/b3562781

а мій знайомий будівельник так і не прийняв присягу, але щоб будує в Харкові. каже якщо хтось вийобується, їде на фронт :lol:

так тепер зрозуміло чому їм видали форму та іншу зроблене ще в 2022 році. мабуть під арештом десь лежало і та чекало :lol:

Посилання на коментар

дрони за бали) який же дибіл  це придумав

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

4 години тому, hause сказав:

ПАЗЛ ЗІЙШОВСЯ. І Я ГОТОВА НАЗВАТИ ІМЕНА.

Перший бенефіціар — пан Грінкєвич, та/або люди, які пообіцяли йому вирішити це питання. Звісно йому прийдеться ділитись у разі позитивно вирішеного питання.

Другий — ті, хто стоїть за компанією Farminco. Я більш ніж впевнена, що правоохоронні органи їх знають по іменам.

Але чомусь мені здається, що скоріше приїдуть до мене, ніж до кінцевих бенефіціарів, та їх помічників. Але, хлопці, не дай Бог по помитому або по копаному.

Якщо промовчати в цій ситуації — це вже не байдужість. Це — співучасть.

І щоб знову не виглядати як Ванґа — попереджаю: зовсім скоро ми побачимо прямі договори на зимові куртки: від ДОТ, по «нагальній потребі». На ті самі партії, які армія вже колись відмовилась приймати.

Це не просто зрада. Це — тилова диверсія: проти армії, проти економіки, проти здорового глузду, проти життя. Бо неякісна форма – це не незручність. Це ризик смерті. І хтось дуже конкретний підписує ці ризики. І ще більш конкретний – на цьому заробляє.

Я попередила. Я показала структуру. Я назвала бенефіціарів. Тепер ваша черга не мовчати.

Джерело: https://censor.net/ua/b3562781

Я розумію, що у нас, з потужно реформованими судами, може бути все, але хіба цей Гринкевич не сидить?

Після повномасштабного російського вторгнення до України будівельні компанії, афільовані з Гринкевичем, стали одними найбільших постачальників форми для ЗСУ. Його компанії Гринкевича виграли 23 тендери на постачання Міністерству оборони одягу на суму 1,5 млрд грн[7]. Підозрюваний у нібито «шахрайстві» на постачанні форми ЗСУ[2].

За даними ДБР, принаймні дві квартири було оформлено на наречену сина Гринкевича — Соню Морозюк[8]. 18 січня також було затримано Андрія Колотила, керівника підконтрольної Гринкевичу компанії[9]. Тоді ж ДБР оголосило в розшук сина Гринкевича Романа, йому було оголошено підозру в шахрайстві[10].

22 січня 2024 року Романа Гринкевича було затримано в Одесі[11], того ж дня йому було обрано обмеження у вигляді тримання під вартою та заставу в 500 млн грн[12]. 23 лютого запобіжний захід було продовжено до 29 березня[13], 14 березня арешт було продовжено ще на місяць[14][15].

У лютому 2024 року справу було перекваліфікано на шахрайство[3].

12 квітня 2024 року Печерський суд Києва продовжив запобіжний захід Роману Гринкевичу, з триманням під вартою на два місяці та з можливістю застави 393 млн грн[16]. 18 квітня Шевченківський суд скасував арешт на частину майна Гринкевича[17].

У жовтні ДБР закінчило розслідування, обвинувальний акт було направлено до суду[18]. У листопаді 2024 року одному з колишніх директорів департаменту Міноборони повідомлено про підозру через списання Гринкевичу на майже 94 млн грн. Гринкевич із колегами підписали договір на постачання одягу, не маючи при цьому виробничих потужностей. Для уникнення штрафних санкцій або їхнього зменшення, ділки звернулися до тимчасового в.о. директора департаменту Міністерства оборони й просили перерахувати виставлені штрафні санкції за порушенням термінів постачання товарів[19].

26 листопада Шевченківський суд Києва продовжив арешт Ігорю Гринкевичу до 24 січня 2025 року з заставою в 298 млн грн[20]. У грудні Печерський суд Києва продовжив Роману Гринкевичу арешт до 21 січня 2025 року, заставу для нього було зменшено до 302 млн грн[21].

16 січня 2025 ДБР розслідувань завершило досудове розслідування та направело справу в суд.[22]

І на закупівлях МО він сидить з 2018-ого.

У серпні 2010 року Гринкевич заснував компанію — ТОВ «Львівський будівельний холдинг». З 2009 до 2012 року вона перемогла у 16 конкурсах на суму понад 45 млн грн[1].

З 2018 року компанії Гринкевича брали участь у військових тендерах. У листопаді Національна академія сухопутних військ ім. Сагайдачного підписала три договори з ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» на будівництво трьох казарм у Старичах за 39,4 млн грн. Фірма була пов'язана з Володимиром Ренчкою — партнером Гринкевича.

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

9 часов назад, tort сказал:

:pozor: Ти схоже взагалі не думаєш. 

О, а шо такое, шо случилось, не понравился мой ответ и ты ушел обижен ? Каков привет- таков ответ. Но ты не расстраивайся , подпишись на мои публикации, не пропускай ни одного комментария и может в следующий раз  не обижу . 

• Хаха 2
Посилання на коментар

🤣

Великобритания і Франція контролюватимуть небо та море України після миру — Макрон.

• Хаха 2
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, МаТраС сказав:

🤣

Великобритания і Франція контролюватимуть небо та море України після миру — Макрон.

Чудово! Як Африку розділять? :lol:

Посилання на коментар

Britain ‘must prepare for war with Russia in next five years’

General Sir Patrick Sanders urges Government to build bomb shelters as Moscow’s threat to the UK grows

www.telegraph.co.uk/news/2025/07/11/britain-must-prepare-for-war-with-russia-next-five-years/

TELEMMGLPICT000432072931_17522544740040_

Посилання на коментар

11 годин тому, DmiVady сказав:
11 годин тому, 988888 сказав:

…23-24 роки хлопці з тро справно гасили ті мотопєди...Але весною 25-го в МО вирішили їх відправити в лісопосадки.

Воно то так ... "найебать то розумну людину можна, але тільки один раз", влада з цим гарно упоралася. Але зараз (вірніше ще взимку) треба масштабувати зенітні розрахунки. Зенітні дрони то є вже давно, і вдосконалюються, навіть росіяни вже передрали схему та свою "Йолку" зробили, але дрони самі не вміють за мопедками ганятись, тре люди,

Знайшли кого слухати.

По факту було так, коли наказали йти на контракт у ЗСУ то дуже мала частина погодилась, інші швиденько пішли з «оборони» бо одна справа стояти на блокпостах і зовсім інша перспектива реально воювати. Коли стали набирати у ці мобільні групи то вони знову повернулись.

учора наприкінці дня при денному світлі і майже чистому небі летів мопед, стрілкотня піднялась ще та і що? Безперешкодно полетів далі.

Що тоді говорити про ніч?

Цитата

а люди владі не вірять ... 

можете назвати владу якій люди вірили?

Не плутати з повірили чи хотіли вірити бо завжди так виходить, що кого не пусти до корита то буде чергова баба Катя з автодору

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

image.png.c6e09e4ac61daa125d181b834038ea80.png

так і члєніну і сраліну вірили...

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, vadimv сказав:

image.png.c6e09e4ac61daa125d181b834038ea80.png

Ой, як цікаво? А чому він пішов не нагадаєте?
Часом не тому, що його партія програла вибори, а він був її лідером?

А що б було б якби хтось з наших щодня пив так як він? ))

• Дякую 1
Посилання на коментар

16 годин тому, 988888 сказав:

Ну... Не знаю....:pozor: Вас там розйобують кацапи щодня а хоробра на матюки яжемать (коментатор) мабуть вважає що під Харковом має гинути умовний Грицько з Тернополя а не місцевий Іван. :fool:

А первые дни вторжения желающих было в разы больше, чем оружия.

Люди вывозили семьи и месяцами ждали призыва. 

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

14 годин тому, US7IGN сказав:

www.komersant.info/skandal-u-rymi-zhurnalisttsi-z-ukrainskym-pasportom-vidmovyly-v-akredytatsii-na-mizhnarodnu-konferentsiiu/

Українське посольство у Римі відмовило в акредитації на Міжнародну конференцію з відновлення України журналістці Марії Гурській — керівниці україномовного каналу Slawa польського державного мовника Telewizja Polska.

Яка від неї користь? Заодно із Портніковим. Порохоскот, так її. Вішати треба.

Посилання на коментар

13 годин тому, akineo сказав:

інженери закінчились?

Усіх повиганяли на базар іще на початку 90х

Посилання на коментар

horoshihv-rada.gov.ua/news/1752233456/?fbclid=IwY2xjawLd_8dleHRuA2FlbQIxMQABHj_XdV5b5TtOdoReMXSxQh0XKxjGGYHrsZf_ZP1HSTv1YI1nA1E_UHhEkCv__aem_JBjT_Iwm9u6bznKEiwo0gA

Якийсь, блд, голова Хорошівської громади, представляє громаду на конференції з відновлення в Римі, знаю цього "партноменклатурщика" ,папа був головлікарем районної лікарні, а цього дблда протягли на голову, треба ж пристроїти десь, щоб нічого не робити, а тільки дерибанити бабло, поїхав до Риму разом з ще одним дерибанщиком - мером Житомира Сухомлином, мабуть добре лижуть, раз таких потягнули, хоча відновлювати в Хорошеві немає чого, "русотурістів" там не було, все було розвалено ще до того ...

На фото той голова посередині

В тому році їздив "на конхверенцію" до Польші, разом з сім"єю, треба ж десь відпустку проводити...

Змінено користувачем hause
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, МаТраС сказав:

🤣

а якщо почнуться страшні гучні бахи, то вони звалять назад ? або як мінімум нічого робити не будуть? 

Макарон походу вже участинк 95 кварталу. Клоунів все більше і більше.  

Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Britain ‘must prepare for war with Russia in next five years’

General Sir Patrick Sanders urges Government to build bomb shelters as Moscow’s threat to the UK grows

www.telegraph.co.uk/news/2025/07/11/britain-must-prepare-for-war-with-russia-next-five-years/

TELEMMGLPICT000432072931_17522544740040_

так перемога ж скоро?

Посилання на коментар

34 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

А первые дни вторжения желающих было в разы больше, чем оружия.

Люди вывозили семьи и месяцами ждали призыва. 

я думаю ці люди вже просто закінчились. через мобілізацію вже пройшло скільки? 2 ляма буде? 

• Сумно 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...