Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, Дощ сказал:

Брехня, я писав не спілкуюсь з кацапами, а не російськомовними - ви натуральний кацап 

1.значит к первой части моего поста претензий нет

2. раз со мной общаетесь то я не кацап для Вас

3. пункт 2 полностью противоречит трем последним словам Вашего поста

4. получается с Вами что то не так или все же обман, что есть маркером о котором я Вам писал выше

🤣

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А це хто?

www.instagram.com/reel/DM5KERDI0-l/?igsh=bjZxeDE0ODNua3Z4

те що він каже вже ж було :lol:

Гитлер и Гейдрих не поверили, что русские руководители имели время или были способны разработать такие сложные ходы. Я сказал им, что моя точка зрения основана на поступивших донесениях и профессиональных мнениях моих советников. Более того, я добавил, что русские руководители, по-видимому, обладают гораздо лучшим знанием своего собственного народа, чем мы, обманутые своей собственной пропагандой, создавшей русских «недочеловеков». За такие слова я получил хорошую взбучку и на какое-то время вынужден был прикусить язык.

loveread.com.ua/razvedyvatelnaya-sluzhba-tretego-reiha-sekretnye/page-83.html

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, vadimv сказав:

У 2014 кацапи не були готові до відкритого конфлікту із заходом. Це показала війна із Грузією.

Як показує історія кацапи ніколи не готові до жодної війни, але впрягаються завжди і тягнуть за собою світ

10 хвилин тому, vadimv сказав:

А у 2019 вони отримали від Китаю гарантії

Вам видніше 

Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

1.значит к первой части моего поста претензий нет

2. раз со мной общаетесь то я не кацап для Вас

3. пункт 2 полностью противоречит трем последним словам Вашего поста

4. получается с Вами что то не так или все же обман, что есть маркером о котором я Вам писал выше

🤣

Я вас нах ще не посилав? Ну то йдіть..

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Дивно, коли зараз пропонують здати дві області і підписати мир, то це називають капітуляцією. А от коли Порошенко здав дві області і підписав Мінськ, то це називають не капітуляцією, в мудрим стратегічним рішенням. Порохоботи такі порохоботи:lol:

можна конкретніше про здачу. що і як він здав. постійно фейки кидаеш на вентилятор. і що цікаво купа народу  не думаючи навіть  лайкають ці фейки.  

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Дощ сказав:

Вам видніше 

Та це вже мабуть і Трампу видніше. Європа так давно вже роздуплилась з цього приводу.

8 хвилин тому, Дощ сказав:

Як показує історія кацапи ніколи не готові до жодної війни, але впрягаються завжди

От тільки із Казахстану їх китайці дуже швидко спровадили.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

Так в українській армії вже з'явився молодий офіцер, за яким люди підуть? Чи вибір лише між радянськими дідами та гламурним непридатним науковцем?

А де він візьметься? В ЗСУ ще з дев'яностих просувають по службі підарасів і дегенератів, які добре лижуть сраку начальству. З тих пір нічого не змінилося, бо армією керують ті підараси і дегенерати, що сраку начальству лизали, от і долизалися до генералів. Тепер ростять собі зміну їм подібних. З цієї армії толку вже не буде.

• Лайк 3
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Дивно, коли зараз пропонують здати дві області і підписати мир, то це називають капітуляцією. А от коли Порошенко здав дві області і підписав Мінськ, то це називають не капітуляцією, в мудрим стратегічним рішенням. Порохоботи такі порохоботи:lol:

Це говорить про негнучкість людей, нездатність мислити масштабно. Напевно такими найлегше маніпулювати

Посилання на коментар

18 минут назад, vadimv сказал:

Еще вчера началась, с графоманской притчи про бога, который сам себя себе же в жертву принес )

може  сина божого ? 

так таких умовних "синів зевса" заморишся рахувати .

Олександр Македонський теж себе богом називав , римських імператорів обожествляли .

релігія - то не про Бога , релігія - то про протоколи  приборкання чоловічої полігамії та бабської гіпергамії .

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Бездомный сказав:

може  сина божого ? 

Родовід якого чомусь розписаний від Авраама до Йосипа )

• Хаха 2
Посилання на коментар

15 минут назад, Дощ сказал:

Я вас нах ще не посилав? Ну то йдіть..

🤣 ахаха...

...русский мир он был бы забавен, если бы не убивал

Посилання на коментар

8 минут назад, Бармалей сказал:

🤣 ахаха...

...русский мир он был бы забавен, если бы не убивал

нє-нє 

там окрім вбивств -  перетворення тих , хто лишився живими на  кацапів - і  живі позаздрять мертвим 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Бездомный сказав:

там окрім вбивств -  перетворення тих , хто лишився жживими на кацапів - і  живі позаздрять мертвим 

Толкієн: орки — це нащадки ельфів, які під дією чарів і тортур були перетворені на потвор.

Посилання на коментар

Людина їхала нікого не чіпляла... 

tsn.ua/ukrayina/zupynyv-dlia-perevirky-dokumentiv-na-odeshchyni-cholovik-zastrelyv-politseyskoho-2884751.html?fbclid=IwQ0xDSwL_6JVjbGNrAv_oh2V4dG4DYWVtAjExAAEeQ5hlBZd2yRSSZ7Ui-TpiL9PmAg-mZ_2JtrMxcWVuDZTSfSNUd12HW11wAjs_aem_0m_Mj731Ev4jhpcSs-SBpw#mdzo4kitg73belo9a5c

Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Людина їхала нікого не чіпляла... 

tsn.ua/ukrayina/zupynyv-dlia-perevirky-dokumentiv-na-odeshchyni-cholovik-zastrelyv-politseyskoho-2884751.html?fbclid=IwQ0xDSwL_6JVjbGNrAv_oh2V4dG4DYWVtAjExAAEeQ5hlBZd2yRSSZ7Ui-TpiL9PmAg-mZ_2JtrMxcWVuDZTSfSNUd12HW11wAjs_aem_0m_Mj731Ev4jhpcSs-SBpw#mdzo4kitg73belo9a5c

менти думали то раб, а він людиною виявився :lol:

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Привіт. Я зараз тобі надиктую одну історію, яка трапилася на моїй вогневій буквально от щойно.

Прийшов до нас начальник артилерії — ну, подивитися, як у нас тут усе. А в нас - взагалі все в огнях! У нас бліндаж викопаний — в нас усе зашите, стеля перекрита. Коротше, все шикарно: капонір викопаний, затягнутий сіткою. Антидроновий купол — москітна сітка зверху, усе замасковано гілками та всім іншим. Погрібок під боєкомплект викопаний і накритий. Просто плівкою накритий, щоб не мочило.

Усе, загалом, класно. І от він походив, подивився, поговорив, і каже: "Треба ще колоди зверху покласти, а то дощ піде — погрібок заллє". Ну, логічно, ясно. Кажу йому: "Та ми тільки вчора ввечері приїхали, а ви вже зранку тут".

І от, після того, як він поїхав, через 15 хвилин починається цирк: "А хто старший? А хто на позиції? А чого у вас усе хріново? А чого у вас колеса від гармати не прикриті мішками з піском, щоб осколками не посікло?"

А ми не знаємо, де взяти ті мішки. Тут немає магазину мішків. І пісок тут теж ніхто не продає — його треба привозити. Тобто, швидко це не виправиш.

А я кажу: "Хлопці, давайте подивимося — 2 банки Екофлоу куплені за наші гроші. Шнури, вся електрика — за наші гроші. Старлінк куплений за наші гроші й оплачується з наших грошей. У нас два Старлінки: один на позиції, другий — у хаті. Генератор куплений за наші гроші. Плівка, якою все накриваємо — за наші. Скоби, бл*ть, якими ми колоди скріплюємо на бліндажі — теж за наші. Їжу ми собі самі купуємо на бойові, і ви нам навіть тієї сотки не платите, п*си".

Розумієш? Усе зроблено за наш кошт. І замість того, щоб прийти, подивитись і похвалити, що в нас побут налагоджений, зв’язок працює, електрика є, гармата захищена і замаскована — він усе одно, с*ка, знайшов до*обку.

І ще й не нам щось сказав. Пішов і давай комбата дрючити, що в нас усе погано. Та хто після цього в цій ї*аній армії буде далі служити?

Я не дивуюсь, чому в нас стільки демотивованих. Бо ви, замість того щоб...

Я вже мовчу про нагороди. Просто прийди і скажи: "Блін, пацани, красунчики". Потисни руку й тихо піди, щоб тебе ще не пристрелили.

Ні, бл*ть. Прийшов, покивав гривою, пішов — і всіх натягнув. Розумієш, яка с*ка? І ще й нічого прямо не сказав, а пішов за спиною — комбатам виносити мозок.

Хто буде в цій армії воювати? Ви ж тільки БК даєте, іноді якусь зимову форму. А побуту — взагалі ніякого.

От і все. Висказався. Полегшало. Вибач, що на тобі це виговорив. Джерело: https://censor.net/ua/b3567215

• Лайк 1
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

45 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Їжу ми собі самі купуємо на бойові

45 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Ви ж тільки БК даєте, іноді якусь зимову форму.

46 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Хто буде в цій армії воювати?

Тобто, в автор вкиду стверджує, що солдат в ЗСУ Україна взагалі не кормить... тільки те, що солдати самі купили.

Автор вкиду стверджує, що солдат ЗСУ Україна зовсім не забезпечує літньою військовою формою... -- теж тільки самі купують.

Я цьому не вірю.

...............................................................................

Цікаво, Доща такі вкиди "бісять", чи він підтвердить ці факти?

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, Дощ сказал:

Нагадайте при кому була акція "ні капітуляції" і чому

можливість завалити його як портнова і вирішити найбільшу проблему. Мертвечук це лише одна і тисяч проблем як напосіли

" проблем" не тысячи, а их -миллионы  и называются эти " проблемы" - лояльные к русским украинцы. Несмотря на все старания Запада, Порошенка и ко,,пропаганды , ура- патриотов  связи украинцев и русских , в том числе и многие родственные связи, которые существовали десятилетия и столетия не удавалось разрушить. Что же делать , как выходить из этого тупика, что придумать такое , чтобы - отрубить раз и навсегда ?  Ну не будешь же их всех ( миллионы) депортировать, чай не 37 год на дворе . И даже война 14-21 годов не " помогает" , да и многие не считают ато войной, нужно более кардинальное решение , но каким  же оно должно быть  ??

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

16 минут назад, 7351 сказал:

Тобто, в автор вкиду стверджує, що солдат в ЗСУ Україна взагалі не кормить... тільки те, що солдати самі купили.

Автор вкиду стверджує, що солдат ЗСУ Україна зовсім не забезпечує літньою військовою формою... -- теж тільки самі купують.

Я цьому не вірю.

...............................................................................

Цікаво, Доща такі вкиди "бісять", чи він підтвердить ці факти?

Їжу купують, бо люди, і хочуть нормально їсти, а не потреблять необхідну кількість калорій і поживних речовин. Форму видають, але знову ж таки, купують додатково бо хочуть зручно вдягатись і ходити в чистому, а не як бомжі. А підари такі, які приїдуть з тилу, наріжуть дебільних задач, нагородять непричасних в накужуть невиновних на рівні ОТУ чи ОК чуть більше ніж усі.

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, yukon сказав:

Їжу купують, бо люди, і хочуть нормально їсти, а не потреблять необхідну кількість калорій і поживних речовин. Форму видають, але знову ж таки, купують додатково бо хочуть зручно вдягатись і ходити в чистому, а не як бомжі. А підари такі, які приїдуть з тилу, наріжуть дебільних задач, нагородять непричасних в накужуть невиновних на рівні ОТУ чи ОК чуть більше ніж усі.

Я так само вважаю, як і ви.

Але ж в статті зовсім не так "написано".

Тому і вважаю цю статтю типовим вкидом проти ЗСУ, проти мобілізації -- тобто, проти України.

image.thumb.png.5394b553362afbba63467c2c8366de79.png

Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

А це хто?

www.instagram.com/reel/DM5KERDI0-l/?igsh=bjZxeDE0ODNua3Z4

те що він каже вже ж було :lol:

Гитлер и Гейдрих не поверили, что русские руководители имели время или были способны разработать такие сложные ходы. Я сказал им, что моя точка зрения основана на поступивших донесениях и профессиональных мнениях моих советников. Более того, я добавил, что русские руководители, по-видимому, обладают гораздо лучшим знанием своего собственного народа, чем мы, обманутые своей собственной пропагандой, создавшей русских «недочеловеков». За такие слова я получил хорошую взбучку и на какое-то время вынужден был прикусить язык.

loveread.com.ua/razvedyvatelnaya-sluzhba-tretego-reiha-sekretnye/page-83.html

Я прослухав повністю це зрадне інтерв'ю, коли воно вийшло, тому й указав Фраю, що вирвана цитата про "мобілізацію та справедливість" не відображає сенсів навіть короткої частини відео поряд з фразою, тим більш усієї бесіди. І таку "зраду" Верес висвічував і рік тому, коли казав: "не змінимось - нам ***ець" ... зараз сказав "***ець прийшов"  ... недооцінка противника, перемогобесіе трусковецької пропаганди зробило своє ... вигрібаємо.

Країна втратила найцінніший ресурс ... 

"Gute Männer… Alles was man braucht, sind gute Männer." © Das Bot

Треба терміново перемог!)
"Перемог - трєбуют наші сердця" )))

Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

менти думали то раб, а він людиною виявився :lol:

ну ці укргниди у погонах тільки і можуть що спиняти бідних людей на жужиках\жигулях\ланос і а-ля іномарках з 90-х ...

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

44 хвилини тому, рыбак сказав:

" проблем" не тысячи, а их -миллионы  и называются эти " проблемы" - лояльные к русским украинцы. Несмотря на все старания Запада, Порошенка и ко,,пропаганды , ура- патриотов  связи украинцев и русских , в том числе и многие родственные связи, которые существовали десятилетия и столетия не удавалось разрушить. Что же делать , как выходить из этого тупика, что придумать такое , чтобы - отрубить раз и навсегда ?  Ну не будешь же их всех ( миллионы) депортировать, чай не 37 год на дворе . И даже война 14-21 годов не " помогает" , да и многие не считают ато войной, нужно более кардинальное решение , но каким  же оно должно быть  ??

Брехня. В знайомої з Харкова, яка раніше була проросійською, голосувала завжди за регіоналів. в якої мати (правда прізвище Журавель) і родичі з кацапії, а рідна сестра живе в Ялті, не спілкується більше з родичами. Ще на початку війни казала, що Зеленському треба домовлятися з пуйлом (капітулювати), а після 2 тижнів сидіння з дитиною в підвалі, дещо змінила свою думку. Потім переїхала до нас в Полтаву і її російськомовна дитина вивчила " Ой, у лузі червона калина". Коротше, її погляди змінилися на 180 градусів і стала вона "бандєровкою". Казала мені, що раніше вона не розуміла, чому її батько, який їздив на рашу заробляти гроші казав, що кацапи - то страшні люди. Отаке прозріння. Та ще й її друзі загинули на війні. Не лояльність, а ненависть до кацапів. 

Та й зі своєю двоюрідною сестрою зі Сніжного (окупована частина Донецької обл.) я якось вже не спілкуюсь, жінка, взагалі, сказала, що не хоче її та її чоловіка бачити у нас вдома, бо коли почалася війна, сестра щось там заїкнулася про промову Порошенка, в якій він казав, що наші діти будуть ходити в школи. а їхні - сидіти по підвалам. А раніше постійно приїжджали до нас, чоловік сестри - шахтар і оформив українську пенсію, бо на кацапську допомогу в 6000 рублів тяжко було жити. 

Кого не спитаю - з родичами чи знайомими з раші вже не спілкуються. От там пропаганда діє набагато ефективніше. Ті кацапи, які раніше дружили з українцями, приїжджали сюди - тепер бажають нам смерті. Що там казати - мені рідний брат не повірив, що кацапи збили малайзійський "Боінг". Я йому кажу, що особисто бачив, як кацапи опублікували новину, що збили український АН-26. А коли вияснилося, що "Боінг"- новина щезла. А він мені втирав про український винищувач (тоді по раша-ТБ була така версія). 

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
Посилання на коментар

13 годин тому, 7351 сказав:

image.thumb.png.c0ede1964bf4a8e9f253de479a12f415.png

деякі люди і так вже віддали все. 

а результату бажаного не має. 

армія дає час політикам домовитися, це казали наші не один раз. 

вже 3.5 роки + 8 АТО. Скільки ще? І якою ціною. Оті гучні пости пишуть ті, у кого ніхто не мобілізований, не кажуть про власну участь. 

Яка мотивація повинна бути, якщо вже говорять про 5 річних? Нормальна така перспектива вічної війни. 

в 22му ішли зі слова "щоб діти не воювали". То вже онуків готують до війни.

Чому горе війни повинні обов'язково пізнати ВСІ прості люди? Якщо цього можна уникнути, це ж природньо. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

10 хвилин тому, hause сказав:

ну ці укргниди у погонах тільки і можуть що спиняти бідних людей на жужиках\жигулях\ланос і а-ля іномарках з 90-х ...

05.08.25 16:10 9 062 23

21-річний поліцейський з Донеччини Дмитро Коробенко виконав бойове завдання на фронті ціною життя. ФОТО

05.08.25 15:15 2 921 20

Захищаючи Україну, загинув поліцейський з Донеччини Олексій Балаба. ФОТО

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...