Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, Вячеслав63 сказав:

Також впевнений кацапи вбили, без варіантів. Другої Фаріон у нас і близько немає

• Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, kim chen lhoran сказав:

Поки що немає іншого метода як розпочати ведення бойових дій проти нападника. Колись можна ще було звернутись до ООН, але зараз це марна справа,  тому що генсек Гутєреш діє заодно з агресором.

що дає вам підстави категорично заявляти про те що чогось не існує? як ваше незнання про щось підтверджує його не існування?

33 хвилини тому, Магирус сказав:

Та це зрозуміло.. Нажаль ((

далеко не всім зрозуміло. більшість живе в бульбашці з ура-патріотизмом та "кордонами 1991"

вони мабуть ще не знають що потужний вже потужно на 180 розвернувся в польоті :lol:

edition.cnn.com/2024/07/20/europe/ukraine-zelensky-uncertainty-russia-negotiations-intl/index.html

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Дощ сказав:

Також впевнений кацапи вбили, без варіантів. Другої Фаріон у нас і близько немає

тобто ви вважаєте що зелена шмаркля це кацапи? вас не харить під їх керівництвом і за них воювати?

Посилання на коментар

1 годину тому, Бублик сказав:

️Зеленський зателефонував Трампу та поділився з українцями записом розмови

Потужно 💪🏻

мені пофіг на зе, але ж таке гімно  image.gif.77175389639cba8062ccf163d46cbfbd.gif

Зокрема, Трамп під час розмови у п'ятницю пообіцяв принести мир та покласти край війні в Україні.

"Сьогодні у нас із президентом України Зеленським відбулася дуже хороша телефонна розмова. Він привітав мене з успішним проведенням національного з'їзду Республіканської партії та з тим, що я став кандидатом від партії на пост президента США", - заявив він.

При цьому Трамп засудив мерзенну спробу вбивства минулої суботи і зазначив, що американський народ об'єднується.

"Ціную, що президент Зеленський зв'язався зі мною, тому що як наступний президент США я принесу мир у всьому світі і покладу край війні, яка забрала так багато життів, спустошила незліченну кількість невинних сімей", - наголосив кандидату в президенти США.

Цього досить аби зрозуміти правдивість усіх ваших вкидів і чиї наративи тягне сюди ваше кодло на чолі з Кантоном. Ж-) 

• Лайк 2
Посилання на коментар

45 хвилин тому, Дощ сказав:

стерненко з корчинського приклад бере,як ляпати на камеру?)

Посилання на коментар

3 часа назад, Дощ сказал:

Ну то у вас така наука і практика 

Наука не бывает моя или не моя...

Она одна.

Военная психология называется. И в ней куча разделов...В частности психология бойца в период активных БД на вражеской территории...

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Canton сказав:

Наука не бывает моя или не моя...

Она одна.

Военная психология называется. И в ней куча разделов...В частности психология бойца в период активных БД на вражеской территории...

Ну, не всі вчились на замполітів, тим більше у рашистський вчителів, які по іншому й не уявляють як може бути

Має значення з якою метою перебувати на ворожій території, а втім ми туди не перейшли - немає предмету розмови щоб порівнювати

• Дякую 1
Посилання на коментар

30 хвилин тому, МаТраС сказав:

стерненко з корчинського приклад бере,як ляпати на камеру?)

Без понятія, стерненка не дивлюсь у нього довгі тексти

Посилання на коментар

7 минут назад, Дощ сказал:

Має значення з якою метою перебувати на ворожій території

Абсолютно ПОХ. Действия и поведение бойцов буду одинаковыми. С любой стороны.

Зайдем на территорию балалайни - там будут свои и Буча, и Марик, и Сонгми...

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 1
  • Конфуз 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

цікавий розрахунок www.linkedin.com/posts/evgeniia-kanina-3331234b_уряд-запропонував-раді-джерела-додаткових-activity-7220331785442775040-7eSL?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

18 липня Міністерство Фінансів на своїй сторінці повідомило про ухвалення Урядом законопроекту щодо змін до ПКУ (https://lnkd.in/dS4wGWT6).

Уряд, це не Верховна Рада, то ж є час розібратись, як ці зміни вплинуть на нас, пересічних громадян,звісно, якщо Рада за них проголосує.

Джерел додаткових надходжень для фінансування військових видатків відшукали багато.

Щодо анонсованого військового збору (ВЗ):
✔️ Ставка військового збору (ВЗ) для фізосіб буде підвищена з 1,5% до 5%
✔️Впроваджується ВЗ на окремі операції у розмірі від 5% до 30%
✔️Впроваджується ВЗ для юридичних осіб та ФОП (3 група) на рівні 1% від ДОХОДУ.

Треба враховувати, що ДОХІД, це не прибуток. Різниця між ними очевидна.

Так ось, іншими словами, 1% буде обраховуватись від суми всіх грошей, яку отримує юрособа від своєї діяльності або інших джерел, без врахування видатків, податків та інших витрат.

Як завжди постає питання 1% від ДОХОДУ - це багато , чи мало? 🤷‍♀️

Давайте рахувати разом.
Орієнтир рентабельності бізнесу – це десь 20%. Це ідеал.
Реальність наразі інша, і у різних галузях бізнесу ця рентабельність також різна, - у когось вона 5% у когось 25%. Тож якщо брати макропоказники , зроблю припущення, що у більшості стабільно працюючого бізнесу , вона десь на рівні 8%-12%

Публічні дані Держстату щодо показників рентабельності бізнесу у 2023 році кажуть нам, що рівень рентабельності всієї діяльності підприємств -4,7%
lnkd.in/dR4AKJay

Тож ведення ВЗ на рівні 1 % від ДОХОДУ означає, що у середньому на рівні всієї держави бізнес додатково заплатить 21,27 % від свого прибутку.

Висновку не буде, бо як це вплине на нас, кінцевих споживачів, навіть без урахування збільшення ВЗ на додаткових 3,5 % для фізосіб , занадто очевидно !

як на мене, агонія клоунського режиму вже очевидна і багато розрахунків вже не мають жодного значення...

шкода, що Фаріон не отримає Героя. хоча може наступна влада оцінить всіх...

• Лайк 2
  • Сумно 3
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Canton сказав:

Доречі.. Щось про РДК та "Легіон свободи" вже не чутно..

• Хаха 4
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Магирус сказав:

Доречі.. Щось про РДК та "Легіон свободи" вже не чутно..

оцей чувак каже що то його хлопці. можете напряму запитати www.bbc.co.uk/sounds/play/w3ct5t48

Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

оцей чувак каже що то його хлопці. можете напряму запитати www.bbc.co.uk/sounds/play/w3ct5t48

Дякую. Я краще форум почитаю 😎

Посилання на коментар

29 минут назад, US7IGN сказал:

Тож ведення ВЗ на рівні 1 % від ДОХОДУ означає, що у середньому на рівні всієї держави бізнес додатково заплатить 21,27 % від свого прибутку.

Плати. Війна.

Посилання на коментар

46 минут назад, Canton сказал:

Україна колись висловлювала намір окупувати територію кацапії ?

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, loader сказал:

Мертвий нападник не зробить нову жертву. Це дуже просто. 

Тому не ускладнюйте. Прийшов вбивати - має бути вбитий. 

труп нападника ще й зупинить інших потенційних нападників.

безкарність нападника розбещує не лише нападника ( якби ж то ) , але й  потенційних нападників , які нишком уважно стежать за ситуацією  - покарають/не  покарають ? 

Непокарання одного = заохочення всіх інших .

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 3
Посилання на коментар

"Українці були приречені на війну внаслідок свого електорального рішення."

Посилання на коментар

53 хвилини тому, Дощ сказав:

Без понятія, стерненка не дивлюсь у нього довгі тексти

Навпаки, це в Корчинського довгі, у Стерненка хвилин на 10..

Посилання на коментар

22 минуты назад, karbo сказал:

Плати. Війна.

та сплатити можна. Але одноразово. Бо в наступному периоді вже не буде з чого платити

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Навпаки, це в Корчинського довгі, у Стерненка хвилин на 10..

За стандартами Тік-Тока - довгі ))

Посилання на коментар

🍁 Після того, як влада не пустила Петра Порошенка на Конвент республіканської партії у Мілуокі, представницькі функції від нашої держави взяв на себе Борис Джонсон. Він протягом трьох годин тет-а-тет вправляв Дональду Трамку мозок у його хибних поглядах стосовно України. 

Одразу після повернення додому, Джонсон дав велике інтерв`ю виданню Daily Mail, в якому особисто я дуже непрозоро побачив результати перемовин Трампа та Джонсона. Ось текст, судіть самі:

«Путину доведеться відступити принаймні до кордонів 2022 року, які були до вторгнення, а щоб уникнути майбутніх конфліктів і невизначеності, решту України доведеться визнати вільною країною, здатною обирати свою долю в рамках ЄС і НАТО.

Українці мають мобілізаційний потенціал у понад мільйон людей. Нині вони добре звикли працювати з натовською технікою і є найефективнішою антиросійською силою у світі. Як тільки війна закінчиться, немає причин, через які українські сили не могли б замінити частину з 70 000 американських солдатів, які все ще перебувають у Європі.

Це дозволило б Трампу заощадити гроші, повернути американські війська додому та змусити європейців робити більше для власного захисту: це одна з його ключових цілей.

Що Росія отримає натомість? Що ж, я вважаю, що існують різні стимули, які можуть спрацювати з Путіним. Він, звичайно, міг би заявити, що «спеціальна військова операція» (тобто вторгнення) мала успіх і що він денацифікував Україну. Для російськомовних може бути передбачений особливий захист.

З Трампом у Білому домі також існує реальна перспектива деякого глобального зближення з Росією, а з Путіним повернення до тих днів, коли Росія була шановним партнером «Великої вісімки» і навіть НАТО».

👉 Читаємо між рядків умови, з якими Трамп, у випадку своєї перемоги, готовий вийти на перемови з путіним:

▪️Російська сторона, основне:
- відводить свої війська до лінії 2022 року;
- не чинить спротиву приєднанню України до ЄС та НАТО у середньостроковій перспективі;
- виплачує репарації у вигляді процентів з усіх зовнішньоторгівельних операцій.

▪️Українська сторона, основне:
- ЗСУ частково замінюють американські війська у Європі (Трамп дуже не хоче, щоб вони там залишались)
- надає регіональний статус російській мові у тих регіонах, де місцева влада за це проголосує;
- не чинить спротиву контактам Захода з росією.

Я так розумію, що відповідно до цього плану, Крим та відрізок Донбасу по лінії 2022 року за умовчанням залишаються за росією, і ця частина намірів мені дуже не подобається. Проте, це лише те, що хоче запропонувати Трамп, і не факт, що ще 100 разів не поміняє свою думку. Мало того, Трампу ще треба виграти ці вибори. 

Між тим, те, що він почав вникати в українське питання, мав контакт з Джонсоном, а потім зателефонував Зеленському, все ж таки краще, аніж те що він заявляв раніше - а заявляв він, що просто припинить допомогу Україні, виведе США з НАТО і проводитиме суто ізоляціоністську політику.

Багато що ще може змінитись, але нам треба готуватись до всіх можливих варіантів розвитку подій. О. Шарп

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, Фрай сказав:

мені пофіг на зе, але ж таке гімно  image.gif.77175389639cba8062ccf163d46cbfbd.gif

Зокрема, Трамп під час розмови у п'ятницю пообіцяв принести мир та покласти край війні в Україні.

"Сьогодні у нас із президентом України Зеленським відбулася дуже хороша телефонна розмова. Він привітав мене з успішним проведенням національного з'їзду Республіканської партії та з тим, що я став кандидатом від партії на пост президента США", - заявив він.

При цьому Трамп засудив мерзенну спробу вбивства минулої суботи і зазначив, що американський народ об'єднується.

"Ціную, що президент Зеленський зв'язався зі мною, тому що як наступний президент США я принесу мир у всьому світі і покладу край війні, яка забрала так багато життів, спустошила незліченну кількість невинних сімей", - наголосив кандидату в президенти США.

Цього досить аби зрозуміти правдивість усіх ваших вкидів і чиї наративи тягне сюди ваше кодло на чолі з Кантоном. Ж-) 

Закусівайтє дєдушька☝️

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...