Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

www.obozrevatel.com/ukr/ekonomika-glavnaya/fea/sudivsya-za-prokurorsku-pensiyu-poki-druzhina-kupuvala-velicheznu-kvartiru-v-najdorozhchomu-zhk-kieva-scho-vidomo-pro-golovu-odeskoi-ova-kipera.htm

Дружина з паспортом РФ, нерухомість в елітному ЖК Києва, скандальний відпочинок і суд за ранню пенсію: що відомо про голову Одеської ОВА Кіпера

11 вересня 2019 року Окружний адміністративний суд Києва повернув йому посаду старшого прокурора Головного управління нагляду, назвавши люстрацію безпідставною, а причетність до узурпації влади Януковичем — не встановленою[5]. Тоді суд зобов'язав ГПУ виключити Кіпера з реєстру люстрованих осіб Міністерства юстиції та виплатити йому 805 тис. грн за «вимушені прогули»[6].

З 9 червня 2020 — заступник прокурора Києва, а з 27 липня 2020 року — прокурор Києва, призначений Іриною Венедіктовою[7].

З 29 грудня 2022 року по 8 січня 2023 перебував за кордоном у відпустці[8].

З 30 травня 2023 року — указом Президента України був призначений головою Одеської обласної військової адміністрації[9][10].

• Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

24 хвилини тому, Дощ сказав:

Амінь. 

Якби було все так просто то не було б так складно

Я аж просльозився про гройсмана, вже казав - всі тягнули і він трактор. Прикро що народ не оцінив, партія набрала голосів в межах статистичної похибки. Але й справді, не рівня шмигалю, який лиш дороги збудував

І я вже також писав - не буває так щоб рраз - і ми стали Польщею, отак рраз - система впала нова встала. Навчитись можна всьому, але на це треба роки, десятиліття поту і крові. А ви хочете, прямо вже і зараз, щоб як не порох то Зеленський

З.і. рушійною силою Майдану була не західна Україна, а кияни. Якби Київ не підтримав - нічого б не відбулось. Ви очевидно не були на Майдані, я був. Яка влада в Києві - така й в Україні

Як постійно тільки казати, що "на це треба роки, десятиліття поту і крові" і при цьому щось змінювати косметично, намагаючись зберегти систему - то навіть "роки, десятиліття поту і крові" нічого не змінять. Чому в країнах Балтії, Польщі і т.д. це все пройшло набагато швидше? Я вже казав, що основне, чим вони відрізняються від нас - це те, що вони зразу прибрали комуністів-кдбістів від влади. А в нас ці вурдалаки ніяк не хотіли втрачати владу. Та ще й населення було не дуже свідоме, голосувало за своє поработіння. 

В Полтаві, до речі, при прем'єрстві Гройсмана, були відремонтовані дороги, які не могли відремонтувати ще з часів футбольного чемпіонату Європи, які тоді не встигли доремонтувати. Зробили всі дороги у дворах в мікрорайоні, де в мене квартира, чого, взагалі, не пам'ятаю там. Навіть вимощення біля будинків нове заасфальтували. І поклали асфальт до нашого котеджного містечка, хай і шматками старого, але тоді було +36, найняли каток - то і стоїть більш-менш і зараз. А цю дорогу з "твердим покриттям" 2 рази здали ще коли першим мером Полтави був комуніст Кукоба. Так, що це реальні здобутки Майдану на місцях. Ви кажете, що Шмигаль дороги збудував - значить не все так погано при Зеленському. А я кажу, що в Полтаві було все відремонтовано ще при прем'єрстві Гройсмана - аналогічно про Порошенка.

Дивно було б, якби киян не було найбільше на Майдані, вони ж місцеві. А приїжджих звідкіля найбільше було? А звідкіля Парасюк, який, в принципі, порушив договорняк з Януковичем? Та й ідеологія "Правого сектору", бувшого "Тризубу" - звідкіля? Так, що питання доволі дискусійне. Я чомусь думаю, що без "Правого сектору" з отими мирними мітингами, був би, максимум договорняк з Януковичем і сфальсифіковані вибори через рік. Ну, і активістів би потихеньку пересаджали, як в Білорусі.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Та й Тузлу (разом з Кримом) не віддав...

то дрібниці - зазвичай кацапи грали по крупному в улюблену гру "розділяй та володарюй" 

Кучма не дозволив кацапам зтравити  громадян України між собою

ви ще  встигнте узнати , що таке - Україна без Кучми (с)

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 годин тому, Бездомный сказав:

Україна без українців -

на підтвердження цього чи навпаки може бути відкриття кордонів. але уряду ця ідея не дуже подобається

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

населення було не дуже свідоме

Це були залишки населення - 30%. Яке кацапи геноцидили на ціле покоління довше, ніж балтів.

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

www.obozrevatel.com/ukr/ekonomika-glavnaya/fea/sudivsya-za-prokurorsku-pensiyu-poki-druzhina-kupuvala-velicheznu-kvartiru-v-najdorozhchomu-zhk-kieva-scho-vidomo-pro-golovu-odeskoi-ova-kipera.htm

Дружина з паспортом РФ, нерухомість в елітному ЖК Києва, скандальний відпочинок і суд за ранню пенсію: що відомо про голову Одеської ОВА Кіпера

11 вересня 2019 року Окружний адміністративний суд Києва повернув йому посаду старшого прокурора Головного управління нагляду, назвавши люстрацію безпідставною, а причетність до узурпації влади Януковичем — не встановленою[5]. Тоді суд зобов'язав ГПУ виключити Кіпера з реєстру люстрованих осіб Міністерства юстиції та виплатити йому 805 тис. грн за «вимушені прогули»[6].

З 9 червня 2020 — заступник прокурора Києва, а з 27 липня 2020 року — прокурор Києва, призначений Іриною Венедіктовою[7].

З 30 травня 2023 року — указом Президента України був призначений головою Одеської обласної військової адміністрації[9][10].

Щось ви не дуже глибоко копаєте. Там все набагато цікавіше. 

За часів Януковича Кіпер був заступником начальника Головного слідчого управління ГПУ, куди його призначив тодішній генпрокурор Віктор Пшонка[2].

24 жовтня 2014 року Кіпера було люстровано, внісши його до списку осіб, яким заборонено працювати в органах державної влади до 2024 року[3].

2015 року балотувався до Одеської міської ради, не пройшов[4].

А тут ще цікавіше - 

Дружина Ірина Кіпер, до 2023 мала громадянство Росії[8]. Має спільний бізнес з дружиною Сергія Кізя (Марина Кізь), колишнього заступника генпрокурора Юрія Луценка. З 2019 року Марина Кізь та Ірина Кіпер є співвласницями ТОВ «Рент-Техно», що займається виробництвом електроенергії та наданням техніки в оренду[14][15][4].

Ну, от що казали прості майданівці, які на хвилі Революції Гідності були вибрані до парламенту - "оці всі помаранчеві, біло-блакитні - одна банда". Так і є. 

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, Вячеслав63 сказав:

Я теж був відмінником

Скільки років тому? 

Пройдіть зараз релевантні тести і думаю зрозумієте що ви вже не в тій формі. 

Скільки років пройшло з часу коли ви вивчили щось нове фундаментальне з нуля, нову мову, новий розділ математики, новий софт з проектування будь-чого? 

Це не для того, щоб сказати що ви щось там не такий як хтось, а просто повернути трохи в реальність. Я чітко розумію, що останні років 10 іду в мінус, при тому що росте досвід і в певних вузьких темах досі вчусь, але щось нове стає важче пізнавати, особливо комплексне, де треба базові речі підтягувати і сильно заглиблюватись. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

38 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Оце достатньо потужно, а не скиглення що влада погана )))

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, loader сказав:

Скільки років тому? 

Пройдіть зараз релевантні тести і думаю зрозумієте що ви вже не в тій формі. 

Скільки років пройшло з часу коли ви вивчили щось нове фундаментальне з нуля, нову мову, новий розділ математики, новий софт з проектування будь-чого? 

Це не для того, щоб сказати що ви щось там не такий як хтось, а просто повернути трохи в реальність. Я чітко розумію, що останні років 10 іду в мінус, при тому що росте досвід і в певних вузьких темах досі вчусь, але щось нове стає важче пізнавати, особливо комплексне, де треба базові речі підтягувати і сильно заглиблюватись. 

А це так тільки зі мною чи з іншими форумчанами мого віку (а їх тут багатенько) теж? Чи на випускників Бауманки це не розповсюджується? Щодо нових мов - Азаров, який не зміг вивчити українську, був прем'єр-мінстром. ПроФФесор Янукович, взагалі, президентом був. Де там про інтелект? А депутати з декількома вищими освітами які перли видають? Так, що все відносно. 

Зрозуміло, що з віком, накопичується досвід, а здібності до здобуття нових знань, а головне бажання - зменшуються. По молодості - все швидше і краще. Нас було двоє із всієї роти телеграфістів, які вивчили 21 маніпуляцію з потрібними змінами на стійці ЗАС (засекречений автоматизований зв'язок) буквально за 2 заняття і потім пів-року вчили інших. Я закінчив музучилище, а той хлопчина -  інститут. Тільки там було немало випускників інститутів, які не змогли так швидко все засвоїти - от вам і вища освіта, яка ніяк не підтверджує інтелект.  Швидко друкувати десятьма пальцями, в сліпу, теж в армії навчився. Хоча все прийшлося згадувати, коли з'явилися перші комп'ютери. Практично - нові навички. Щодо нових знань, то мені більше подобається щось робити своїми руками, хай, навіть, найпростіше.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, irina1969 сказав:

Той , який все життя за 5 рублів Мурку лабав буде мені дорікати кацапським ІПСО? В діалозі зі мною ви, як знаний лінгвіст, тільки на одне питання можете відповісти " в" чи " на"... в шухлядку

Як все запущено, просто капець. Тотальне не розуміння тексту. До чого тут кацапське ІПСО? Держава і країна тільки в кацапії тотожні речі. Я про це писав. Ми з Дощем обговорювали суспільний устрій держави. До чого тут захист країни? Іноді, краще промовчати, щоб так не виглядати. 

• Лайк 1
  • Дякую 2
Посилання на коментар

17 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Чи на випускників Бауманки це не розповсюджується?

"Не розповсюджуеться"(С), т.к. дедушка достаточно регулярно проходит самотестирование своих умственных способностей...

Могу Вам по секрету сказать - нахожусь в самом лучшев возрасте - дури уже нет, маразма еще нет...

А багаж знаний и опыта никуда не делся...а еще у меня богатый внутренний мир...хотите я Вам Бодлера почитаю?

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 часа назад, Canton сказал:

...а еще у меня богатый внутренний мир...хотите я Вам Бодлера почитаю?

в оригіналі ? 

це того , який бабу , у яку закохався  ,  свідомо  сифілісом заразив ?   ( ну щоб красуня - чорна Венера -  нікому , окрім нього не була потрібна )

Спойлер

Жанна  Дюваль померла від сифілиса в  1862 році, а Бодлер  помер  п'ять  років  по тому , також  від сифілиса.

ваші моральні обрії вражають   -  зато не в шароварах (с)

Baudelaire_en_1844_par_Émile_Deroy.jpg

• Хаха 4
Посилання на коментар

7 часов назад, Вячеслав63 сказал:

Ще тоді подумалось - чому тупо не взяти і скопіювати те, як вони це зробили

Державність, політичні традиції, наявність еліт. У нас тупо все відрізняється від Польщі. Повстання проти росії поляки проводили двічі в 19-тому сторіччі, я б це порівняв з нашими двома Майданами. Якщо рівнятись на Польщу, то ми десь на рівні вересня 39-го року. Що було з Польщею далі, трохи наганяє песимізм. Але є і світло в кінці тунелю, коли в раші наступного разу розпочнеться смута (може завтра, а може років через 10), от тоді ми можемо опинитись на рівні Польщі 90-х, і матимемо шанс все зробити правильно. Все моє ІМХО. 

Посилання на коментар

8 годин тому, outdoor24 сказав:

І тоді зелені вже встигли напаскудити?

Так, в них була більшість, але не виправили.

Посилання на коментар

8 годин тому, Александр Аврамчук сказав:

на 2025 рік заплановано збільшення витрат на прокуратуру  на міліарди. вчителям ніт.

dl-news.defence-line.org/?p=43984

Вони і так отримують по 4 тис долл.

Не міг же найвеличнійший збрехати.

Чи міг?

Посилання на коментар

1 година тому, Canton сказав:

"Не розповсюджуеться"(С), т.к. дедушка достаточно регулярно проходит самотестирование своих умственных способностей...

Могу Вам по секрету сказать - нахожусь в самом лучшев возрасте - дури уже нет, маразма еще нет...

головне щоб тест-смужки не просрочені були

• Хаха 4
Посилання на коментар

23 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Так, в них була більшість, але не виправили

Більшість з 2001 року декілька раз була. Ладно зелені, що з них візьмеш. А от иліта до цього, як проґавила таке неподобство і не виправила?

Посилання на коментар

20 хвилин тому, MaxS сказав:

головне щоб тест-смужки не просрочені були

Там ще савєцкі, качєствєнніє, такіх зараз нє дєлають

Посилання на коментар

1 годину тому, Вячеслав63 сказав:

А це так тільки зі мною чи з іншими форумчанами мого віку (а їх тут багатенько) теж? 

Старіють всі. Головне навчитись робити поправку. Десь більше зусиль, десь більше часу, десь - делегувати кращим. Типова помилка - бути впевненим на 100%, бо так колись вчив/робив. Типова помилка - думати що не помиляєшся. Тут люди в запалі це постійно роблять. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

15 хвилин тому, loader сказав:

Старіють всі. Головне навчитись робити поправку. Десь більше зусиль, десь більше часу, десь - делегувати кращим. Типова помилка - бути впевненим на 100%, бо так колись вчив/робив. Типова помилка - думати що не помиляєшся. Тут люди в запалі це постійно роблять. 

З цим згоден. Треба постійно вчитися і до всього відноситися критично. Бо, раніше були одні знання, а наука і досвід рухається вперед і треба реагувати на зміни. 

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
Посилання на коментар

55 минут назад, outdoor24 сказал:

Там ще савєцкі, качєствєнніє, такіх зараз нє дєлають

понюхайте , це імпортний   ще   совіти  виробляли 

Посилання на коментар

1 година тому, outdoor24 сказав:

Більшість з 2001 року декілька раз була. Ладно зелені, що з них візьмеш. А от иліта до цього, як проґавила таке неподобство і не виправила?

Кожній новій владі були потрібні люди, які б виконували їхні забаганки. Яка еліта? Парторг Кучма, чи зек овоч?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...