Александр Аврамчук Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 39 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Компанія дуже давно була у власності Порошенка. А потім Рудьковський, Шуфрич, Саша-стоматолог і Ахмєтов, якому вдалося зберегти її, не дивлячись на тиск першого прихватизатора. Як же це йому вдалося? Мабуть, цей прихватизатор подумав - "ну і фіг з нею"? Ага, як кажуть москалі - "ЩАС". А може Ахмєтов відкупився? Ні-ні-ні! Такого не може бути. Тільки чомусь акції ДТЕКу різко знизилися після 2014-ому. А потім, коли якась компанія UCI викупила частину акцій, різко пішли вгору. А потім ще й ціну на електроенергію підвищили, "Роттердам+" запровадили. Ну, це ж не Порошенко? espreso.tv 17 лютий 2018 р. · Головний аргумент віце-спікера виглядає наступним чином: "Роттердам+", це ціна на вугілля, був введений тоді, коли президент Порошенко купив акції ДТЕКу, що означало доступ до активів на окупованих територіях. ДТЕК належить Рінату Ахметову. Але президент отримує доступ до цих активів, й піднімається ціна на електроенергію. Тарифи платять люди, а весь заробіток залишається в кишенях 2-х людей". #ПетроПорошенко #РінатАхметов #ОксанаСироїд #ДТЕК #війна #АТО #Роттердам Ну, вона ж віце-спікер. Звідкіля вона може це знати і, взагалі, вона на цьому не розуміється. Фінансова тінь Порошенка. Хто і як проводить скандальні угоди в інтересах президента biz.nv.ua/ukr/publications/finansova-tin-poroshenko-2447390.html Макар Пасенюк, співвласник інвесткомпанії ICU, провів в інтересах президента Петра Порошенка цілий ряд важливих фінансових угод, багато з яких стали причиною великих скандалів. "Донецьксталь" пообіцяла ICU за місяць повернути 2 млрд грн боргу в рамках мирових угод 01.10.2018, 09:00 Нагадаємо, група «Метінвест» Ріната Ахметова та Вадима Новинського заявляла, що за 190 млн дол придбала до 24,99% акцій кількох підприємств, які займаються видобутком, збагаченням і продажем вугілля, найбільш значущими з них є Шахтоуправління «Покровське» та Свято-Варваринська збагачувальна фабрика, що входять в групу компаній «Донецьксталь» Віктора Нусенкіса. Крім того, повідомлялося, що група "Метінвест" отримала опціон на придбання 75,01% у співінвесторів, які володіють рядом підприємств групи "Донецьксталь", найбільш значущими з яких є ПАТ "Шахтоуправління "Покровське" і фабрика "Свято-Варваринська". Пасенюк про продаж Roshen в РФ: процес продажу йде, наскільки може www.epravda.com.ua/news/2016/12/5/613320/ Зв'язок між Порошенком і Пасенюком ні на які думки не наводить? Чомусь в експертних колах його називають інвестбанкір Порошенка. А як вам таке - Інвестбанкір Порошенка отримав частку російської Burger King www.epravda.com.ua/news/2018/03/14/634940/ Новий найбільший акціонер Burger King в Росії пов'язаний з інвесткомпанією ICU. Засновником Xomeric Holdings Ltd виступає зареєстрована на Британських Віргінських островах CIS Opportunities Fund SPC Ltd. Ліцензію на управління фондами в інтересах CIS Opportunities Fund SPC Ltd має зареєстрована на тих же островах ICU Investment Management Ltd. Представник групи ICU відмовився коментувати зв'язок між фондом і російськими закусочними Burger King, що входять до її структури. Група ICU створена у 2006 році, надає послуги з торгівлі цінними паперами, інвестиційно-банківські послуги, а також здійснює управління активами інститутів спільного інвестування. До її складу входять ТОВ "Інвестиційний капітал Україна", КУА "Інвестиційний капітал Україна", банк "Авангард" і КУА-АПФ "Трійка Діалог Україна". Співвласником і головою ради директорів групи була екс-голова НБУ Валерія Гонтарева. Після призначення на посаду Гонтарева продала свою частку в ICU, а партнерами групи залишилися Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко. А як так вийшло? За час президентства Петра Порошенка в країні залишилося лише двоє мільярдерів, справи яких йдуть все краще і краще. Це найбагатший українець Рінат Ахметов і сам глава держави, пише журнал НВ. biz.nv.ua/ukr/economics/mister-udacha-kak-i-pochemu-rinat-ahmetov-uvelichil-svoe-sostoyanie-vopreki-okkupacii-donecka-50013500.html Хто ж буде в наглу забирати власність, коли можна домовитися про ціну відкупу і спільно грабувати населення? Порошенко ж не Пашинський з "Житомирськими ласощами". Чи це вже і не переділ власності, якщо, в наглу, не забрав все собі? Ще приклад - Олігархічні війни: за що Коломойський віддав Пінчуку елітну нерухомість в Лондоні www.epravda.com.ua/publications/2017/11/9/631000/ ви типова жертва чорного піару. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 (змінено) 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Тільки чомусь акції ДТЕКу різко знизилися після 2014-ому. А потім, коли якась компанія UCI викупила частину акцій, різко пішли вгору. А потім ще й ціну на електроенергію підвищили, "Роттердам+" запровадили. Ну, це ж не Порошенко? Ви вже визначтесь, Порошенко у Ахметова щось відживав чи навпаки - допомагав йому збагатитись (бо істотна більшість акцій ДТЕК все одно у Ахметова) Ви знов перелопатили гугл, видали купу тексту, і знов не надали доказів, що хтось у когось щось віджав. Визнайте вже, що таких випадків останнім часом не було Щодо якихось судів, акцій та всього іншого - чим воно принципово відрізняється від того, що відбувається на Заході? І в них теж є "ручні" ЗМІ, як наприклад Fox News у Трампа. В них теж є лобіювання через "своїх" сенаторів, конгресменів. Там теж намагаються через "своїх" пронюхати якусь інфу першими, щоб на цьому збагатитись. Але це вже ніяк не схоже на ту олігархізацію, яка в нас була в перші десятиріччя незалежності. Так, ще не все гаразд, але на мою думку вплив олігархів на Державу останнім часом зменшується. Можливо навіть при Зеленському сильніше, ніж при Порошенкові. Чи є в цьому їх заслуги, чи все через тиск Заходу, не хочу нічого стверджувати, але на мою думку це насправді відбувається. Я вважаю, що зараз збільшення корупції до величезних масштабів - це набагато більша проблема, ніж залишковий вплив олігархів. Змінено 2 листопада 2024 користувачем Alvalk 3 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 1 година тому, Вячеслав63 сказав: Компанія дуже давно була у власності Порошенка. А потім Рудьковський, Шуфрич, Саша-стоматолог і Ахмєтов, якому вдалося зберегти її, не дивлячись на тиск першого прихватизатора. Як же це йому вдалося? Мабуть, цей прихватизатор подумав - "ну і фіг з нею"? Ага, як кажуть москалі - "ЩАС". А може Ахмєтов відкупився? Ні-ні-ні! Такого не може бути. Тільки чомусь акції ДТЕКу різко знизилися після 2014-ому. А потім, коли якась компанія UCI викупила частину акцій, різко пішли вгору. А потім ще й ціну на електроенергію підвищили, "Роттердам+" запровадили. Ну, це ж не Порошенко? espreso.tv 17 лютий 2018 р. · Головний аргумент віце-спікера виглядає наступним чином: "Роттердам+", це ціна на вугілля, був введений тоді, коли президент Порошенко купив акції ДТЕКу, що означало доступ до активів на окупованих територіях. ДТЕК належить Рінату Ахметову. Але президент отримує доступ до цих активів, й піднімається ціна на електроенергію. Тарифи платять люди, а весь заробіток залишається в кишенях 2-х людей". #ПетроПорошенко #РінатАхметов #ОксанаСироїд #ДТЕК #війна #АТО #Роттердам Ну, вона ж віце-спікер. Звідкіля вона може це знати і, взагалі, вона на цьому не розуміється. Фінансова тінь Порошенка. Хто і як проводить скандальні угоди в інтересах президента biz.nv.ua/ukr/publications/finansova-tin-poroshenko-2447390.html Макар Пасенюк, співвласник інвесткомпанії ICU, провів в інтересах президента Петра Порошенка цілий ряд важливих фінансових угод, багато з яких стали причиною великих скандалів. "Донецьксталь" пообіцяла ICU за місяць повернути 2 млрд грн боргу в рамках мирових угод 01.10.2018, 09:00 Нагадаємо, група «Метінвест» Ріната Ахметова та Вадима Новинського заявляла, що за 190 млн дол придбала до 24,99% акцій кількох підприємств, які займаються видобутком, збагаченням і продажем вугілля, найбільш значущими з них є Шахтоуправління «Покровське» та Свято-Варваринська збагачувальна фабрика, що входять в групу компаній «Донецьксталь» Віктора Нусенкіса. Крім того, повідомлялося, що група "Метінвест" отримала опціон на придбання 75,01% у співінвесторів, які володіють рядом підприємств групи "Донецьксталь", найбільш значущими з яких є ПАТ "Шахтоуправління "Покровське" і фабрика "Свято-Варваринська". Пасенюк про продаж Roshen в РФ: процес продажу йде, наскільки може www.epravda.com.ua/news/2016/12/5/613320/ Зв'язок між Порошенком і Пасенюком ні на які думки не наводить? Чомусь в експертних колах його називають інвестбанкір Порошенка. А як вам таке - Інвестбанкір Порошенка отримав частку російської Burger King www.epravda.com.ua/news/2018/03/14/634940/ Новий найбільший акціонер Burger King в Росії пов'язаний з інвесткомпанією ICU. Засновником Xomeric Holdings Ltd виступає зареєстрована на Британських Віргінських островах CIS Opportunities Fund SPC Ltd. Ліцензію на управління фондами в інтересах CIS Opportunities Fund SPC Ltd має зареєстрована на тих же островах ICU Investment Management Ltd. Представник групи ICU відмовився коментувати зв'язок між фондом і російськими закусочними Burger King, що входять до її структури. Група ICU створена у 2006 році, надає послуги з торгівлі цінними паперами, інвестиційно-банківські послуги, а також здійснює управління активами інститутів спільного інвестування. До її складу входять ТОВ "Інвестиційний капітал Україна", КУА "Інвестиційний капітал Україна", банк "Авангард" і КУА-АПФ "Трійка Діалог Україна". Співвласником і головою ради директорів групи була екс-голова НБУ Валерія Гонтарева. Після призначення на посаду Гонтарева продала свою частку в ICU, а партнерами групи залишилися Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко. А як так вийшло? За час президентства Петра Порошенка в країні залишилося лише двоє мільярдерів, справи яких йдуть все краще і краще. Це найбагатший українець Рінат Ахметов і сам глава держави, пише журнал НВ. biz.nv.ua/ukr/economics/mister-udacha-kak-i-pochemu-rinat-ahmetov-uvelichil-svoe-sostoyanie-vopreki-okkupacii-donecka-50013500.html Хто ж буде в наглу забирати власність, коли можна домовитися про ціну відкупу і спільно грабувати населення? Порошенко ж не Пашинський з "Житомирськими ласощами". Чи це вже і не переділ власності, якщо, в наглу, не забрав все собі? Ще приклад - Олігархічні війни: за що Коломойський віддав Пінчуку елітну нерухомість в Лондоні www.epravda.com.ua/publications/2017/11/9/631000/ Тепер я розумію, чому у цій голові так насрано. Туди Порошенко насрав. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 А що там роблять кацапощелепні в українській армії? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 19 хвилин тому, Alvalk сказав: вплив олігархів на Державу останнім часом зменшується ви просто нічого не знаєте про нових олігархів ) 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 12 минут назад, US7IGN сказал: ви просто нічого не знаєте про нових олігархів ) Хто ті 5-6 ехфективних менеджерів?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 (змінено) 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: ви типова жертва чорного піару. На відміну від жертви передозу шоколадним лайном він людина яка розуміє про що говорить і що відбувається в країні, а не постить тупі штампи з методички про шашлики, здачі, блазня та іншу зомбятину для дурників. Змінено 2 листопада 2024 користувачем Фрай 1 2 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 Наказ - "Кубу не пускати" Це продовжується вже півтора місяця . Але терпіння очікувати на переведення вже немає ніякого . Тому готова придати ситуацію розголосу . Мою медичну службу розігнали . Точніше навіть не медичну , а евакуаційну . Зараз стоять два нікому не потрібні броньованих джипа з ребами. З кисневими концентраторами, портативними підігрівачами для розчинів і тд. Ще висять в повітрі 650тис на наземний дрон для евакуації поранених з поля боя , на який ми зібрали разом з Сергій Жадан [офіційна сторінка] в театрі на Подолі. Остання моя зустріч з комбатом була про цей дрон , хто буде їм керувати , як його не проібати з першого разу . Плюс комбат попросив лодку з мотором , яку я дала на бат наступного дня . Там тільки мотор більше ніж 700тис коштує. Я за період служби в батальйоні врятувала багато людей , вивела навчальний процес і евакуацію поранених на зовсім інший рівень. Керуючі цими процесами і забезпечуючи їх . Мене відкидало вибуховою хвилею на 2 метри. Я тягнула вдвох з побратимом пораненого більш ніж 100кг з позивним Бегемот. Я виносила з палаючого будинку кисневий балон , щоб він не створив ще гіршу ситуацію . Мою машину обстрілювали і я на трьох колесах везла поранених в стабік 25км. Я жила в окопах , бліндажах , їздила на мотолигах і машинах . Окрім всієї цієї роботи мені вдалося вкласти в бат більше ніж один мільйон доларів США . Після всього цього мені подзвонили , сказали , що переводять в інший підрозділ . І всіх моїх людей також розкидали в різні місця. Я поїхала на КСП батальйону , щоб поговорити і там на вході мені сказали : НАКАЗ КУБУ НЕ ПУСКАТИ. Я дзвонила і писала всім кому можна , просила пояснити ситуацію , зі мною досі ніхто не зустрівся з вищого командування бригади . Хоча я дуже просила зустріч з комбригом . Писала начальнику штабу бригади і іншим . До мене поставилися не як до людини , а як до скота . Ніхто не приніс вибачень і нічого в результаті не пояснив . Я тільки ходжу і гадаю , що стало причиною . Шукаю логіки . Але ніякої логіки окрім того , що це диверсійні дії , підрив боєздатності мого батальйону і загальний розвал армії з середини я не бачу . Мене перевели в інший бат , в якому я не хочу служити і не можу бути ефективною . Мене чекає проект з Stabnet - Mobile Stabilization Containers (Damien Damien) і пересувний стабілізаційний пункт . Цей стабілізаційний пункт разом зі мною і моєю командою чекають в іншій бригаді . Наземний дрон для евакуації так і не придбаний . Потрібен договір з бригадою. З розумілих причин з 92 ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка, Офіційна сторінка я його підписувати не буду. Але при цьому мої обовʼязки : чергувати на полігоні і слідкувати , щоб ніхто не поранився під час тренувань . Що теж звісно потрібно . Але я кажу про коефіцієнт корисної дії і загальний вплив на хід війни !!! Саме цікаве , що на днях був підписаний указ про вручення мені ще однієї державної нагороди . І це виглядає як знущання. Скрін додаю . Я не знаю чи вирішиться якось це питання чи мені доведеться (саме доведеться) піти в СЗЧ, але прошу вас про інформаційну підтримку . В тому числі і Юрій Бутусов, який попередньо робив репост мого допису і вже створив певне підґрунтя для розуміння ситуації яка відбувається Джерело: https://censor.net/ua/b3517889 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 8 хвилин тому, sergio сказав: Хто ті 5-6 ехфективних менеджерів?! ні, менеджери лише працюють на олігархів 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 1 хвилину тому, hause сказав: Мене перевели в інший бат , в якому я не хочу служити і не можу бути ефективною . Мене чекає проект з Stabnet - Mobile Stabilization Containers (Damien Damien) і пересувний стабілізаційний пункт . Цей стабілізаційний пункт разом зі мною і моєю командою чекають в іншій бригаді . Наземний дрон для евакуації так і не придбаний . Потрібен договір з бригадою. З розумілих причин з 92 ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка, Офіційна сторінка я його підписувати не буду. це армія. накази виконуються, а не оці шмарклі - тут хочу, ту не хочу. тут буду, тут не буду... детально Дощ пояснить 😉 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 43 хвилини тому, Alvalk сказав: зараз збільшення корупції до величезних масштабів Типовий бездоказовий вкид рашапропаганди, яка посилення боротьби з корупцією видає за збільшення корупції. Типу, раз не ловили спеціальні держустанови так багато раніше -- значить, не було... ................. Індекс сприйняття корупції (Corruption Perceptions Index — CPI) по роках в Україні: (чим значення індексу вище, тим меньше корупції) ti-ukraine.org/research/indeks-spryjnyattya-koruptsiyi-2023/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 (змінено) 28 хвилин тому, Фрай сказав: На відміну від жертви передозу шоколадним лайном він людина яка розуміє про що говорить і що відбувається в країні, а не постить тупі штампи з методички про шашлики, здачі, блазня та іншу зомбятину для дурників. це він так думає що розуміє... живе у віртуальному світі, матриці, котрий для нього побудувала, будує зелена влада. вдала сама живе в якомусь іншому світі, мае нескінченний забористий план. про шашлики ви вірно згадали. хіба президент не казав про шашлики перед повномаштабним наступом ? Змінено 2 листопада 2024 користувачем Александр Аврамчук 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 14 минут назад, 7351 сказал: Індекс сприйняття корупції 1. Це не те саме, що корупція 2. Цікаво буде побачити цифру за 2024 рік, бо до цього часу її старанно приховували (вдало пускали пил в очі), а зараз все сплило на поверхню 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 (змінено) 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: це він так думає що розуміє... живе у віртуальному світі, матриці… Він розуміє хто кому рабінович і цього достатньо для критичного сприйняття публічних висловлювань і реальних дій політичних діячів, бо всю правду знає лише той хто дотичний до тих схем. а вам як Вінсолу достатньо туфти про шашлики…, ви навіть не розумієте, що могло статись аби влада ще задовго до нападу закликала до евакуації і всі кинулись знімати гроші з рахунків. (доречі, ваш ідол завчасно зняв з рахунку в банку 30 000 000$ і чомусь досі тримає їх під матрасом) Ви начебто непоганий фахівець у спеціальних темах? То краще там щедро діліться своїм досвідом і знаннями, будете отримувати подяки, а тут і без вас лайна вистачає від штатних накидачів на чолі з Кантоном. Цитата котрий для нього побудувала, будує зелена влада. не потрібно захоплюватись діями ніякої влади і не будете так розчаровані. На прихід до будь якої влади вкидають великі гроші і тому ваші інтереси їм не дуже цікаві, хіба що лише на період виборів. ця влада лише подавала надії, не більше. Змінено 2 листопада 2024 користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 1 час назад, US7IGN сказал: ні, менеджери лише працюють на олігархів 😉 Поганий той ефективний менеджер, який не мріє стати олігархом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 2 хвилини тому, sergio сказав: Поганий той ефективний менеджер, який не мріє стати олігархом. Кішка ніколи не стане собакою. Це різні речі. Почитайте минулорічні інтерв'ю Мазепи. Він там трохи про це розказує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 3 минуты назад, US7IGN сказал: Кішка ніколи не стане собакою. Це різні речі. Почитайте минулорічні інтерв'ю Мазепи. Він там трохи про це розказує. Може бути. Практично всі мої спроби ефективно наменеджерити при якомусь начальстві, закінчувалися звільненням. Головне, що то відбувалось не з пустими руками. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 17 годин тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DBs_Vs2sp_J/?igsh=ZXczdWtudzJzZnFt Надіслав товаришу, на Болгарщину, і що ви думаєте отримав воборотку!? ... Креатив та сарказм українців нескінчений ))) Каже, я собі замовлю і так ту тисячу: 😁))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 4 часа назад, yukon сказал: Сорти бавовни можуть вплинути лише на ціну питання, так само як і ціна питання вплине на якість пороха. А розміщено це в Китаї, тому що по перше целюлоза потребує багато води, а по друге азотна кислота то на любітеля. То єсть все вперлось в екологію, ціну робочої сили. Без різниці в що вперлося, важливий результат і він не тішить. "На євразійському континенті існує кілька великих виробників пороху. Ось деякі з них: 1. **Росія**: - **"Казанський пороховий завод"** - один із провідних виробників пороху в Росії. - **"Удмуртський завод"** - також є великим гравцем у виробництві вибухових речовин. 2. **Китай**: - Китай має кілька великих заводів і корпорацій, які займаються виробництвом пороху та інших вибухових речовин, хоча конкретні назви компаній часто не розголошуються через державну політику. 3. **Туреччина**: - **"MKE" (Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu)** - державна компанія, яка займається виробництвом пороху та вибухових речовин. 4. **Індія**: - **"Ordnance Factory Board"** - велика індійська організація, яка виробляє широкий спектр військової продукції, включаючи порох. Ці компанії відіграють значну роль у забезпеченні своїх країн і, в деяких випадках, міжнародних ринків необхідними матеріалами." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 До речі, бачу, що українці вже за Трампа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 Только что, karbo сказал: До речі, бачу, що українці вже за Трампа. А Трамп за кого? Пам'ятаю, зовсім нещодавно Трамп був за Орбана Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 (змінено) 8 минут назад, kim chen lhoran сказал: А Трамп за кого? Пам'ятаю, зовсім нещодавно Трамп був за Орбана Трамп за себе. А українці за нього. Що цікаво, не так американські, як українські. Тож не пішов я голосувати, щоби вам не шкодити. Вам цього не скажуть поки що вголос, але більшість українців за припинення війни. І пох на території. Власне, це Трамп і озвучує. Змінено 2 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 4 години тому, kim chen lhoran сказав: Навряд чи то є так вже добре, коли на ще не сформований розум скидають такі брили інформації - людина ніби починає розбиратись у складних речах, зате втрачає розуміння найпростішого. Навіщо вам і нам це все? Просто жах. Ага, розкажіть цю баєчку іншим, "несформований розум". Чомусь тільки моя точка зору, на подив, співпадає з отим блогером, відео якого я викладав. А в нього 2 вищі освіти, сотник Майдану і співкоординатор Громадського сектору Майдану. Але ж він виступає проти Порошенка, теж "несформований розум"? На мою думку, "несформований розум" у тих, хто до цього часу не зрозумів, хто такий Порошенко і захищає його, або ще гірше - піарить. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 3 години тому, Фрай сказав: методички про шашлики, з А шо, блазень оту маячню ніс з чиєїсь методики? Сценаристи гівнокварталу закінчились? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 2 години тому, Фрай сказав: що могло статись аби влада ще задовго до нападу закликала до евакуації Це нікому не відомо. А от якби влада ввела військовий стан, почала реально створювати тро, а не на папері, призвела би резерв першої черги та доукомплектувала армію до штатної чисельності у батальонах, почала створювати оборонні споруди, на кордоні із окупованим кримом тримала 4 бригади, а не половину в без арти, ймовірно усе було б трохи інакше. А головне баклан повинен був сидіти на лаві підсудних, а не на посаді керівника СБУ . І кримінальні справи потрібно було відкривати не проти Марченка, а проти тих, хто запроторив його за ґрати . 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз