Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

Не знаю про платити більше. Тут в кожного свої думки. Але якщо вже психанула на  сотейник за десятки тисяч гривень, то треба уяснити всі недоліки, якщо вони в нього є.

Один вже є- не можна мити в ПММ.

Свого часу відмовилась від костяного фарфору через це.

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

21 час назад, Сарочка сказал:

Мені здається, Чі ви другій день питаєтесь образить?

Овва! :shock:

отакої! :grin:

і це після цього випаду у мій бік?

Ви ніколи не куштували хліба. Для вас це суто якісь странний наповнювач до страв. Інертний, майже без смаку, щоб не зіпсувал смак страв. Як вершина майстерності -хліб с ближайшей…

Це всеодно як дехто будь-кому хто не за їх ікону чіпляє наліпку зелебоба чи ватана, вам так не здається?

allanek змогла надати просту і зрозумілу відповідь 

В 23.01.2024 в 07:40, Фрай сказал:
В 23.01.2024 в 06:47, allanek сказал:

Хліб з сиром, чи з ковбасою, беконом, олівками та хто зна з чим, для мене, наче для когось тістечко до чашки чаю

В принципі так і думав

Навіщо на рівному місці щось домислювати, ж наче написав, що я хлібоїд чи це щось незрозуміле?
Тоді поясню, нас змалку привчили шанобливого ставлення до хліба, не кидати на землю, брати скільки можеш зʼїсти, не класти хлібину догори дригом і ще багато чого з того, що можливо вам не зрозуміти.

Аня, ми з вами зростали у різному середовищі, погоджусь з Вами - на різних планетах. (і це без пафосу)

на жаль я з числа тих хто знає, що таке голодувати не по власному бажанню і смак хліба для мене має значення.

ще спробую спростити своє запитання

24 роки назад був змушений послухати лікаря і почати вживати зранку вівсяну кашу на воді і дрібці солі.

повірити не міг, але це реально допомогло і з тих пір жодного ранку навіть на природі без неї не обходиться. (Хоча іноді доводиться примушувати себе)

Так на своєму власному досвіді можу стверджувати, що звичайна каша-вівсянка надзвичайно корисна для вживання багатьом людям, але вівсянка з пластівців, а не швидкого приготування чи так звані мюслі.

Нічого не маю проти уподобань і не сперечаюсь, мюслі з різними добавками дійсно будуть смачніші, приємніші до споживання і тд, але цей продукт вже не є тією рекомендованою вівсянкою.

от те ж саме особисто для мене і з хлібом з побаченими добавками


 

О, сподіваюсь я тут не образив нікого із споживачів мюслі? :oops:

 

 

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Дівчата і хлопці, вашими дописами про хліб можна не тільки зачитатися, а і слиною захлинутися)))

Але я про ремонтантну малину.

У мене Джоан Джей і я її не поміняю на іншу. Безшипа, крупна, смачна. Віддає весь свій урожай до морозів. Ягід дуже багато. Не треба її формувати чи прищипувати. Вона сама доростає до 1,8-2 м. і з кожної пазухи листя починає викидати китиці квітів і ягід. Садила її в 21 році восени, літом 22-го уже наїлися з неї ягід, а літом 23-го закрили компоти, заморозили, и чимало роздали родичам. І це у мене лише 10 кущиків.

На осінь зарізала наголо, навіть не залишаю пнів. Не роблю їй 2 хвилі плодоношення. Мені вистачає одної, щоб я на неї уже не хотіла дивитись)))

  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 часов назад, Фрай сказал:

24 роки назад був змушений послухати лікаря і почати вживати зранку вівсяну кашу на воді і дрібці солі.

повірити не міг, але це реально допомогло і з тих пір жодного ранку навіть на природі без неї не обходиться. (Хоча іноді доводиться примушувати себе)

Це у вас шалена сила волі, щоб 24 роки поспіль мати один і той самий сніданок

9 часов назад, Фрай сказал:

от те ж саме особисто для мене і з хлібом з побаченими добавками

Я мабуть по віку трошки старша за Сарочку, але молодша за вас, але до хліба і мене привчали ставитися так само. І я б поїла смачного хліба із шкварками і беконом, але я б його їла як пиріжок до чаю))) До страв, де дійсно потрібний хліб, на мій смак краще стандартний рецепт. І це, як правильно тут сказали, діло смаку і звичок кожного.

 

11 часов назад, allanek сказал:

Свого часу відмовилась від костяного фарфору через це.

Якщо брати мою посудомийку, то в її не можна ставити навіть звичайні тарілки і чашки, бо вона мені обмиває глазур до глини. Повністю перейшла на склокераміку. І повністю замінила емальовані каструлі на нержавійку. А от те, що товсте дно нержавійки сиплеться на індукції, навіть не знала. Хоча у мене і газ, але час іде, може колись і перейду на індукцію...Тепер я погрію вуха, який посуд не псує індукція 

Змінено користувачем Nic-олаевна
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

34 минуты назад, Nic-олаевна сказал:

Це у вас шалена сила волі, щоб 24 роки поспіль мати один і той самий сніданок

Коли ти багато років проходив тримаючись за сонячне сплетіння, а після вживання вівсянки вже через пару місяців тебе попустило і ти забув біль то хоч не хоч, а продовжиш «лікування». 

Хоча, де в чому таки сила волі є, сказав собі, що якщо виживу  кину палити і кинув, слово треба тримати.

Сказав не буду матюкатись і 8 років не матюкався! :grin:

І за малину, у себе всю покорчував залишив тільки Полку

IMG_2707.thumb.jpeg.5945eef569c6d35badea4c65af4ac73d.jpeg

22

IMG_2702.thumb.jpeg.5f4adf7826e571d5944ab3fa4501e852.jpeg

23

IMG_2704.thumb.jpeg.6018923ac7b07cb596ffe79969966ee4.jpeg

до морозів стоїть, нормальна

IMG_2706.thumb.jpeg.98984e2068ec39afff0bebbb79445452.jpeg
 

але звичайна мені таки смачніша і солодша ніж вона

IMG_2703.thumb.jpeg.83a46d9c19b709884402772a4dc5aa8e.jpeg
 

 

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 годин тому, Nic-олаевна сказав:

Якщо брати мою посудомийку, то в її не можна ставити навіть звичайні тарілки і чашки, бо вона мені обмиває глазур до глини. Повністю перейшла на склокераміку.

Я вперше про таке чую. Навіть на форумі, де відгуки про користування  різними посудомийками, ніколи такого не чула. Костяний фарфор є і такий, що миється в посудомийці, але мені був потрібен той, що не миється:grin:, ризикувати не стала.

12 годин тому, Nic-олаевна сказав:

Тепер я погрію вуха, який посуд не псує індукція 

Ага, нас вже три таких "розумниці" з вухами🤭. Як казав Ося Бендер: " Спасіння потопаючого, то справа самого потопаючого".

Я вже про свої каструлі казала- на вигляд дно однакове, а є ті, що псуються і які не псуються. Чому так, не знаю. В мене чайник, вже казала, не самий дорогий та брендовий. купила його, бо він мені сподобався виглядом і літраж підходив. 6 років, кожного дня по 2-3 і більше разів на день кипить на індукції, як новий. А каструлі не всі пережили індукцію, попре те, що користувалась не кожного дня. Як з'ясувалось, я не одна з таким досвідом.

12 годин тому, Фрай сказав:

у себе всю покорчував залишив тільки Полку

Поки вивчала питання з малиною, зробила висновок, що Полка наче взірець, інші сорти часто порівнюють з Полкою, по смаковим якостям та термінам дозрівання на Київщині.

13 годин тому, Nic-олаевна сказав:

У мене Джоан Джей і я її не поміняю на іншу. Безшипа, крупна, смачна. Віддає весь свій урожай до морозів. Ягід дуже багато. Не треба її формувати чи прищипувати. Вона сама доростає до 1,8-2 м.

Це сорт для Аніних вушок. Вона хотіла, щоб малина була без шипів. Дякую, подивлюсь, її не було в моєму списку.

 

12 годин тому, Фрай сказав:

але звичайна мені таки смачніша і солодша ніж вона

Я так зрозуміла, що ця проблема, майже, усунута. Поки передивлялась купу роликів, не чула , щоб жалілись на смак і не чула порівняння з літньою. Раніше, таке порівняння було обов'язково.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Дивлячись що ви маєте на увазі?

так вийшло, що у цьому році повисмикував усі кущі крім неї, бо лише вона росте там де поки нікому не заважає.

а Полку взяли бо у сусідів бачили, хоча у нас вона чомусь не така велика як була у них. 

Та вони тримають точку на Бесарабці і хімія звична справа на малину, полуниці, салати та все інше.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

48 хвилин тому, Фрай сказав:

Дивлячись що ви маєте на увазі?

Стосовно чого? Бо не можу зрозуміти, чого це стосується? Смаку,сорту, хімії? Про що мова)))?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 24.01.2024 в 09:37, irina1969 сказал:

потрібна пательня модифікації "сотейник", яку можна мити в посудомийці,індукція

Якщо "позиція ще не закрита")) :

Rondell, Kela, WMF - перевірені індукцією та ПМ протягом 7 років. Купувалися в Променю, Kela має свій і-магазин.

  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 часов назад, allanek сказал:

Стосовно чого? Бо не можу зрозуміти, чого це стосується? Смаку,сорту, хімії? Про що мова)))?

так і я не дуже зрозумів про що ви? 

8 часов назад, allanek сказал:
20 часов назад, Фрай сказал:

але звичайна мені таки смачніша і солодша ніж вона

Я так зрозуміла, що ця проблема, майже, усунута.

Якщо про інші сорти то так, все викинув

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

 В мене пательня Rondell дуже багато років, кондова, тяжка, з антипригарним покриттям, але індукцію не бачить. Цікаво, якщо вона є в продажу в Україні, тому що зараз цей бренд належить комусь з рашки.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, Фрай сказав:

так і я не дуже зрозумів про що ви? 

Краще не розбиратися, бо ще більше заплутаємося☺️

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

58 хвилин тому, doberR сказав:

Якщо "позиція ще не закрита")) :

Rondell, Kela, WMF - перевірені індукцією та ПМ протягом 7 років. Купувалися в Променю, Kela має свій і-магазин.

ні, не закрита...щиро дякую подивлюсь🤝

 знайшла на дачі от таку штуку,бабуся в ній завжди все запікала...вона майже такого віку і ваги як я )) відмию і буду шукати щось свіжише...маю непереборну тягу до такого вінтажного посуду🙄все можу викинути, подарувати, віддати з побутових речей, але не посуд

image.png.630de78fd9877ed12621aa8b3a330a30.png

 

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 часов назад, allanek сказал:

Я вперше про таке чую. Навіть на форумі, де відгуки про користування  різними посудомийками, ніколи такого не чула. Костяний фарфор є і такий, що миється в посудомийці, але мені був потрібен той, що не миється:grin:, ризикувати не стала.

Здається я в темі про ПММ це розповідала, але це було давно, то я навіть не пам'ятаю, чи точно я про це казала))

Так, моя посудомийка змила мені всі малюнки з склокерамічних тарілок і скляних чашок, але сам посуд залишається нормальним. А от звичайні тарілки так обмила, що стала проступати сіра глина, то я їх взагалі прибрала. Емальовані каструлі стали на дотик цупкі, шершаві, почала проступати іржа - теж прибрала.

Я думала спочатку що це Сомат. Але Сомат у вас Алло, у моєї сестри, у кумів, але ніхто про такі страсті не розповідав. То виходить, що це сама машинка.

До речі, мені тут багато дали корисних порад, щодо помилки, що видала моя посудомийка. Ми знайшли таки місцеву майстерню, яка взяла нашу машинку. Виявилося, що на платі був окис від вологи і тому їй глючило програми. Почистили окис і все знову працює.

  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 часов назад, allanek сказал:

Це сорт для Аніних вушок. Вона хотіла, щоб малина була без шипів. Дякую, подивлюсь, її не було в моєму списку

Це для мене також був дуже важливий критерій при виборі малини. Щоб ніяких шипів. І я собі за це була не раз вдячна, бо я можу зануритися у кущі з головою при підвязці чи прополці, то вколотися не дуже приємно.

По такому критерію у мене і ожина, але нею я не задоволена по смаковим якостям, подивлюся ще в цьому році, щоб зробити остаточний висновок.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

24.01.2024 в 10:21, allanek сказав:

З особистого спостереження. Про дно посуду. Індукційна поверхня дуже підступна річ. В мене два чи три види посуду. Всі з нержавіючої сталі. Доки не стала їх використовувати на індукції, роками були, як нові на поверхнях Hi-Light. Нічого супер дорогого по коштам, в районі Бергоффу. На індукції, після 4-х років використання, стало сипатися дно. Не в усіх.  Але швидко , одне за одним. Це при тому, що індукцію використовую для каструль не часто. На заміну купила Ікею, важка і дно тримається гарно. Але мене нервує те, що кришка  теж з нержавіючої сталі, після скляних важко звикнути, що не бачиш, що робиться в каструлі.

Повертаюсь до дна. Для індукції купила звичайний ( не електро) чайник "Крауфф". Працює в посиленому режимі, кожного дня. Як новий. Дно тонке та зроблено руліком, а не пришпандьорино, як в Ікеї та тих каструлях, що посипались. Тож май це на увазі, якщо вже так кортить цього сотейника)

В мене коллекция BergHof из голлекции tulip. Це многослойне дно яке було прітаманне на початку 2000 , тобто на той час після Цептораиза очуманіли гроші, це була така себе досить гаражна конструкція.;про індукцію тоді може тількі розробники чули, але маркування вже було

. Спочатку бул набор для меленькой семьи.Він мені достався під час замужества як пріданне ., яке теж міркую полежало богато років на шафі./ Потім вʼяло, іноди за богато років щось докупляля , тому що полюбляю коли посуд сервіз, а не що попало.   Так в мене біля 10 каструль зʼявілось . Також чайник, і…… а богі, богато всего  від бергоф .В останки роки , я вже свідомо скупляла все, що могу купляти  из той серии. Це якась вершина майстерности  . В мене перши кастрюли яки по 15-17 років. Це основна лінія мого посуду,

але іноді трапляються божевілля, які прітамманни всім домогосподаркам « , а пошукаємо щось цікавише, бо от ті стари форми , набридли , пошукаємо більш сучасни….. так в мне зʼявилась колекція посуду від сковорідок всіх розмірів до каструль мідного кольору 
Зараз назову ноунейм, вообще не помню назви виробника . Виглядає досить дрбротно і надійно . так….. с медним напиленням снаружи і тефлоном внутри .

І от же ,головний біч індукции- це не дно. Це клепкі ручек( дно в більш надійних с часом тріщіть і то не завжди, а тількі прі умовах жаркі , або перегріву). В будь якіх серіях, якщо клепка наскрізь в індукционних плітах ім гаплик в конструкції першими. Ну потім там може дно погнути, ну то можемо родичам на газову плиту спливіть. То таке жити можно,; а вот якщо  вас ручка наскрізь почнуть текти то то капец. В мене в дух різних виробниках біль одна от ці клепкі. Чомусь першими починають страждать сотейники с длінною ручкою,; поті посуд 1,1-1.3 л сами вразливи, більши в обьему такі страдаю меньше. Сковорідці також . Першими страдає дно блінной сковорідці мелкого діаметру, потім клепкі більш ой сковорідці WoG , як в катрюли, просто почінаєтробіться зазор, перекопати якій неможливо.

 

Тефаль оказалась також годна, не гірше покі ніж BergHof. . Хоча покі не можу сказати точно, бо тефалі тількі 7 років, а BergHof деякім  вже більше 20, то напевно, некоректно порівнять.( А ну і деякі маленькі кстрюли я роблю час від часу фрітюрніцамі, ну тоб то температура в ніх забагато више ніж в звичайной катрюлі.  С недоліків , в них трохи заметена деформація денця, мідной бляшанки посередині. Воно на 1 мм в деякіх квстрюлях мелкіх такі випирає. Але в ціх каструлях за 20 років були катастрофи. Ну повне сжигання їжі було за цей час разів 5 точно. Тобто воні досить богато разів були подвержени перегріву, після якого деякі кастрюли мабуть неможливо даже очистіть. 
Кришкі вони ж стандартни. Можно докупить прозору.

 

 

Змінено користувачем Сарочка
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 часов назад, allanek сказал:

В мене пательня Rondell дуже багато років, кондова, тяжка, з антипригарним покриттям

Колись в ОКей здуру купив вок чавуній з антипригаром GIPFEL SOONG DYNASTY так там написано, що його в посудомийку неможна сунути.

IMG_0723.thumb.jpeg.c303e9601b865d561b6dbf00f6cf332f.jpeg

 Мабуть антипригар не витримає і почне іржавіти.

Доречі, пані, а хтось з вас готує на воку?

Я цю пательню облизував мабуть з місяць поки наважився взяти, щось 130$ віддав тоді, а брав на природу на велику кількість порцій.

Виявилась повна дурня, вона не для цього призначена, їжа не смажилась, а варилась, от і лежить вже років з 10, забув за неї.

Що там таке цікаве можна приготувати? 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, Фрай сказав:

Колись в ОКей здуру купив вок чавуній з антипригаром GIPFEL SOONG DYNASTY так там написано, що його в посудомийку неможна сунути.

IMG_0723.thumb.jpeg.c303e9601b865d561b6dbf00f6cf332f.jpeg

 Мабуть антипригар не витримає і почне іржавіти.

Доречі, пані, а хтось з вас готує на воку?

Я цю пательню облизував мабуть з місяць поки наважився взяти, щось 130$ віддав тоді, а брав на природу на велику кількість порцій.

Виявилась повна дурня, вона не для цього призначена, їжа не смажилась, а варилась, от і лежить вже років з 10, забув за неї.

Що там таке цікаве можна приготувати? 

Для такого вока нужно велике пламя. Я бачила їх в ресторане( маю на увазі процесс готовкі. ) Воно було раза в три більше самий великой газовий конфоркі. Це щоб жарити. Щоб вистачало температури. Додатково требо освоїть специфічний рухи перемешивання іжи без втручання мешалки. І в ней все одно готовили за раз біля 500-700 гр іжи. 
Іначе ніякой жарки не буде, буде тушкування.  Я подібну штуку використовуваю як казан. Ще можно як фрітюоницу, масла пійде меньше. 

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 годин тому, Nic-олаевна сказав:

Так, моя посудомийка змила мені всі малюнки з склокерамічних тарілок і скляних чашок, але сам посуд залишається нормальним. А от звичайні тарілки так обмила, що стала проступати сіра глина, то я їх взагалі прибрала. Емальовані каструлі стали на дотик цупкі, шершаві, почала проступати іржа - теж прибрала.

Але ж так не повинно бути. Наташа, якщо вже звертались в майстерню та почистили плату, не питали в майстрів, чому ваша посудомийка таке робить?

11 годин тому, Nic-олаевна сказав:

По такому критерію у мене і ожина, але нею я не задоволена по смаковим якостям, подивлюся ще в цьому році, щоб зробити остаточний висновок.

В мене теж ожина була безшипна. Купляла в місцевому розпліднику ін-вітро. Піндюрка  в 2см заввишки з двома листячками, під назвою "Тризуб". Це страшний "звір". Агресор, якого пошукати треба. Завжди було дивно читати, що хтось на зиму вкладає та вкриває ожину. Моєї неможливо було позбутися , вона крізь росла. Велика, солодка, але я до ожини байдужа, тож пересадили кілька кущів під паркан, росла в якості ліани, бонусом була ягода.

8 годин тому, Сарочка сказав:

тому що полюбляю коли посуд сервіз, а не що попало.

Так, я теж купую посуд наборами, але і там можуть бути нюанси. Як приклад, в мене є набір посуду Ікеа, зовсім недешевий. Каструлі, ковшики душу гріють, а пательня від індукції за  2 роки гикнулася. І чайник красунчик, нічого йому не робиться від індукції.

8 годин тому, Сарочка сказав:

Кришкі вони ж стандартни. Можно докупить прозору.

В мене багато кришок. Залишилось від того набору, що дно посипалось від індукції. І з іншим набором вони стикуються. Але з Ікеєю це не проходить. Там свої розміри, може між своїми наборами вони і стикуються , не пробувала, бо в мене Ікеєвські набори каструль далеко один від одного. Але зі сторонніми брендами ні- діаметром не збігаються.

8 годин тому, Сарочка сказав:

І от же ,головний біч індукции- це не дно. Це клепкі ручек

Пишу- до проблеми дна додались ще і клепки ручок.

7 годин тому, Фрай сказав:

Доречі, пані, а хтось з вас готує на воку?

Не готую і не купувала. Я першу пательню вок побачила в 90-х, коли поїхала на відпочинок до турків.  Зачаровано дивилась, як кухар готує на дивній пательні. І потім ще багато разів дивилась і розуміла, що це не для мене.  Сарочка права, для неї потрібен великий вогонь і навички. Тому в квартирі поставила вбудований гриль Сіменс , за яким іноді сумую  і зараз. Коли будувались, то  не бачила особливого сенсу робити його в будинку. А зараз то і зробила б, але це не точно. Бо літом є  тандир, тож залишається зима тільки. Звісно, що можна скористатись функцією "гріль" в духовці, але це зовсім не те. Таки решітка з чавуна це інший смак.

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В останній час хочу придбати скороварку велику і зручну, ну і хотілось би ще безпечну. Хочу в ней готувати 1 страви, які потребуют богато часу термообработки. Ще була думка, що можно як невеличкій автоклав використовувать для консерв з мʼяса та риби. Поделіться, будь ласка, на що звернуть увагу прі виборе, кто взагалі ей користується? . Напевно досвід мультіварок тєж враховувається, бо прінціп готовкі схож( під тиском), але я ніколи не мала мультіваркі також.

Змінено користувачем Сарочка
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 годин тому, Фрай сказав:

Мабуть антипригар не витримає і почне іржавіти.

Ні, річ не в антипригарному покритті, річ в тому, що чавун і посудомийка речі несумісні. Може не завжди, але скільки не бачу, як тільки чавуній, то посудомийка зась. Я чавунні решітки з гриля, що в квартирі був, завжди руцями мила.

В мене пательня Рондолл, що купувалась десь в 2009 році чи 2010, то тому антипригарному покриттю нічого не сталось і досі. Я на ній постійно карасів, що в саду плавали, жарю і досі🙂

В посудомийку цю пательню засовую, на саму жорстку програму 70 град для дуже брудного посуду.

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 часов назад, Фрай сказал:

Виявилась повна дурня, вона не для цього призначена, їжа не смажилась, а варилась, от і лежить вже років з 10, забув за неї.

Що там таке цікаве можна приготувати? 

Плохо разогрели, значит. Чугун я очень долго разогреваю. У меня не вог, а кастрюля 5 и 8 литров. Очень хорошо прогреваю, чтоб от масла дымок пошел,  тогда и пару кг мяса сразу жарятся, а не тушаться.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Не разогрев нормальный, дело в другом

4 часа назад, Сарочка сказал:

ней все одно готовили за раз біля 500-700 гр іжи. Іначе ніякой жарки не буде, буде тушкування

Так воно і є, занадто глибоко і нічого не зробиш тому, що опукла форма не дозволяє рівномірно розмістити велику порцію.

Як мені потім сказав шеф-повар одного ресторану - призначення форми вок для приготування невеликої кількості продуктів з мінімальною кількістю олії.

Та у мене такої потреби не виникає.

Єдине, що приходить в голову то плов, але я до нього відношусь більш ніж спокійно.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...