Слободарий Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 Прошу допомоги. Хочу підключити комунікацію між батареею і інвертором Deye SUN-6K-SG03LP1-EU. Чи є якісь особливості цього процесу? Втикаю кабель в гніздо КАН БМС інвертора і в гніздо КАН на батареї. За даними виробника батареї БМС має працювати саме з КАН. Послідовно перебираю всі 18 варіантів налаштування зв'язку в інверторі. У віконці "дані БМС" завжди нулі. Пробував з іншим кабелем - так само. Використовував спочатку відсотки заряду, які рахував інвертор, але підрахунок в інверторі з часом відрізнявся від підрахунку БМС. 5-10% на добу. Зараз корситуюся налаштуваннями по напрузі... Але це якась камасутра. Напруга залежить від напрямку і величини струму значно більше ніж від заряду. Чи потрібно щось перезавантажувати? Як швидко мають вступати в силу зміни налаштувань? Чи стикався хтось з таким питанням? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 Що за батарея? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 Тю. Пишете виробнику бмс, і він надасть інструкцію по приєднанню Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 12 годин тому, Слободарий сказав: Прошу допомоги. Хочу підключити комунікацію між батареею і інвертором Deye SUN-6K-SG03LP1-EU. Чи є якісь особливості цього процесу? Втикаю кабель в гніздо КАН БМС інвертора і в гніздо КАН на батареї. За даними виробника батареї БМС має працювати саме з КАН. Послідовно перебираю всі 18 варіантів налаштування зв'язку в інверторі. У віконці "дані БМС" завжди нулі. Пробував з іншим кабелем - так само. Використовував спочатку відсотки заряду, які рахував інвертор, але підрахунок в інверторі з часом відрізнявся від підрахунку БМС. 5-10% на добу. Зараз корситуюся налаштуваннями по напрузі... Але це якась камасутра. Напруга залежить від напрямку і величини струму значно більше ніж від заряду. Чи потрібно щось перезавантажувати? Як швидко мають вступати в силу зміни налаштувань? Чи стикався хтось з таким питанням? Перезавантажувати нічого не потрібно Після налаштування інвертора інвертор одразу показує те, що отримує від бмс Вам треба не перебирати усі 18 параметрів, а дізнатись що в вас за протокол та його налаштувати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 8 часов назад, k-master сказал: Вам треба не перебирати усі 18 параметрів, А там ще більше. Бо окрім типів протоколів ще є тип приєднання, а ще розпіновка. Норм. Один інсталятор мені казав що все по приєднанню одразу запрацювало. - і показав дані бмс? - де - на закладці - ні, а має показати? Він же помилку не дає то я думаю що все добре.... І так він змониував не одну станцію.... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 37 хвилин тому, Dalet сказав: А там ще більше. Бо окрім типів протоколів ще є тип приєднання, а ще розпіновка. Норм. Один інсталятор мені казав що все по приєднанню одразу запрацювало. - і показав дані бмс? - де - на закладці - ні, а має показати? Він же помилку не дає то я думаю що все добре.... І так він змониував не одну станцію.... Якщо не знати що дее ігнорує напругу з бмс і міряє сам то можна думати що все добре Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 3 минуты назад, k-master сказал: Якщо не знати що дее ігнорує напругу з бмс і міряє сам то можна думати що все добре І коли то інсталятори так чудять, то що там за рядового користувача.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слободарий Опубліковано: 6 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 (змінено) Спробував другу батарею. З третім кабелем. Результат той самий- нулі в інверторі. Під'єднав обидва акумулятори до інвертора. Підключав так, щоб були рівні опори дротів. Помітив дивне явище - струм іде лише через одну батарею. Не ділиться нерівно, а одна взагалі не приймає участі. Шляхом тимчасового від'єднання вдалося досягнути ділення струму. Потім сполучив 485 роз'єми батарей кабелем. Струм продовжує ділитись. Буду питати як роз'єм СAN розпаяний. Змінено 6 травня 2023 користувачем Слободарий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 4 хвилини тому, Слободарий сказав: Спробував другу батарею. З третім кабелем. Результат той самий- нулі в інверторі. Під'єднав обидва акумулятори до інвертора. Підключав так, щоб були рівні опори дротів. Помітив дивне явище - струм іде лише через одну батарею. Не ділиться нерівно, а одна взагалі не приймає участі. Шляхом тимчасового від'єднання вдалося досягнути ділення струму. Потім сполучив 485 роз'єми батарей кабелем. Струм продовжує ділитись. Буду питати як роз'єм СAN розпаяний. Ти б хоч сказав що за бмс чи батарея Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слободарий Опубліковано: 6 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 (змінено) 1 час назад, k-master сказал: Ти б хоч сказав що за бмс чи батарея Батарея називається Венус. Яка БМС не видно. Того типу, що в стаціонарні батареї ставляться. З екранчиком і п'ятьма кнопками з боку. Блютузу і вайфаю нема. Зблизька не бачив, бо батарею не розбирав. Підозрюю, що БМС схожа на ту, яка на фото. Ми знайомі? Змінено 6 травня 2023 користувачем Слободарий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 1 час назад, Слободарий сказал: Яка БМС не видно. Того типу, що в стаціонарні батареї ставляться. З екранчиком і п'ятьма кнопками з боку. Блютузу і вайфаю нема. Зблизька не бачив, бо батарею не розбирав. Підозрюю, що БМС схожа на ту, яка на фото. в китаю всі китайці на одне лице, от так і плати..... та навіть якщо у вас точна візуальна копія, ну ок. не копія, а от 100% візуальне співпадіння з чимось, це ще нічого не означає, бо там ще є прошивка, і там може бути маса відмінностей. Пишіть виробнику запит - який протокол імітують, тип зєднання, розпіновка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 1 час назад, Слободарий сказал: Ми знайомі? до речі, в китаю всі на ти спілкуються))) звикайте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 1 минуту назад, Dalet сказал: до речі, в китаю всі на ти спілкуються правда? я там ніколи не був і китайської не знаю, але з того що я чув, то там навіть різна інтонація одному слову може декілька значень надавати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 (змінено) 22 минуты назад, US7IGN сказал: правда? я там ніколи не був і китайської не знаю, але з того що я чув, то там навіть різна інтонація одному слову може декілька значень надавати То між собою. А з нами завжди однаково - привіт друг, давай плати інвойс а потім вже питання😅 Змінено 6 травня 2023 користувачем Dalet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слободарий Опубліковано: 6 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 Питання вирішено. Справа в розпіновці кабеля. Після перекомутації одного провідника все владналося! Дякую всім хто бажав мені успіху! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Василий Мельник Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 06.05.2023 в 12:31, Слободарий сказав: Питання вирішено. Справа в розпіновці кабеля. Після перекомутації одного провідника все владналося! Дякую всім хто бажав мені успіху! Підкажіть будь ласка, яку розпіновку ви використали ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 В 11.11.2024 в 13:32, Василий Мельник сказал: Підкажіть будь ласка, яку розпіновку ви використали ? Це ж було більше року тому. Наразі комплектний шнур з коробки інвертору deye чудово підходить без переробок до інверторной jk bms. Там довжина правда лишень біля 2м. Якщо треба довше, тоді вже доведеться дізнаватися про розпіновку. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 22 хвилини тому, Vikctor сказав: комплектний шнур з коробки інвертору deye чудово підходить без переробок до інверторной jk bms До речі, комплектним кабелем також без проблем підключився до БМС SEPLOS. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 Прикольно. В мануалі вказано, що в комплекті Parallel communication cable. Думав він для комунікації 2+ інверторів в паралель 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 3 минуты назад, МакДо сказал: Прикольно. В мануалі вказано, що в комплекті Parallel communication cable. Думав він для комунікації 2+ інверторів в паралель Може він саме для цього, але для bms теж як виявилось підходить.) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 47 хвилин тому, МакДо сказав: Прикольно. В мануалі вказано, що в комплекті Parallel communication cable. Думав він для комунікації 2+ інверторів в паралель у мене в комплекті було два кабеля 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Василий Мельник Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 13.11.2024 в 12:18, Vikctor сказав: Це ж було більше року тому. Наразі комплектний шнур з коробки інвертору deye чудово підходить без переробок до інверторной jk bms. Там довжина правда лишень біля 2м. Якщо треба довше, тоді вже доведеться дізнаватися про розпіновку. Мій інвертор Deye не бачить BMS PASE, подумав що ймовірно якесь пінування інше повинно бути. Ви вище згадували що робили перекомутацію кабеля Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 21 минуту назад, Василий Мельник сказал: Мій інвертор Deye не бачить BMS PASE, подумав що ймовірно якесь пінування інше повинно бути. Ви вище згадували що робили перекомутацію кабеля Це не я, бо в мене все запрацювало і так. Це ТС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 В 14.11.2024 в 14:21, Vikctor сказал: Це не я, бо в мене все запрацювало і так. Це ТС. а налаштуванні БМС треба щось міняти в плані протоколу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 17 минут назад, newbee2020 сказал: а налаштуванні БМС треба щось міняти в плані протоколу? Я не пам'ятаю який can протокол встановлений за замовченням. Я обрав протокол deye і все чудово запрацювало, але наче можна також обрати pylontech бо він універсальний. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз