dragon200 Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому В 02.04.2026 в 23:00, АлександрБ. сказал: Тому що не треба запилювати замки відразу у обох брусах. Та ще й не по місцю, а десь там ... Так ніколи не зійдеться. Тут категорично не згоден. У мене все зійшлось ідеально. Просто отвори якось зі зміщенням просверлив тому один брус трохи в бік пішов - зараз пересвердив - все ідеально. Сьогодні 2й мауерлат так само зарізав і встановив - все ідеально. А от як запалювати по місцю - в моєму випадку це просто нереально, я б точно по місцю нічого не зміг запалити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Можливо, некоректно написав ... Не запилювати по місцю ( мається на увазі прямо у стику), ні ! Так звісно не вийде. А от розмічати наступний заріз (на другому брусові) на місці, по зарізу вже змонтованого першого бруса. Коли другий брус ще стоїть на кінцях шпильок, та не посажений вниз. Шляхом переносу розмірів по вертикалі. Але, то мій досвід. Якщо Ви робите по іншому, та задоволені результатом, - то й є правильним. Мета моїх дописів - поділитися своім досвідом з тими, хто може потребувати допомоги. Успіхів. Змінено 4 години тому користувачем АлександрБ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз