МакДо Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 годину тому, Vikctor сказав: 15-16 градусів знижувалася Вибачте, але мої АКБ живуть за такої температури ледь не увесь рік 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Я просто хочу сделать сборку для "улицы", под навесом. И 220 там разве что прямо с инвертора вести, что как то странно при наличии вроде бы такого функционала на бмс и тут же аккумулятора) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 6 минут назад, ЯД сказал: Я просто хочу сделать сборку для "улицы", под навесом. И 220 там разве что прямо с инвертора вести, что как то странно при наличии вроде бы такого функционала на бмс и тут же аккумулятора) у меня оно в холодном сарае, когда рыл тему меня смутило то что бмс греть начинает когда все пропало, плюс оно мной полноценно не будет контролироваться, а так у меня 220 с инвертора, летом еще и вентилятор сарай охлаждает ну и коврики 220 доступнее 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому скажите пожалуйста , как долго можно( нужно ) держать высокое напряжение заряда (выше 3,5в на ячейку) lifepo4 аккумулятора перед понижением напряжения до напряжения плавающего заряда ? И какое максимальное значение напряжения плавающего заряда допустимо ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 годин тому, МакДо сказав: Вибачте, але мої АКБ живуть за такої температури ледь не увесь рік В мене пілонтек при +10-11 спокійно себе почуває вже другу зиму. Нема підігрівів. І Pytes V5 де є вбудований підігрів тоже спокійно живуть при +10, +11. Той вбудований підігрів помоєму ще навіть не включався. Може воно якось на ресурс і впливає, поки незнаю, але там дуже мудрі бмски в тих батареях. Змінено 2 години тому користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 часов назад, МакДо сказал: Вибачте, але мої АКБ живуть за такої температури ледь не увесь рік Це зрозуміло, але мав на вазі динаміку. Тоді грубо за тиждень температура в котельні впала на 5 градсів і теоретично це могло продовжуватись до крітичних +5. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 минут назад, vovarpd сказал: Може воно якось на ресурс і впливає, поки незнаю У порівнянні з високими температурами (вище +25) думаю практично не впливає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 30 минут назад, vovarpd сказал: Той вбудований підігрів помоєму ще навіть не включався. В пилонтечах есть подогрев!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 часов назад, mib сказал: Я почти уверен что это просто акб перестает брать ток ближе к концу заряда Точнее, инвертор уменьшает ток. Как и в обычном зарядном устройстве. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, ashim1990 сказав: Точнее, инвертор уменьшает ток. Как и в обычном зарядном устройстве. Струм заряду знижується наприкінці процесу через зростання внутрішнього опору акумулятора та вирівнювання його напруги з напругою зарядного пристрою. У міру накопичення заряду батарея чинить більший опір струму, а сучасні інтелектуальні зарядні пристрої автоматично знижують силу струму (режим CC/CV), щоб запобігти перегріву, википанню електроліту та забезпечити повний заряд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 56 хвилин тому, DimaF сказав: В пилонтечах есть подогрев!? Наче не писав такого. Нема там. В Pytes v5 є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз