Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Як обрати акумулятори до інвертору

Vikctor

Рекомендовані повідомлення

02.02.2026 в 10:33, Vikctor сказав:

Цікаво б ще дізнатись максимальний зарядний струм при екстремальних температурах у ваших Pytes.

Зараз недуже електрику виключають у Львові то нема такого щоб батарея повністю розряжалась, і відповідно неможу сказати бо воно трохи цікаво працює.

Якщо наприклад йде розряд 2-3 години то температура батареї плавно росте (можливо сама по собі під час розряду, можливо включається підігрів щоб підтримувати якусь оптимальну для зарядки температуру по якомусь там алгоритму, треба купити оригінальний wifi свисток щоб повністю дивитися в дані бмс, тоді щось може буде видно) до певного значення.
Відповідно як дають електрику то заряд йде як і має бути - батарея часто вище +15 і відповідно ліміти вже нормальні.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, vovarpd сказал:

Зараз недуже електрику виключають у Львові то нема такого щоб батарея повністю розряжалась, і відповідно неможу сказати бо воно трохи цікаво працює.

Нам би ваши проблеми)))

• Лайк 1
Посилання на коментар

В 02.02.2026 в 10:33, Vikctor сказал:

Враховуючи що екран мені без потреби, то виходить ніяких особливих переваг BMS V19 у порівнянні зі старішими прошивками не дає. Але я все одно її придбав

Набагато краще вимірює малі струми. Навіть клещі постійного струму придбав для тестування та калібровки. SOC перестав убігати. V15 скільки не калібрував, бреше. Тільки це не прошивка, в апаратна версія

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Enot123h сказав:

Набагато краще вимірює малі струми. Навіть клещі постійного струму придбав для тестування та калібровки. SOC перестав убігати. V15 скільки не калібрував, бреше. Тільки це не прошивка, в апаратна версія

у мене 15 версія не тікає SOC при регулярному заряді до 100% 

Посилання на коментар

1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал:

у мене 15 версія не тікає SOC при регулярному заряді до 100% 

Так і є, але я тільки від сонця заряджав, якого майже нема. Навіть CAN відключав щоб працював інвертор по напрузі, бо по напрузі ще робити і робити в показує 5%. Поматюкався, продав, та апгрейднувся

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...