Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

33 хвилини тому, Vikctor сказав:

Залишилось дізнатись що робити з генерацією в умовах відсутності мережі. Я поки що планую за рахунок налаштувань ToU кожного дня під графіки вимкнень максимально зливати електрику з акб коли є світло, а потім їх заряджати коли немає. буде трохи дурдом, але як є. В вашею кількістю акб це робити ще легше.

В мене не завжди відключення по графіку. Тому продавати АКБ поки ризиковано. Ще трішки почекати сонця. А зараз реалізую навантаженням. Звісно то не те, як продаж, бо нема вже що вмикати, але хоча б частково воно засвоюється

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

48 хвилин тому, Vikctor сказав:

Залишилось дізнатись що робити з генерацією в умовах відсутності мережі. Я поки що планую за рахунок налаштувань ToU кожного дня під графіки вимкнень максимально зливати електрику з акб коли є світло, а потім їх заряджати коли немає. буде трохи дурдом, але як є. В вашею кількістю акб це робити ще легше.

Гарно вам, є графіки :)  Я от поки намагаюсь навчитись забирати максімум при відсутності мережі і це виявляється не дуже просто. Бо воно не бажає брати максимум. Сьогодні ДТЕК увімкнув мережу зоб я перевірив генерацію після обіду, але коли я намагався знайти коли ж генерація просяде то з'явились хмари котрі періодично закривали сонце і зрозуміти чи то мало сонця було чи він не бажав брати все було вже неможливо. Але сьогодні здається я зрозумів що коли сонця багато та нема куди дівати то вмикати гріти хату то не проблема, а от коли за весь день генерації в десяток кіловат і нема мережі то зібрати ті десяток кіловат то завдання з зірочкою в мене. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

37 минут назад, МакДо сказал:

В мене не завжди відключення по графіку. 

18 минут назад, k-master сказал:

Гарно вам, є графіки :)  

Хлопці, я ж не про зараз а про період високой генерації, коли для власного споживання стільки ні кому не потрібно. Сьогодні в мене рекордна поки що генерація цієї зими - 20кВтг. Таку кількість я знайшов куди подіти. А 60кВтг в травні-червні не знаходитиму без експорту.

Посилання на коментар

1 час назад, МакДо сказал:

В мене не завжди відключення по графіку.

это да у нас тоже, до часа бывает запаздывает

но вдруг пригодится

github.com/chaichuk/svitlo_live
я в автоматизациях не использую, но для села в ТГ бот шлю обновление графиков как и статус

интеграция заполняет календарь ХА и потом через автоматизацию есть блюпринт шлет в тг или можно просто себе в приложение пушить

• Дякую 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, mib сказав:

это да у нас тоже, до часа бывает запаздывает

но вдруг пригодится

github.com/chaichuk/svitlo_live
я в автоматизациях не использую, но для села в ТГ бот шлю обновление графиков как и статус

интеграция заполняет календарь ХА и потом через автоматизацию есть блюпринт шлет в тг или можно просто себе в приложение пушить

Супер, дякую. Допиляю своїх ботів, які пишуть лише «Світло знову є/Світло зникло».

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, МакДо сказал:

Супер, дякую. Допиляю своїх ботів, які пишуть лише «Світло знову є/Світло зникло».

ну я помню что у вас есть, но мне тут прям нравится, или я химикаю, когда директор школы где учится малая, копипастит в вайбер, школьный когда будет ээ когда нет и как будут проходить занятия :-) интеграция парусит дтэк, в основном угадывает а я уже факт я отправляю в группу

смех и грех, как говорится

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...