МакДо Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 33 хвилини тому, Vikctor сказав: Залишилось дізнатись що робити з генерацією в умовах відсутності мережі. Я поки що планую за рахунок налаштувань ToU кожного дня під графіки вимкнень максимально зливати електрику з акб коли є світло, а потім їх заряджати коли немає. буде трохи дурдом, але як є. В вашею кількістю акб це робити ще легше. В мене не завжди відключення по графіку. Тому продавати АКБ поки ризиковано. Ще трішки почекати сонця. А зараз реалізую навантаженням. Звісно то не те, як продаж, бо нема вже що вмикати, але хоча б частково воно засвоюється Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 48 хвилин тому, Vikctor сказав: Залишилось дізнатись що робити з генерацією в умовах відсутності мережі. Я поки що планую за рахунок налаштувань ToU кожного дня під графіки вимкнень максимально зливати електрику з акб коли є світло, а потім їх заряджати коли немає. буде трохи дурдом, але як є. В вашею кількістю акб це робити ще легше. Гарно вам, є графіки Я от поки намагаюсь навчитись забирати максімум при відсутності мережі і це виявляється не дуже просто. Бо воно не бажає брати максимум. Сьогодні ДТЕК увімкнув мережу зоб я перевірив генерацію після обіду, але коли я намагався знайти коли ж генерація просяде то з'явились хмари котрі періодично закривали сонце і зрозуміти чи то мало сонця було чи він не бажав брати все було вже неможливо. Але сьогодні здається я зрозумів що коли сонця багато та нема куди дівати то вмикати гріти хату то не проблема, а от коли за весь день генерації в десяток кіловат і нема мережі то зібрати ті десяток кіловат то завдання з зірочкою в мене. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 37 минут назад, МакДо сказал: В мене не завжди відключення по графіку. 18 минут назад, k-master сказал: Гарно вам, є графіки Хлопці, я ж не про зараз а про період високой генерації, коли для власного споживання стільки ні кому не потрібно. Сьогодні в мене рекордна поки що генерація цієї зими - 20кВтг. Таку кількість я знайшов куди подіти. А 60кВтг в травні-червні не знаходитиму без експорту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 час назад, МакДо сказал: В мене не завжди відключення по графіку. это да у нас тоже, до часа бывает запаздывает но вдруг пригодится github.com/chaichuk/svitlo_live я в автоматизациях не использую, но для села в ТГ бот шлю обновление графиков как и статус интеграция заполняет календарь ХА и потом через автоматизацию есть блюпринт шлет в тг или можно просто себе в приложение пушить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 19 хвилин тому, mib сказав: это да у нас тоже, до часа бывает запаздывает но вдруг пригодится github.com/chaichuk/svitlo_live я в автоматизациях не использую, но для села в ТГ бот шлю обновление графиков как и статус интеграция заполняет календарь ХА и потом через автоматизацию есть блюпринт шлет в тг или можно просто себе в приложение пушить Супер, дякую. Допиляю своїх ботів, які пишуть лише «Світло знову є/Світло зникло». 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 минуту назад, МакДо сказал: Супер, дякую. Допиляю своїх ботів, які пишуть лише «Світло знову є/Світло зникло». ну я помню что у вас есть, но мне тут прям нравится, или я химикаю, когда директор школы где учится малая, копипастит в вайбер, школьный когда будет ээ когда нет и как будут проходить занятия интеграция парусит дтэк, в основном угадывает а я уже факт я отправляю в группу смех и грех, как говорится 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 часов назад, mib сказал: это да у нас тоже, до часа бывает запаздывает но вдруг пригодится github.com/chaichuk/svitlo_live я в автоматизациях не использую, но для села в ТГ бот шлю обновление графиков как и статус интеграция заполняет календарь ХА и потом через автоматизацию есть блюпринт шлет в тг или можно просто себе в приложение пушить Це шось дуже складно для мене... А хтось знає, де придбати готовий пристрій, той, що в ТГ присилає повідомлення, коли пропала/з,явилась мережа? Десь в Ютубі бачив, як на ESP32 робили, а чи продають - х.з... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 години тому, 90BCO сказав: А хтось знає, де придбати готовий пристрій, той, що в ТГ присилає повідомлення t.me/solar_cloud_control Почитайте тут, я придбав. Дуже багато можливостей у цього пристрою! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Huntercat Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 20 часов назад, МакДо сказал: Так. В мене на 12k sg04lp3 навішано 38 панелей: 14 (450Вт) на південь, 12 (615Вт) на сх та 12 (615Вт) на зх. І як ваші 14шт 450в в зимку без сонця? (доречі яка саме модель?) ШІ впевнено топить за Тріну мотивуючи тим що стрінг з 13 панелей ідеально попадає в номінальну напругу МППТ інвертора, тож максимальне КПД і все таке, і навіть низький струм його не відлякує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 15 хвилин тому, Huntercat сказав: І як ваші 14шт 450в в зимку без сонця? (доречі яка саме модель?) ШІ впевнено топить за Тріну мотивуючи тим що стрінг з 13 панелей ідеально попадає в номінальну напругу МППТ інвертора, тож максимальне КПД і все таке, і навіть низький струм його не відлякує Та норм як для трекера з макс напругою 800в Панелі Longi LR5-54HTH-435 Змінено 4 години тому користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Є якісь складнощі в підключенні трьох однофазних інверторів деє замість 3-фазного? В сенсі їм потрібно спілкуватись між собою і виробник комплектує їх відповідними комутаційними дротами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 47 хвилин тому, Vikctor сказав: Є якісь складнощі в підключенні трьох однофазних інверторів деє замість 3-фазного? В сенсі їм потрібно спілкуватись між собою і виробник комплектує їх відповідними комутаційними дротами? Там ніби в мануалі пояснено з візуалізацією Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому 3 години тому, Vikctor сказав: В сенсі їм потрібно спілкуватись між собою і виробник комплектує їх відповідними комутаційними дротами? Комплектує тими жовтенькими, якими ми всі приєднуємося до БМС) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз