Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, sanyas15 сказав:

А ось як себе поведе ДЕЯ - я не знаю, тому й запитую у форумчан, може в кого є практичний досвід такого підключення.

Схід-захід при куті 35º в наших широтах не дасть більше 80% максимальних струмів обох стрінгів, тобто 32*0.8≈26 А, що влазить в параметри МППТ цього інвертора.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

volomoto, хочу поточнити, чи вірно я розумію роботу інвертора з мікроінверторами на Gen-порті при нульовому експорті. При відсутності мережі інвертор може керувати сумарною потужністю мікроінверторів шляхом зміни частоти генерації. Аж до повної зупинки. При наявній мережі мікроінвертори будуть підключені лише коли сумарна потужність від них буде меншою за споживану інвертором. У всіх інших випадках інвертор знімає напругу з Gen-порта і мікроінветори не працюють. Все вірно?

Посилання на коментар

4 години тому, yurriy сказав:

volomoto, хочу поточнити, чи вірно я розумію роботу інвертора з мікроінверторами на Gen-порті при нульовому експорті. При відсутності мережі інвертор може керувати сумарною потужністю мікроінверторів шляхом зміни частоти генерації. Аж до повної зупинки. При наявній мережі мікроінвертори будуть підключені лише коли сумарна потужність від них буде меншою за споживану інвертором. У всіх інших випадках інвертор знімає напругу з Gen-порта і мікроінветори не працюють. Все вірно?

Правильно, але хочу уточнити кілька моментів.

1. Якщо зміна частоти не дасть ефекту, то інвертор відключить ген порт.

2. Споживана потужність інвертором – це потужність навантаження плюс потужність заряду акумулятора.

3. Напруга акумулятора має значення що ж мережею, що без неї, і якщо напруга наближається до RCV, то інвертор буде або накручувати частоту, або відключати ген порт. І тут не має значення яка потужність і який рівень зарядку акумулятора. Конкретні значення залежать від моделі інвертора та версії прошивки.

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, yurriy сказав:

Які 3-фазні мікроінвертори на 4...6 панелей порекомендуєте?

А навіщо вам 3ф МІ? Дея таких не робить, та й не зустрічав такого. 

Посилання на коментар

38 минут назад, МакДо сказал:

А навіщо вам 3ф МІ? Дея таких не робить, та й не зустрічав такого. 

Бо інвертор 3Ф. Дея не робить, а інші виробники є.

Як приклад.

Змінено користувачем yurriy
Посилання на коментар

57 хвилин тому, yurriy сказав:

Бо інвертор 3Ф. Дея не робить, а інші виробники є.

Як приклад.

Але ж для 3ф інвертора легко підключаються 1ф МІ. Принаймні воломото так робив і описував це. Я теж ось-ось замовлю кілька)

Посилання на коментар

4 минуты назад, МакДо сказал:

Але ж для 3ф інвертора легко підключаються 1ф МІ. Принаймні воломото так робив і описував це. Я теж ось-ось замовлю кілька)

Здається, 3 однофазних виходять дорожче одного 3Ф. Та й місця у мене на 2 поля по 4 панелі.

Посилання на коментар

47 хвилин тому, yurriy сказав:

Здається, 3 однофазних виходять дорожче одного 3Ф. Та й місця у мене на 2 поля по 4 панелі.

Вам не потрібно три фази… ви можете підключити навіть один. В мене так само влазить на стіну 8 панелей. Буде два МІ.

Посилання на коментар

1 годину тому, МакДо сказав:

Я теж ось-ось замовлю кілька)

Узбагойся (с)

Змінено користувачем beavis
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...