volomoto Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 2 години тому, sanyas15 сказав: А ось як себе поведе ДЕЯ - я не знаю, тому й запитую у форумчан, може в кого є практичний досвід такого підключення. Схід-захід при куті 35º в наших широтах не дасть більше 80% максимальних струмів обох стрінгів, тобто 32*0.8≈26 А, що влазить в параметри МППТ цього інвертора. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому volomoto, хочу поточнити, чи вірно я розумію роботу інвертора з мікроінверторами на Gen-порті при нульовому експорті. При відсутності мережі інвертор може керувати сумарною потужністю мікроінверторів шляхом зміни частоти генерації. Аж до повної зупинки. При наявній мережі мікроінвертори будуть підключені лише коли сумарна потужність від них буде меншою за споживану інвертором. У всіх інших випадках інвертор знімає напругу з Gen-порта і мікроінветори не працюють. Все вірно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 години тому, yurriy сказав: volomoto, хочу поточнити, чи вірно я розумію роботу інвертора з мікроінверторами на Gen-порті при нульовому експорті. При відсутності мережі інвертор може керувати сумарною потужністю мікроінверторів шляхом зміни частоти генерації. Аж до повної зупинки. При наявній мережі мікроінвертори будуть підключені лише коли сумарна потужність від них буде меншою за споживану інвертором. У всіх інших випадках інвертор знімає напругу з Gen-порта і мікроінветори не працюють. Все вірно? Правильно, але хочу уточнити кілька моментів. 1. Якщо зміна частоти не дасть ефекту, то інвертор відключить ген порт. 2. Споживана потужність інвертором – це потужність навантаження плюс потужність заряду акумулятора. 3. Напруга акумулятора має значення що ж мережею, що без неї, і якщо напруга наближається до RCV, то інвертор буде або накручувати частоту, або відключати ген порт. І тут не має значення яка потужність і який рівень зарядку акумулятора. Конкретні значення залежать від моделі інвертора та версії прошивки. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Які 3-фазні мікроінвертори на 4...6 панелей порекомендуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 18 хвилин тому, yurriy сказав: Які 3-фазні мікроінвертори на 4...6 панелей порекомендуєте? А навіщо вам 3ф МІ? Дея таких не робить, та й не зустрічав такого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 38 минут назад, МакДо сказал: А навіщо вам 3ф МІ? Дея таких не робить, та й не зустрічав такого. Бо інвертор 3Ф. Дея не робить, а інші виробники є. Як приклад. Змінено 3 години тому користувачем yurriy Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 години тому, yurriy сказав: Бо інвертор 3Ф. Дея не робить, а інші виробники є. Як приклад. Але ж для 3ф інвертора легко підключаються 1ф МІ. Воломото робив з трьома, але в мануалі написано «один або кілька») Я теж ось-ось замовлю кілька) Змінено 1 година тому користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 минуты назад, МакДо сказал: Але ж для 3ф інвертора легко підключаються 1ф МІ. Принаймні воломото так робив і описував це. Я теж ось-ось замовлю кілька) Здається, 3 однофазних виходять дорожче одного 3Ф. Та й місця у мене на 2 поля по 4 панелі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 47 хвилин тому, yurriy сказав: Здається, 3 однофазних виходять дорожче одного 3Ф. Та й місця у мене на 2 поля по 4 панелі. Вам не потрібно три фази… ви можете підключити навіть один. В мене так само влазить на стіну 8 панелей. Буде два МІ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 годину тому, МакДо сказав: Я теж ось-ось замовлю кілька) Узбагойся (с) Змінено 2 години тому користувачем beavis 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз