anabioz Опубліковано: учора в 17:12 Поділитись Опубліковано: учора в 17:12 1 хвилину тому, mib сказав: Тогда остается вопрос куда столько ээ девать летом у вас будет по +-100 квт*ч в день Но больше, это точно не меньше Сусідам буду роздавати ))) То 12квт дея мені норм? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: учора в 17:38 Поділитись Опубліковано: учора в 17:38 23 минуты назад, anabioz сказал: Сусідам буду роздавати ))) То 12квт дея мені норм? Мы же не знаем ваших потребностей, может у вас живет 10 таксистов на электрокарах У меня 12 по панелям 11,6 летом мое потребление 1000 квт*ч лишнего отдаю по ЗТ от 500 до 1000 в сеть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 година тому, mib сказав: Мы же не знаем ваших потребностей, может у вас живет 10 таксистов на электрокарах Я не про потреби. Я про те, чи не буде погано інвертору, якщо з панелей буде заливатись довгий час 15,6 квт? Чи це його нормальна робота? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 33 минуты назад, anabioz сказал: Я не про потреби. Я про те, чи не буде погано інвертору, якщо з панелей буде заливатись довгий час 15,6 квт? Чи це його нормальна робота? Ну это его номинал, но я о том что в реальных условиях если вы конечно не подключите вчех соседей или не поставите зарядку для таксистов добиться постоянной выработки по номиналу панелей не получится, просто некуда будет девать, а для того что бы была выработка нужно обеспечить потребление учитывая что у вас уже все куплено, ставьте и пользуйтесь инвертору это не повредит Я себе хотел добавить еще 5 квт панелей, но мне для себя столько не нужно а для продажи посчитал что 1600$ которые мне посчитали не успеют окупиться, сказали бы 1000$ поставил бы к тем 11,6 что уже есть, но это опять таки больше от скуки чем от потребности 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 1 годину тому, anabioz сказав: Я не про потреби. Я про те, чи не буде погано інвертору, якщо з панелей буде заливатись довгий час 15,6 квт? Чи це його нормальна робота? @МакДо твій вихід 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 3 години тому, Vikctor сказав: Наче пілонтеч та інші дайнеси теж 15s і не сказати що ніхто їх не купує. Це всеодно мізер навпроти 16s, ну і ціна суттєво вища. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 2 години тому, anabioz сказав: Я не про потреби. Я про те, чи не буде погано інвертору, якщо з панелей буде заливатись довгий час 15,6 квт? Чи це його нормальна робота? Попросив китайців розкрити чакри мого інвертора на максимум. Накрутили 18кВт по сонцю. Досі живий. Охолодження справляляється. Навіть тактувало. Без білих димів))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 19 хвилин тому, МакДо сказав: Попросив китайців розкрити чакри мого інвертора на максимум. Накрутили 18кВт по сонцю. Досі живий. Охолодження справляляється. Навіть тактувало. Без білих димів))) Для розуміння мені замало інформації ) Знайшов, що у Вас теж 12кВт. Ну, тоді відмовляюсь від 16квт. Ще в обід забронював за 89К на четвер. А ж потім вирішив перевірити у спільноти. Змінено 20 годин тому користувачем anabioz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 8 хвилин тому, anabioz сказав: Для розуміння мені замало інформації ) 15 для него это обычный режим) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 11 хвилин тому, ЯД сказав: 15 для него это обычный режим) Фігасє китайці підкручують. Було 15400, стало 19200 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 10 годин тому, anabioz сказав: Фігасє китайці підкручують. Було 15400, стало 19200 А у вас 1ф чи 3ф? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 9 хвилин тому, volomoto сказав: А у вас 1ф чи 3ф? 1ф Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 10 годин тому, anabioz сказав: Фігасє китайці підкручують. Було 15400, стало 19200 Ще нюанс, підключити можна до 24000вт панелей, але інвертор буде брати лише 19200вт. @МакДо, як вважаєте, це стандартна прошивка має прилетіти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 28 хвилин тому, anabioz сказав: Ще нюанс, підключити можна до 24000вт панелей, але інвертор буде брати лише 19200вт. @МакДо, як вважаєте, це стандартна прошивка має прилетіти? Досі не розумію, навіщо вам стільки Але, орієнтуйтесь на шильдик свого виробу, а не на інфу на сайті, бо моделі оновлюються. Я питав у китайців, чи може мій інвертор 18кВт приймати. Відповіли: якщо інвертор був виготовлений у другій половині 2024го, то можна. Мій інвертор виготовлений в травні 24го. Накрутили 18кВт, але якось на костилях. Адже якщо я спробую змінити ту строку, то самотужки вже не накручу 18кВт, бо інвертор має "обмеження" у 15,6кВт. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 година тому, anabioz сказав: Ще нюанс, підключити можна до 24000вт панелей, але інвертор буде брати лише 19200вт. Підключити можна і більше 24 кВт, а Max PV Access Power говорить про сумарну максимальну потужність всіх MPPT. В цього інвертора є 3 трекери 8 кВт макс. кожен. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 39 хвилин тому, МакДо сказав: навіщо вам стільки Нехай буде ) Вже все одно стоїть чекає на встановлення. Питання закрите, залишаю 12ку собі. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 21 час назад, Vikctor сказал: Наче пілонтеч та інші дайнеси теж 15s і не сказати що ніхто їх не купує. dyness 48100 вже в історії на зараз DL5.0C актуальні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 21 час назад, Vikctor сказал: Змінено 4 години тому користувачем Телесистемы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, Телесистемы сказал: dyness 48100 вже в історії на зараз DL5.0C актуальні Це напевно про щось повинно мені сказати, але чомусь не сказало) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз