k-master Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 годин тому, Фрай сказав: Та ні, вливатиме зайве у кооператив по обумовленій вартості за кВт/год мене здивувало, що навіть сьогодні панелі видали потужність у майже 2.5 кВт А якщо у кооперативі нема споживання то за увесь продаж треба буде платити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Ні, у нормальному кооперативі все інакше, твої гроші (4грн/кВт) будуть лежати на «депозиті» і з них вирахують те, що ти винен кооперативу. Як для мене то нормальний підхід у голови. Згадав свого довбня, той мені закинув, що я хитрожопий бо платив за все наперед за рік. Змінено 57 хвилин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому 1 година тому, Фрай сказав: Ні, у нормальному кооперативі все інакше, твої гроші (4грн/кВт) будуть лежати на «депозиті» і з них вирахують те, що ти винен кооперативу. Як для мене то нормальний підхід у голови. Згадав свого довбня, той мені закинув, що я хитрожопий бо платив за все наперед за рік. Я про те що споживання кооперативу може бути менше ніж продаж, тоді продавець електроенергії виставить рахунок за експорт як за імпорт. На вході кооператива ж нема двунаправленного лічильника. Може коли там один невеликий продавець то ця ситуація неможлива. Але коли з'явиться одна людина котрій дозволять продаж з зарахуванням на баланс то з'являться інші і рано чи пізно стане питання як гарантувати що з кооператива нема експорту за котрий треба платити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз