standov Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому В 11.02.2026 в 00:42, vovarpd сказал: Дешево і класно. для мене було відкриттям що дефолтний андроід можна *штатно* прошити прямо з інтерфейса в три кліка, з дремучої версії, іншим лоадером, дивно що інші вендори не пропонують такого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) хтось має інформацію або знає де повивчати принципову різницю у віктрона між "звичайними" 100-250 МППТ та викосоковольтними RS 450? Мені треба 400 поле приєднати, і або ділити на 2 стрінга і ставити 2 штуки 250х або не чіпати і купити 450й. Я розумію що система НЧ без високовольтної шини і мабуть тому дефолтні МППТ в них теж "низковольтні", тому питання які наслідкі від використиння 450, мабуть є просадка ККД? Яка? Якісь обмеження по ESS є? по ціні виходить то на то, 800Е vs 2*400E, тобто вибір впирається вже в фічі/нюанси Змінено 1 година тому користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 1 година тому, standov сказав: для мене було відкриттям що дефолтний андроід можна *штатно* прошити прямо з інтерфейса в три кліка, з дремучої версії, іншим лоадером, дивно що інші вендори не пропонують такого. Тобто не пропонують? В свій час награвся прошивками на старому Xiaomi. Закинув прошивку, зайшов з завантажувач, очистив та інсталював нову прошивку. Не знаю як зараз, немає на це часу і необхідності, але ще декілька років тому будь який девайс на андроїд можна було прошивати хоть раз на день. Змінювати/налаштовувати ядра, змінювати завантажувач, та й в цілому робити що забажаєш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому (змінено) 28 минут назад, TaurosRMK сказал: Тобто не пропонують? В свій час награвся прошивками на старому Xiaomi. Закинув прошивку, зайшов з завантажувач, очистив та інсталював нову прошивку. Не знаю як зараз, немає на це часу і необхідності, але ще декілька років тому будь який девайс на андроїд можна було прошивати хоть раз на день. Змінювати/налаштовувати ядра, змінювати завантажувач, та й в цілому робити що забажаєш. ви не поняли, тут ви берете планшет, робите кнопочкой заводські налаштування і потім на андроідному велкам-скріні 7 раз тапаєте, скануєте куюар камерою і все, воно само все робить. Ніхто нікуди нічого не закидує і тп, я про існування такого не знав. Я так розумію це не бутлоадер все-ж а кіоск-мод куди можна штатно залити відповідну апу, але чогось наприклад HA такого не пропонує (або я про таке не чув) Змінено 28 хвилин тому користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз