vovarpd Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 35 хвилин тому, Vasintekc сказав: Який Grid code вибираєте, і чи немає проблем з випадковим експортом при однонаправленому лічильнику? європа наразі. Але він досить жосткий по частоті. частіше переходити буде на батарею якщо мережа нестабільна. З інверторними генераторами ніби норм працює. деколи ставлю other якщо планується робота з простими генераторами або дуже нестабільна мережа. Випадкових експортів там дрібниці, щось 0.1-0.2kWh на місяць показує VRM і то не всюда. От наприклад якийсь офіс за цей місяць, To GRID: 0 або в мене вдома тоже європа і ess, показує 0.4kWh експорт за останні 6 місяців. Змінено 17 годин тому користувачем vovarpd 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому В нас в квартирі висить як дбж - взагалі none і ess не включено - не знаю які переваги в даному використанні від нього. Цікаво ваші думки почитати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 14 хвилин тому, SantehnikPPR100 сказав: В нас в квартирі висить як дбж - взагалі none і ess не включено - не знаю які переваги в даному використанні від нього. Цікаво ваші думки почитати. Наприклад нічний тариф, а вдень пріоритет по батареї (мережа всеодно підключена на випадок якщо споживачі хочуть більше чим може дати інвертор з батареї). Для тих хто боїться постійно тримати акуми на 100% то можна легко налаштувати тримання їх на 80% наприклад, і раз на тиждень дозаряжати до 100% щоб SOC був актуальний. Змінено 17 годин тому користувачем vovarpd 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз