Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Монтаж інверторів Victron

Homeowner

Рекомендовані повідомлення

35 хвилин тому, Vasintekc сказав:

Який Grid code вибираєте, і чи немає проблем з випадковим експортом при однонаправленому лічильнику?

європа наразі. Але він досить жосткий по частоті. частіше переходити буде на батарею якщо мережа нестабільна.
З інверторними генераторами ніби норм працює.

деколи ставлю other якщо планується робота з простими генераторами або дуже нестабільна мережа.

Випадкових експортів там дрібниці, щось 0.1-0.2kWh на місяць показує VRM і то не всюда.
От наприклад якийсь офіс за цей місяць, To GRID: 0

image.thumb.png.dfdc3ad35728f46bc6eb48ba3cbc259e.png

або в мене вдома тоже європа і ess, показує 0.4kWh експорт за останні 6 місяців. 
image.thumb.png.d320d44da6aa603463aeba5aefd3a715.png

Змінено користувачем vovarpd
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В нас в квартирі висить як дбж - взагалі none і ess не включено - не знаю які переваги в даному використанні від нього. Цікаво ваші думки почитати.

Посилання на коментар

14 хвилин тому, SantehnikPPR100 сказав:

В нас в квартирі висить як дбж - взагалі none і ess не включено - не знаю які переваги в даному використанні від нього. Цікаво ваші думки почитати.

Наприклад нічний тариф, а вдень пріоритет по батареї (мережа всеодно підключена на випадок якщо споживачі хочуть більше чим може дати інвертор з батареї).

Для тих хто боїться постійно тримати акуми на 100% то можна легко налаштувати тримання їх на 80% наприклад, і раз на тиждень дозаряжати до 100% щоб SOC був актуальний.

Змінено користувачем vovarpd
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...