Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

40 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, vadimv сказал:

Chevrolet Silverado EV: до 800 км (493 милі в модифікації WT Max Range).

Lucid Gravity: до 720 км (450 миль).

Первый вариант пикап это не всегда уместно на каждый день, второй да +- 650км. проедет но это редкий зверь и как по мне еще и неоправданно дорогой как и упоминаемый выше Тайкан, у меня были малосерийные машины и их не хочу), с таким раскладам можно Фискерс купить, их штук 10 за цену одного Гравити будет :beer:.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, XL.pro сказав:

Відколи це власників електричок хвилював запас ходу?!)

Якщо не заморачуватися запасом ходу, а дивитися тільки на споживчі якості, то ось є пара новинок:

Rivian R2

Jeep Recon

Scout Traveler

Посилання на коментар

1 час назад, XL.pro сказал:

Відколи це власників електричок хвилював запас ходу?!) Вадим акаунт зламав?!)))

Пам'ятаю часи коли дрочіння на Nissan leaf із запасом ходу на 120 км сприймалось як єдино правильне рішення.

P.S. А з Теслою що вже не так?)

Времена меняются, меняются приоритеты и обстоятельства), опять таки технологии с возможностями меняются, мне например гарантированный запас хода в 500 в + км. стал интересен после того как я себе квартиру в Каменец-Подольском купила, до этого показатель 250 в + вполне устраивал, а вокруг дома по Киеву и Нисана Лиф с его 120 в - вполне достаточно, но к нему нужно уж какой то ДВС иметь если ездить куда то подальше есть желание.

П.С. Та все с ней так с той Теслой), уже 4я у меня подряд по счету, 160 тысяч пробег уже 21 год, езжу уже на ней 2 года нужно же менять эпизодически и так задержалась и не факт что продам в нормальный плюс от того что 2 года назад стоила :lol:, объективно хочу опять Х все таки больше мне нравится по посадке итд, ну и на Ривиан поглядываю как на вариант замены.

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 минут назад, vadimv сказал:

Якщо не заморачуватися запасом ходу, а дивитися тільки на споживчі якості, то ось є пара новинок:

Rivian R2

Jeep Recon

Scout Traveler

Я все же за много-серийные варианты всегда :beer:.

Посилання на коментар

11 годин тому, Фрай сказав:

ще трохи і розмір кишень для баклажок будете враховувати.image.gif.e6a260539d2bc5444242df00a15ca7d3.gif

Тут якраз нова Жужука виходить )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...