mib Опубліковано: В суботу в 11:01 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:01 59 минут назад, porterlv сказал: Як і зарядні станції, що третій раз ті самі після зустрічки приходять. Так они знают куда ити и им уже не страшно 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shturman1 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Доброго дня, шановне панство. Чи хтось на даний час використовує пристрої ПЗДП (пристрій захисту від дугового пробою) на практиці? З 1 січня вступає в дію нова редакція славнозвісного ДБН В 2.5-23-2025. Ще сам не читав, але вже чув, що ті ПЗДП стали обов'язковими до встановлення. Хтось на практиці вже стикався з тим "чудом техніки"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 23 минуты назад, Shturman1 сказал: чув, що ті ПЗДП стали обов'язковими до встановлення. Для кого? Навряд для побутових споживачів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 24 минуты назад, Shturman1 сказал: пристрій захисту від дугового пробою 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 17 минут назад, Vikctor сказал: Для кого? Навряд для побутових споживачів. Теж так думаю. Тут ледве ПЗВ більше однієї штуки, замовників навчили ставити. А тепер ще проти дуги, відчуваю буде спротив) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 56 хвилин тому, Shturman1 сказав: Доброго дня, шановне панство. Чи хтось на даний час використовує пристрої ПЗДП (пристрій захисту від дугового пробою) на практиці? З 1 січня вступає в дію нова редакція славнозвісного ДБН В 2.5-23-2025. Ще сам не читав, але вже чув, що ті ПЗДП стали обов'язковими до встановлення. Хтось на практиці вже стикався з тим "чудом техніки"? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 18 минут назад, Energon сказал: Теж так думаю. Тут ледве ПЗВ більше однієї штуки, замовників навчили ставити. А тепер ще проти дуги, відчуваю буде спротив) ПЗВ в цілому дешеві й досить розповсюджені, а цей протидуговий пристрій мало хто пропонує й коштує він негуманно дорого. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shturman1 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 43 минуты назад, Energon сказал: А тепер ще проти дуги, відчуваю буде спротив) ну виходить, що для житла норми тільки рекомендують встановлення ПВДП, але є і немалий перелік об'єктів де вимагається їх встановлення. Там ще є продовження таблиці, яку привели вище Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 42 минуты назад, Vikctor сказал: ПЗВ в цілому дешеві й досить розповсюджені, а цей протидуговий пристрій мало хто пропонує й коштує він негуманно дорого. А ще й який то квест у пошуку місця виникнення дуги, коли це місце зазвичай приховане (майже у всіх випадках). ПВДП буде раз за разом вимикати лінію, ззовні все нормально, але я собі лише як страшний сон уявляю пошук такого місця у приміщенні мережі освітлення, скажімо, вокзалу. А яке світлове шоу буде для пасажирів... Змінено 5 годин тому користувачем Vladdi 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 часа назад, Vladdi сказал: А ще й який то квест у пошуку місця виникнення дуги, коли це місце зазвичай приховане (майже у всіх випадках). ПВДП буде раз за разом вимикати лінію, ззовні все нормально, але я собі лише як страшний сон уявляю пошук такого місця у приміщенні мережі освітлення, скажімо, вокзалу. А яке світлове шоу буде для пасажирів... Я коли за кимось переробляю, то часто бачу ПЗВ в щиті. Але воно не підключене. Є, стоїть собі і все) Думаю така участь буде і у пристроїв AFDD🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз