ЯД Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня (змінено) 15 хвилин тому, Евгений А.С. сказав: Тааак, я так розумію що проще придбати зарядну станцію на 3кВт ніж гратися з цією системою, чи як? І гратися з зарядною станцією у дуже зайняту гру "ввімкнув вимкнув"?) Змінено 25 липня користувачем ЯД 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений А.С. Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня 38 хвилин тому, ЯД сказав: І гратися з зарядною станцією у дуже зайняту гру "ввімкнув вимкнув"?) а чи можливо зробити щоб автоматично на станцію переключалося, або автоматом переключати мережа-станція. Загалом треба обдумати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня 32 минуты назад, Евгений А.С. сказал: а чи можливо зробити щоб автоматично на станцію переключалося, або автоматом переключати мережа-станція. Загалом треба обдумати. Вы где то свернули, не туда, у зарядной станции есть только один плюс, ее можно перемещать в пространстве Вам там выше задали список вопросов ответьте на них, ну я бы еще первым вопросом спросил за деньги, какой максимальный бюджет вы можете на это выделить 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня (змінено) 40 хвилин тому, Евгений А.С. сказав: а чи можливо зробити щоб автоматично на станцію переключалося, або автоматом переключати мережа-станція. Загалом треба обдумати. ДБЖ (інвертор плюс акумулятор) - все в автоматичному режимі плюс стабілізація. Змінено 25 липня користувачем Игорь&Ира 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня 5 хвилин тому, mib сказав: ... я бы еще первым вопросом спросил за деньги, какой максимальный бюджет вы можете на это выделить Тоді тільки два питання: 1. Який бюджет? 2. Яка критична потужність або скільки часу потрібно протриматися? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня Скажу за себе. Критичні: холодильник, газкотел, автопіджиг плити, телевізор, лептоп, жменька енергозберігайок. Взяв інвертор на 1,5 кВ плюс літійзалізофосфатний акумулятор з розрахунку на 5 годин (на довше світло не пропадало). Маю інверторний генератор для підзарядки та для глибинного насоса в 1 кВт з баком на 80 л. При необхідності, запаралелю ще 1-2 акумулятори; потім можу комусь віддати (там ресурс 7000 циклів плюс 5 років гарантії). 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня 13 минут назад, Игорь&Ира сказал: з розрахунку на 5 годин (на довше світло не пропадало). У нас буквально неделю назад, больше суток не было, а зимой часто по 12-16 часов, так что все может поменяться Моя эволюция 800 ватт и свинец акб 5 квт 3000 ватт и 7квт лифепо 12000 ватт и 16квт лифепо Сейчас в процессе добавления еще 16 квт лифепо И тут в теме, каждый второй такой как я 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня Ну если не живёте на постоянку то да конечно. Мобильность если нужна. А в остальных случаях это не выгодно. Мало и дорого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня 2 часа назад, Евгений А.С. сказал: проще придбати зарядну станцію Проще но не лучше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня (змінено) 3 часа назад, Евгений А.С. сказал: Тааак, я так розумію що проще придбати зарядну станцію на 3кВт ніж гратися з цією системою, чи як? 3 квт будет стоить как небольшая, полноценная СЭС) Простенький инвертор 500 баксов, 5-6 панелей еще столько же, батарейка 800 (если готовая). Если из ячеек раза в 2-3 дешевле. Змінено 25 липня користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня Ну инвертор 300-400 , "простенький" , а вот панели дороже, 100 +/-10 баксов только за саму панель без крепежа, кабелей, монтажа и главное - без доставки. Аккумуляторы по 600 за 5кВт/ч и самому собирать уже давно не сильно и дешевле, явно не в 2 раза если не из хлама типа пакетов nmc 2022-2023 года от электромобилей. На 16кВт батарее экономия "всего" 200-300 баксов по итогу.(И скорей всего это будет еще и убогий diy корпус или его полное отсутствие , т.к. корпуса заводские 200-300 баксов тоже стоят). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня Вторую неделю, как запустил у себя дома. С зимы неспешно скупал материалы, а метал, силовой кабель и по мелочам было в наличии. Итого материалы обошлись 65 тыс. грн. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня 3 години тому, SantehnikPPR100 сказав: Ну если не живёте на постоянку то да конечно. Мобильность если нужна. А в остальных случаях это не выгодно. Мало и дорого. Якщо це до мене, то вдвох живемо постійно. В цю зиму також. Працюємо по п'ятиденці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня (змінено) 4 години тому, mib сказав: У нас буквально неделю назад, больше суток не было, а зимой часто по 12-16 часов, так что все может поменяться Можна акумулятор на 25 В і на 200-300 Аг, а можна періодично вмикати генератор. Змінено 25 липня користувачем Игорь&Ира 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня Інвертор на 1,5 кВт - 8200, літійфосфатзалізний акумулятор 12 В 100 Аг -10000. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня 10 минут назад, Игорь&Ира сказал: Можна акумулятор на 25 В і на 200-300 Аг, а можна періодично вмикати генератор. Я же вам свой путь описал, все начиналось с маленького акб и надежды на генератор И это однозначно лучше чем ничего, потому я задавшего вопрос в первую очередь и спросил бы про бюджет 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня 31 минуту назад, Игорь&Ира сказал: Якщо це до мене Нет конечно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня 24 минуты назад, Игорь&Ира сказал: Інвертор на 1,5 кВт - 8200, літійфосфатзалізний акумулятор 12 В 100 Аг -10000. Инвертор гибридный 1800Вт 7000грн, аккумулятор 12в 100ач 8000. Не принципиально, но как есть. Зачем переплачивать. И да, 100ач 12в очень мало 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня (змінено) Я соседу в селе - пенсионеру- помог с этим всем. Аккум 24 280А обошелся в 32т (ячейки +бмс + корпус) и инвертор 13 (к кВт соне). Но человек не уверен что будет ставить панели, а у срне 4 можно будет если надумает. И с самосбором хорошо что на потом можно "доростить" до 48в Змінено 25 липня користувачем ЯД 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня 3 години тому, SantehnikPPR100 сказав: Инвертор гибридный 1800Вт 7000грн, аккумулятор 12в 100ач 8000. Не принципиально, но как есть. Зачем переплачивать. И да, 100ач 12в очень мало Я про LogicPower. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня (змінено) А я про datouboss dt-1218m и nkon leisure pro Тем более лоджик - избавились недавно от такого и вздохнули с облегчением. Змінено 25 липня користувачем SantehnikPPR100 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 26 липня Поділитись Опубліковано: 26 липня 21 годину тому, SantehnikPPR100 сказав: Тем более лоджик - избавились недавно от такого и вздохнули с облегчением. Поки без проблем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 26 липня Поділитись Опубліковано: 26 липня А я писал, что с ним проблемы(?) Работает оно. НО: Он просто мешает спать своим жуджанием безпричинным и жрет на собственные нужды слишком много. И вы проверьте на каком напряжении он держит батарею и до скольки ее заряжает. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 27 липня Поділитись Опубліковано: 27 липня 14 годин тому, SantehnikPPR100 сказав: А я писал, что с ним проблемы(?) Работает оно. НО: Он просто мешает спать своим жуджанием безпричинным и жрет на собственные нужды слишком много. И вы проверьте на каком напряжении он держит батарею и до скольки ее заряжает. До звуку звик, до того ж апарат на кухні. Споживання та заряд батареї не оцінював, але про проблеми знаю. Пошук видавав, що це добротний китай по ціні-якості та й сусід-продаван порадив і зробив знижку. Що маю, те маю. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 28 липня Поділитись Опубліковано: 28 липня В 26.07.2026 в 01:13, SantehnikPPR100 сказал: Тем более лоджик - избавились недавно от такого У кожного власні таргани в голові. У мене LP800 живить великий інверторний холодильник з 2022 року, і ніяких проблем. У невеликих LP єдина "проблема" то мала перевантажувальна здатність та швидкодія керування, тому, наприклад, такий ДБЖ не може запустити звичайний компресор, якому потрібні 2-2,2 кВт для пускової обмотки, але інверторний компресор він навіть "не помічає". 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз