Humanite Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 4 хвилини тому, Игорь&Ира сказав: А навіщо АВР, якщо інвертор може постійно бути в ролі стабілізатора для критичних споживачів? Если не напрягает дополнительное потребление ( и шум вентиляторов) то почему бы и нет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 1 годину тому, Игорь&Ира сказав: А навіщо АВР, якщо інвертор може постійно бути в ролі стабілізатора для критичних споживачів? Дуже мало який інвертор може бути в ролі стабілізатора. Гібридів з подвійним перетворенням дві чи три моделі. І то, зараз скавчатимуть за ціну і власне споживання... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня Є з релейним -30/+40 китайці низкочастотні, дорага Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 3 години тому, Наблюдатель сказав: Как минимум НЕ внимательны, конфигурацыю жэ дольшэ той жэ дольшэ конфигурацыи конфигурацыях спрашывали хорошый дажэ КЛЕВЕТАЛ большынство НА ПОРЯДКИ меньшэ, постоянно не доступно. Матка боска, кацап головного мозга! 2 7 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня (змінено) Дел Змінено 6 серпня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 4 години тому, Наблюдатель сказав: РАЗЫ дольшэ Зачем тут мягкий знак?) 1 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Наблюдатель Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня (змінено) 3 часа назад, Игорь&Ира сказал: А навіщо АВР, якщо інвертор може постійно бути в ролі стабілізатора для критичних споживачів? В предлагаемой клиентам самодельщикам экономной конфигурацыи с холостым ходом преобразователя 4 Вата когда нет сети для питания только топливного котла, холодильника есть стабилизацыя при питании от сети и вентилятор включается только при зарядке с плавным нарастанием то есть не сразу и не резко при появлении сети что снижает вероятность пробуждения, уменьшением оборотов по мере заряда. Это не говоря про подмес и почти за те жэ деньги отключение от сети когда солнца достаточно, заряд от сети только по ночному тарифу и другое. Змінено 6 серпня користувачем Наблюдатель 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shturman1 Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня Доброго дня. Скажіть по такому питанню. Є гібридний інвертор на 6 кВт. Є необхідність в підключенні глибинного насоса потужністю 0,75 кВт до цього інвертора (щоб була вода в хаті при відключеннях світла). Задався таким питанням. Чи потрібно на цей насос ставити пристрій плавного пуску? В мому розумінні інвертору буде "легше жити" якщо пуски насоса будуть плавними. Чи цим можна не заморачуватись? В кого які є думки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 24 хвилини тому, Shturman1 сказав: Доброго дня. Скажіть по такому питанню. Є гібридний інвертор на 6 кВт. Є необхідність в підключенні глибинного насоса потужністю 0,75 кВт до цього інвертора (щоб була вода в хаті при відключеннях світла). Задався таким питанням. Чи потрібно на цей насос ставити пристрій плавного пуску? В мому розумінні інвертору буде "легше жити" якщо пуски насоса будуть плавними. Чи цим можна не заморачуватись? В кого які є думки? взагалі витримає але якщо бюджет дозволяє то я б поставив інверторний контроллер. воно і пуск стримує і тиск стабільніше буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shturman1 Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 4 минуты назад, vbb сказал: інверторний контроллер Питання стоїть тільки в обмеженні пускових струмів насоса. В мене стоїть звичайне електромеханічне реле тиску яке управляє модульним контактором а вже контактор включає і відключає насос. В цій частині все влаштовує. Гідроакумулятор на 100 л. З тиском ніяких проблем нема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shturman1 Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня Просто інвертор річ не дешева і якщо пускові струми насоса можуть йому якось нашкодити, то можна було б перестрахуватись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня (змінено) 13 хвилин тому, Shturman1 сказав: Просто інвертор річ не дешева і якщо пускові струми насоса можуть йому якось нашкодити, то можна було б перестрахуватись. ну дивіться. припустимо пусковий струм 5х тобто в момент пуску 0.75х5=3.75 з мінімальним споживанням на моменті в 300 вт - 1 квт все добре і ніхто не париться. якщо плюс працює кондішка в 2-3 квт то тут вже буде перевантаження. а ПП ще на глибинному на довгому дроті ... треба дивитися який реально буде працювати. питання не в перестраховці а зробити один раз "як треба" або зекономити.... Змінено 7 серпня користувачем vbb Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 17 минут назад, Shturman1 сказал: Просто інвертор річ не дешева і якщо пускові струми насоса можуть йому якось нашкодити, то можна було б перестрахуватись. В нас згорів інвертор якраз з плавним пуском, хоча до цього і без нього чудово запускав. Але там ще кілька факторів повпливало. Плавний пуск "ріже" синус накшталт димерів тиристорних... Уявіть що там в "мізках" у інвертора відбувається при цьому. Правильно кажуть - частотник буде ліпший варіант. Але ж працює і так , тож не чіпайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 1 час назад, Shturman1 сказал: Чи потрібно на цей насос ставити пристрій плавного пуску? В мому розумінні інвертору буде " Мне кажется что нет. ПП нужен был для генератора. Я поставил новый насос и ПП снял, и не уверен что буду ставить обратно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня (змінено) 40 хвилин тому, Shturman1 сказав: Питання стоїть тільки в обмеженні пускових струмів насоса. В мене стоїть звичайне електромеханічне реле тиску яке управляє модульним контактором а вже контактор включає і відключає насос. В цій частині все влаштовує. Гідроакумулятор на 100 л. З тиском ніяких проблем нема prom.ua/ua/p941789365-chastotnyj-regulyator-italtecnica.html отаку штуку замість реле та контактора і все буде добре. Змінено 7 серпня користувачем vbb Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня Ну так, як пів інвертора коштує - "красіво жіть нє запрєтіш" 🤭 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shturman1 Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня Дякую за відповіді. Може і дійсно я занадто переймаюсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 19 часов назад, Наблюдатель сказал: В предлагаемой клиентам самодельщикам экономной конфигурацыи Напрасно из палаты выпустили 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 5 годин тому, vbb сказав: але якщо бюджет дозволяє то я б поставив інверторний контроллер. воно і пуск стримує і тиск стабільніше буде Вчора приїхав з роботи і варив мангал, при цьому працював на повну кондєй і подумав про те чи не даю я під хвіст своєму інвертору на 5.6кВт? І як тут краще зробити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня Я поставив розетку мережеву для такого, прям на ввід після уздт. Хлопак один варив від 3.3 кВт srne і нічого... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня Щодо зварки. Маю симісторний стабілізатор на 20квт (бралося як книжка пише: дозволена потужність 16квт + запас). По факту, в мене сумарна потужність приладів ніколи не перевищує 3квт. Але коли зварюю, то завжди стабілізатор вимикаю, бо в інструкції жирним прописано: при зварюванні стабілізацію виключати! Дивлюся на ваші коментарі (зварка при 5.6, 3.3квт...). Чи можна зварювати залежить від потужності (може перевищити допустиме значення), чи це специфіка симісторних стабілізаторів (не можна взагалі тому що фізика). Може мені не варто паритися і варити зі стабілізацією? Запасу там гай гати! Бо це приносить незручності. Що скажете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 40 хвилин тому, Фрай сказав: Вчора приїхав з роботи і варив мангал, при цьому працював на повну кондєй і подумав про те чи не даю я під хвіст своєму інвертору на 5.6кВт? І як тут краще зробити? якщо зварювальник інверторний то воно зтерпить, але як пам'ятаю у вас панелів не на повну потужність тож буде можливо з батареї або з мережі підсмактувати. ну а якщо домашнє споживання значне, то я б виніс зварювальник на сторону мережі за інвертор. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 8 хвилин тому, AnMig сказав: Щодо зварки. Маю симісторний стабілізатор на 20квт (бралося як книжка пише: дозволена потужність 16квт + запас). По факту, в мене сумарна потужність приладів ніколи не перевищує 3квт. Але коли зварюю, то завжди стабілізатор вимикаю, бо в інструкції жирним прописано: при зварюванні стабілізацію виключати! Дивлюся на ваші коментарі (зварка при 5.6, 3.3квт...). Чи можна зварювати залежить від потужності (може перевищити допустиме значення), чи це специфіка симісторних стабілізаторів (не можна взагалі тому що фізика). Може мені не варто паритися і варити зі стабілізацією? Запасу там гай гати! Бо це приносить незручності. Що скажете? це трошки різні речі - стаб та інвертор. в принципі любий стаб - симісторний, тірісторний, механічний, релейний - за винятком Кватнта . Вольтера та ще яких подвійного перетворення - квакне за невеликий час роботи зі зварювальним... там імпульси та струм на переключення та на вихід можуть збігтися в дуже неприємній комбінації 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 10 серпня Поділитись Опубліковано: 10 серпня (змінено) deleted Змінено 11 серпня користувачем AnMig Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nesnakomez Опубліковано: 11 серпня Поділитись Опубліковано: 11 серпня Доброго дня! Правило не сматывать кабель/провод кольцами касается любых токопроводящих линий или слоботочку можно? Например, провод блока зарядки - 1.5м. а подключать нудно буквально рядом. Нагрузка максимум 12Вт, сечение где то 0.5 квадрата наверное. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз