DraVVa Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, Игорь&Ира сказав: Можете порекомендувати насос? це точно питання для гілки по електриці ? Якщо що я вже теж заплутався 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 годин тому, DraVVa сказав: це точно питання для гілки по електриці ? Якщо що я вже теж заплутався 😉 Вибачаюся. Просто це сама активна тема. Як кажуть, "і тут Остапа понесло" . 😀 Змінено 1 година тому користувачем Игорь&Ира 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 47 минут назад, Игорь&Ира сказал: Останнє питання: розробити прилад, який під час старту не перевищуватиме номінальну потужність, це з області фантастики чи просто тоді не запуститься насос? Это из фундаментальных основ электротехники, так что фантастика. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому (змінено) 33 минуты назад, Игорь&Ира сказал: Хочу реанімувати літній душ, але там плоский бак 200*100*40 см на висоті 2,5 м. Боюсь не буде напору в лійці зі шлангом. Можете порекомендувати насос? Я хотів використати AL-KO GPI 900/3, який вже давно купив для підвищення тиску, але не задіяв. Він схожий на Grundfos MQ 3-35. Змінено 52 хвилини тому користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому В 14.05.2026 в 10:25, Игорь&Ира сказал: Можливо, знову дістанеться від Сергія, але читаю: "Уменьшение стартового напряжения на 0-50%", тобто той же пік, але дещо менший. да . Если хотите избавится от стартового тока почти совсем ,то ставьте частотный преобразователь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 1 година тому, Игорь&Ира сказав: Значить інвертор треба брати з запасом на пік, тобто повертаємося до того, чого хотів уникнути.. До речі, виробник Скада пише, що його ПП не дружить з генераторами. Останнє питання: розробити прилад, який під час старту не перевищуватиме номінальну потужність, це з області фантастики чи просто тоді не запуститься насос? Вы из мухи делаете слона. Вы БДЖ на 1 кВт думали ставить? Если вам 3 кВт гены хватало, то 5 кВт инвертор и не надо морочить голову себе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз