Евгений А.С. Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня 3 години тому, outdoor24 сказав: Глибоко не вивчав питання, але насторожує оцей момент: Стандартна вихідна потужність AC 800 Вт у режимі Plug & Play До 2 500 Вт вихідної потужності AC при професійному підключенні Мені цей пристрій виглядає як екофлоу з усіма особливостями пристрої «все і одному». але це 5кВт год за 45тис грн і без проблем підключення та нвлаштування. Окремо інвертор та батарея це ще додаткові витрати на налаштування і монтаж. Навіть не знаю на чому зупинитися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня 29 минут назад, Евгений А.С. сказал: але це 5кВт год за 45тис грн і без проблем підключення та нвлаштування. Окремо інвертор та батарея це ще додаткові витрати на налаштування і монтаж. Навіть не знаю на чому зупинитися. Ну да, для квартиры очень интересное решение. Экофлоу,блюэти за такие деньги будут на 1.5 квт максимум. Надо рыть характеристики. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня 37 хвилин тому, Евгений А.С. сказав: але це 5кВт год за 45тис грн і без проблем підключення та нвлаштування. Окремо інвертор та батарея це ще додаткові витрати на налаштування і монтаж. Навіть не знаю на чому зупинитися. але максимальна потужність 2.5 квт 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня 1 час назад, Евгений А.С. сказал: Окремо інвертор та батарея це ще додаткові витрати на налаштування і монтаж. Робіть самі. Який там монтаж(?!) 2-4 дюбеля вкрутити і два кабеля під'єднати на гайки чи болти... А, ще перемикач встановити в щиток і під'єднати мережу & інвертор - так це завжди треба. А те чудо може і насос свердловини не запустити - то квартирна штука, де максимальне пікове навантаження - старий неінверторний холодильник. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня 1 час назад, beavis сказал: але максимальна потужність 2.5 квт А для блекаутов нужно больше!? Для квартиры в самый раз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня Так , треба, у даному випадку питання не про квартиру. почитайте кому це пишеться і які прилади в людини! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня 1 година тому, beavis сказав: але максимальна потужність 2.5 квт І наскільки я зрозумів - лише при підключенні, як інвертор в щиток, а не через вилку в розетку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня 17 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: Так , треба, у даному випадку питання не про квартиру. почитайте кому це пишеться і які прилади в людини! Ну если человек хочет питать бойлер, духовку и стиралку от АКБ, то у него не все дома...... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня (змінено) 13 хвилин тому, DimaF сказав: Ну если человек хочет питать бойлер, духовку и стиралку от АКБ, то у него не все дома...... А еще и утюгом гладить пока света нету, дуйчики в каждый угол, электричку заряжать... Народ не понимает разницу между обычным потреблением и резервированием критически важных систем жизнеобеспечения дома. Змінено 3 серпня користувачем Humanite Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня 1 годину тому, DimaF сказав: Ну если человек хочет питать бойлер, духовку и стиралку от АКБ, то у него не все дома...... А можна розгорнутіше чому так не можна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений А.С. Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня 14 годин тому, Евгений А.С. сказав: холодильник постійно, 10 світлодіодних лампочок по 10Вт,роутер 2Вт,насос циркуляційний 0.1квт, насос свердловинний 500Вт періодично я писав що це критичне обладнання для роботи при блекауті, все інше то комфорт, але думаю можна буде вмикати по одному приладу раз на декілька днів при умові якщо все інше вимкнути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня Тільки що, AnMig сказав: А можна розгорнутіше чому так не можна? Та все можна. Це раніше резервували найкритичніше до 1кВт. А зараз з поточними реаліями, навіщо себе обмежувати у комфорті, звісно, якщо є фінансова можливість. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений А.С. Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня 3 години тому, DimaF сказав: Ну да, для квартиры очень интересное решение. Экофлоу,блюэти за такие деньги будут на 1.5 квт максимум. Надо рыть характеристики. www.nkon.nl/ua/growatt-aura-5000-plug-in.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня 35 минут назад, AnMig сказал: А можна розгорнутіше чому так не можна? Да все можно, только 5 квт для этих девайсов маловато. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 3 серпня Поділитись Опубліковано: 3 серпня Холодильник, роутер, стіралка+сушарка. І просто нікого нема в квартирі цілий день , тільки під вечір світло і тв. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений А.С. Опубліковано: 4 серпня Поділитись Опубліковано: 4 серпня Трохи прояснюється ситуація з підбором, порекомендуйте інвертор на 5кВт що є в продажу в Україні та до нього батарею енергоємністю 5 кВт*год, бюджет 40т максимум 50т, чому в наявності у нас в продажу бо планую в кредит взяти. І ще питання є на 100Ач і є на 200Ач однакової ємності, що краще, дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 4 серпня Поділитись Опубліковано: 4 серпня 20 хвилин тому, Евгений А.С. сказав: І ще питання є на 100Ач і є на 200Ач так там вольтаж різний 52(48)В та 24В. Я б порадив дивитися в сторону 48В систем. і я б радив все ж таки розглядати nkon для покупки. за таку ціну ви тут це навряд чи купите. а при оплаті картою можете перевести в розтермінування. www.nkon.nl/ua/victron-multiplus-ii-48v-4k5va-55a.html?_gl=1*1wy1i03*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjwm8bTBhDWARIsAC9Hi8k0J2AkAtbgiGfXyFnlRxj0dyxtoDYMVqZJk2KXfkNwfWeF0iI_oxcaAsyeEALw_wcB&gbraid=0AAAAAD1QO9iJPMHhZcYbBmrIR3QGXuTTM і як щодо сонця? чи МРРТ має бути в базі чи ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений А.С. Опубліковано: 4 серпня Поділитись Опубліковано: 4 серпня 16 хвилин тому, outdoor24 сказав: так там вольтаж різний 52(48)В та 24В. Я б порадив дивитися в сторону 48В систем. і я б радив все ж таки розглядати nkon для покупки. за таку ціну ви тут це навряд чи купите. а при оплаті картою можете перевести в розтермінування. www.nkon.nl/ua/victron-multiplus-ii-48v-4k5va-55a.html?_gl=1*1wy1i03*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjwm8bTBhDWARIsAC9Hi8k0J2AkAtbgiGfXyFnlRxj0dyxtoDYMVqZJk2KXfkNwfWeF0iI_oxcaAsyeEALw_wcB&gbraid=0AAAAAD1QO9iJPMHhZcYbBmrIR3QGXuTTM і як щодо сонця? чи МРРТ має бути в базі чи ні? думаю що сонячні можливо і нехай буде, але як щодо ціни? і ще, ці варіанти дешевші, що скажете www.nkon.nl/ua/growatt-spf5000-es.html?_gl=1*1juzbiq*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwm8bTBhDWARIsAC9Hi8k0J2AkAtbgiGfXyFnlRxj0dyxtoDYMVqZJk2KXfkNwfWeF0iI_oxcaAsyeEALw_wcB&gbraid=0AAAAAD1QO9iJPMHhZcYbBmrIR3QGXuTTM www.nkon.nl/ua/growatt-spf6000-es-plus.html?_gl=1*1igt0et*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwm8bTBhDWARIsAC9Hi8k0J2AkAtbgiGfXyFnlRxj0dyxtoDYMVqZJk2KXfkNwfWeF0iI_oxcaAsyeEALw_wcB&gbraid=0AAAAAD1QO9iJPMHhZcYbBmrIR3QGXuTTM Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 серпня Поділитись Опубліковано: 4 серпня 18 хвилин тому, outdoor24 сказав: так там вольтаж різний 52(48)В та 24В. Я б порадив дивитися в сторону 48В систем. і я б радив все ж таки розглядати nkon для покупки. за таку ціну ви тут це навряд чи купите. а при оплаті картою можете перевести в розтермінування. www.nkon.nl/ua/victron-multiplus-ii-48v-4k5va-55a.html?_gl=1*1wy1i03*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjwm8bTBhDWARIsAC9Hi8k0J2AkAtbgiGfXyFnlRxj0dyxtoDYMVqZJk2KXfkNwfWeF0iI_oxcaAsyeEALw_wcB&gbraid=0AAAAAD1QO9iJPMHhZcYbBmrIR3QGXuTTM і як щодо сонця? чи МРРТ має бути в базі чи ні? в Україні ДЕЯ 6квт 760 дол... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 серпня Поділитись Опубліковано: 4 серпня 1 хвилину тому, Евгений А.С. сказав: думаю що сонячні можливо і нехай буде, але як щодо ціни? і ще, ці варіанти дешевші, що скажете www.nkon.nl/ua/growatt-spf5000-es.html?_gl=1*1juzbiq*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwm8bTBhDWARIsAC9Hi8k0J2AkAtbgiGfXyFnlRxj0dyxtoDYMVqZJk2KXfkNwfWeF0iI_oxcaAsyeEALw_wcB&gbraid=0AAAAAD1QO9iJPMHhZcYbBmrIR3QGXuTTM www.nkon.nl/ua/growatt-spf6000-es-plus.html?_gl=1*1igt0et*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwm8bTBhDWARIsAC9Hi8k0J2AkAtbgiGfXyFnlRxj0dyxtoDYMVqZJk2KXfkNwfWeF0iI_oxcaAsyeEALw_wcB&gbraid=0AAAAAD1QO9iJPMHhZcYbBmrIR3QGXuTTM вас шум роботи кулерів інвертору не буде дратувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 4 серпня Поділитись Опубліковано: 4 серпня 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: в Україні ДЕЯ 6квт 760 дол... і як це впишеться в полтішок з батареєю? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений А.С. Опубліковано: 4 серпня Поділитись Опубліковано: 4 серпня 4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: вас шум роботи кулерів інвертору не буде дратувати? взагалі не принципово Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений А.С. Опубліковано: 4 серпня Поділитись Опубліковано: 4 серпня rozetka.com.ua/ua/594499408/p594499408/ а це має право на життя? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 4 серпня Поділитись Опубліковано: 4 серпня Дуже дорого 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 4 серпня Поділитись Опубліковано: 4 серпня 32 хвилини тому, Евгений А.С. сказав: а це має право на життя? На кожен товар є покупець. Але спробую пояснити просто - якщо ви купуєте великий бренд чи просто бренд на слуху (Victron, deye, навіть можливо growatt) ви також отримуєте доступ до бази знань виробника та інших користувачів для вирішення проблем чи просто підключення. Коли ви купуєте но-нейм, при цьому ви не сильно розбираєтеся в предметі, ви купуєте собі ще одну проблему на додачу до існуючих. Вам звісно може пощастити і все пройде гладко, але якщо щось може піти не так, воно піде по жіночій лінії. якщо ви не впевнені щодо панелей, і при цьому маєте обмежений бюджет, не намагайтеся купити комбайн з МРРТ за ціною голого інвертора. Навряд чи ви придбаєте щось путнє. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз