Shturman1 Опубліковано: учора в 07:13 Поділитись Опубліковано: учора в 07:13 38 минут назад, porterlv сказал: Але максимум заявлений 40 А (мабуть це сумарно 9,2 кВт. транзит + заряд) Якщо виробник вказує ці цифри при номінальній потужності 6000 Вт і при цьому написано що 27 А це струм на виході інвертора, тобто навантаження від спожичів, а 40 А це максимальний струм по стороні АС, то якщо припустити що споживання споживачів відсутнє і з мережі іде споживання тільки на заряд акумулятора, то виходить що струм при цьому по стороні АС буде 40-27=13 А тобто це струм який потрібен для зарядки акума. А от коли інвертор навантажити на всі 6000 Вт і в цей самий момент буде іти заряджання акума, то тоді і будуть ці 40 А по стороні АС. Так чи ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: учора в 07:25 Поділитись Опубліковано: учора в 07:25 Теоретически да. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: учора в 07:27 Поділитись Опубліковано: учора в 07:27 (змінено) 36 минут назад, Евгений А.С. сказал: комент, то виходить що можна взяти інший дешевий китай все можно, главное чтоб не на последние деньги. Это с сравнении с sandisolar. Разная конечно схемотехника. Но видно сразу где экономия - на куске алюминия, капец... Змінено учора в 07:30 користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shturman1 Опубліковано: учора в 07:37 Поділитись Опубліковано: учора в 07:37 теж довго вибирав інвертора. Зі всього зробив висновок що той самий GROWWAT це найкраще за свої гроші в даному сегменті девайсів. Надіюсь що не прогадав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений А.С. Опубліковано: учора в 07:48 Поділитись Опубліковано: учора в 07:48 20 хвилин тому, SantehnikPPR100 сказав: Это с сравнении с sandisolar. Разная конечно схемотехника. Но видно сразу где экономия - на куске алюминия, капец... зліва sandisolar, так? Anenji наче не погано аналогічно growatt Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений А.С. Опубліковано: учора в 07:57 Поділитись Опубліковано: учора в 07:57 Гібридний інвертор ANENJI ANJ-5KW-48V-WIFI, 48В, 5 кВт а що скажете по цій моделі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: учора в 08:27 Поділитись Опубліковано: учора в 08:27 Да, слева именно он. Про аненжи ни чего не скажу. Обзоров несколько подробных есть посмотреть - смотрите Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений А.С. Опубліковано: учора в 09:23 Поділитись Опубліковано: учора в 09:23 (змінено) biom.ua/akkumuliatorna-batareia-biom-professional-48v-51.2v-balfp-512100-v1-5120vtch/ або www.nkon.nl/ua/bsl-battery-b-lfp48-100pw-51-2v-5-12kwh-thuisbatterij.html?_gl=1*u9a5w*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwm8bTBhDWARIsAC9Hi8k0J2AkAtbgiGfXyFnlRxj0dyxtoDYMVqZJk2KXfkNwfWeF0iI_oxcaAsyeEALw_wcB&gbraid=0AAAAAD1QO9iJPMHhZcYbBmrIR3QGXuTTM + www.nkon.nl/ua/growatt-spf6000-es-plus.html?_gl=1*1sfaaif*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwm8bTBhDWARIsAC9Hi8k0J2AkAtbgiGfXyFnlRxj0dyxtoDYMVqZJk2KXfkNwfWeF0iI_oxcaAsyeEALw_wcB&gbraid=0AAAAAD1QO9iJPMHhZcYbBmrIR3QGXuTTM що краще в зв'язці буде? Змінено учора в 09:32 користувачем Евгений А.С. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shturman1 Опубліковано: учора в 09:48 Поділитись Опубліковано: учора в 09:48 А комплектом брати інвертор+акумулятор одного виробника хіба не краще? Про зв'язку тоді можна не паритись там має бути 100% сумісність. Я брав такий комплект rozetka.com.ua/ua/586859929/p586859929/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: учора в 10:24 Поділитись Опубліковано: учора в 10:24 Самое смешное что у официальных сам инвертор 59, а тут батарея "в подарок". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений А.С. Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 4 години тому, Shturman1 сказав: А комплектом брати інвертор+акумулятор одного виробника хіба не краще? Про зв'язку тоді можна не паритись там має бути 100% сумісність. Я брав такий комплект rozetka.com.ua/ua/586859929/p586859929/ думаю що це норм, оскільки мій комплект на nkon + доставка десь 55000 виходить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) Там есть дешевле акб, а месяц назад вообще по 520 были И на розетке в комплекте нет кабелей Upd: bls тоже без силовых кабелей. Там нкон есс появился в наличии, кабель силовой в комплекте Upd: с гарантией пишет. Змінено 13 годин тому користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений А.С. Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 17 годин тому, SantehnikPPR100 сказав: Там есть дешевле акб, а месяц назад вообще по 520 были И на розетке в комплекте нет кабелей Upd: bls тоже без силовых кабелей. Там нкон есс появился в наличии, кабель силовой в комплекте Upd: с гарантией пишет. а чи є різниця ставити такі відкриті акумулятори ( не знаю як правильно назвати) чи закриті настінні, бо такої конструкції як на фото трохи дешевші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 минуты назад, Евгений А.С. сказал: а чи є різниця ставити такі відкриті акумулятори ( не знаю як правильно назвати) чи закриті настінні, бо такої конструкції як на фото трохи дешевші. Нет разницы, вопрос сугубо дизайна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Евгений А.С. сказал: а чи є різниця ставити такі відкриті акумулятори ( не знаю як правильно назвати) чи закриті настінні, бо такої конструкції як на фото трохи дешевші. Як на мене, нема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому В 05.08.2026 в 08:10, Игорь&Ира сказал: Я запитував про варіант, коли подовжувач з двома вилками, одна з яких в ДБЖ, інша в розетку Я зрозумів, бо і сам таку бомбу використовую на дачі для живлення від генератора. Хоч в минулому році зробив пару подовжувачів щоб постійно заживити холодильники від ДБЖ, та за нагоди ТВ з сет топ боксом. Зараз холодильник це актуальна тема, бо в таку спеку напої без льоду не люблю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому 3 часа назад, Евгений А.С. сказал: а чи є різниця ставити такі відкриті акумулятори ( не знаю як правильно назвати) чи закриті настінні, бо такої конструкції як на фото трохи дешевші. Зазвичай ті rack можна і повісити, але не усі з кронштейнами. Якщо є місце то краще горизонтальне - тоді клапана акумів вгору будуть, по феншую... І так, вони деякі дешевше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз