Альт Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня Новий стандарт напруги прийнято! Буде 230 вольт. коридор +- 10%. від 207 до 253 вольт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня (змінено) 2 години тому, Альт сказав: Новий стандарт напруги прийнято! Буде 230 вольт. коридор +- 10%. від 207 до 253 вольт. www.nerc.gov.ua/news/15-kvitnya-2025-roku-vidbulosya-zasidannya-nkrekp рішення по протоколу засідання, з сайту НКРЕКП. Про напругу там немає. Змінено 15 квітня користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 5 годин тому, yur43 сказав: www.nerc.gov.ua/news/15-kvitnya-2025-roku-vidbulosya-zasidannya-nkrekp рішення по протоколу засідання, з сайту НКРЕКП. Про напругу там немає. ось: Цитата Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу систем розподілу» (щодо уточнення застосування та складання графіків примусового зниження споживання, впровадження нових рівнів напруги, землевідведення при наданні послуг з приєднання). Треба подивитись новий варіант кодекса - прибрали 220 чи ні. Бо стандарт у котрому 230 В діє вже років 10 мінімум. Але то стандарт, а напруга у кодексі прописана. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 16 квітня Поділитись Опубліковано: 16 квітня А хтось підключав Net metering? Бо інформації багато, але нема реальних кейсів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 16 квітня Поділитись Опубліковано: 16 квітня 39 хвилин тому, anabioz сказав: А хтось підключав Net metering? В нас нема нет метерінгу за межами зеленого тарифу. Є net billing, але я не знаю нікого, хто б це оформляв для дому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 16 квітня Поділитись Опубліковано: 16 квітня 15.04.2025 в 17:47, yur43 сказав: www.nerc.gov.ua/news/15-kvitnya-2025-roku-vidbulosya-zasidannya-nkrekp рішення по протоколу засідання, з сайту НКРЕКП. Про напругу там немає. з 01 липня 2025 року буде 230 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня В 14.04.2025 в 16:22, МакДо сказал: на весь процес пішов майже місяць. Після заміни лічильника до отримання змін пройшло тижні 2. ЗТ почав діяти з дати заміни лічильника. Ну а договір з КОЕК я підписував довше. Але то пофіг, я вже по-тихеньку експортував ще до підписання договору. В мене минулої Пт була заміна лічильника (11.04), вчора (16.04) отримав ПТР. Для прискорення довелось відсканувати акт тех перевірки і відправити на електронку в ДТЕК. Сьогодні вже подав (електронною поштою) весь пакет документів в КОЕК. Ну а як буде готово - поїду підпис поставлю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз