LAT Опубліковано: В четвер в 07:04 Поділитись Опубліковано: В четвер в 07:04 11 годин тому, standov сказав: Ну от тому я свій стрінг розділяв, 7, нажаль, пополам не ділиться ) У мене 2х7, з 415 ватт панелей, щоб макс задіяти МППТ вольтроніка. Але вже замовив Lynx Power-IN від Віктрона, щоб теж щось синеньке мати. Тільки якійсь косяк з Lynx Class-T Power In, куди я хочу підключити Пілонтеч іх 125А кабелем, а Class-T у Віктрона тільки від 225A під М10. Бо менші на М8. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: В четвер в 13:23 Поділитись Опубліковано: В четвер в 13:23 І ще питаня по стійці для батарей. А чим ви їх тримаєте? Адже батарея важить до 40 кг, а я бачив у продажу тільки бічні опори товщиною 1мм - це ж замало для такої ваги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому В 19.03.2026 в 15:23, LAT сказал: І ще питаня по стійці для батарей. А чим ви їх тримаєте? Адже батарея важить до 40 кг, а я бачив у продажу тільки бічні опори товщиною 1мм - це ж замало для такої ваги. ось така стійка і додатково отакі опири бокові на кожну батарею, виходить досить стабільна та міцна конструкція. Єдине що треба що докупати комплекти гайок бо кількості опор тих. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Як ви взагалі плануєте схему запобіжників? Там є хак, коли купують пусту Power In і додають болти М8 під Мега запобіжники. Я вирішив ще додати кабелів від Пілонтечів, щоб було дві пари на групу батарей. І брати NH00 DC запобіжники на 80В 125A. На стороні інвертора - Мега на 70В 125А від littelfuse. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому В 19.03.2026 в 09:04, LAT сказал: ynx Class-T Power In, куди я хочу підключити Пілонтеч іх 125А кабелем не дуже зрозумів, Class-T це на значно більші кабелі, це коли у вас там 70 квадратів і струм відповідний, для 125 звичайного power-in за глаза 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, standov сказав: ось така стійка і додатково отакі опири бокові на кожну батарею, виходить досить стабільна та міцна конструкція. Єдине що треба що докупати комплекти гайок бо кількості опор тих. Дякую. Я собі замовив на 16U. Але ЦСВ сказали, що ті бокові підтримки мають 1мм металу і розраховані лише на 10 кг, у вас теж 1мм? Чи ці на 2мм? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, LAT сказал: Як ви взагалі плануєте схему запобіжників? Там є хак, коли купують пусту Power In і додають болти М8 під Мега запобіжники. Я вирішив ще додати кабелів від Пілонтечів, щоб було дві пари на групу батарей. І брати NH00 DC запобіжники на 80В 125A. На стороні інвертора - Мега на 70В 125А від littelfuse. я планую power-in без запобіжників куди збираютсья 4 пілони, і до нього пристековується той що із запобіжниками, там буде 3 інвертора і mppt на запобіжниках (може навіть 125А). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, LAT сказал: Дякую. Я собі замовив на 16U. Але ЦСВ сказали, що ті бокові підтримки мають 1мм металу і розраховані лише на 10 кг, у вас теж 1мм? Чи ці на 2мм? думаю 1, але все там нормально із надійністю вийшло, 5000 тримає нормально 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Для історії, нарешті все включилося, налаштувалося, пішов перший експорт (правда безкоштовно) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Перший етап завершено успішно Multiplus-2 5000/70 Cerbo GX MK2 Lynx PowerIn Smartsolar 250/100 Все, окрім Smartsolar, купив на NKON, Smartsolar тут але бушний, бо нові якось задорого в нас а на NKON нема потрібної моделі. Вийшло мабуть по грошам трохи дорожче за 5-6квт дею але міграція в трифачку виходить дешевше, ну і плюс воно дуже ефективне З нюансів - батарею треба якось перезібрати так щоб майстер був згори, бо коли внизу (як в мене) то перемички RJ45 перекрешуються і сильно натягнуті - mppt поставив один, є невелика ймовірність що буде на піках самих зрізати, може колись доставлю ще один, місце залишив і щит під захист розведено на 2 незазежні, які просто на самому mppt зібрав в паралель, за одно і кабель вийшов 12 квадратів бо там вже під 40А струм - жаба задавила купувати одразу два lynx тому на одному воно занадто плотно вийшло, але місце під другий залишив, одразу як на трифазку буду то доставлю Наступні етапи - перезібрати щит під нову схему - достаити ще 2 віктрона, ще один lynx - ще одну 5к батарейку - стабілізатор 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз