Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 21 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: Суть блокади: У вересні 2019 року Семен Підстрелений в сраку провокатор Грішин, учасник штурму Донецької ОДА, який разом у змові із Корбаном послав людей насмерть, який і досі звинувачується у тяжкому кримінальному злочині. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Для того, щоб в Україну після завершення війни йшли інвестиції потрібно будувати інституції. Про це заявив заступник виконавчого директора МВФ Владислав Рашкован, передає Цензор.НЕТ із посиланням на Центр економічної стратегії. За його словами, МВФ зараз, окрім війни, бачить три великі проблеми. "Це енергетична проблема, тому що у нас недостатньо буде потужностей. Навіть якщо війна завершується, нам для зростання треба більше енергетичної потужності. І друге — це відсутність робочої сили. Як мінімум 5–6 мільйонів людей, які виїхали або знаходяться на окупованих територіях. І як їх повернути — це велика частина теми економічної політики країни. Ви також нею займаєтесь, дякую за це. Але третя проблема — це побудова інституцій. Тому що будь-яка післявоєнна реконструкція — можу проговорити про це — вимагатиме інвестицій. А інвестиції будуть йти туди, де будуть інституції. Знову ж таки, економісти і МВФ про це кажуть", - пояснив він. Рашкован наголосив, що для того, щоб іти далі, Україні треба будувати інституції, будувати інвестиційну привабливість і екосистему всередині. "Якщо б сьогодні прийшли $100 мільярдів, у цьому місяці, в Україну для інвестицій - Україна не змогла б їх навіть витратити. Якщо б навіть 40 прийшли - не змогли б. Але вони нам потрібні і для відбудови енергетики, і для відбудови нових міст, і для будівництва нових міст", - додав він. Джерело: https://censor.net/ua/n3606303 він явно недооцінює українців. міндіч і ко освоїли б гроші дуже швидко . Змінено 6 годин тому користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 години тому, DimaF сказав: Минус Ка 52 свинособак, дроном причем) Экипаж до Кобзона. Гарний кейс, ПТКР були, а дронів ще не бачив, і ціль жирна. 1 бат 414 "Птахи Мадяра" У Мадяра верифікація на рівні - все підтверджено, з відеофіксацією (скоро дрони ще пульс навчаться перевіряти). 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Підстрелений в сраку провокатор Грішин, учасник штурму Донецької ОДА, який разом у змові із Корбаном послав людей насмерть, який і досі звинувачується у тяжкому кримінальному злочині. Бреше "п'ята колона кремля" -- і, як завжди, без посилань на джерело своєї брехні... А ось, що казав генерал Муженко про це: Хомчак: www.radiosvoboda.org/a/ilovaisk-donbass-rosiia-homchak-mugenko/30134636.html 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 6 часов назад, Бездомный сказал: оце кацапощелепну наволоч тригернуло , так тригернуло Він ніби непоганий профі в інших темах. Але, коли сюди заходить, то хоч ховайся. Змінено 6 годин тому користувачем ashim1990 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 минут назад, ashim1990 сказал: Він ніби непоганий профі в інших темах. Але, коли сюди заходить, то хоч ховайся. щелепа тисне 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 12 хвилин тому, ashim1990 сказав: Він ніби непоганий профі в інших темах. Але, коли сюди заходить, то хоч ховайся. що робить з людьми пропаганда офісу президента. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid02XHWKZdvQbe7qbvZA3T43CvuxxySGfNTKXCoA8PrTjje94uM82aoR1wobGCEv8QGal 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Мопедка не моя, я тільки об'яву розмістив © Розлюднений Філл запалює Змінено 5 годин тому користувачем DmiVady 2 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, DmiVady сказал: Мопедка не моя, я тільки об'яву розмістив © Розлюднений Філл запалює 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, DmiVady сказав: а дронів ще не бачив, і ціль жирна 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 часов назад, Vinsol2009 сказал: Так це ж очевидно, що війна триває лише тому, що це вигідно комусь у Києві. нужно отдать земли и выполнить хотелки уйла? я правильно понял? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 часа назад, Александр Аврамчук сказал: що робить з людьми пропаганда офісу президента. и причем не важна хфамилия президента Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 роки пройшло, а гниль, яка мене оточує, все ще на місці - бидло-алко-сусіди, для яких війна це найкращий їхній період життя всі українці рівні, але деякі рівніші ... гинуть і страждають найкращі і за що віддавати мені здоров'я і життя? за таке сусідське ставлення?? та нічого не зміниться. на бую вони всіх вертіли, їхнє задоволення понад усе сумувати за цим не буду Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 49 минут назад, akineo сказал: ... на бую вони всіх вертіли, їхнє задоволення понад усе ... Прийшов час взять всьо в свої руки і ... возглавіть отету групіровку Змінено 1 година тому користувачем 988888 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Бармалей сказал: нужно отдать земли и выполнить хотелки уйла? я правильно понял? Ви зрозуміли правильно. Але ніхто з порошків це не підтвердить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, akineo сказав: 4 роки пройшло, а гниль, яка мене оточує, все ще на місці - бидло-алко-сусіди, для яких війна це найкращий їхній період життя всі українці рівні, але деякі рівніші ... гинуть і страждають найкращі і за що віддавати мені здоров'я і життя? за таке сусідське ставлення?? та нічого не зміниться. на бую вони всіх вертіли, їхнє задоволення понад усе сумувати за цим не буду Воюють за те щоб твої сусіди продовжували пити та бидлячити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, karbo сказав: Воюють за те щоб твої сусіди продовжували пити та бидлячити Бидло-алко-сусіди - це про кацапів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 1 годину тому, Бармалей сказав: нужно отдать земли и выполнить хотелки уйла? я правильно понял? Так ви й так їх віддаєте. Плюс ще сотні тисяч життів звичайних українців. А з протилежного боку витрати - це біосміття, яке навіть корисно утилізовувати. Хоча навіть те біосміття вже раніше замінене. На окупованих територіях 4-5 мільйонів українців (мінімум, реальна кількість вища). Причому не біосміття, а цінний демографічний ресурс (жінки і діти). Тож фактично ви допомагаєте кацапам утилізовувати біосміття, попутно знищуючи сотні тисяч українців і віддаючи території. Продовжуйте. Геніальний план 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Так ви й так їх віддаєте тут ведь проблема не в понятии отдать...все серьезней, тут проблема в том, что остановятся ли они...как показывает жизненный опыт и психология, пока не дашь несколько раз отпор гопникам - они не остановятся, а загонишь, к примеру, ножик в ножку одному из них - следующий раз видя тебя будут здороваться или пытаться отойти в сторону... так и тут - отпор дали...они дальше продолжают напирать, если отпора не будет и отдашь хоть остатки Донбасса - это будет расценено слабостью и все будет продолжаться дальше...такова природа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Так ви й так їх віддаєте. Плюс ще сотні тисяч життів звичайних українців. А з протилежного боку витрати - це біосміття, яке навіть корисно утилізовувати. Хоча навіть те біосміття вже раніше замінене. На окупованих територіях 4-5 мільйонів українців (мінімум, реальна кількість вища). Причому не біосміття, а цінний демографічний ресурс (жінки і діти). Тож фактично ви допомагаєте кацапам утилізовувати біосміття, попутно знищуючи сотні тисяч українців і віддаючи території. Продовжуйте. Геніальний план Вам би аби вибори швидше. Тільки вас на ті вибори кацапи не запросять. Там вам робити нічого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому 11 хвилин тому, Бармалей сказав: тут ведь проблема не в понятии отдать...все серьезней, тут проблема в том, что остановятся ли они...как показывает жизненный опыт и психология, пока не дашь несколько раз отпор гопникам - они не остановятся, а загонишь, к примеру, ножик в ножку одному из них - следующий раз видя тебя будут здороваться или пытаться отойти в сторону... так и тут - отпор дали...они дальше продолжают напирать, если отпора не будет и отдашь хоть остатки Донбасса - это будет расценено слабостью и все будет продолжаться дальше...такова природа Так а результат який ви хочете отримати? Повністю зруйновану країну, з знищеною економікою, всю в боргах, заселену пакистанцями, сирійцями та іншими бармалєями? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз