Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 44 минуты назад, US7IGN сказал: 30 000 на місяць = 360 000 на рік при тому що тільки ухилянтів в рази більше. у Європи скоріше гроші закінчаться Тут вот в чем дело. Реально воевать, по морально волевым качествам, могут процентов 10-15 Все остальное массовка, с нулевым выхлопом. Закидать этой массовкой не получится. Противника просто арифметически больше. Вспомните ВОВ. Да, и 10- 15 это не только у нас Приблизительно столько и людей совершать криминальные поступки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Вважаю, що треба викликати пояснювальну бригаду полубітних) Даю тригер-маячок-виклик: Джерело: DeepState Відлік пішов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, DmiVady сказав: До речі, окрім Пантелеймона ви у Ніла ще Фьоклу зустрінете, якщо ще не прилетіла 😁 Бля. А я думав що за Тікла Tekla 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 часов назад, DmiVady сказал: Багаті живуть реальним життям у своє задоволення, а бідним дедалі наполегливіше пропонують переселитися у віртуальне. Виховання грає дуже велику роль. я повторюсь - мати дешеві хобі - одне з проявів щастя. бути таким собі Діогеном на мінімалках. головне бути, не здаватись. купа реальних речей для задоволення - дешеві (деякий спорт, кемпінг, пляж, секс). для мого покоління з дитинством в совку я не думаю що це проблема. а зумерам - з іншого боку - віртуальний не є проблемою. я сина в реал вигнати не можу, він там - плойка, пк. йому по кайфу, і заробляти не хоче зовсім. не розуміє, що гроші не тільки свобода , а й безпека - втікати краще власним літаком чим пішки. 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, karlito сказал: Виховання грає дуже велику роль. я повторюсь - мати дешеві хобі - одне з проявів щастя. бути таким собі Діогеном на мінімалках. головне бути, не здаватись. купа реальних речей для задоволення - дешеві (деякий спорт, кемпінг, пляж, секс). для мого покоління з дитинством в совку я не думаю що це проблема. а зумерам - з іншого боку - віртуальний не є проблемою. я сина в реал вигнати не можу, він там - плойка, пк. йому по кайфу, і заробляти не хоче зовсім. не розуміє, що гроші не тільки свобода , а й безпека - втікати краще власним літаком чим пішки. Не тільки в вас таки проблеми. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, hause сказав: " "Єдине, що можна спробувати реформувати — це прояви нелюдського ставлення до людей під час примусового приводу у мобілізації, а не сам факт приводу, " — Буданов. Не зовсім зрозумів, якщо чесно. А звідки взялась інформація про прояви нелюдського ставлення? Наприклад, я постійно читаю коментарі від офіційних речників ТЦК та СП, де вони говорять, що діють виключно в межах законодавства України з дотриманням норм Конституції України." t.me/NikolayGolbin/2534 ЗИ: зелені мудараси Планує реформувати кримінал. Прямо цікаво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 годин тому, Canton сказав: Кто хочет? В очередь!!! Короче дивіться, є реальна тєма спєтляти з ТЦК в нормальний тиловий підрозділ. Може комусь знадобиться. Схема робоча. Легальна. Без грошей. Правда поки тільки тиждень буде працювати. Потім подовжимо. І не для всіх. Перешліть, може комусь цікаво прямо зараз. Тільки для 50+ і для обмежено придатних. І для тих у кого є відповідний фах, освіта і бажання працювати. Це різні категорії. І 50+ і обмежено придатні. Але бусифікують і тих і інших. Так от зараз маємо можливість забирати з ТЦК для служби в 151НЦ. Маємо можливість брати людей з ТЦК - Харківська, Полтавська, Дніпропетровська, Запоріжська області. Хто цікавий - Водії. Мікровавтобуси та важкий транспорт. Д, Д1. Автослюсарі. Кухарі. Зварювальники та слюсарі. Будівельники. Комірники. Діловоди. Начальники служб. Навчимо, не бійтесь. Вища і медична освіта теж цікаві. Просимо - Тверезий образ життя, сумлінне відношення до своїх обов'язків, роботу в колективі так щоб не їсти ближніх, дисциплінованість. Це ЗСУ все таки. Не всиновлюємо нікого. Всі пашуть. Не санаторій, кантуватись по шпиталям не вийде. Пропонуємо - людяне відношення, комфортні умови служби і проживання (наскільки це реально в нинішніх умовах). Виїдуть спеціально навчанні люди, проведуть співбесіду, оформлять документи. Для придатних 50+ БЗВП у нас в 151НЦ. Для обмежено придатних 30 діб в іншому НЦ, але потім розподіл до нас в 151. Якщо надурите, будете бухати та займатись хєрньою, покладемо де взяли. Навіть подалі засунемо. Хабарі не пропонувати. Порєшать не вийде. Хто там ще петляє від ТЦК, записуйте номери в телефон. Ватсап, Сігнал +380 50 650 72 37 +380 96 805 82 72 151nc.va@gmail.com Роман Доник Під час спроби встановити контакт і допомогти йому спуститися, військовослужбовець також вийшов на дах, де між громадянином та військовослужбовцем виникла штовханина, унаслідок чого обоє впали з даху", - йдеться в заяві Волинського ТЦК. Далі на відео видно, як до чоловіка, який все ще лежав на траві, підбігли решта із групи оповіщення, в тому числі, ймовірно, і поліція. І далі, судячи з кадрів, кілька чоловіків за руки і ноги понесли його із собою. Альтернатива. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 минут назад, DmiVady сказал: Вважаю, що треба викликати пояснювальну бригаду полубітних) Даю тригер-маячок-виклик: Джерело: DeepState Відлік пішов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, karbo сказал: Те ботексне чучело, яке зараз називають Путін, хоча справжній здох десь у 2012 році, готують до утилізації. я правильно понимаю что цру это некомпетентное гавно и трамп куклу катал и по красным дорожкам водил? или трамп все знает и просто на стороне раши? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 32 минуты назад, karlito сказал: купа реальних речей для задоволення - дешеві (...... секс). ну це кому як - деяким альфачам суперменам вдається "відтягнутися на всі гроші", і навіть - не лише на гороші хто б міг подумати , що отой акваріумний джейсбонд упіймається у банальну медову пастку - на прострочений вареник Змінено 48 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 11 минут назад, sergio сказал: Не тільки в вас таки проблеми. я не зовсім рахую це проблемами. з однієї сторони так, з іншої - існують інші види виходу з реалу, або підсилення відчуттів в цьому ж таки реалі - так сказати, хімічні сполуки. хай краще чілить так, чим як мої однолітки (коли я був як він) на синьці чи іншому. мені "повезло" - маю дуже сильний бодун, тому змушений був шукати насолоду в інших речах - книги та качалочка. і для чого - щоб на ВЛК почути - що ж ви такий здоровий, нема за що зачепитись))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 37 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Тут вот в чем дело. Реально воевать, по морально волевым качествам, могут процентов 10-15 Все остальное массовка, с нулевым выхлопом. так а що змінилося чи зміниться порівняно з останніми 2-3 роками? ті самі 10% бусифікованих і воюють. а більше і не треба. хтось недавно ж казав що на цвинтарі поменшало свіжих надходжень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 23 хвилини тому, sergio сказав: Не тільки в вас таки проблеми. спробуйте вигнати на мороз і не давати грошей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 52 хвилини тому, vadimv сказав: Скучили за овочем? війни не було, курс гривні норм був, Україна норм була Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 25 хвилин тому, loader сказав: Планує реформувати кримінал. Прямо цікаво він розумніший, тому реформовувати не буде, а просто очолить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 51 минуту назад, vadimv сказал: Скучили за овочем? но ведь не самые плохие времена были...а в конце движуха...мусоров можно было бить))) гамазинчики грабить, а шашлыки в центре столицы... чуть позже у селян урожай отжимать кто хочет ищет возможности, кто не хочет - акинео))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому (змінено) 22 хвилини тому, Бармалей сказав: я правильно понимаю что цру это некомпетентное гавно и трамп куклу катал и по красным дорожкам водил? или трамп все знает и просто на стороне раши? Усі гімно, у жодної зі спецслужб жодних біологічних матеріалів для ідентифікації цієї особи При цьому цей нібито Путін радикально змінив зовнішність Змінено 42 хвилини тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому (змінено) 6 минут назад, US7IGN сказал: хтось недавно ж казав що на цвинтарі поменшало свіжих надходжень. вкальівают роботьі , а не человек (с) Змінено 44 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому (змінено) 23 минуты назад, Бармалей сказал: я правильно понимаю что цру это некомпетентное гавно и трамп куклу катал и по красным дорожкам водил? или трамп все знает и просто на стороне раши? Трамп розплачується а дітоїдство та дітойобство на острові Епштейна - я ще пам'ятаю , як Жирік радісно відкорковував шампанське з приводу обрання Донкі на перший термін . Змінено 41 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому (змінено) 49 минут назад, karlito сказал: Виховання грає дуже велику роль. я повторюсь - мати дешеві хобі - одне з проявів щастя. бути таким собі Діогеном на мінімалках. головне бути, не здаватись. купа реальних речей для задоволення - дешеві (деякий спорт, кемпінг, пляж, секс). для мого покоління з дитинством в совку я не думаю що це проблема. а зумерам - з іншого боку - віртуальний не є проблемою. я сина в реал вигнати не можу, він там - плойка, пк. йому по кайфу, і заробляти не хоче зовсім. не розуміє, що гроші не тільки свобода , а й безпека - втікати краще власним літаком чим пішки. "заробляти не хоче зовсім. не розуміє, що гроші не тільки свобода , а й безпека"- может твой сын больше тебя стал понимать ? Богатый=свободный -?? Это что- то новое . как называется такая философия ? .и при чем к этой " философии" Диоген я так и не понял Змінено 29 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому (змінено) 31 хвилину тому, akineo сказав: війни не було, курс гривні норм був "Хто ж знав" (с) 31 хвилину тому, akineo сказав: Україна норм була ...ще один... 29 хвилин тому, Бармалей сказав: но ведь не самые плохие времена были... Хоспади, откуда вы все взялись... Змінено 16 хвилин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому (змінено) 34 минуты назад, US7IGN сказал: так а що змінилося чи зміниться порівняно з останніми 2-3 роками? ті самі 10% бусифікованих і воюють. а більше і не треба. хтось недавно ж казав що на цвинтарі поменшало свіжих надходжень. Да харош уже этих измышлений, давайте уже хоть кто нить скажет когда война закончится , не в дате , а хоть реальную причину скажите . Одну реальную причину назовите , не бредни , вымисел и пропаганду . хоть один найдется кто скажет за 4 года ? :)) .сплошная болтология ниачем, из пустого в порожнее 5 й год. .подключили себе ии за деньги и как чесали бредятину пару лет назад , так и чешут . Абышопопало. Зачем вам то ии, "Что вы с ним делать будете ?"с Змінено 11 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 13 хвилин тому, рыбак сказав: Богатый=свободный -?? Это что- то новое . как называется такая философия ? "Финансовая свобода" это называется Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Хоспади, отуда вы все взялись... с такого же места что и Вы🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому (змінено) 7 хвилин тому, рыбак сказав: давайте уже хоть кто нить скажет когда война закончится , не в дате , а хоть реальную причину скажите . Одну реальную причину назовите , не бредни , вымисел и пропаганду . хоть один найдется кто скажет за 4 года ? :)) Вам жеж говорили уже - 1% погибших от общего числа населения Змінено 13 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз