Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 44 минуты назад, US7IGN сказал: 30 000 на місяць = 360 000 на рік при тому що тільки ухилянтів в рази більше. у Європи скоріше гроші закінчаться Тут вот в чем дело. Реально воевать, по морально волевым качествам, могут процентов 10-15 Все остальное массовка, с нулевым выхлопом. Закидать этой массовкой не получится. Противника просто арифметически больше. Вспомните ВОВ. Да, и 10- 15 это не только у нас Приблизительно столько и людей совершать криминальные поступки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Вважаю, що треба викликати пояснювальну бригаду полубітних) Даю тригер-маячок-виклик: Джерело: DeepState Відлік пішов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, DmiVady сказав: До речі, окрім Пантелеймона ви у Ніла ще Фьоклу зустрінете, якщо ще не прилетіла 😁 Бля. А я думав що за Тікла Tekla 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 часов назад, DmiVady сказал: Багаті живуть реальним життям у своє задоволення, а бідним дедалі наполегливіше пропонують переселитися у віртуальне. Виховання грає дуже велику роль. я повторюсь - мати дешеві хобі - одне з проявів щастя. бути таким собі Діогеном на мінімалках. головне бути, не здаватись. купа реальних речей для задоволення - дешеві (деякий спорт, кемпінг, пляж, секс). для мого покоління з дитинством в совку я не думаю що це проблема. а зумерам - з іншого боку - віртуальний не є проблемою. я сина в реал вигнати не можу, він там - плойка, пк. йому по кайфу, і заробляти не хоче зовсім. не розуміє, що гроші не тільки свобода , а й безпека - втікати краще власним літаком чим пішки. 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, karlito сказал: Виховання грає дуже велику роль. я повторюсь - мати дешеві хобі - одне з проявів щастя. бути таким собі Діогеном на мінімалках. головне бути, не здаватись. купа реальних речей для задоволення - дешеві (деякий спорт, кемпінг, пляж, секс). для мого покоління з дитинством в совку я не думаю що це проблема. а зумерам - з іншого боку - віртуальний не є проблемою. я сина в реал вигнати не можу, він там - плойка, пк. йому по кайфу, і заробляти не хоче зовсім. не розуміє, що гроші не тільки свобода , а й безпека - втікати краще власним літаком чим пішки. Не тільки в вас таки проблеми. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, hause сказав: " "Єдине, що можна спробувати реформувати — це прояви нелюдського ставлення до людей під час примусового приводу у мобілізації, а не сам факт приводу, " — Буданов. Не зовсім зрозумів, якщо чесно. А звідки взялась інформація про прояви нелюдського ставлення? Наприклад, я постійно читаю коментарі від офіційних речників ТЦК та СП, де вони говорять, що діють виключно в межах законодавства України з дотриманням норм Конституції України." t.me/NikolayGolbin/2534 ЗИ: зелені мудараси Планує реформувати кримінал. Прямо цікаво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 годин тому, Canton сказав: Кто хочет? В очередь!!! Короче дивіться, є реальна тєма спєтляти з ТЦК в нормальний тиловий підрозділ. Може комусь знадобиться. Схема робоча. Легальна. Без грошей. Правда поки тільки тиждень буде працювати. Потім подовжимо. І не для всіх. Перешліть, може комусь цікаво прямо зараз. Тільки для 50+ і для обмежено придатних. І для тих у кого є відповідний фах, освіта і бажання працювати. Це різні категорії. І 50+ і обмежено придатні. Але бусифікують і тих і інших. Так от зараз маємо можливість забирати з ТЦК для служби в 151НЦ. Маємо можливість брати людей з ТЦК - Харківська, Полтавська, Дніпропетровська, Запоріжська області. Хто цікавий - Водії. Мікровавтобуси та важкий транспорт. Д, Д1. Автослюсарі. Кухарі. Зварювальники та слюсарі. Будівельники. Комірники. Діловоди. Начальники служб. Навчимо, не бійтесь. Вища і медична освіта теж цікаві. Просимо - Тверезий образ життя, сумлінне відношення до своїх обов'язків, роботу в колективі так щоб не їсти ближніх, дисциплінованість. Це ЗСУ все таки. Не всиновлюємо нікого. Всі пашуть. Не санаторій, кантуватись по шпиталям не вийде. Пропонуємо - людяне відношення, комфортні умови служби і проживання (наскільки це реально в нинішніх умовах). Виїдуть спеціально навчанні люди, проведуть співбесіду, оформлять документи. Для придатних 50+ БЗВП у нас в 151НЦ. Для обмежено придатних 30 діб в іншому НЦ, але потім розподіл до нас в 151. Якщо надурите, будете бухати та займатись хєрньою, покладемо де взяли. Навіть подалі засунемо. Хабарі не пропонувати. Порєшать не вийде. Хто там ще петляє від ТЦК, записуйте номери в телефон. Ватсап, Сігнал +380 50 650 72 37 +380 96 805 82 72 151nc.va@gmail.com Роман Доник Під час спроби встановити контакт і допомогти йому спуститися, військовослужбовець також вийшов на дах, де між громадянином та військовослужбовцем виникла штовханина, унаслідок чого обоє впали з даху", - йдеться в заяві Волинського ТЦК. Далі на відео видно, як до чоловіка, який все ще лежав на траві, підбігли решта із групи оповіщення, в тому числі, ймовірно, і поліція. І далі, судячи з кадрів, кілька чоловіків за руки і ноги понесли його із собою. Альтернатива. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 минут назад, DmiVady сказал: Вважаю, що треба викликати пояснювальну бригаду полубітних) Даю тригер-маячок-виклик: Джерело: DeepState Відлік пішов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, karbo сказал: Те ботексне чучело, яке зараз називають Путін, хоча справжній здох десь у 2012 році, готують до утилізації. я правильно понимаю что цру это некомпетентное гавно и трамп куклу катал и по красным дорожкам водил? или трамп все знает и просто на стороне раши? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 32 минуты назад, karlito сказал: купа реальних речей для задоволення - дешеві (...... секс). ну це кому як - деяким альфачам суперменам вдається "відтягнутися на всі гроші", і навіть - не лише на гороші хто б міг подумати , що отой акваріумний джейсбонд упіймається у банальну медову пастку - на прострочений вареник Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, sergio сказал: Не тільки в вас таки проблеми. я не зовсім рахую це проблемами. з однієї сторони так, з іншої - існують інші види виходу з реалу, або підсилення відчуттів в цьому ж таки реалі - так сказати, хімічні сполуки. хай краще чілить так, чим як мої однолітки (коли я був як він) на синьці чи іншому. мені "повезло" - маю дуже сильний бодун, тому змушений був шукати насолоду в інших речах - книги та качалочка. і для чого - щоб на ВЛК почути - що ж ви такий здоровий, нема за що зачепитись))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 37 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Тут вот в чем дело. Реально воевать, по морально волевым качествам, могут процентов 10-15 Все остальное массовка, с нулевым выхлопом. так а що змінилося чи зміниться порівняно з останніми 2-3 роками? ті самі 10% бусифікованих і воюють. а більше і не треба. хтось недавно ж казав що на цвинтарі поменшало свіжих надходжень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 23 хвилини тому, sergio сказав: Не тільки в вас таки проблеми. спробуйте вигнати на мороз і не давати грошей 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 52 хвилини тому, vadimv сказав: Скучили за овочем? війни не було, курс гривні норм був, Україна норм була Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 25 хвилин тому, loader сказав: Планує реформувати кримінал. Прямо цікаво він розумніший, тому реформовувати не буде, а просто очолить. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 51 минуту назад, vadimv сказал: Скучили за овочем? но ведь не самые плохие времена были...а в конце движуха...мусоров можно было бить))) гамазинчики грабить, а шашлыки в центре столицы... чуть позже у селян урожай отжимать кто хочет ищет возможности, кто не хочет - акинео))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 22 хвилини тому, Бармалей сказав: я правильно понимаю что цру это некомпетентное гавно и трамп куклу катал и по красным дорожкам водил? или трамп все знает и просто на стороне раши? Усі гімно, у жодної зі спецслужб жодних біологічних матеріалів для ідентифікації цієї особи При цьому цей нібито Путін радикально змінив зовнішність Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 минут назад, US7IGN сказал: хтось недавно ж казав що на цвинтарі поменшало свіжих надходжень. вкальівают роботьі , а не человек (с) Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, Бармалей сказал: я правильно понимаю что цру это некомпетентное гавно и трамп куклу катал и по красным дорожкам водил? или трамп все знает и просто на стороне раши? Трамп розплачується за дітоїдство та дітойобство на острові Епштейна - я ще пам'ятаю , як Жирік радісно відкорковував шампанське з приводу обрання Донкі на перший термін . Змінено 19 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому (змінено) 49 минут назад, karlito сказал: Виховання грає дуже велику роль. я повторюсь - мати дешеві хобі - одне з проявів щастя. бути таким собі Діогеном на мінімалках. головне бути, не здаватись. купа реальних речей для задоволення - дешеві (деякий спорт, кемпінг, пляж, секс). для мого покоління з дитинством в совку я не думаю що це проблема. а зумерам - з іншого боку - віртуальний не є проблемою. я сина в реал вигнати не можу, він там - плойка, пк. йому по кайфу, і заробляти не хоче зовсім. не розуміє, що гроші не тільки свобода , а й безпека - втікати краще власним літаком чим пішки. "заробляти не хоче зовсім. не розуміє, що гроші не тільки свобода , а й безпека"- может твой сын больше тебя стал понимать ? Богатый=свободный -?? Это что- то новое . как называется такая философия ? .и при чем к этой " философии" Диоген я так и не понял Змінено 57 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому (змінено) 31 хвилину тому, akineo сказав: війни не було, курс гривні норм був "Хто ж знав" (с) 31 хвилину тому, akineo сказав: Україна норм була ...ще один... 29 хвилин тому, Бармалей сказав: но ведь не самые плохие времена были... Хоспади, откуда вы все взялись... Змінено 45 хвилин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому (змінено) 34 минуты назад, US7IGN сказал: так а що змінилося чи зміниться порівняно з останніми 2-3 роками? ті самі 10% бусифікованих і воюють. а більше і не треба. хтось недавно ж казав що на цвинтарі поменшало свіжих надходжень. Да харош уже этих измышлений, давайте уже хоть кто нить скажет когда война закончится , не в дате , а хоть реальную причину скажите . Одну реальную причину назовите , не бредни , вымисел и пропаганду . хоть один найдется кто скажет за 4 года ? :)) .сплошная болтология ниачем, из пустого в порожнее 5 й год. .подключили себе ии за деньги и как чесали бредятину пару лет назад , так и чешут . Абышопопало. Зачем вам то ии, "Что вы с ним делать будете ?"с Змінено 40 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 13 хвилин тому, рыбак сказав: Богатый=свободный -?? Это что- то новое . как называется такая философия ? "Финансовая свобода" это называется Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Хоспади, отуда вы все взялись... с такого же места что и Вы🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому (змінено) 7 хвилин тому, рыбак сказав: давайте уже хоть кто нить скажет когда война закончится , не в дате , а хоть реальную причину скажите . Одну реальную причину назовите , не бредни , вымисел и пропаганду . хоть один найдется кто скажет за 4 года ? :)) Вам жеж говорили уже - 1% погибших от общего числа населения Змінено 42 хвилини тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз