Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

44 минуты назад, US7IGN сказал:

30 000 на місяць = 360 000 на рік при тому що тільки ухилянтів в рази більше. у Європи скоріше гроші закінчаться :lol:

Тут вот в чем дело.

Реально воевать, по морально волевым качествам, могут процентов 10-15

Все остальное массовка, с нулевым выхлопом.

Закидать  этой массовкой не получится.

Противника просто арифметически больше.

Вспомните ВОВ.

Да, и 10- 15 это не только у нас 

Приблизительно столько и людей совершать криминальные поступки.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вважаю, що треба викликати пояснювальну бригаду полубітних)
Даю тригер-маячок-виклик:

2012606811_.thumb.png.4aa5caa568f1c264842b334e6e19a342.png

Джерело: DeepState

Відлік пішов :o

Посилання на коментар

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

До речі, окрім Пантелеймона ви у Ніла ще Фьоклу зустрінете, якщо ще не прилетіла  😁

Бля. А я думав що за Тікла Tekla:lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 часов назад, DmiVady сказал:

Багаті живуть реальним життям у своє задоволення, а бідним дедалі наполегливіше пропонують переселитися у віртуальне.

Виховання грає дуже велику роль. я повторюсь - мати дешеві хобі - одне з проявів щастя. бути таким собі Діогеном на мінімалках. головне бути, не здаватись. купа реальних речей для задоволення - дешеві (деякий спорт, кемпінг, пляж, секс). для мого покоління з дитинством в совку я не думаю що це проблема. а зумерам - з іншого боку - віртуальний не є проблемою. я сина в реал вигнати не можу, він там - плойка, пк. йому по кайфу, і заробляти не хоче зовсім. не розуміє, що гроші не тільки свобода , а й безпека - втікати краще власним літаком чим пішки. 

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, karlito сказал:

Виховання грає дуже велику роль. я повторюсь - мати дешеві хобі - одне з проявів щастя. бути таким собі Діогеном на мінімалках. головне бути, не здаватись. купа реальних речей для задоволення - дешеві (деякий спорт, кемпінг, пляж, секс). для мого покоління з дитинством в совку я не думаю що це проблема. а зумерам - з іншого боку - віртуальний не є проблемою. я сина в реал вигнати не можу, він там - плойка, пк. йому по кайфу, і заробляти не хоче зовсім. не розуміє, що гроші не тільки свобода , а й безпека - втікати краще власним літаком чим пішки. 

Не тільки в вас таки проблеми. 

• Сумно 1
Посилання на коментар

3 години тому, hause сказав:

" "Єдине, що можна спробувати реформувати — це прояви нелюдського ставлення до людей під час примусового приводу у мобілізації, а не сам факт приводу, " — Буданов.

Не зовсім зрозумів, якщо чесно. А звідки взялась інформація про прояви нелюдського ставлення? 

Наприклад, я постійно читаю коментарі від офіційних речників ТЦК та СП, де вони говорять, що діють виключно в межах законодавства України з дотриманням норм Конституції України."  t.me/NikolayGolbin/2534

ЗИ:  зелені мудараси

Планує реформувати кримінал. Прямо цікаво

Посилання на коментар

8 годин тому, Canton сказав:

Кто хочет? В очередь!!!

Короче дивіться, є реальна тєма спєтляти з ТЦК в нормальний тиловий підрозділ. Може комусь знадобиться. 
Схема робоча. Легальна. Без грошей. Правда поки тільки тиждень буде працювати. Потім подовжимо. І не для всіх. 
Перешліть, може комусь цікаво прямо зараз.

Тільки для 50+ і для обмежено придатних.
І для тих у кого є відповідний фах, освіта і бажання працювати. 
Це різні категорії. І 50+ і обмежено придатні. 
Але бусифікують і тих і інших. Так от зараз маємо можливість забирати з ТЦК для служби в 151НЦ. 

Маємо можливість брати людей з ТЦК - Харківська, Полтавська, Дніпропетровська, Запоріжська області.
Хто цікавий - 
Водії. Мікровавтобуси та важкий транспорт. Д, Д1. Автослюсарі.
Кухарі.
Зварювальники та слюсарі.
Будівельники.
Комірники.
Діловоди.
Начальники служб. Навчимо, не бійтесь.
Вища і медична освіта теж цікаві.

Просимо - Тверезий образ життя, сумлінне відношення до своїх обов'язків, роботу в колективі так щоб не їсти ближніх, дисциплінованість. Це ЗСУ все таки. 
Не всиновлюємо нікого. Всі пашуть. Не санаторій, кантуватись по шпиталям не вийде.
Пропонуємо - людяне відношення, комфортні умови служби і проживання (наскільки це реально в нинішніх умовах).
Виїдуть спеціально навчанні люди, проведуть співбесіду, оформлять документи. Для придатних 50+ БЗВП у нас в 151НЦ. Для обмежено придатних 30 діб в іншому НЦ, але потім розподіл до нас в 151.
Якщо надурите, будете бухати та займатись хєрньою, покладемо де взяли. Навіть подалі засунемо. Хабарі не пропонувати. Порєшать не вийде. 

Хто там ще петляє від ТЦК, записуйте номери в телефон.
Ватсап, Сігнал
+380 50 650 72 37
+380 96 805 82 72
151nc.va@gmail.com

Роман Доник

Під час спроби встановити контакт і допомогти йому спуститися, військовослужбовець також вийшов на дах, де між громадянином та військовослужбовцем виникла штовханина, унаслідок чого обоє впали з даху", - йдеться в заяві Волинського ТЦК.

Далі на відео видно, як до чоловіка, який все ще лежав на траві, підбігли решта із групи оповіщення, в тому числі, ймовірно, і поліція.

І далі, судячи з кадрів, кілька чоловіків за руки і ноги понесли його із собою.

Альтернатива.

Посилання на коментар

14 минут назад, DmiVady сказал:

Вважаю, що треба викликати пояснювальну бригаду полубітних)
Даю тригер-маячок-виклик:

2012606811_.thumb.png.4aa5caa568f1c264842b334e6e19a342.png

Джерело: DeepState

Відлік пішов :o

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, karbo сказал:

Те ботексне чучело, яке зараз називають Путін, хоча справжній здох десь у 2012 році, готують до утилізації. 

я правильно понимаю что цру это некомпетентное гавно и трамп куклу катал и по красным дорожкам водил? 

или трамп все знает и просто на стороне раши?

Посилання на коментар

32 минуты назад, karlito сказал:

купа реальних речей для задоволення - дешеві (...... секс). 

ну це кому  як - деяким альфачам  суперменам  вдається "відтягнутися на всі гроші", і навіть - не лише на гороші  :lol:

хто б міг подумати , що отой  акваріумний  джейсбонд   упіймається  у банальну  медову пастку -  на прострочений   вареник :lol:

file-d153487084191fef8d721bca99ff54e0.jpg

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

11 минут назад, sergio сказал:

я не зовсім рахую це проблемами. з однієї сторони так, з іншої - існують інші види виходу з реалу, або підсилення відчуттів в цьому ж таки реалі - так сказати, хімічні сполуки. хай краще чілить так, чим як мої однолітки (коли я був як він) на синьці чи іншому. мені "повезло" - маю дуже сильний бодун, тому змушений був шукати насолоду в інших речах  - книги та качалочка. і для чого - щоб на ВЛК почути - що ж ви такий здоровий, нема за що зачепитись)))

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

37 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

Тут вот в чем дело.

Реально воевать, по морально волевым качествам, могут процентов 10-15

Все остальное массовка, с нулевым выхлопом.

так а що змінилося чи зміниться порівняно з останніми 2-3 роками? ті самі 10% бусифікованих і воюють. а більше і не треба. хтось недавно ж казав що на цвинтарі поменшало свіжих надходжень.

Посилання на коментар

23 хвилини тому, sergio сказав:

спробуйте вигнати на мороз і не давати грошей :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

52 хвилини тому, vadimv сказав:

Скучили за овочем?

війни не було, курс гривні норм був, Україна норм була 

Посилання на коментар

25 хвилин тому, loader сказав:

Планує реформувати кримінал. Прямо цікаво

він розумніший, тому реформовувати не буде, а просто очолить.

• Лайк 2
Посилання на коментар

51 минуту назад, vadimv сказал:

Скучили за овочем?

но ведь не самые плохие времена были...а в конце движуха...мусоров можно было бить))) гамазинчики грабить, а шашлыки в центре столицы... чуть позже у селян урожай отжимать

кто хочет ищет возможности, кто не хочет - акинео)))

Посилання на коментар

22 хвилини тому, Бармалей сказав:

я правильно понимаю что цру это некомпетентное гавно и трамп куклу катал и по красным дорожкам водил? 

Усі гімно, у жодної зі  спецслужб жодних біологічних матеріалів для ідентифікації цієї особи 

При цьому цей нібито Путін радикально змінив зовнішність 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

хтось недавно ж казав що на цвинтарі поменшало свіжих надходжень.

вкальівают роботьі ,

а не человек

(с)

Посилання на коментар

1 час назад, Бармалей сказал:

Трамп розплачується за дітоїдство та дітойобство на острові Епштейна - я ще пам'ятаю , як Жирік радісно відкорковував шампанське з приводу обрання Донкі на перший термін .

Посилання на коментар

49 минут назад, karlito сказал:

"заробляти не хоче зовсім. не розуміє, що гроші не тільки свобода , а й безпека"-  может твой сын больше тебя стал понимать ?

Богатый=свободный -?? Это что- то новое . как называется такая философия ? 

.и при чем к этой " философии"  Диоген я так и не понял

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

31 хвилину тому, akineo сказав:

війни не було, курс гривні норм був

"Хто ж знав" (с)

31 хвилину тому, akineo сказав:

Україна норм була 

...ще один...

29 хвилин тому, Бармалей сказав:

но ведь не самые плохие времена были...

Хоспади, откуда вы все взялись...

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

34 минуты назад, US7IGN сказал:

так а що змінилося чи зміниться порівняно з останніми 2-3 роками? ті самі 10% бусифікованих і воюють. а більше і не треба. хтось недавно ж казав що на цвинтарі поменшало свіжих надходжень.

Да  харош уже этих измышлений, давайте уже хоть кто нить скажет когда война закончится , не в дате , а хоть реальную причину скажите . Одну реальную причину назовите , не бредни , вымисел  и пропаганду . хоть один найдется  кто скажет за 4 года ? :))

.сплошная болтология ниачем, из пустого в порожнее 5 й год. 

.подключили себе ии  за деньги и как чесали бредятину пару лет назад , так и чешут . Абышопопало. Зачем вам то ии, 

"Что вы с ним делать будете ?"с 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

13 хвилин тому, рыбак сказав:

Богатый=свободный -?? Это что- то новое . как называется такая философия ? 

"Финансовая свобода" это называется

Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Хоспади, отуда вы все взялись...

с такого же места что и Вы🤣

Посилання на коментар

7 хвилин тому, рыбак сказав:

давайте уже хоть кто нить скажет когда война закончится , не в дате , а хоть реальную причину скажите . Одну реальную причину назовите , не бредни , вымисел  и пропаганду . хоть один найдется  кто скажет за 4 года ? :))

Вам жеж говорили уже - 1% погибших от общего числа населения

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...