Canton Опубліковано: учора в 08:14 Поділитись Опубліковано: учора в 08:14 1 час назад, sergio сказал: Але наш президент зробив хитрий ход Вы во фразе "припи...дент еба....улся на всю голову" многовато ошибок сделали 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 08:19 Поділитись Опубліковано: учора в 08:19 11 минут назад, Александр Аврамчук сказал: Лубінець: Публічно я не озвучую навіть 1% скарг на дії ТЦК Щодня до Офісу омбудсмена надходять десятки звернень щодо порушень з боку працівників ТЦК та СП. Більшість звернень не потрапляють у публічний простір "Повірте, я навіть 1% випадків публічно не показую", - сказав Лубінець. За його словами, більшість інцидентів не виносять у публічне поле, щоб їх не використала російська пропаганда. "Ми розуміємо, що, на жаль, росіяни використовують цю інформацію. Але, з іншого боку, зараз тільки публічність діє на міністерства, щоб вони дійсно робили реформи", – заявив омбудсмен. За словами уповноваженого, серед найпоширеніших правопорушень: фізичне насильство без законних підстав; утримання людей без можливості зв’язатися з родичами; вилучення особистих речей і документів; формальне проходження військово-лікарських комісій (ВЛК). Джерело: https://censor.net/ua/n4009703 Желающие в окоп закончились. По другому не получится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 08:31 Поділитись Опубліковано: учора в 08:31 22 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: правопорушень Як він лагідно кримінальні злочини назвав А можна я сусіда відпизжу, заберу у нього телефон, закрию і буду тримати на підвалі, а мені за це лише скарга Лубінцю буде? Чим це відрізняється від того що кацапи на окупованих територіях робили? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 08:33 Поділитись Опубліковано: учора в 08:33 12 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Желающие в окоп закончились. По другому не получится. А пробували по іншому? Я розумію що можна всяку хуєту за революційну необхідність виставляти, але в чому сенс ставати кацапами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 08:48 Поділитись Опубліковано: учора в 08:48 (змінено) НБУ дав Укрпошті 5 днів на відсторонення Ігоря Смілянського від керівництва Наразі за результатами співбесіди та аналізу матеріалів Кваліфікаційна комісія НБУ дійшла висновку про наявність підстав для визнання Ігоря Смілянського таким, що не відповідає вимогам професійної придатності. У Нацбанку зазначили, що під час оцінювання враховувалися виявлені порушення в діяльності Укрпошти, а також пояснення керівника компанії. Комітет дійшов висновку, що генеральний директор не має достатнього рівня знань законодавства та практичного досвіду його застосування для належного виконання покладених на нього обов’язків. sud.ua/uk/news/ukraine/364632-nbu-dav-ukrposhti-5-dniv-na-vidstoronennya-igorya-smilyanskogo-vid-kerivnitstva Змінено учора в 08:48 користувачем Александр Аврамчук 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 08:54 Поділитись Опубліковано: учора в 08:54 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 08:57 Поділитись Опубліковано: учора в 08:57 23 минуты назад, US7IGN сказал: А пробували по іншому? Я розумію що можна всяку хуєту за революційну необхідність виставляти, але в чому сенс ставати кацапами? По другому, это за большие деньги. Я правильно понял Ваш посыл Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 09:19 Поділитись Опубліковано: учора в 09:19 (змінено) 3 часа назад, Canton сказал: З того що я зрозумів за останні дні, найбільш агресивні (до України виключно) громадяни Польщі, живуть в парадигмі що. Україна воює виключно за себе і в своїх інтересах. З останнім не посперечаєшся. Ми боремось за виживання. Що Україна не має ніякого відношення до захисту Польщі. І що Польщі від України зиску нема, бо вона (дослівно багатенько разів зустрічав) "під парасолькою НАТО і ЄС. І якщо Росія нападе, то з нею буде воювати все НАТО". Ну, про те ще ми є загрозою для "винятковості" і "першочерговості" Польщі в ЄС і так всі розуміють. Але, є одне але. Як показала реальна війна, кожна з країн (НАТО не виняток), надіється що воювати на землі буде хтось з союзників. А не вони. Кожна. Надіються на те що їх громадяни воювати не будуть. Особливо коли війна виявилась не такою лайтовою, віддаленою і технологічною. Коли гибель людей на полі бою це постійна і існуюча частина війни. Коли малими контрактними арміями на полі бою питання не вирішити. Коли в забудові вирішує піхота на землі, а не оператори в затишних кімнатах управління. І на жаль, розуміння яка жахлива нинішня війна, у більшості поляків нема. Зовсім. Якісь ілюзії про якусь велич, (яку розмотає пара дивізій російської армії що пройшли школу на цій війні) про якусь крутість і гіпотетичну технологічну перевагу на полі бою. Ні в одній країні ближнього зарубіжжя нема ніякої переваги перед сотнями тисяч росіян на землі і тисячами тон чавуну з неба. Перед сотнями ракет та ударних дронів за раз. Ні в одній. Реальний досвід протистояння всьому цьому має тільки Україна. Р. Доник ну це як коли пшеки дочекалися , коли монголи завітали до Польщі. Пшакаючи смоктали за обидві щоки . навроцький точно історик ? Змінено учора в 09:51 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 09:23 Поділитись Опубліковано: учора в 09:23 23 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: По другому, это за большие деньги. Я правильно понял Ваш посыл Ні. Як казав давним давно один з моїх перших босів - за гроші будь-який дурень може зробити, а ти придумай як без грошей. Тим паче що за великі гроші це те що зараз. Я за те щоб без грошей влк та тцк закон не порушували, а там і громадяни почнуть його дотримуватися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 09:24 Поділитись Опубліковано: учора в 09:24 28 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Ви коли молотком не по цвяху, а по власному пальцю б'єте, то молоток винен? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 09:35 Поділитись Опубліковано: учора в 09:35 7 хвилин тому, US7IGN сказав: а ти придумай ... щоб без грошей влк та тцк закон не порушували Тю, так це просто - треба всього лише переписати закон ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 09:40 Поділитись Опубліковано: учора в 09:40 4 хвилини тому, vadimv сказав: Тю, так це просто - треба всього лише переписати закон ) Так я вже давно кажу що треба переписати закон під реалії, але щось заважає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 09:42 Поділитись Опубліковано: учора в 09:42 13 хвилин тому, US7IGN сказав: Ви коли молотком не по цвяху, а по власному пальцю б'єте, то молоток винен? Чим більше знижуватиметься поріг входу в ChatGPT, тим більше буде такого скиглення на Reddit та інших лемінг-ресурсах. Ви точно описали проблему: користувач зі скрина просто не знає ані де в молотка ручка, ані що цим молотком узагалі робити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 09:49 Поділитись Опубліковано: учора в 09:49 (змінено) 2 часа назад, sergio сказал: Балашиха - локальний осередок проживання кацапського генералітету - гур вже другого генерала у Балашисі забаранив Змінено учора в 10:01 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 09:53 Поділитись Опубліковано: учора в 09:53 суцільна реклама Фаірпойнту 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 10:06 Поділитись Опубліковано: учора в 10:06 24 хвилини тому, US7IGN сказав: Так я вже давно кажу що треба переписати закон під реалії, але щось заважає Мабуть неготовність публічно заявити про готовність працювати комендантом концтабору ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 10:10 Поділитись Опубліковано: учора в 10:10 27 минут назад, DmiVady сказал: Ви точно описали проблему: користувач зі скрина просто не знає ані де в молотка ручка, ані що цим молотком узагалі робити. А если ему дать микроскоп? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 10:10 Поділитись Опубліковано: учора в 10:10 4 хвилини тому, vadimv сказав: Мабуть неготовність публічно заявити про готовність працювати комендантом концтабору ) Ви вже оцінили яка я щира та гарна людина? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 10:17 Поділитись Опубліковано: учора в 10:17 52 хвилини тому, US7IGN сказав: Ви коли молотком не по цвяху, а по власному пальцю б'єте, то молоток винен? я не такий дурний, щоб бити по власному пальцю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 10:17 Поділитись Опубліковано: учора в 10:17 36 хвилин тому, US7IGN сказав: Так я вже давно кажу що треба переписати закон під реалії, але щось заважає Петя заважає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 10:53 Поділитись Опубліковано: учора в 10:53 34 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Петя заважає от же ж гад. я так і знав що всі проблеми через нього Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: учора в 10:56 Поділитись Опубліковано: учора в 10:56 2 хвилини тому, US7IGN сказав: от же ж гад. я так і знав що всі проблеми через нього Не тільки. Від того, що на вашій аватарці теж чималі проблеми, ще з часів Кучми. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 11:03 Поділитись Опубліковано: учора в 11:03 3 часа назад, US7IGN сказал: Ви вважаєте це успіхом української дипломатії? Загострення у поляків почалось після вступлення в ЄС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 11:09 Поділитись Опубліковано: учора в 11:09 5 хвилин тому, sergio сказав: Загострення у поляків почалось після вступлення в ЄС. Та мені пох як там у інших, мені не пох як у нас Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 11:10 Поділитись Опубліковано: учора в 11:10 51 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: Петя заважає Цитата «Совершенно несправедливо не замечать того, что сегодня в каждом новом отремонтированном детском садике, в каждом новом километре дорог, в каждом новом троллейбусе есть частичка Петра Алексеевича» в каждом есть немножко петра🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз