рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 13 минут назад, Вячеслав63 сказал: ле єхидство твоє так і лізе з тебе. Правда для тебя это - ехидство, давно замечено , как ты реагируешь на правду. Тебя с твоим сыночком бы в " скэлю" , там бы из вас двоих весь ваш лживый патриотизм в моменте вылез бы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: До речі, в "Метро" і "Сільпо" часто бувають скидки і ціни там виходять дешевші, ніж в АТБ, а товари кращої якості. До речі, мне не интересны скидки и твои цены , я в этих маркетах лишь изредка покупаю крупы на рыбалку и еду котам. А если поесть себе , то мы покупаем в основном в частных магазинах и с рыночных прилавков . Змінено 8 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 5 годин тому, DmiVady сказав: Скільки інженерів потрапило під удари, не кажуть, але прилетіло саме в робочий час. А тямучий інженер-електронщик - це штучний товар. Його після навчання ще десяток-два років вирощувати потрібно. а як би бусифікували, може і відсиділися б в якомусь окопі 3 години тому, Александр Аврамчук сказав: Russia’s war economy has problems—but is not about to crash www.economist.com/finance-and-economics/2026/06/22/russias-war-economy-has-problems-but-is-not-about-to-crash це як один знайомий американець, який вже третій рік кожного ранку ледь продерши очі поспішає написати мені що то моксвічі один одного з голоду їдять, то що рашка не пізніше після обіду розвалиться... мамой клянеться бо якогось їбанька в ютюб дивиться і точно знає що там відбувається Змінено 4 години тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Серйозно підійшли до розслідування. Це не гнапи й не ші, а відповідальне медіа з "білого списку", на кацапонаративи не з'їдеш Штурмовий полк «Скеля» має бойові заслуги і добре забезпечення. А ще, кажуть очевидці, там катують і забивають людей на смерть. Розслідування «Бабеля». Зараз пішов передрук по інших ЗМІ ... І ще такий збіг: Спеціальна команда з кібербезпеки CERT-UA розібрала хакерську атаку на «Бабель», яка сталася минулого тижня. Хакери використовували власний скрипт SKELYAAGENT 🧘♂️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 13 минут назад, Вячеслав63 сказал: Десь там в переписі землевласників Полтавської губернії 19-го сторіччя і мій пра (пра...) дід є. Комуняки вбили прадіда, відбрали ті землі. Зараз тим природний заказник. Важливо - хто ти, а не хто твої предки. На каком основании твои предки отхапали себе землю . Кем вы себя возомнили ? Зачем сын , внук и правнук деда , которого " убили коммуняки" , служили этим коммунякам верой и правдой ? Мало того , правнук- ты , еще и с первого класса агитировал сверстников коммунистической пропагандой. ???? Змінено 7 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, рыбак сказав: До речі, мне не интересны скидки и твои цены , я в этих маркетах лишь изредка покупаю крупы на рыбалку и еду котам. А если поесть себе , то мы покупаем в основном в частных магазинах и с рыночных прилавков . Був на ринку пару тижнів назад, хотів огірки купити. Асортимент у всіх продавців практично однаковий. Таке враження, що хтось один всім цим керує і ставить реалізаторів. І огірки ті ж самі, що і в тому ж АТБ чи Маркетопті продають. Краще в "Метро" від "Гордій"вже купити. Купляв в однієї жінки курей (американський крос) яких колись самі вирощували (дуже смачні). Але вони в цьому році вже скінчилися, а бройлери - зовсім не те. Молочку теж давно не беремо. Якісної продукції обмаль. Краще вже в магазині з правильною технологією виготовлення. Змінено 7 годин тому користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: На каком основании твои предки отхапали себе землю . Кем вы себя возомнили ? Зачем сын , внук и правнук деда , которого " убили коммуняки , служили этим коммунякам" верой и правдой ? Мало того , правнук- ты , еще и с первого класса агитировал сверстников коммунистической пропагандой. ???? Ти не в курсі, що на землі треба тяжко працювати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 години тому, Александр Аврамчук сказав: я не такий дурний, щоб бити по власному пальцю Всі, хто влучили, теж так думали. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 21 минуту назад, рыбак сказал: Тебя с твоим сыночком бы в " скэлю" , там бы из вас двоих весь ваш лживый патриотизм в моменте вылез бы. Тебе, кацапський зрадник, давно треба задвохсотити, дограєшся із своїми вкидами. Інет така штука, що ні сховатись, ні видалити нічого неможливо. Все лайно, вкинуте в стрічку, повернеться. Тремти, москалю, дограєшся. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Ти не в курсі, що на землі треба тяжко працювати? "Зараз тим природний заказник. "- - так это твоего прадеда насильно заставили взять - отобрать столько земли , чтобы он " тяжко працював"? Ты опять петляешь с вопроса : откуда и за какие коврыжки далеко не самая плохая и не малый кусок земельки ? За каккие выслуги и перед кем ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: "Зараз тим природний заказник. "- - так это твоего прадеда насильно заставили взять - отобрать столько земли , чтобы он " тяжко працював"? Ты опять петляешь с вопроса : откуда и за какие коврыжки далеко не самая плохая и не малый кусок земельки ? За каккие выслуги и перед кем ? Ти такий цікавий. Правда, тут доречніше інше слово. Звідкіля я можу щось знати, коли я про вбивство прадіда довідався порівняно нещодавно. А по предку-землевласнику, там їх три брати було у переписі. Ці відомості випадково в інтернеті знайшов мій однокласник, який живе в Пітері. Я б і про це не знав. Так, що можеш, як завжди, фантазувати, що захочеш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Только что, Вячеслав63 сказал: Ти такий цікавий. Правда, тут доречніше інше слово. Звідкіля я можу щось знати, коли я про вбивство прадіда довідався порівняно нещодавно. А по предку-землевласнику, там їх три брати було у переписі. Ці відомості випадково в інтернеті знайшов мій однокласник, який живе в Пітері. Я б і про це не знав. Так, що можеш, як завжди, фантазувати, що захочеш. Т.е ты даже не знаешь по какой причине при коммунистах убили твоего прадеда , но подаешь так , как бы его " убил режим " , как бы твои предки " пострадавшие от режима". Но на поверку получается , что все следующее потомство после прадеда успешно работало на " кровавый режим " и неплохо себя устроило в разных сферах при " режиме". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 минут назад, Вячеслав63 сказал: Ти такий цікавий. Правда, тут доречніше інше слово. Звідкіля я можу щось знати, коли я про вбивство прадіда довідався порівняно нещодавно. А по предку-землевласнику, там їх три брати було у переписі. Ці відомості випадково в інтернеті знайшов мій однокласник, який живе в Пітері. Я б і про це не знав. Так, що можеш, як завжди, фантазувати, що захочеш. А что тут фантазировать , тем кто выслуживался царскому режиму , тем и давали сытные и нехилые части земли. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: А что тут фантазировать , тем кто выслуживался царскому режиму , тем и давали сытные и нехилые части земли. Про щоб людина не говорила, вона говорить про своє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Только что, Вячеслав63 сказал: Про щоб людина не говорила, вона говорить про своє. Ну придумай свою версию , как попал к твоему прадеду нехилый кусок земли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 годину тому, karbo сказав: Зсу мають інструмент впливу на логістику кацапів Це, певно, найсуттєвіший, але є купа інших інструментів, інакше війна б вже давно закінчилась поразкою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, ozor сказав: Це, певно, найсуттєвіший, але є купа інших інструментів, інакше війна б вже давно закінчилась поразкою. Ми говоримо про даний момент. І поки що можливості лише наростають, тоді як кацапи не можуть запропонувати нічого нового. І цим вікном можливостей треба максимально скористатися Змінено 6 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 52 хвилини тому, ozor сказав: Всі, хто влучили, теж так думали. Вони якось не здогадалися, що небитим палець буде тіки в тому разі, якщо зовсім не брати молотка в руки ) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 32 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Про щоб людина не говорила, вона говорить про своє. гівно 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 хвилин тому, karbo сказав: тоді як кацапи не можуть запропонувати нічого нового. Зате, можуть запропонувати, овердокуя старого. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, ozor сказав: гівно ДНК ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 8 хвилин тому, ozor сказав: Зате, можуть запропонувати, овердокуя старого. М'яса бракує, ППО бракує 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 часов назад, US7IGN сказал: Так я вже давно кажу що треба переписати закон під реалії, але щось заважає я думаю ви лукавите, і, як юрист, знаєте що. якщо переписати закони наші під наші же ж реалії станеться, як мінімум, 3 речі. 1. Такі як я в рази легше отримуватимуть захист від депортації в Україну, або притулок різного штибу. бо з нашими законами "на словах я лєв толстой" , а західні бюрократи читають закони. 2. В західного виборця (і путінська пропоганда їм допоможе) зявиться питання - як ми можемо допомагати такому режиму. 3. ну і всякі дрібниці, на кшалт фінансування лише при уніфікації з законодавством ЄС. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 26 хвилин тому, karlito сказав: я думаю ви лукавите, і, як юрист, знаєте що. якщо переписати закони наші під наші же ж реалії станеться, як мінімум, 3 речі. 1. Такі як я в рази легше отримуватимуть захист від депортації в Україну, або притулок різного штибу. бо з нашими законами "на словах я лєв толстой" , а західні бюрократи читають закони. 2. В західного виборця (і путінська пропоганда їм допоможе) зявиться питання - як ми можемо допомагати такому режиму. 3. ну і всякі дрібниці, на кшалт фінансування лише при уніфікації з законодавством ЄС. а так всі вдають що нічого не відбувається тільки у всьому чомусь винні ухилянти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому К херам собачим,всё.© 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз