Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

13 минут назад, Вячеслав63 сказал:

ле єхидство твоє так і лізе з тебе.

Правда для тебя это - ехидство, давно замечено , как ты реагируешь на правду. 

Тебя с твоим сыночком бы в " скэлю" , там бы из вас двоих весь ваш лживый  патриотизм в моменте вылез бы.  

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

До речі, в "Метро" і "Сільпо" часто бувають скидки і ціни там виходять дешевші, ніж в АТБ, а товари кращої якості. 

До речі, мне не интересны скидки и твои цены , я в этих маркетах лишь изредка покупаю крупы на рыбалку  и еду котам. 

А если поесть себе , то мы покупаем в основном в частных магазинах и с  рыночных прилавков .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

5 годин тому, DmiVady сказав:

Скільки інженерів потрапило під удари, не кажуть, але прилетіло саме в робочий час.
А тямучий інженер-електронщик - це штучний товар.
Його після навчання ще десяток-два років вирощувати потрібно.

а як би бусифікували, може і відсиділися б в якомусь окопі :lol:

3 години тому, Александр Аврамчук сказав:

Russia’s war economy has problems—but is not about to crash

www.economist.com/finance-and-economics/2026/06/22/russias-war-economy-has-problems-but-is-not-about-to-crash

це як один знайомий американець, який вже третій рік кожного ранку ледь продерши очі поспішає написати мені що то моксвічі один одного з голоду їдять, то що рашка не пізніше після обіду розвалиться... мамой клянеться бо якогось їбанька в ютюб дивиться і точно знає що там відбувається

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Серйозно підійшли до розслідування. 
Це не гнапи й не ші, а відповідальне медіа з "білого списку", на кацапонаративи не з'їдеш :unknown:

Штурмовий полк «Скеля» має бойові заслуги і добре забезпечення.
А ще, кажуть очевидці, там катують і забивають людей на смерть.
Розслідування «Бабеля».

Зараз пішов передрук по інших ЗМІ ...

І ще такий збіг:
Спеціальна команда з кібербезпеки CERT-UA розібрала хакерську атаку на «Бабель», яка сталася минулого тижня.
Хакери використовували власний скрипт SKELYAAGENT

🧘‍♂️

• Сумно 1
Посилання на коментар

13 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Десь там в переписі землевласників Полтавської губернії 19-го сторіччя і мій пра (пра...) дід є. Комуняки вбили прадіда, відбрали ті землі. Зараз тим природний заказник. Важливо - хто ти, а не хто твої предки.

На каком основании твои предки отхапали себе землю . Кем вы себя возомнили ? 

Зачем сын , внук  и правнук  деда  , которого " убили коммуняки" , служили этим коммунякам  верой и правдой ? 

Мало того , правнук- ты ,  еще и с первого класса агитировал сверстников коммунистической пропагандой. ????

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, рыбак сказав:

До речі, мне не интересны скидки и твои цены , я в этих маркетах лишь изредка покупаю крупы на рыбалку  и еду котам. 

А если поесть себе , то мы покупаем в основном в частных магазинах и с  рыночных прилавков .

Був на ринку пару тижнів назад, хотів огірки купити. Асортимент у всіх продавців практично однаковий. Таке враження, що хтось один всім цим керує і ставить реалізаторів. І огірки ті ж самі, що і в тому ж АТБ чи Маркетопті продають.  Краще в "Метро" від "Гордій"вже купити. Купляв в однієї жінки курей (американський крос) яких колись самі вирощували (дуже смачні). Але вони в цьому році вже скінчилися, а бройлери - зовсім не те. Молочку теж давно не беремо. Якісної продукції обмаль. Краще вже в магазині з правильною технологією виготовлення.

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

На каком основании твои предки отхапали себе землю . Кем вы себя возомнили ? 

Зачем сын , внук  и правнук  деда  , которого " убили коммуняки , служили этим коммунякам"  верой и правдой ? 

Мало того , правнук- ты ,  еще и с первого класса агитировал сверстников коммунистической пропагандой. ????

Ти не в курсі, що на землі треба тяжко працювати?

Посилання на коментар

3 години тому, Александр Аврамчук сказав:

я не такий  дурний, щоб бити по власному пальцю :-) 

Всі, хто влучили, теж так думали.

• Хаха 6
Посилання на коментар

21 минуту назад, рыбак сказал:

Тебя с твоим сыночком бы в " скэлю" , там бы из вас двоих весь ваш лживый  патриотизм в моменте вылез бы.  

Тебе, кацапський зрадник, давно треба задвохсотити, дограєшся із своїми вкидами. Інет така штука, що ні сховатись, ні видалити нічого неможливо. Все лайно, вкинуте в стрічку, повернеться. Тремти, москалю, дограєшся.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

Ти не в курсі, що на землі треба тяжко працювати?

"Зараз тим природний заказник. "-

- так это твоего прадеда насильно заставили взять - отобрать столько земли , чтобы он " тяжко працював"?

Ты опять петляешь с вопроса : откуда и за какие коврыжки далеко не самая плохая  и не малый кусок земельки ? За каккие выслуги и перед кем ?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

"Зараз тим природний заказник. "-

- так это твоего прадеда насильно заставили взять - отобрать столько земли , чтобы он " тяжко працював"?

Ты опять петляешь с вопроса : откуда и за какие коврыжки далеко не самая плохая  и не малый кусок земельки ? За каккие выслуги и перед кем ?

Ти такий цікавий. Правда, тут доречніше інше слово. Звідкіля я можу щось знати, коли я про вбивство прадіда довідався порівняно нещодавно. А по предку-землевласнику, там їх три брати було у переписі. Ці відомості випадково в інтернеті знайшов мій однокласник, який живе в Пітері. Я б і про це не знав. Так, що можеш, як завжди, фантазувати, що захочеш.

Посилання на коментар

Только что, Вячеслав63 сказал:

Ти такий цікавий. Правда, тут доречніше інше слово. Звідкіля я можу щось знати, коли я про вбивство прадіда довідався порівняно нещодавно. А по предку-землевласнику, там їх три брати було у переписі. Ці відомості випадково в інтернеті знайшов мій однокласник, який живе в Пітері. Я б і про це не знав. Так, що можеш, як завжди, фантазувати, що захочеш.

Т.е ты даже не знаешь по какой причине при коммунистах убили твоего прадеда , но подаешь так , как бы  его " убил режим " , как бы твои предки " пострадавшие от режима".

Но на поверку получается , что все следующее потомство после прадеда успешно работало на " кровавый режим " и неплохо себя устроило в разных  сферах при " режиме".

Посилання на коментар

5 минут назад, Вячеслав63 сказал:

А что тут фантазировать , тем  кто выслуживался царскому режиму , тем и давали сытные и нехилые  части  земли. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

А что тут фантазировать , тем  кто выслуживался царскому режиму , тем и давали сытные и нехилые  части  земли. 

Про щоб людина не говорила, вона говорить про своє.

Посилання на коментар

Только что, Вячеслав63 сказал:

Ну придумай свою версию , как попал к твоему прадеду нехилый кусок земли.

Посилання на коментар

1 годину тому, karbo сказав:

Зсу мають інструмент впливу на логістику кацапів 

Це, певно, найсуттєвіший, але є купа інших інструментів, інакше війна б вже давно закінчилась поразкою.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, ozor сказав:

Це, певно, найсуттєвіший, але є купа інших інструментів, інакше війна б вже давно закінчилась поразкою.

Ми говоримо про даний момент. І поки що можливості лише наростають, тоді як кацапи не можуть запропонувати нічого нового. 

І цим вікном можливостей треба максимально скористатися 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

52 хвилини тому, ozor сказав:

Всі, хто влучили, теж так думали.

Вони якось не здогадалися, що небитим палець буде тіки в тому разі, якщо зовсім не брати молотка в руки )

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

32 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

гівно

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, karbo сказав:

тоді як кацапи не можуть запропонувати нічого нового. 

Зате, можуть запропонувати, овердокуя старого.

• Лайк 2
Посилання на коментар

8 хвилин тому, ozor сказав:

Зате, можуть запропонувати, овердокуя старого.

М'яса бракує, ППО бракує 

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 часов назад, US7IGN сказал:

Так я вже давно кажу що треба переписати закон під реалії, але щось заважає 

я думаю ви лукавите, і, як юрист, знаєте що. якщо переписати закони наші під наші же ж реалії станеться, як мінімум, 3 речі.

1. Такі як я в рази легше отримуватимуть захист від депортації в Україну, або притулок різного штибу. бо з нашими законами "на словах я лєв толстой" , а західні бюрократи читають закони. 

2. В західного виборця (і путінська пропоганда їм допоможе) зявиться питання - як ми можемо  допомагати такому режиму.

3. ну і всякі дрібниці, на кшалт фінансування лише при уніфікації з законодавством ЄС. 

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

26 хвилин тому, karlito сказав:

я думаю ви лукавите, і, як юрист, знаєте що. якщо переписати закони наші під наші же ж реалії станеться, як мінімум, 3 речі.

1. Такі як я в рази легше отримуватимуть захист від депортації в Україну, або притулок різного штибу. бо з нашими законами "на словах я лєв толстой" , а західні бюрократи читають закони. 

2. В західного виборця (і путінська пропоганда їм допоможе) зявиться питання - як ми можемо  допомагати такому режиму.

3. ну і всякі дрібниці, на кшалт фінансування лише при уніфікації з законодавством ЄС. 

а так всі вдають що нічого не відбувається тільки у всьому чомусь винні ухилянти :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...