Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

24 хвилини тому, US7IGN сказав:

два Майдани доводять протилежне

що ви хотіли від молодої демократії. люди совка і їх нащадки ще не готові  для нормального волевиявлення і голосування.    

Готовність людей до демократії — це їхня здатність брати участь в управлінні державою, поважати закон і права інших та нести відповідальність за свій вибір. Вона вимірюється рівнем критичного мислення, довірою до інститутів та готовністю захищати свободу. 

Основні фактори, що впливають на таку готовність:

Освіта та обізнаність: Розуміння того, як працюють державні механізм та інструменти електронної демократії (е-петиції, громадський бюджет), дозволяє громадянам впливати на прийняття рішень. 

Матеріальне забезпечення: Соціологічні дослідження показують, що базовий рівень доходів є критично важливим. За межею бідності люди частіше схильні підтримувати авторитаризм в обмін на обіцянки швидкого вирішення проблем. 

Культура компромісу: Відмова від автократичного мислення (бажання «сильної руки») на користь поваги до демократичних процедур, дебатів та дотримання прав меншостей. 

Громадянська відповідальність: Готовність захищати свої права, сплачувати податки та брати активну участь у житті місцевої громади (наприклад, ОСББ, волонтерство).

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Севастополь остался без света после атаки Вооруженных сил Украины на энергетическую инфраструктуру, сообщил губернатор Михаил Развожаев.

«На объектах введен особый режим, специалисты оценивают масштаб повреждений и делают все возможное, чтобы вернуть свет. Все экстренные службы находятся в полной готовности»,— указал господин Развожаев.

Глава города призвал жителей Севастополя экономить заряд телефонов. При возвращении света он призвал не перегружать сеть.

Ранее губернатор сообщал, что силы ПВО сбили над Севастополем девять беспилотников. Пострадавших, по предварительной информации, нет.

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 часа назад, vadimv сказал:

А де були інтереси України, коли вкравчук з чучмою підписували будапештський папірець?

інтерес був відтягнути розборки якомога далі - поки не виздохне ( хоча б у більшості ) завезена кацапами  кацапська та  зкацапізована  доньками радянських ахвіцерів  паскудна совдепіська мразота   

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

що ви хотіли від молодої демократії. люди совка і їх нащадки ще не готові  для нормального волевиявлення і голосування.    

Готовність людей до демократії — це їхня здатність брати участь в управлінні державою, поважати закон і права інших та нести відповідальність за свій вибір. Вона вимірюється рівнем критичного мислення, довірою до інститутів та готовністю захищати свободу. 

Основні фактори, що впливають на таку готовність:

Освіта та обізнаність: Розуміння того, як працюють державні механізм та інструменти електронної демократії (е-петиції, громадський бюджет), дозволяє громадянам впливати на прийняття рішень. 

Матеріальне забезпечення: Соціологічні дослідження показують, що базовий рівень доходів є критично важливим. За межею бідності люди частіше схильні підтримувати авторитаризм в обмін на обіцянки швидкого вирішення проблем. 

Культура компромісу: Відмова від автократичного мислення (бажання «сильної руки») на користь поваги до демократичних процедур, дебатів та дотримання прав меншостей. 

Громадянська відповідальність: Готовність захищати свої права, сплачувати податки та брати активну участь у житті місцевої громади (наприклад, ОСББ, волонтерство).

В бізнесі є така ідея що зручного часу та повної готовності ніколи не буде. Щось хочеш зробити бери і роби. Будеш на щось чекати хтось інший зробить.

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

В бізнесі є така ідея що зручного часу та повної готовності ніколи не буде. Щось хочеш зробити бери і роби. Будеш на щось чекати хтось інший зробить.

то бізнес.  не можна його принципи переносити на суспільство. 

не може дитина з дитячого садка вибирати президента :-) не готова вона ще до цього. 

Посилання на коментар

37 хвилин тому, US7IGN сказав:

два Майдани доводять протилежне

Не доводять. В 2004-ому олігархічна система трішки облажалась на виборах, хоча злі язики кажуть, що обидва кандидати були від цієї системи. А в 2014-ому, взагалі, вдалося все переграти ще до виборів.

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

всім, крім інтелігентного Серджіо :lol:

www.instagram.com/reel/DZr1Hr6CwCF/

І ця курка трьохбітна- психолог-консультант))

• Хаха 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

🤣

З 26 червня поточного року після внесення готівки в термінал перед завершенням операції необхідно буде ввести пароль, який буде приходити у SMS-повідомленні.

Без введення відповідного коду транзакція не завершиться. Код може надійти також у вигляді дзвінка.

На квитанції обов’язково буде зазначатися повний номер телефону платника.

Як поповнити картку з 26 червня
Під час внесення готівки користувач повинен виконати кілька послідовних дій:
🔤указати повний номер мобільного телефону;
🔤отримати одноразовий пароль через SMS або автоматичний дзвінок;
🔤ввести пароль на екрані термінала;
🔤дочекатися підтвердження та отримати квитанцію.

Для чого це
Нова вимога спрямована проти анонімних фінансових операцій через термінали. Раніше через такі пристрої можна було вносити готівку без будь-якої ідентифікації, що створювало ризики для фінансового моніторингу.

• Конфуз 1
Посилання на коментар

31 минуту назад, Александр Аврамчук сказал:

не може дитина з дитячого садка вибирати президента :-) не готова вона ще до цього. 

Выборы в 2019 году показали, что и у большинства взрослых с мозгами проблемы....

• Лайк 6
Посилання на коментар

5 хвилин тому, DimaF сказав:

Выборы в 2019 году показали, что и у большинства взрослых с мозгами проблемы....

я мав на увазі саме дорослих. по паспорту  вони дорослі, але по факту  інфантіли . у мене є знайомі виборці . таким словом їх можна охарактеризувати. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал:

я мав на увазі саме дорослих. по паспорту  вони дорослі, але по факту  інфантіли . у мене є знайомі виборці . таким словом їх можна охарактеризувати. 

Потому что всеобщее выборное право для нашей страны - ЗЛО!

Недоросли....

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

я мав на увазі саме дорослих. по паспорту  вони дорослі, але по факту  інфантіли

как же Вы правы...голосовать за олигарха в надежде, что он пойдет против природы своей и построит нариду жизнь заипись... 

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Бармалей сказав:

как же Вы правы...голосовать за олигарха в надежде, что он пойдет против природы своей и построит нариду жизнь заипись... 

"це вже було" (с) в 2019-му - саме це я чув з додаванням "хоч паржом" (с) типу якщо геніальний фінт з вибором клоуна не спрацює. поржали?

• Лайк 6
Посилання на коментар

16 минут назад, DimaF сказал:

Потому что всеобщее выборное право для нашей страны - ЗЛО!

И не только для нашей...

MAGA не даст соврать

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, yuragon сказал:

"це вже було" (с) в 2019-му - саме це я чув з додаванням "хоч паржом" (с) типу якщо геніальний фінт з вибором клоуна не спрацює. поржали?

"если шо - мы его снесем"(С)....или "свалим с этой страны"(С)

• Лайк 2
Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

сами выдумали лозунги, сами и их пытаетесь обсмеивать и ими упрекать...технология)))

но видится и чувствуется страх системы...не бойся система, зеля стал кровь от крови, плоть от плоти ею...

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Бармалей сказав:

за клоуна голосувати було краще, котрого до влади привів олігарх   ? 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

теперь для системы все интереснее и интереснее будет - оружия на руках немеряно, а желающих взять кусочек все больше на единицу оставшегося населения

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

сами выдумали лозунги, сами и их пытаетесь обсмеивать и ими упрекать...технология)))

но видится и чувствуется страх системы...не бойся система, зеля стал кровь от крови, плоть от плоти ею...

та не видумав - реплайнув бо флешбек вдарив. якраз тоді закінчував ремонт в квартирі і саме це чув від зварювальника від газовщиків який мені на кухні переносив лічильник трохи вище. нагадали мені як в мене тоді мороз по шкірі пішов від почутого від простого наріду.

• Лайк 4
Посилання на коментар

3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

за клоуна голосувати було краще, котрого до влади привів олігарх   ? 

ну привел клоуна до власти олигарх петро своими действиями - это не то что олигарх пришел к власти...разница есть)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, yuragon сказал:

та не видумав - реплайнув бо флешбек вдарив. якраз тоді закінчував ремонт в квартирі і саме це чув від зварювальника від газовщиків який мені на кухні переносив лічильник трохи вище. нагадали мені як в мене тоді мороз по шкірі пішов від почутого від простого наріду.

я не лично про Вас...технология работала будь здоров, вкидывали от нет обещаний, до хоть поржем...но система потерпела поражение на том этапе и очень уж испугалась...я не про зелю...я про сам процесс полной потери контроля ею за считанные дни...теперь идет работа над тем чтоб таких выбриков народ больше не делал...пропаганда жесткая

...а могли бы просто начать работать на страну...а то у того же пороха выход в люди - это целая армейская операция его охранной структуры)))

Посилання на коментар

1 година тому, Александр Аврамчук сказав:

то бізнес.  не можна його принципи переносити на суспільство. 

Бізнес це частина суспільства, яке працює за однаковими законами. В садочку якраз і починається перший вибір

Посилання на коментар

1 година тому, hause сказав:

🤣

З 26 червня поточного року після внесення готівки в термінал перед завершенням операції необхідно буде ввести пароль, який буде приходити у SMS-повідомленні.

Без введення відповідного коду транзакція не завершиться. Код може надійти також у вигляді дзвінка.

На квитанції обов’язково буде зазначатися повний номер телефону платника.

Як поповнити картку з 26 червня
Під час внесення готівки користувач повинен виконати кілька послідовних дій:
🔤указати повний номер мобільного телефону;
🔤отримати одноразовий пароль через SMS або автоматичний дзвінок;
🔤ввести пароль на екрані термінала;
🔤дочекатися підтвердження та отримати квитанцію.

Для чого це
Нова вимога спрямована проти анонімних фінансових операцій через термінали. Раніше через такі пристрої можна було вносити готівку без будь-якої ідентифікації, що створювало ризики для фінансового моніторингу.

А гроші автомат поверне? :lol:

www.instagram.com/reel/DZuGgk6t172/

Посилання на коментар

16 минут назад, yuragon сказал:

Я такое тоже услышал от маляра в начале весны 2019. Притом упакованного, с заказами на полгода вперед. До этого я вообще не верил в реальность происходящего. 

• Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар

42 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Хто ж їм тоді дозволив голосувати? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...