Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 хвилин тому, vadimv сказав:

прояв занепокоєнь Європи питанням, як би так зробити, щоб війна до них не дійшла.

В такому випадку європейське тцк мало би пакувати своїх чорних та відправляти в Україну штурмувати кацапстан :lol:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тригерну ботів, а то вони щось зовсім на чілє  :razz:

Пересічного українця найбільше непокоїть запитання яке не написали на картонці: "Who is Vova iz Dynasty John Galt?" :flag1:
🏊‍♂️ :)

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

кацапи жаліються на знущання з кацапів - скалічених  під час  "есвео" 

Спойлер

яка несподіванка :p

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Тригерну ботів, а то вони щось зовсім на чілє  :razz:

Пересічного українця найбільше непокоїть запитання яке не написали на картонці: "Who is Vova iz Dynasty John Galt?" :flag1:
🏊‍♂️ :)

А я не розумію навіщо купу ракет на Київ витрачати якщо можна було давно всю енергосистему покласти та пару мостів?

Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

А я не розумію навіщо купу ракет на Київ витрачати якщо можна було давно всю енергосистему покласти та пару мостів?

Бо тоді скінчиться війна...

Посилання на коментар

Керівник ОП вийшов із надзвичайно різким та сенсаційним відеозверненням.

Буданов не просто перелічив фундаментальні досягнення Федорова, а висунув прямий ультиматум: він готовий негайно скласти свої повноваження та піти у відставку з посади голови Офісу Президента, якщо Михайла Федорова не буде повернуто у владну вертикаль на позицію головного координатора оборонних технологій країни.

Виступ очільника Офісу Президента став повною несподіванкою для кулуарних опонентів ексміністра. Кирило Буданов, який зазвичай дотримується стриманої манери, цього разу відкинув дипломатію. Він назвав усунення Федорова «категоричною помилкою та ударом по обороноздатності держави на догоду консервативним чиновникам».

«Михайло Федоров — це архітектор нашої технологічної переваги. Людина, яка витягнула українську оборонку на світовий рівень і змусила ворога ховатися по бункерах.

Без його рішень, без його шаленого темпу впровадження інновацій у нас би сьогодні не було чим нищити російські аеродроми, нафтобази та флот. Намагатися прибрати його зараз через внутрішні інтриги — це саботаж. Якщо Федорова не повернуть до координації Miltech-напрямку з розширеними повноваженнями, я не бачу можливості продовжувати ефективну роботу на своїй посаді. Мій рапорт про відставку з посади керівника Офісу Президента вже написаний», - безапеляційно заявив Буданов.

У своєму зверненні керівник Офісу Президента детально зупинився на результатах роботи Федорова, які безпосередньо змінили правила гри на полі бою.

Буданов підкреслив, що саме завдяки Федорову було знищено десятки безглуздих довідок та дозволів, що дозволило Силам оборони масштабувати виробництво

• Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

13 хвилин тому, МаТраС сказав:

Керівник ОП вийшов із надзвичайно різким та сенсаційним відеозверненням.

Буданов не просто перелічив фундаментальні досягнення Федорова, а висунув прямий ультиматум: він готовий негайно скласти свої повноваження та піти у відставку з посади голови Офісу Президента, якщо Михайла Федорова не буде повернуто у владну вертикаль на позицію головного координатора оборонних технологій країни.

Виступ очільника Офісу Президента став повною несподіванкою для кулуарних опонентів ексміністра. Кирило Буданов, який зазвичай дотримується стриманої манери, цього разу відкинув дипломатію. Він назвав усунення Федорова «категоричною помилкою та ударом по обороноздатності держави на догоду консервативним чиновникам».

«Михайло Федоров — це архітектор нашої технологічної переваги. Людина, яка витягнула українську оборонку на світовий рівень і змусила ворога ховатися по бункерах.

Без його рішень, без його шаленого темпу впровадження інновацій у нас би сьогодні не було чим нищити російські аеродроми, нафтобази та флот. Намагатися прибрати його зараз через внутрішні інтриги — це саботаж. Якщо Федорова не повернуть до координації Miltech-напрямку з розширеними повноваженнями, я не бачу можливості продовжувати ефективну роботу на своїй посаді. Мій рапорт про відставку з посади керівника Офісу Президента вже написаний», - безапеляційно заявив Буданов.

У своєму зверненні керівник Офісу Президента детально зупинився на результатах роботи Федорова, які безпосередньо змінили правила гри на полі бою.

Буданов підкреслив, що саме завдяки Федорову було знищено десятки безглуздих довідок та дозволів, що дозволило Силам оборони масштабувати виробництво

Ну от всі і визначилися хто з ким і проти кого. Єдине що радує - зеленому такі пізда. Що хєрово - українцям від всього цього краще точно не стане. Комусь краще вже збиратися в Албанію років на п'ять...

Лінк на спіч буде? :lol:

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 2
Посилання на коментар

32 минуты назад, US7IGN сказал:

ну може кацапи хочуть щось собі залишити ?

Посилання на коментар

17.07.2026 в 15:07, outdoor24 сказав:

Олексій Петрович Порошенко

Снова  долбодятлу в шивны насрал

Посилання на коментар

16 хвилин тому, Бездомный сказав:

ну може кацапи хочуть щось собі залишити ?

Якщо хотіли, то нещодавно розхотіли - знайома з Сум повідомляє, що сумську ТЕЦ розносять КАБами.

АЗС вже порозносили дронами.

Змінено користувачем vadimv
  • Сумно 1
Посилання на коментар

17.07.2026 в 23:16, 7351 сказав:

image.thumb.png.048142c3f02e9f3664a6c2847e592c2b.png

Президент України Володимир Зеленський призначив ексрадника міністра оборони Сергія «Флеша» Бескрестнова своїм позаштатним радником з питань розвитку технологічних напрямів оборони. Відповідний указ №621/2026 оприлюднений на сайті президента.

«Президент запропонував мені повернутися до нового складу Міністерства оборони, але я відмовився. Я є членом команди Федорова, я прийшов до Міноборони на його запрошення як його особистий радник і не можу з моральних міркувань залишитися в Міноборони без Михайла», – написав він у фейсбуці.

«Для мене це все не пов’язано з політикою, для мене це можливість впливати на технологічні процеси в оборонній сфері, і тепер не лише в ЗСУ», – пояснив він.

www.radiosvoboda.org/a/news-flesh-radnyk-zelenskyy/33806028.html

image.png.a32bf6a5b51158619e47aa6b208be230.png

www.president.gov.ua/documents/6212026-60437

Потому, что актриса фильмов для взрослых.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 годин тому, Вячеслав63 сказав:

скрипаль, після 1-го курсу конси не пройшов в армійський київський оркестр пісні і танцю, а після консерваторії працював в державному симфонічному оркестрі в Києві.

Мій знайомий дитинства - скрипаль. В школі з нього прикалувався багато хто... Зараз вони на будові чи таксисти чи спилися. А Саня Божик далі гастролює світом і на будову не хоче. Усе залежить від цілі, наполегливості, таланту і мабуть чуть від талану.

Посилання на коментар

10 минут назад, porterlv сказал:

Мій знайомий дитинства - скрипаль. В школі з нього прикалувався багато хто... Зараз вони на будові чи таксисти чи спилися. А Саня Божик далі гастролює світом і на будову не хоче. Усе залежить від цілі, наполегливості, таланту і мабуть чуть від талану.

То не в його мамані, часом, ділянка за старим  цвинтарем що за ТЦ Спартак була?  Там сусідка Божик була. Бо бабця казала, що в неї син музикант. ХЗ може збіг. 

Посилання на коментар

24 хвилини тому, porterlv сказав:

Це тут при чому? Музикант штучний товар, Богом поцілований, і такі завжди у пошані та востребовані, тоді як штукатурів греблю гати, як псів нестріляних 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

2 часа назад, МаТраС сказал:

радянський  шпигун  Кім Філбі окремо відзначав , як свою заслугу  перед срср , те , що весь час вимагав в підлеглих  англійців  купу безглуздих довідок та звітів , які сильно ускладнювали та сповільнювали досягненя мети 

• Дякую 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 часа назад, 7351 сказал:

Європа - мовчала , а пшакаючі  пілсуки вдарили в спину , разом з кацапами  розірвали Україну  по Збруч , проводили пацифікацію та етнічні чистки .

а .. це кавер на текст часів Олеся - це не про часи пілсуцького , а про часи  навроцького .

• Сумно 1
Посилання на коментар

11 часов назад, vadimv сказал:

Главное, что там накорябал какой-то толстоевский )

охрененно - як нащадки толстоєвських - так звані "харошіє узкіє" - від нєвзорова , кіселева , ларіної  до яшина талановито  спотворюють юридичні  сенси - головне -  талановито

кацап відкриває  рота = кацап бреше

Україну окуповано з 1919 року , в 1991 му  незалежність відновлено .

Репарації вимагати необхідно за  геноцидні  злочини кацапів з 1919 року .

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

Ну от всі і визначилися хто з ким і проти кого. Єдине що радує - зеленому такі пізда. Що хєрово - українцям від всього цього краще точно не стане. Комусь краще вже збиратися в Албанію років на п'ять...

Лінк на спіч буде? :lol:

Фальстарт. Шо ж ты раньше времени сиранул в штаны :))) от радости ..

Как ты в мусарне работал  , не понятно . Ты же тупой как дощ

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

У  тебя есть чем разуметь ?

Как облапошить ближнего мозгов хватило ,  на большее у тебя не осталось 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Глянул шо там у гнапа , последние 3 дня нет публикаций " ганебной бусификации. 

Совпадение?

Посилання на коментар

18.07.2026 в 08:27, outdoor24 сказав:

Чому тоді Черчилль пішов іншим шляхом? У Британії в ті часи також було суттєве розшарування суспільства. В т.ч. навіть колонії.

Елизавета служила.

17844818688052791497127149089603.jpg.e110f6bcabb0020c4497249f828704d7.jpg17844818688052791497127149089603.jpg.9a69a81905ed27dafb381d54685881da.jpg

Посилання на коментар

47 минут назад, рыбак сказал:

Глянул шо там у гнапа , последние 3 дня нет публикаций " ганебной бусификации. 

Совпадение?

Дык он на сторони сырка.Он три дня мочил Федорова. Из-за него вся ганебна могилизация и проходит. 

Змінено користувачем sergio
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...