Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 години тому, Vinsol2009 сказав:

Блазень відчинив ворота.

Такою заявою на весь світ:

image.png.1a8f9fbc906bcc08c1b4e2fe78fa0728.png

zaxid.net/rosiyska_armiya_naysilnisha_v_sviti_i_ukrayina_ne_mozhe_yiy_protistoyati__poroshenko_n1338500

А потім, ще й "проїбав" за декілька років арсенали з сонями тисяч тон снарядів та ракет.

Ворота для нападу на обеззброєну Україну були відчинені...

Змінено користувачем 7351
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 хвилин тому, XL.pro сказав:

Опустіться нижче. Запостіть картинку, цитату, відео про Зеленського, Вас зрозуміють і почують))).

Та шось мені ліньки, краще прокоментую:

4 години тому, outdoor24 сказав:

IMG_1123.thumb.jpeg.215740fc30f09e0f46aecffbac6b853b.jpeg

Пункт 2 - то нездорова фігня для любителів урекати спину, коліна і інші системи.

Додати пункти "пресиданя" і "біцуха".

Блін, знову занадто складно написав - зараз свідки секти здорового бігу знову почнуть свою релігійну пропаганду )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

27 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

ти навіть тут манупілюеш цифрами. хоча. враховуючи твій вибір ти може і не знав в щиро віриш про ці цифри. . 73 відсотки серед голосувавших. явка на другому турі 62 відсотка. і того виходить  проголосували менше половини населення ., 43 відсотки  :-)

Асіліш по такий же методі порахувати скільки тоді відсотків проголосувало за Порошенка?

На рівні статистичної помилки?

Посилання на коментар

8 минут назад, vadimv сказал:

Та шось мені ліньки, краще прокоментую:

Пункт 2 - то нездорова фігня для любителів урекати спину, коліна і інші системи.

Додати пункти "пресиданя" і "біцуха".

Блін, знову занадто складно написав - зараз свідки секти здорового бігу знову почнуть свою релігійну пропаганду )

Пунк 4.

Зто така Маня Анжу? Подруга Вероніки Фен-Шуй?

• Хаха 1
Посилання на коментар

То все ж таки Захід прорахувався? 

The Economist: Російські удари по критичній інфраструктурі України завдають країні колосальних економічних втрат, які, за оцінками The Economist, уже перевищують попередні прогнози міжнародних аналітичних інституцій.  https://fbc.biz.ua/news/ekonomika-uk/the-economist-rosijski-udari-sprichinyayut-ukrayini-najmasshtabnishi-ekonomichni-vtrati-za-chas-vijni/

Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

За кого з вищенаведених кандидатів, я мав голосувати  крім зашквареного Петра? Де і коли я крайніх шукав? 

а зачем Вы пытаетесь оправдываться? да еще и перед чистокровными кацапами (как минимум по образу мышления - наш царь-гетьман понад усе, он самый лучший и правильный, правильной дорогой нас вёл) или обычными сектантами поверившими в святость и честность олигарха...

Почему раша напала? - потому что мы были слабы, это ведь факт...а когда мы стали слабы, неужели после выборов 19? так нет же, намного ранее...

Ключ к пониманию почему война - крым...сдача без боя ( третий раз пыталась раша нас пощупать и в этот раз получилось, вот и причина основная)...это раз...а второе - слабость позиции при минских + тут же договорняки не на бумаге...а рассказы секты сивочелой гнили как оно готовилось легко разбивается - первые месяцы войны броники и каски покупали родным и близким, абсолютно всем...а это самое первое и самое простое что можно и должно было быть подготовлено... 

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

image.png.636e4e85a3c12c7fa531d9c435e38b58.png

www.ukrinform.ua/rubric-ato/4155692-sili-oboroni-urazili-avtomobilnij-mist-ta-tri-skladi-bpla-rosian.html

https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid02Ktm7Eep39Xs2qeQ8G14P4LbunK3dyg8qkmVQY5DSJMR3EXH1FxAx9Vjg5GWXXFjYl

Посилання на коментар

2 часа назад, sergio сказал:

Зубодробительно, это с помощью Кузни на Рыбальском или ещё пару складов с БП спалили бы?! 

Ну впринципе, если бы пропаганду,, что готовимся к войне по серьёзному вели бы, чтобы рашка на лёгкую прогулка не рассчитывала, как в начале СВО. Может оттянули бы на пару лет

Я думаю, що Порох петляв би, торгував, задобрював, трішки готувався. Війни б не було, а якщо б почалась, то одразу б здався. На мою думку це краще ніж той ***ець що зараз відбувається. Прага 68-го ідеальний варіант, моє імхо.

Посилання на коментар

1 годину тому, Canton сказав:

Ну и как, глазик не дергается?

Каково это ощущать себя виноватым в о всем происходящем? В сотнях тысяч 200-х, в тысячах стертых с лица земли НП

В войне без конца и края, в абсолютно безудержном ***инге всего и вся

Ведь это ВЫ, персонально ВЫ виноваты - это закономерный результат Вашего выбора...

PS. Пойди, блд, и удавись в темном уголке

Тю, так нормально ж вийшло. Мільйони українців отримали життя, про яке до війни навіть мріяти не могли:))

• Конфуз 1
Посилання на коментар

1 час назад, рыбак сказал:

В 19 я ходил голосовать,  но не за Зе или Пор., о чем сожалею ,  что вообще в этом позорище принимал участие когда либо и хоть сколько раз вообще  . Так что посыпаю свою голову пеплом и более не буду принимать в этом безумии участия. 

Я теж не піду, але мабуть з іншої причини. До цих пір пам'ятаю свій а*** від навколишнього умопомрачєнія. Рідна мама, тесть як зомбі.

• Сумно 2
Посилання на коментар

Просто зацініть що коїть ТЦК!

ВІДЕО НЕ ДЛЯ СЛАБКОДУХИХ!

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, yukon сказав:

На мою думку це краще ніж той ***ець що зараз відбувається. 

На мою думку, справжній піхвець ще попереду. :unknown:
Я, чесно кажучи, вважав, що це відбудеться значно швидше, але руді лебеді... Ох уже ці лебеді...
Тож булки не розслаблюю, зима близько, а далі побачимо... 🧘‍♂️

Інше не коментую, бо історія не терпить "якби" ("умовного способу" звучить, як на мене, кострубато). :pardon:

• Лайк 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар

5 годин тому, loader сказав:

Воно буде лизати зеленському до останнього, там броня крєпка. Звісно "ірина мудрик" це саме та людина яка стояла на потоках. Хоть поржалі

Я перепрошую, а чим цей зашквар може зашкодити найвеличнішому? 
За пʼять років, були зашквари й зашкварніше. І нічо.

Посилання на коментар

17 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Тю, так нормально ж вийшло. Мільйони українців отримали життя, про яке до війни навіть мріяти не могли:))

Толи еще будет, о-ё-ёй!!!

Посилання на коментар

1 час назад, truck55 сказал:

Чому тоді не Тимошенко, Бойко? 

От них вреда точно меньше было бы...

Но это же не по приколу, поржать не получится...

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 минут назад, DmiVady сказал:

справжній піхвець ще попереду. 

" А кто останется в живых - позавидует мертвым..."(С)

Посилання на коментар

Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності запропонував виключити з порядку денного парламенту кілька важливих євроінтеграційних законопроєктів під приводом “втрати актуальності”.

shelter.in.ua/polityka/pravookhoronnyy-komitet-rady-vykreslyv-iz-rozhliadu-nyzku-antykoruptsiynykh-zakonoproyektiv

• Хаха 2
Посилання на коментар

42 хвилини тому, sergio сказав:

Зто така Маня Анжу? Подруга Вероніки Фен-Шуй?

Добре шо не Лєна Головач

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Canton сказав:

От них вреда точно меньше было бы..

Злили б кацапам і усьо

Посилання на коментар

Монако?

Цитата

Верховну Раду збираються перемістити у безпечне місце, бо атаки рф ставатимуть тільки сильнішими, – нардеп Микита Потураєв

Хоча нє, там бомби підривають. Тоді мабуть Марбея.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Вам не страшно жить среди 73% ограниченых, тупых жлобов? 

Мне  нет, дом, высокий забор,немецкая овчарка.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, 7351 сказав:

ти

За човником.

Однією бригадою та без артилерії втримати було неможливо.

Посилання на коментар

Глибоко занепокоєні...

Увеличение числа дел против нескольких близких соратников Зеленского способствовало падению рейтинга одобрения президента и вызвало обеспокоенность среди западных партнеров, которые предоставили миллиарды долларов для поддержания страны на плаву и поддержки ее армии. www.ft.com/content/5799e5fa-c836-443b-935d-eb9fb58681b6?syn-25a6b1a6=1

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, XL.pro сказав:

55+ не всі діди можуть

Тай і у 25+ 73%,як виявилось, не можуть.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...