Vinsol2009 Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 suspilne.media/kharkiv/825351-udar-akogo-ne-bulo-b-akbi-bula-zdatnist-znisuvati-aviaciu-rf-na-miscah-bazuvanna-zelenskij-pro-ataku-na-harkiv/ Видео Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: suspilne.media/kharkiv/825351-udar-akogo-ne-bulo-b-akbi-bula-zdatnist-znisuvati-aviaciu-rf-na-miscah-bazuvanna-zelenskij-pro-ataku-na-harkiv/ Видео навіть президент ниє... якби не було війни - правильніше писати якщо всім насрати на пряме попадання ракети по ОХМАТДИТ, то на Харків тим паче .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 www.zr.ru/content/news/959484-akp-polnyj-privod-ehtot-analo/ А шо там слышно за санкции? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 17 хвилин тому, akineo сказав: якщо всім насрати на пряме попадання ракети по ОХМАТДИТ нічого не насрати. там за 300+ лямів така війна йде... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 (змінено) 29 хвилин тому, US7IGN сказав: нічого не насрати. там за 300+ лямів така війна йде... китайці вже на наступний день будувати-відновлювати почали б. а ці дегенерати за 2 місяці нічого не зробили. причому гроші є, у фонді-деребані всього 380 мон, є і інші рахунки ще. просто кончені дебіли, всі. так було і буде завжди. від ракети менше збитків, ніж від криворукості і бездіяльності. Змінено 31 серпня 2024 користувачем akineo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 29 хвилин тому, US7IGN сказав: там за 300+ лямів така війна йде... писали, що фонд створили два кореша, один ген директором лікарні став, а інший директор фонду 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 1 година тому, Canton сказав: Хуяр... УМПБ-Д30 из Смерча. Около 60 км дистанция Дубовое Белгородской обл... "Су-34"(с). Харківська прокуратура. Продовжуй ліпити з себе експерта - це кумедно. t.me/prokuratura_kharkiv/18395 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 (змінено) 7 годин тому, Canton сказав: Шахедам РЭБ до сраки... Не зовсім так і зовсім не так, але ... пані Безугла вже показала як воно ото допомагає в війні, і як некорисно пииздІти всує ... Тему розгортати не будемо ... Пропоную залишити нам трохи надії та не видавати секретну інфу .... 😉 І Флеш теж не скаже 😉 він кльово тролить на свойому каналі й ворогів, і наших хом'ячків) Мені от цікаво(читаючи не тільки форум), чому розганяється пурга що наш Ф-16 (інтегрований в ППО) був сбитий нашим же "Петриком" (інтегрованим в ППО)? 0_0 Ну, добре, Мар'яна жіночка, та ще ТП й не зовсім психічно здорова, але цю муйню повторюють дорослі (і не дуже тупі) дядьки ... Я коротко поясню як воно було за сов'єти: на ІКО своя ціль мала подвійну позначку, і, якщо мене пам'ять не підводить, її не можна було взяти на АС, тільки збивати вручну (поганяти вручну за Ф-16? гиги 😉 ). Піндоси не дурніші, та й років більше ніж тридцять пройшло з тих часів про які я пишу, технічно все вперед пішло, у тому числі й запобіжники "дружнього вогню". Я гадати не буду: може уламки від ракет/дронів спричинили горе, може русня, може ще щось, але в те що Петрик йобнувся ... не повірю, навіть, якщо це стане офіційною версією ... Змінено 31 серпня 2024 користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 2 години тому, МаТраС сказав: а шо там? невже аборигенів почали накінець лупашити? Аборигены це ті що по 500 років газони перед своїм будинком підстригають та секатори з клеймом "FG 1658" по наследству передають? Якщо вони, то так, їх вже пару місяців як почали мочить.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 31 минуту назад, iiigolkin сказал: Блевотина... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 Коли чекісти зняли байдена з перегонів, я подумав, що у них криза жанру. Адже вони вже давно керують усіма центрами ухвалення рішень у колись цивілізованих країнах. Але зараз їм цього вже недостатньо, їм потрібно при цьому ще знущатися, опускати, іржати з того, що відбувається. Байден, на мій погляд, був ідеальною кандидатурою - він так невимушено бився головою об вертоліт, вітався з порожнечею, засинав на ходу. Навіщо було прибирати? Але потім я представив як воно буде насправді – американці, як і опитав Маск, проголосують 75% за Трампа та 25% за Камалу, а місцевий підра*** намалює презитентом Камалу. Після цього вона щодня залазитиме у телевізор і іржатиме з нього прямо в перекошені від ступору пики 250+ мільйонів тупих піндосів. Ось за що її вибрали чекісти - за її пекельний "сміх", дику суміш іржання коня та гієни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 (змінено) 8 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Я же говорил, закладки рано или поздно взрываются, даже если они себя выдают за любителей зелёной плесени . С этим мерзавцем все понятно. Нє всьо так адназначна насчьот мєрзавцєв в очах українців. Змінено 31 серпня 2024 користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 9 годин тому, Дощ сказав: Ну от ти ж був в армії, був на посаді, багато покривав? А чому? А що ти зробив щоб змінити ситуацію на своєму рівні? Це все слова, бо коли починаєш розбиратись по кожному факту - виявляється все зовсім не те, і не так. Але виявляти причини, усувати їх - не наш шлях, простіше скинути на когось і хай він їб еться - ось це по нашому Розписав пару наочних прикладів і як це робиться де є доступ до цікавого ,а потім все стер, бо воно тут нахєр не треба ,щоб читали. Єдине ,що напишу з цього приводу - вважаю за факт, що є система яка покриває "своїх". Це моя думка,в цьому я впевнений. 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 28 минут назад, Vinsol2009 сказал: Я же говорил, закладки рано или поздно взрываются, даже если они себя выдают за любителей зелёной плесени . С этим мерзавцем все понятно. Какая там закладка...школота... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 8 хвилин тому, Юрий Киев сказав: Розписав пару наочних прикладів і як це робиться де є доступ до цікавого ,а потім все стер, бо воно тут нахєр не треба ,щоб читали. Єдине ,що напишу з цього приводу - вважаю за факт, що є система яка покриває "своїх". Це моя думка,в цьому я впевнений. Отож. А безмозгла спіднім на весь світ розмахує.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 2 хвилини тому, vbb сказав: Отож. А безмозгла спіднім на весь світ розмахує.... Гарна система... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 (змінено) Мені русняві зрадофіли більше подобаються, ніж наші. Он як співає красиво. Може й прибріхує, але на те він і зрадофіл. Зате як настрій створює, любо-дорого. Анекдот ще такий був, що краще їх читати, бо в них ми круті й ось-ось усіх розїбємо. Змінено 31 серпня 2024 користувачем iiigolkin 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 14 хвилин тому, Юрий Киев сказав: Єдине ,що напишу з цього приводу - вважаю за факт, що є система яка покриває "своїх". Наочний приклад Дощ і ви - людина із системи та поза нею. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 33 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Нє всьо так адназначна насчьот мєрзавцєв в очах українців. t.me/OBiloshytskiy/836 Для меня однозначно. Кто украинец, а кто мерзавец. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 6 хвилин тому, iiigolkin сказав: Мені русняві зрадофіли більше подобаються, ніж наші. Он як співає красиво. Може й прибріхує, але на те він і зрадофіл. Зате як настрій створює, любо-дорого. Анекдот ще такий був, що краще їх читати, бо в них ми круті й ось-ось усіх розїбємо. Только харьковчанам от того не легче. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 йшов третій рікк війни. Зеля зрозумів, що авіація вирішувє багато ... а раніше ти не міг просити про це? і чому проц е все доводитсья випрошувати у обісраних партнерів, якккщо це і та очевидно. Що якщо б не було вільного руху авіації ворога, то контрнаступ 2023 буууув би іншим, фронт буув би іншим зараз, втрати буули би іншими і т.д. кончені виродки а не партнери Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 Так війна чи мати рідня? Укргнидам мало війни? Та цих гнид не виправить і дві війни t.me/AndriyuKK/34351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз